Bee Sting Plzeň > A-tým > Sezóna 2014/2015 > Turnaj Pohoda Cup 2014

Turnaj Pohoda Cup 2014

Nejstaršího futsalového turnaje v regionu se letos zúčastnilo 7 mančaftů a na umělce doubraveckého Senca se tak hrálo systémem každý s každým. Bee Sting dorazil v hojném počtu a rozmanité A/B/T sestavě, když si soutěžní utkání přijeli vyzkoušet dosud jen tréninkoví fotbálkáři Klepy s Robertem. Ještě před turnajovým výkopem se ukázalo, že je nás oproti některým týmům tolik, až je to skoro trapné, takže Mišíka jsme uvolnili na hostování do Hombre, resp. jejich odnože Fegyt (stejně s nimi už hodinu hulil a s námi si pomalu přestával rozumět) a Toma Sucháče ulovil Pumidas.

I v kombinované squadře jsme odehráli solidní turnaj, když nás žádný protivník nepřehrál a naopak my jsme polovinu soupeřů rozstříleli. Bohužel z druhé trojice duelů, které byly vyrovnané, jsme urvali jenom bodík, což nám v konečném účtování přineslo "jen" bronzovou medaili.


Statistika soutěže
# Jméno Góly Zápasy
1. Jan Šroub 5 4
2. Pavel Bezstarosti 5 6
3. Luboš Valtr 2 6
4. Jan Klepáček 1 6
Martin Trojovský 1 6
Robert Zemčík 1 6
7. Ondřej Škach 0 3
8. František Suchý 0 6
Miroslav Handlíř 0 6

Bee Sting - Důležití 5:0 

2. srpen 2014, Turnaj Pohoda Cup 2014 - skupina

Naším prvním protivníkem byla mixovaná starší garda bývalého divizního týmu FC Korda a bez větších potíží jsme jim nadělil bůra. Vcelku jednoznačný vývoj zápasu mohly pozměnit pouze dvě stoprocentní šance po přečíslení soupeře za stavu 1:0 resp. 2:0, ale obě tutovky zneškodnil Fanda Suchý.

Úvodní gól Bee Stingu zaznamenal z přímého kopu Luboš Valtr, pak se po asistenci téhož hráče trefil Pavel Beztarosti, na 3:0 zvýšil svou premiérovou soutěžní brankou Jan Klepáček a o poslední dva zásahy se postaral Honza Šroub, jemuž nahrával nejprve Martin Trojovský a poté Pavel Bezstarosti.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Trojovský, Valtr, Bezstarosti, Klepáček, Šroub, Zemčík

Branky: Šroub 2, Bezstarosti , Klepáček , Valtr

Bee Sting - Pumidas Plzeň 0:2 

2. srpen 2014, Turnaj Pohoda Cup 2014 - skupina

Vyrovnaný zápas rozhodla kombinace šťastného odrazu míče a našeho špatného střídání, která poslala soupeřova útočníka od půlící čáry do sóla na branku, které proměnil. My se poté těžko prokousávali přes soustředěný defenzivní blok Pumidasu, a když se nám to podařilo, ztroskotali jsme na našem oblíbeném gólmanském pavoukovi Mírovi. Při závěrečné power-play jsme pak inkasovali druhý gól do prázdné.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Trojovský, Valtr, Bezstarosti, Klepáček, Šroub, Zemčík

Bee Sting - Inkognito 5:1 

2. srpen 2014, Turnaj Pohoda Cup 2014 - skupina

Na vylepšení našeho turnajového skóre měl důležitý podíl protivníkův gólman Venca Klik, kterému se duel ne zcela vydařil. Na naši první branku z kopačky Pavla Bezstarosti po příhře Luboše Valtra sice soupeř brzy odpověděl z panalty, ale to bylo z jeho strany vše. My naopak přidali ještě čtyři knedlíky, z nichž dva zaznamenal Honza Šroub, druhý zásah si připsal i Pavel Beztarosti a ze svého tradičního místa kolem půlící čáry se (do opuštěné klece) trefil i Martin Trojovský.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Trojovský, Valtr, Bezstarosti, Klepáček, Šroub, Zemčík

Branky: Bezstarosti 2, Šroub 2, Trojovský

Bee Sting - Moe’s 1:2 

2. srpen 2014, Turnaj Pohoda Cup 2014 - skupina

Před zápasem dorazil z práce Ondra Škach, který převzal od Fandy brankářské rukavice a Fanda rozšířil obrannou trojici na kvartet. Duel nabídl urputný futsal plný soubojů a pohybu, soupeř byl zpočátku aktivnější a také se dostal do vedení. Pak se hra vyrovnávala a totéž se stalo i se skóre, když klasickou rohovou sehrávku předvedli nahrávající Luboš Valtr a střílející Honza Šroub. Nedlouho poté ovšam Klepy nezládl zpátečku se svým hráčem, který si naběhl na přízemní centr a zblízka do odkryté brány skóroval. Nám už se pak i přes závěrečný nápor a několik šancí nepodařilo ani vyrovnat.

Sestava: Škach O., Handlíř, Suchý F., Trojovský, Valtr, Bezstarosti, Klepáček, Šroub, Zemčík

Branky: Šroub

Bee Sting - Fegyt 1:1 

2. srpen 2014, Turnaj Pohoda Cup 2014 - skupina

Tým složený převážně ze spřátelených mančaftů Hombre, Drebin's, Autobahn a v osobě Jana Mišky dnes i Bee Stingu B se dostal do vedení vskutku kuriózním gólem. Po závaru před naší brankou se míč kutálel do strany k hranici brankoviště, k němu se rozběhl Fanda Suchý, který jej křožován jedním soupeřem raději odkopl pryč od brány. Bohužel trefil do hlavy Mišíka, jenž zamířil ze sedmi metrů nechytatelně přesně do opačné šibenice. My se pak podobně jako proti Pumidasu těžce prokousávali přes nepříjemnou defenzivu do zakončení, naopak Mišík mohl přidat další dvě branky ze sólových nájezdů na brankáře, ale první mu zneškodnil Fanda Suchý a druhý při naší power-play na postu gólmana hrající Luboš Valtr. Tato varianta nám tentokrát přinesla ovoce, když se Pavlu Beztarosti během jednoho závaru podařilo propasírovat balón do sítě.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Trojovský, Valtr, Bezstarosti, Klepáček, Škach O., Zemčík

Branky: Bezstarosti

Bee Sting - Krvavá tlačenka 3:0 

2. srpen 2014, Turnaj Pohoda Cup 2014 - skupina

V posledním mači jsme si vcelku bez problémů poradili s pořadatelským týmem, což nám v konečném účtování garantovalo třetí příčku. Skóre otevřel technickou parádou zblízka Pavel Bezstarosti, svým premiérovým gólem v našem dresu se prezentoval Robert Zemčík a při riskantní hře Tlačenky skóroval po vybojování míče střelou z vlastní poloviny do prázdné Luboš Valtr.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Trojovský, Valtr, Bezstarosti, Klepáček, Škach O., Zemčík

Branky: Bezstarosti , Valtr , Zemčík

Přihlásit se