Bee Sting Plzeň > A-tým > Sezóna 2008/2009 > Turnaj Letiny - 19.7.2008

Turnaj Letiny - 19.7.2008


Statistika soutěže
# Jméno Góly Zápasy
1. Petr Kindelmann 6 6
2. Jan Buřič 5 6
3. Oldřich Buřič 4 6
Jaroslav Váňa 4 6
5. Pavel Bezstarosti 3 6
6. Jan Miška 1 5
7. František Suchý 0 6

Bee Sting - FC Hombre 3:0 (2:0)

19. červenec 2008, Turnaj Letiny - 19.7.2008 - základní skupina

Vstup do turnaje vyšel perfektně. Ihned po rozehrávce si Oldřich Buřič posunul míč a téměř od poloviny hřiště mířil přesně k tyči. Druhou branku jsme vytěžili z přečíslení tři na dva, když z přihrávky Oldřicha Buřiče skóroval Jaroslav Váňa. Na konečných 3:0 zvýšil po změně stran Jan Miška, když po přihrávce Jana Buřiče do křídla prostřelil z ostrého úhlu soupeřova brankáře. Soupeř se do mnoha šancí nedostal, největší příležitostí byl pokutový kop ve druhé půli, ale míč skončil na tyči.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Miška, Váňa, Bezstarosti, Buřič Jan, Buřič O.

Branky: Buřič O. , Miška , Váňa

Bee Sting - Kapříci 8:0 (4:0)

19. červenec 2008, Turnaj Letiny - 19.7.2008 - základní skupina

Po jedné gólové smršti v každém poločase a osm branek v soupeřově síti. Skóre načal po rohu Pavla Bezstarosti kuriózně Jan Buřič – jeho zamýšlené střela pravačkou na zadní tyč se vůbec nepovedla, náš hráč se trefil do levé nohy a od té se míč odrazil na přední tyč do protipohybu brankáře. Oldřich Buřič přihrával vzápětí na branku Pavlu Bezstarosti. I na další gól přihrával Oldřich Buřič, když prošel až na brankovou čáru a zpětnou přihrávkou na hranici pokutového území našel Jaroslava Váňu. Gólový účet první půle uzavřel po přihrávce Petra Kindelmanna Jan Buřič.

I ve druhém poločase skóroval pouze náš tým. Na 5:0 zvyšoval po přihrávce Pavla Bezstarosti do prázdné brány Petr Kindelmann. Pavel Bezstarosti pak konečně proměnil jedno z četných sól - 6:0. Na 7:0 upravil Petr Kindelmann po excelentní přihrávce patou od Jaroslava Váni. Konečnou podobu skóre stanovil Oldřich Buřič, když se po rohu Jaroslava Váni otočil kolem obránce a z hranice pokutového území mířil levačkou přesně k tyči.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Miška, Váňa, Bezstarosti, Buřič Jan, Buřič O.

Branky: Bezstarosti 2, Buřič Jan 2, Kindelmann 2, Buřič O. , Váňa

Bee Sting - Přeštice 4:1 (1:0)

19. červenec 2008, Turnaj Letiny - 19.7.2008 - základní skupina

Naše první branka padla po pěkné rybičce Petra Kindelmanna, míč sice skončil pouze na brankové konstrukci, ale Oldřich Buřič z dorážky mířil nekompromisně pod břevno. Petr Kindelmann si spravil chuť ve druhé půli, když po narážečce s Pavlem Bezstarosti sice z úhlu, ale přesto s přehledem zvýšil na 2:0. Gólovou asistenci si pak připsal brankář František Suchý, po jehož výhozu vsítil třetí branku Oldřich Buřič. Na 4:0 upravil Jan Buřič, když vybojovaný míč vyvezl na soupeřovu polovinu a po kombinaci s Pavlem Bezstarosti skóroval. Protivník upravil na konečných 4:1 dalekonosnou střelou brankáře, když se František Suchý tak dlouho rozhodoval jak zakročit, až nestačil zareagovat.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Miška, Váňa, Bezstarosti, Buřič Jan, Buřič O.

Branky: Buřič O. 2, Buřič Jan , Kindelmann

Bee Sting - DBA team 3:0 (2:0)

19. červenec 2008, Turnaj Letiny - 19.7.2008 - základní skupina

Skóre našeho posledního zápasu v základní skupině otevřel Petr Kindelmann, když o míč obral soupeřova brankáře. I v další brance měl prsty Petr Kindelmann, po jehož chytře rozehraném volném přímém kopu se trefil Pavel Bezstarosti. Po změně stran se prosadil ještě Jan Buřič, když se po dlouhém výhozu Františka Suchého otočil kolem obránce a nedal brankáři šanci. Závěr zápasu ještě okořenil Jaroslav Váňa, když individuálně prošel až před bránu, jeho střela ale skončila na pravé tyči, našemu hráči se ale míč podařilo opět získat, přesunul se na druhou stranu pokutového území, zbavil se obránce a napálil míč do levé tyče.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Miška, Váňa, Bezstarosti, Buřič Jan, Buřič O.

Branky: Bezstarosti , Buřič Jan , Kindelmann

Bee Sting - Moe’s 3:0 (1:0)

19. červenec 2008, Turnaj Letiny - 19.7.2008 - osmifinále

Po týdnu jsme se opět utkali s týmem Moe’s, tentokrát jsme však žádné drama nepřipustili. Skóre otevřel Petr Kindelmann, když z úhlu propasíroval míč mezi brankářem a bližší tyčí. Po změně stran si nejdříve Jan Buřič zpracoval dlouhou přihrávku, míč mu ale uzmul Jaroslav Váňa a střelou na vzdálenější tyč zvýšil na 2:0. Soupeř si žádnou vážnější šanci nevypracoval a nakonec odešel poražen 3:0, když Jan Buřič zakončil exhibiční brazilskou vzdušnou kombinaci nekompromisním volejem.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Miška, Váňa, Bezstarosti, Buřič Jan, Buřič O.

Branky: Buřič Jan , Kindelmann , Váňa

Bee Sting - Big Beer 2:3 na penalty (0:1, 2:2)

19. červenec 2008, Turnaj Letiny - 19.7.2008 - čtvrtfinále

Do čtvrtfinále jsme nastoupili v podstatě bez střídání, protože jen v hledišti zůstal zraněný Jan Miška a pouze na jedno střídání naskočil Pavel Bezstarosti. Naši hráči se soustředili pouze na obranu. Bohužel soupeři se podařilo prosadit přes Jaroslava Váňu, a tak se strany měnily za stavu 0:1.

Po změně stran se nám podařilo srovnat. Petr Kindelmann z kolmé přihrávky za obranu od Jana Buřiče pálil do gólmana, ten míč vyrazil k Jaroslavu Váňovi, který nechytatelnou střelou levačkou vyrovnal. Naneštěstí Big Beer šel téměř okamžitě opět do vedení. František Suchý v naší bráně se při vyběhnutí zastavil v půli cesty a soupeř ho přeloboval. V závěru zápasu se náš celek vzepjal a dokázal se nastěhovat na soupeřovu polovinu. Naše snaha byla korunována úspěchem a Petr Kindelmann ze střílené přihrávky Jana Buřiče srovnal.

Jelikož to byl poslední gól ze hry, přišly na řadu pokutové kopy. Soupeř neproměnil hned první, za Bee Sting se postupně trefili Oldřich Buřič, Jan Buřič, Jaroslav Váňa a Petr Kindelmann. František Suchý s bolavým tříslem se na penaltu necítil, a tak si dres oblékl Luboš Valtr, který na turnaj vzhledem k dlouhodobému zranění dorazil jen jako divák. Svůj první soutěžní kop po cca roce a půl však poslal těsně vedle tyče, takže se pokračovalo. V šesté sérii proměnil Oldřich Buřič, v sedmé tentýž hráč nedal, a tak se z postupu radoval soupeř.

Náš přemožitel nakonec podlehl ve finále domácím Letinám, náš úvodní soupeř ze skupiny celek Hombre skončil třetí, když v souboji o bronzovou medaili porazil FC Kojak.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Váňa, Bezstarosti, Buřič Jan, Buřič O.

Branky: Kindelmann , Váňa

Přihlásit se