Bee Sting Plzeň > A-tým > Sezóna 2010/2011 > Turnaj Záhoří - 10.7.2010

Turnaj Záhoří - 10.7.2010

fotogalerie


Statistika soutěže
# Jméno Góly Zápasy
1. Jan Šroub 5 7
2. Jaroslav Váňa 2 7
Tomáš Suchý 2 7
4. Jan Uxa 1 7
Jan Miška 1 7
6. Daniel Triner 0 1
7. Miroslav Handlíř 0 7
František Suchý 0 7
Zdeněk Kadlec 0 7
Petr Kindelmann 0 7

Bee Sting - FC TBC 1:1 (0:0)

10. červenec 2010, Turnaj Záhoří - 10.7.2010 - základní skupina

V zahajovacím zápase turnaje se soupeři spíše oťukávali a seznamovali s terénem. Úvodní dějství přineslo šancí, co by se za malíček novorozence vešlo. Když už se jeden z týmů probojoval k zakončení, scházela mu většinou přesnost.

Ve druhém poločase byl náš soupeř mírně aktivnější. První vyloženou příložitost ještě nezužitkoval, když před bránou hlídkující útočník nedokázal usměrnit míč do sítě. Dvě minuty před koncem však již šel do vedení, když využil naší ztráty míče a přímočaře vedenou akci zakončil střelou mezi nohy vyběhnuvšího Františka Suchého. S odpovědí jsme vyčkali zhruba minutu - Zdeněk Kadlec potáhl míč po pravém křídle, jeho střílenou přihrávku si zpracoval Jan Šroub a následná střela se od břevna odrazila do brány. Zápas tak skončil zřejmě zaslouženou remízou.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kadlec, Kindelmann, Miška, Suchý T., Šroub, Uxa, Váňa

Branky: Šroub

Bee Sting - Záhoří 5:1 (3:1)

10. červenec 2010, Turnaj Záhoří - 10.7.2010 - základní skupina

Naše druhé utkání bylo divácky mnohem atraktivnější a hned od úvodních minut bylo k vidění mnoho zajímavých situací. Do vedení šla rezerva Záhoří -první soupeřovu střelu náš brankář reflexivně vyrazil, na dorážku by ovšem nestačil už ani pavoučí muž. Srovnání stavu přišlo po ose - narážející Jaroslav Váňa - do žrdě střílející Jan Uxa - do sítě loptu dopravující Jan Miška. V krátkém časovém sledu jsme pak přidali další dvě branky. Na 2:1 otočil Jan Šroub, k jehož nohám se od brankáře odrazila střela Miroslava Handlíře a na 3:1 zvyšoval Jan Uxa po příhře od Tomáše Suchého.

Ve druhém poločase nejprve na půlící čáře obral soupeře o míč Jan Šroub, narazil si s Jaroslavem Váňou a jeho střela se od obou tyčí vrátila zpět do pole k dříve narážejícímu, nyní ve snadné pozici zakončujícímu Jaroslavu Váňovi - 4:1. Brankovou tečku přinesla nejhezčí akce zápasu. Petr Kindelmann s míčem na noze posečkal, až se mu před bránou rozestaví spoluhráči, následně přihrál Janu Uxovi a jeho výzvou ke skórování nepohrdl Tomáš Suchý - 5:1.

V tomto klání bylo zaznamenáno hned několik premiérových událostí. První branky se v dresu \"A\" mužstva dočkali Jan Uxa a Tomáš Suchý. Za rozhodnutého stavu dostal příležitost k vyniknutí ve svém prvním zápase v dresu Bee Stingu Daniel Triner, rodinný toť příslušník Zdeňka Kadlece. Své možnosti naznačil několika zajímavými dotyky s míčem, z nichž nejnebezpečnějším bylo zakončení hlavou do tyče po nadýchaném rohu Petra Kindelmanna.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kadlec, Kindelmann, Miška, Suchý T., Šroub, Triner, Uxa, Váňa

Branky: Miška , Šroub , Suchý T. , Uxa , Váňa

Bee Sting - S.P.O. 1:1 (0:0)

10. červenec 2010, Turnaj Záhoří - 10.7.2010 - základní skupina

Po úspěšném předchozím vystoupení to byl náš tým, který si v duelu s mužstvem představujícím velkou neznámou připravil první příležitost. Zakončení Jana Šrouba se však mezi tři tyče nevešlo. Byl to bohužel pouze jeden z nemnoha našich světlejších okamžiků. Po většinu zápasu jsme tahali za kratší konec a po přestávce šel soupeř zaslouženě do vedení, když se prosadil výpadem do naší rozhozené obrany. Teprve potom jsme mírně přidali na obrátkách a dvě minuty před koncem se dočkali i vyrovnání. Jan Šroub našel prudkou přihrávkou před bránou dobře postaveného Tomáše Suchého, který uklidil míč do sítě a zajistil nám poněkud upocený remis.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kadlec, Kindelmann, Miška, Suchý T., Šroub, Uxa, Váňa

Branky: Suchý T.

Bee Sting - Lesing Plus 0:0 (0:0)

10. červenec 2010, Turnaj Záhoří - 10.7.2010 - základní skupina

Vědomi si kvalit soupeře, jehož jádro tvořili borci mnohonásobného vítěze divize FK Lochotín a čerstvě ligového Indossu, zvolili jsme značně defensivní, možno říci až destruktivní taktiku, která nám v konečném účtování vynesla již třetí nerozhodný výsledek. Nicméně hned v úvodu se vyznamenal náš brankář, když po rozebrání obrany zakončoval protivník pohodlně do prázdné svatyně, ale na poslední chvíli kde se vzala - tu se vzala noha z dílny Harryho Pottera, která cestě míče do sítě zabránila. Do další šance tohoto stupně vyloženosti jsme Lesing ve zbytku zápasu nepustili, přesto musel František Suchý vytasit ještě nemalý počet skvělých zákroků při nebezpečných střelách. Našim hráčům se podařilo zrealizovat několik velmi nadějných brejků, avšak tváří v tvář stejně výborně lapajícímu brankáři soupeře rovněž ani jednou uspět nedokázali.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kadlec, Kindelmann, Miška, Suchý T., Šroub, Uxa, Váňa

Bee Sting - Vaňov 1:0 (0:0)

10. červenec 2010, Turnaj Záhoří - 10.7.2010 - základní skupina

Matematika byla před posledním zápasem jasná - jakékoliv vítězství nám zaručovalo 2. místo ve skupině a tedy postup do čtvrtfinále, naopak jakýkoliv jiný výsledek nás posílal domů, respektive na nedaleké koupaliště, což v úmorném vedru, které bylo příznačné pro celý turnaj, taktéž nebyla představa k zahození. Do našeho soka jsme se od samého začátku zakousli a vytvářeli si i slibné příležitosti po pohledných akcích. Jednu z nich zakončil Jaroslav Váňa do břevna a jeho opakovanou střelu zastavil gólman soupeře na brankové čáře. O chvíli později neuspěl po výzvě Petra Kindelmanna sám před brankářem ani Jan Šroub. Rozhodující moment střetnutí se tak zrodil až v polovině druhého dějství - Tomáš Suchý přihrál Miroslavu Handlířovi, ten našel před bránou Jana Šrouba a jeho přesné zakončení rozhodlo o našem nejtěsnějším vítězství.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kadlec, Kindelmann, Miška, Suchý T., Šroub, Uxa, Váňa

Branky: Šroub

Bee Sting - FC RS 2:1 na penalty (0:0, 1:1)

10. červenec 2010, Turnaj Záhoří - 10.7.2010 - čtvrtfinále

Čtvrtfinále bylo odehráno díky ubývajícím silám oboustranně v režimu economy. Ani jeden z týmů se nedokázal dostat k souvislejšímu tlaku a šancí přicházelo poskrovnu. První branky se tak diváci dočkali až v pokročilém stádiu druhé půle - Jan Šroub se uvolnil na hranici pokutového území a přesnou ranou nás poslal do vedení. Mužstvo RS s odpovědí příliš neotálelo - útočící hráč soupeře napřáhl z dobrých deseti metrů ke střele, František Suchý zvolal: \"Nevidim!\", Jan Šroub míč hýžděmi mírně tečoval do protipohybu našeho brankáře, bylo to eins zu eins a šlo se na penalty. Za nás neproměnil úvodní kop Jan Miška, který mířil do břevna. Následně však byli úspěšní Petr Kindelmann, Zdeněk Kadlec i Jaroslav Váňa. Třebaže Jan Šroub v páté sérii nedal, soupeře vychytal třikrát František Suchý, a tak jsme rozstřel vyhráli poměrem 3:2.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kadlec, Kindelmann, Miška, Suchý T., Šroub, Uxa, Váňa

Branky: Šroub , Váňa

Bee Sting - MGM 1:2 (1:0)

10. červenec 2010, Turnaj Záhoří - 10.7.2010 - semifinále

V semifinále na nás čekal zajímavý pražský mančaft, disponující kádrem rusky hovořících, lehkonohých futsalistů. I když musel vystačit s jedním brankářem a čtyřmi hráči do pole, vyprovodil z turnaje v přechozím kole vyřazovacích bojů favorizovaný domácí celek po jednoznačné čtyřbrankové výhře, a nám tak zaslal za vše hovořící vizitku. My jsme se snažili za každou cenu eliminovat jeho přednosti a nenechat rozvinout technické dovednosti šikovných hráčů, což se nám po většinu souboje dařilo. Vzrušujících momentů mnoho zaznamenáno nebylo. Ten první gólový přišel až po změně stran a vzrušeni museli být zejména fanoušci Bee Stingu. Tomáš Suchý našel křížnou přihrávkou holeň nabíhajícího Jana Šrouba, od které míč putoval do vytouženého místa. Vyrovnání předcházela sporná situace, kdy balon pravděpodobně celým objemem přešel postranní čáru, což však arbitr přes šíři hřiště vidět nemohl, soupeř hrát nepřestal, vnikl až do pokutového území a střelou na bližší tyč nedal Františkovi Suchému šanci. Následně využil protivník jednoho z mála našich okének v obraně a vsítil vítěznou branku střetnutí. V závěru jsme dokázali tým MGM přitlačit, ztroskotali jsme však vždy na spolehlivě chytajícím Vladislavu Treťjakovi, nebo vlastním nepřesném zakončení. Museli jsme se tedy sklonit před umem mužstva soupeře, který navíc bojoval zhruba dvě minuty bez jednoho křečemi zužovaného plejera.

O 3. místo jsme už pouze kopali penalty s celkem Jávři České Budějovice. Přesnější mušku prokázali Jihočeši a zvítězili 2:1, když za Bee Sting se trefil pouze Petr Kindelmann, neúspěšnými exekutory byli Miroslav Handlíř, Zdeněk Kadlec, Jaroslav Váňa a Jan Šroub. Konečné 4. místo v konkurenci 17 týmů lze přesto hodnotit pozitivně. Potvrdili jsme bilanci úspěšných sudých kalendářních let, ve kterých jsme se na místním turnaji probojovali vždy až do semifinále.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kadlec, Kindelmann, Miška, Suchý T., Šroub, Uxa, Váňa

Branky: Šroub

Přihlásit se