Bee Sting Plzeň > A-tým > Sezóna 2013/2014 > Turnaj Pohoda Cup 2013

Turnaj Pohoda Cup 2013

Letošní Pohoda nebyla zrovna pohodová, neb jednak se hrálo v brutálním vedru a jednak nám výsledkově i herně celkem vydařený turnaj pokazilo semifinále, kdy jsme vypadli s týmem Hombre posíleným nefér způsobem o dva hráče ve skupině vyřazeného Autobahnu. Souboj o bronz s Pumidasem jsme pak sice zvládli, leč za jiných okolností úspěšná třetí příčka nese pachuť nepodařené obhajoby loňského titulu, na niž jsme měli.


Statistika soutěže
# Jméno Góly Zápasy
1. Karel Švarc 3 5
Pavel Bezstarosti 3 5
3. Tomáš Suchý 2 5
4. Miroslav Handlíř 1 5
Luboš Valtr 1 5
Oldřich Buřič 1 5
7. Tomáš Suchý ml. 0 3
8. Jan Šroub 0 5
František Suchý 0 5

Bee Sting - 2.FC Motáček Plzeň 4:0 

3. srpen 2013, Turnaj Pohoda Cup 2013 - základní skupina

Vstup do turnaje se nám vskutku podařil, soupeře hrajícího bez možnosti střídání a nastoupivšího jen se zkušenými pardály bez dravého mládí jsme jednoznačně smetli.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Valtr, Šroub, Bezstarosti, Buřič O., Švarc K., Suchý T., Suchý T. jr.

Branky: Bezstarosti , Buřič O. , Handlíř , Švarc K.

Bee Sting - Autobahn 0:0 

3. srpen 2013, Turnaj Pohoda Cup 2013 - základní skupina

Autobahn se prezentoval slušnou sestavou s největšími oporami, přesto jsme byli o něco lepším celkem, nicméně ani bod nebyl úplně od věci.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Valtr, Šroub, Bezstarosti, Buřič O., Švarc K., Suchý T., Suchý T. jr.

Bee Sting - Pumidas Plzeň 4:0 

3. srpen 2013, Turnaj Pohoda Cup 2013 - základní skupina

V tomto případě výsledek neodpovídá dění na place. Exdivizní Pumidas nastoupil v dobrém složení a byl nám přinejměnším vyrovnaným soupeřem. Nás ovšem výrazně podržel Fanda Suchý a ačkoliv i jeho protějšek se dlouho tužil, nakonec byl překonán a vstřelení prvního gólu zápasu se ukázalo jako klíčové. Pumidas otevřel hru a nám se dařilo to trestat.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Valtr, Šroub, Bezstarosti, Buřič O., Švarc K., Suchý T., Suchý T. jr.

Branky: Bezstarosti , Suchý T. , Švarc K. , Valtr

Bee Sting - FC Hombre 1:3 

3. srpen 2013, Turnaj Pohoda Cup 2013 - semifinále

Náš semifinálový protivník Hombre se sešel na turnaj bez střídání, pročež si holt sem tam půjčili plejera z jiného týmu. V tomto případě to byli hned dva z již vpadnuvšího Autobahnu a bylo to znát, zejména přítomnost matadora Jéni Hrdiny, který kromě nesporného herního přínosu i skóroval. Skvrnou na tomto utkání je smutná skutečnost, že Hombráci neprojevili ani elementární náznak slušnosti a nenamáhali se nás zeptat, zda s \"půjčkou\" souhlasíme. Na nás tak byl během duelu znát pocit křivdy a unfair play, nehledě na to, že již zmiňovaný Hrdís místo aby v kontextu těchto skutečností v klidu hrál, tak ještě opakovaně držkoval, což by hráč jeho formátu nemusel mít zapotřebí.

Nicméně i přes uvedená fakta jsme do zápasu vstoupili aktivněji a hned v úvodu se po samostané akci Pavla Bezstarosti dostali do vedení. To se nám slušnou dobu dařilo držet a měli jsme několik tutovek na navýšení náskoku, bohužel neproměnili a pak se po smolně odraženém míči trefil Vítek Zahálka nechatatelně do vinglu. Zápas se dále odvíjel poměrně vyrovnaně, až po našem nepovedeném rohu šel soupeř do brejku, zpět sprintujícímu Oldovi Buřičovi suše utekl hráč s příznačnou přezdívkou Slimák a se štěstím skóroval. Během závěrečné power-play jsme sice tlak i šance měli, ale z jednoho brejku do otevřené obrany rozhodl Hrdís.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Valtr, Šroub, Bezstarosti, Buřič O., Švarc K., Suchý T.

Branky: Bezstarosti

Bee Sting - Pumidas Plzeň 2:0 

3. srpen 2013, Turnaj Pohoda Cup 2013 - utkání o bronz

Repete zápasu ve skupině jsme zvládli sice s polovičním vítězstvím, ovšem herně pohodověji než úvodní duel, protože Pumidasu po vyřazení v semifinále odešli dva hráči a byl tedy oslaben. Z turnaje si tak odnášíme bronzovou medaili s hořkosladkou příchutí.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Valtr, Šroub, Bezstarosti, Buřič O., Švarc K., Suchý T.

Branky: Suchý T. , Švarc K.

Přihlásit se