Bee Sting Plzeň > B-tým > Sezóna 2004/2005 > Městský přebor 2004/2005

Městský přebor 2004/2005


Konečná tabulka
# Klub Z V R P Skóre Body
1. FC Hombre 18 13 2 3 62:24 41
2. Drebin's team 18 12 2 4 50:39 38
3. Thorn Metal 18 11 4 3 69:34 37
4. Lesing Plus 18 8 3 7 54:60 27
5. Bee Sting "B" 18 6 5 7 42:39 23
6. D+M Interiér 18 6 4 8 39:40 22
7. SWING Nápoje 18 6 3 9 36:39 21
8. FC Jerigo 18 5 3 10 36:58 18
9. TJ Bouda 18 3 6 9 34:62 15
10. SK Z Bor 18 2 4 12 36:63 10

Statistika soutěže
# Jméno Góly Zápasy
1. Oldřich Buřič 11 11
2. Luboš Valtr 6 13
3. Petr Kindelmann 6 17
4. Jaroslav Váňa 4 7
5. Miroslav Handlíř 4 18
6. Pavel Toupal 3 1
7. Jan Sedláček 3 12
8. Jan Miška 2 9
9. Jan Bartošek 2 11
10. Filip Linhart 1 2
11. Petr Barták 0 1
Martin Považan 0 1
13. František Suchý 0 2
14. Tomáš Matoušek 0 3
15. Ondřej Škach 0 6
16. Jan Buřič 0 11
17. Martin Holý 0 14

Bee Sting "B" - HN Houdek 3:3 (2:1)

5. září 2004, Městský přebor 2004/2005 - 1.kolo

Svou první sezónu v Městském přeboru začal náš B-tým proti HN Houdek. Už ve čtvrté minutě se na levém křídle uvolnil Oldřich Buřič a přesnou křížnou přízemní střelou z levé strany otevřel skóre – 1:0. O minutu později Oldřich Buřič zatáhl balon opět po levé straně, obešel obránce a předložil Janu Bartoškovi míč před prázdnou branku. V sedmé minutě poprvé zaúřadovala hvězda soupeře, hráč prvoligových Blšan, Jiří Sýkora – jeho tvrdou střelu z osmi metrů vytáhl brankář Martin Holý z pod břevna na roh. V patnácté minutě už to ale vyšlo a výše jmenovaný soupeř se individuálně prosadil přes Jana Buřiče a s přehledem zakončil.

Po změně stran zahrával soupeř přímý kop ze vzdálenosti cca 2 metry před pokutovým územím a po jeho rozehrání přišla přízemní střela, která srovnala skóre. Ve třicáté druhé minutě nastřelil Jiří Sýkora tyč naší brány, na což odpověděl Miroslav Handlíř, když nás po individuálním průniku krásným zakončením poslal do vedení 3:2. Ve třicáté páté minutě se rozpoutala přetlačovaná čtyř hráčů na našem pokutovém území, míč se nešťastně odrazil k Jiřímu Sýkorovi a ten nechytatelnou střelou vyrovnal na 3:3. Rozhodnout mohl Jan Bartošek, ale vzývající prázdnou branku minul. Dvanáct minut před koncem zápasu nastřelil soupeř další tyč a devět minut před závěrem utkání se blýskl náš brankář, když vychytal ve vyložené šanci již tolikrát zmiňovaného Jiřího Sýkoru. V závěru už byly oba týmy spokojeni s bodem a tak žádná výraznější šance již nepřišla.

Sestava: Holý M., Buřič Jan, Handlíř, Bartošek, Buřič O., Kindelmann

Branky: Bartošek , Buřič O. , Handlíř

Bee Sting "B" - FC Jerigo 1:0 (0:0)

12. září 2004, Městský přebor 2004/2005 - 2.kolo

V prvním poločase byl náš B-tým lepším mužstvem a vypracoval si i více šancí než soupeř, ale branku se nikomu vstřelit nepodařilo. Brzy po přestávce skóroval Petr Kindelmann po křížné přihrávce Miroslava Handlíře a vedli jsme 1:0. Soupeř nás poté začal přehrávat a vytvářel si šance. Náš brankář Martin Holý však podal velmi dobrý výkon a žádný míč za svá záda nepustil. V posledních minutách pak zahrával soupeř sérii rohových kopů, ale ani ta nic nezměnila premiérové výhře B-týmu v Městském přeboru.

Sestava: Holý M., Buřič Jan, Handlíř, Matoušek, Škach O., Bartošek, Buřič O., Kindelmann, Miška

Branky: Kindelmann

Bee Sting "B" - SK Z Bor 3:0 (0:0)

19. září 2004, Městský přebor 2004/2005 - 3.kolo

První poločas skončil bez branek, i když obě mužstva měla dobré příležitosti ke skórování. Na začátku druhého poločasu poslal náš celek do vedení Luboš Valtr přesnou střelou na vzdálenější tyč. Po něm se dokázal prosadit ještě dvakrát Jaroslav Váňa. Nejdříve poslal Jan Buřič dlouhým autem do křídla Tomáše Matouška, tomu se sice střela nepovedla podle jeho představ, ale míč se dostal k Jaroslavu Váňovi, který ho uklidil do sítě. Na konečných 3:0 pak posledně jmenovaný skóroval po rohu Miroslava Handlíře. V naší brance podal opět vynikající výkon Martin Holý, který vychytal podruhé za sebou čisté konto.

Sestava: Holý M., Handlíř, Matoušek, Sedláček, Buřič Jan, Kindelmann, Valtr, Váňa

Branky: Váňa 2, Valtr

Bee Sting "B" - Drebin's Team 2:2 (1:1)

26. září 2004, Městský přebor 2004/2005 - 4.kolo

V souboji s prvním celkem tabulky jsme začali zostra. Hned v první minutě se dostal ke střele Ondřej Škach, ale jeho pokus trefil obránce. O dvě minuty později střílel tentýž hráč, jeho pokus zneškodnil brankář a z jeho dlouhého výhozu jsme inkasovali. V deváté minutě náš gólman František Suchý vytěsnil tvrdou střelu nad břevno. Srovnat jsme mohli o dvě minuty později, když Tomáš Matoušek zachytil rozehrávku soupeře, ale z výhodné pozice pálil vedle. Tentýž hráč hned nato pálil ze střední vzdálenosti, brankář jeho razantní střelu pouze vyrazil před sebe, bohužel Jan Sedláček se k míči nedostal. Na druhé straně minul míč naší bránu jen těsně, na což odpověděl Luboš Valtr, když po autu Petra Kindelmanna trefil hlavou břevno. V dobré formě chytající František Suchý musel zasahovat i ve dvacáté minutě, o minutu později donutil ke stejnému skutku dalekonosnou střelou Luboš Valtr i soupeřova brankáře. V závěru první půle František Suchý rychle rozehrál míč na Miroslava Handlíře, ten poslal do křídla Luboše Valtra, od něj putoval balón na druhou stranu k Petru Kindelmannovi, který přízemní střelou skrz nohy soupeřova brankáře srovnal na poločasových 1:1.

I po změně stran se střídaly šance na obou stranách. Nejdříve pálil vedle Tomáš Matoušek, vzápětí zasahoval František Suchý. Ve třicáté minutě střílel nejdříve Luboš Valtr z voleje do boční sítě, krátce nato pak po rohovém kopu tentýž hráč těsně minul. Běžela třicátá šestá minuta, když byl Miroslav Handlíř nedůrazný v pokutovém území, čehož využil soupeř a kopem na hranici šlapáku vstřelil branku na 1:2. V následujících minutách měl hlavní roli Tomáš Matoušek. Nejprve po sprintu přes celé hříště střílel pouze do brankáře a následně si při zpracování míče poranil koleno a z utkání musel odstoupit. Pět minut před koncem zápasu jsme přistoupili ke hře bez brankáře. V ní nejdříve obdržel žlutou kartu Ondřej Škach, následně tentýž hráč ve výhodné pozici hlavičkoval vedle. Vyrovnání jsme se ale nakonec přece dočkali. Luboš Valtr rozehrál přímý volný kop na Petr Kindelmanna a ten svým druhým gólem srovnal na 2:2. V samotném závěru zápasu jsme mohli dokonce strhnout vítězství na svojí stranu, Luboš Valtr se hezky uvolnil, ale jeho střela skončila těsně vedle.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Sedláček, Škach O., Kindelmann, Matoušek, Valtr

Branky: Kindelmann 2

Bee Sting "B" - TJ Bouda 3:3 (1:3)

10. říjen 2004, Městský přebor 2004/2005 - 6.kolo

Vstup do utkání se nám vůbec nepodařil. Po deseti minutách jsme prohrávali 0:3. Všechny góly soupeře padly po našich chybách a dobře sehraném přečíslení soupeře tři na dva. Do poločasu se nám podařilo snížit na 1:3. Poté, co soupeř zahrával rohový kop, se míče zmocnil Oldřich Buřič, šel sám na brankáře a přesnou střelou mu nedal šanci.

Po změně stran snížil na 2:3 opět Oldřich Buřič, když využil špatného vyběhnutí soupeřova brankáře a levou nohou přesně trefil odkrytou branku. Na konečných 3:3 srovnal Petr Kindelmann po přihrávce Jaroslava Váni a udržel tak našemu celku neporazitelnost i v pátém utkání Městského přeboru.

Sestava: Holý M., Handlíř, Považan, Sedláček, Valtr, Bartošek, Buřič O., Kindelmann, Škach O., Váňa

Branky: Buřič O. 2, Kindelmann

Bee Sting "B" - SWING Nápoje 5:3 (3:2)

24. říjen 2004, Městský přebor 2004/2005 - 8.kolo

S posledním celkem soutěže to zpočátku vypadalo na snadnou záležitost. Skóre otevřel hned v úvodu utkání Oldřicha Buřič – s jeho střelu si sice gólman poradil, ale odražený míč si dobíhající obránce srazil do vlastní sítě. Druhou branku přidal Jan Bartošek, poté co ho přihrávkou před odkrytou branku vyzval ke skórování Luboš Valtr. Když po přetaženém autu Oldřicha Buřiče trefil Luboš Valtr výstavním volejem šibenici, vedli jsme už 3:0. Soupeř se však nevzdával a po chybách Petra Kindelmanna a Miroslava Handlíře snížil do poločasu na rozdíl jedné branky.

Po změně stran se protivník individuálně prosadil přes Petra Kindelmanna a střelou ze střední vzdálenosti srovnal na 3:3. Vítězství na naší stranu strhl Oldřich Buřič, když lehce prostrčil míč podél vybíhajícího brankáře. Gólovou pojistku přidal Jaroslav Váňa, poté co prošel do křídla a nekompromisní střelou pod břevno nedal brankáři sebemenší šanci. Pro úplnost dodejme, že našeho brankáře zachránilo dvakrát břevno.

Sestava: Holý M., Handlíř, Sedláček, Valtr, Bartošek, Buřič O., Kindelmann, Váňa

Branky: Buřič O. 2, Bartošek , Valtr , Váňa

Bee Sting "B" - D+M interiér 2:2 (2:2)

31. říjen 2004, Městský přebor 2004/2005 - 9.kolo

K utkání se neočekávaně nedostavil náš brankář Martin Holý, a tak se do branky postavil Petr Kindelmann. První gól vstřelil soupeř po kličce na Miroslava Handlíře a přesné střele na zadní tyč naší brány. O několik minut později soupeř vystřelil z poloviny hřiště, Petr Kindelmann viděl míč přes bránící hráče až na poslední chvíli, nestačil na něj zareagovat a míč zapadl přesně do levého horního rohu naší branky. Náš celek snížil zásluhou Luboše Valtra po trestném kopu, který rozehrál Oldřich Buřič. Na konci prvního poločasu přišel faul na Miroslava Handlíře v rohu hřiště, po němž soupeř poprvé nebyl spokojen s výrokem rozhodčího. Následně kapitán soupeře (Šteflíček) úmyslným likvidačním zákrokem zfauloval Oldřicha Buřiče, za což dostal červenou kartu bez předchozího varování. Navíc se jednalo o šestý faul soupeře, a proto jsme měli možnost zahrávat penaltu ze značky deseti metrů. Tu Oldřich Buřič neproměnil, ale pokračovala naše přesilovka, kterou se nám podařilo využít zásluhou tečované střely Jana Sedláčka.

Na začátku druhého poločasu podržel náš celek brankář Petr Kindelmann, když vychytal několik dobrých příležitostí soupeře. Hráči soupeře byli z přibývajícím časem stále více nespokojeni s výroky rozhodčího a za protesty a nadávky na jeho adresu si vysloužili několik žlutých karet. Na konci utkání byl po druhé žluté kartě vyloučen další hráč soupeře (Malát), avšak tuto přesilovku se nám využít nepodařilo a utkání skončilo remízou 2:2.

Sestava: Kindelmann, Handlíř, Sedláček, Valtr, Bartošek, Buřič O.

Branky: Sedláček , Valtr

Bee Sting "B" - SK Thorn Metal 2:4 (1:1)

7. listopad 2004, Městský přebor 2004/2005 - 5.kolo (dohrávka)

Na třetí pokus se podařilo sehrát utkání s Thorn Metalem (V původním termínu (3.10.2004) bylo utkání odloženo pro nezpůsobilý terén, v náhradním termínu (17.10.2004) bylo hřiště opět pod vodou). Derby sourozenců Škachů (Ondřej nastoupil v naší bráně, jeho bratr Stanislav pak v poli soupeře) otevřel svou brankou Miroslav Handlíř. Jeho brance předcházel dlouhý míč Luboše Valtra, soupeřův brankář chybně odhadl sílu poryvu větru (na rozdíl od našeho centrujícího hráče), čehož využil zmiňovaný Miroslav Handlíř ke vstřelení první branky utkání. Soupeř nás pak zatlačil před vlastní branku a jen díky dobrým zákrokům Ondřeje Škacha jsme drželi vedení. Do poločasu se ale i přes to podařilo soupeři srovnat po večerníčkové situaci – protivník se otočil okolo Jana Sedláčka jak větrný kohout Kamil a Ondřej Škach už byl bez šance – 1:1.

Po změně stran ustal sice déšť, který v první půli usilovným zkrápěním hrací plochy přeměnil antuku na bláto, neustal však vynikající futsal, který byl k vidění. Naše šance zůstaly nevyužity a tak skóroval soupeř. Nejdříve Miroslav Handlíř přestal hrát v domnění, že rozhodčí po jeho faulu přeruší hru, ten ale ponechal výhodu, kterou soupeř zužitkoval ve vedoucí branku 1:2. Pak se Ondřej Škach blýskl efektním zákrokem, míč ale vyrazil přímo k soupeři a rázem jsme prohrávali 1:3. Náš tlak ke gólu nevedl a z přečíslení soupeř zvýšil na 1:4. Na konečných 2:4 snížil Oldřich Buřič, když z volného přímého kopu po faulu na Miroslava Handlíře prostřelil ze šesti metrů zeď.

Sestava: Škach O., Handlíř, Sedláček, Valtr, Bartošek, Buřič O., Kindelmann, Miška

Branky: Buřič O. , Handlíř

Bee Sting "B" - FC Hombre 3:4 (0:4)

7. listopad 2004, Městský přebor 2004/2005 - 7.kolo (dohrávka)

Kromě utkání s Thorn Metalem jsme dohrávali také zápas s FC Hombre. Zápas se ale vůbec nepovedl a za výkonem z předchozího zápasu jsme hluboko zaostali. Hned v prvním střídání jsme obdrželi lacinou branku (Jan Miška nepovedeným odkopem vyzval soupeře ke skórování) a v tomto trendu pokračoval celý první poločas. Poté co Oldřich Buřič ztratil míč na polovině hřiště a protivník využil přečíslení dva na jednoho jsme inkasovali podruhé. Když soupeře neuhlídal při rohovém kopu Luboš Valtr dostali jsme třetí gól a po chybné rozehrávce Jana Mišky jsme obdrželi čtvrtý gól.

Po poločase prohraném 0:4 to dlouho vypadalo na debakl, protože soupeř se dostával do šancí i ve druhé půli. Osm minut před koncem nařídil rozhodčí penaltu po faulu na Miroslava Handlíře a Luboš Valtr snížil na 1:4. Následně Petr Kindelmann výstavním volejem do šibenice (po pasu Luboše Valtra) stáhl skóre na 2:4. Minutu před koncem pak vrátil do sítě odražený míč Jan Sedláček a přiblížili jsme se na rozdíl jediného gólu – 3:4. V závěru jsme dokonce sahali po bodu, když z voleje střílel nad Ondřej Škach.

Sestava: Škach O., Handlíř, Sedláček, Valtr, Bartošek, Buřič O., Kindelmann, Miška

Branky: Kindelmann , Sedláček , Valtr

Bee Sting "B" - Lesing Plus 0:2 (0:0)

10. duben 2005, Městský přebor 2004/2005 - 10.kolo

První jarní kolo Bee Stingu sice vydařilo herně, ale body to bohužel nepřineslo. Proti celku Lesing Plus, což je nový název NH Houdek, jsme začali dobře. V úvodu utkání tři gólové šance Jan Bartošek, ale skóre se neměnilo. Gólový účet zápasu se nezměnil ani po dvou tvrdých střelách Jana Buřiče a tak se strany měnily za nerozhodného stavu 0:0.

I po změně stran jsme měli navrch, ale góly nepřicházeli. Do větší či menší gólové šance se dostali všichni hráči z pole, naneštěstí soupeř z mála, do kterého jsme ho pustili dokázal vytěžit maximum. Poté co se uvolnil okolo Miroslava Handlíře, jsme prohrávali 0:1. Další brejk po chybě Jana Buřiče ještě zachránil včasným zásahem Jan Miška, ale pak obránce soupeře zahrál v pokutovém území rukou, rozhodčí ze svého stanoviště situaci dobře neviděl a tak nechal pokračovat ve hře. Chvilkové zaváhání našich hráčů soupeř využil k rychlému protiútoku a zvýšení na 0:2. V závěru zápasu pak ještě rozhodčí přehlédl ruku našeho brankáře mimo pokutové území.

Sestava: Holý M., Buřič Jan, Handlíř, Valtr, Bartošek, Kindelmann, Miška

Bee Sting "B" - FC Jerigo 2:3 (2:1)

17. duben 2005, Městský přebor 2004/2005 - 11.kolo

Po výborném výkonu v minulém utkání jsme tentokrát sehráli horší utkání, ale na rozdíl od minulého zápasu jsme se dokázali prosadit gólově. Bohužel body nám to nakonec nepřineslo. Skóre se otevřelo po rohu Oldřicha Buřiče, který Jan Bartošek lehce přistrčil na Jana Mišku a ten se tváří tvář brankáři nemýlil. Soupeř vyrovnal po závaru v našem pokutovém území, když Jan Bartošek trefil odkopem našeho brankáře a odražený míč protivník pohotově uklidil do sítě. Ještě do přestávky jsme stačili naklonit misku vah na naší stranu. Oldřich Buřič získal míč a v situaci sám na bránu byl úspěšný – 2:1. Další naše, mnohdy stoprocentní, šance zůstaly nevyužity a tak se strany měnily za našeho jednobrankového vedení.

Po změně stran soupeř nejprve vyrovnal, když gólem osm minut před koncem završil svůj tlak. Dvě obrovské chyby Jana Buřiče (špatně odhadnutý centr) a Miroslava Handlíře (taktický propadák) zůstaly ještě nevyužity, ale v závěru zápasu pak Oldřich Buřič zbytečně ztratil míč na polovině hrací plochy a protivník z přečíslení rozhodl utkání.

Sestava: Holý M., Buřič Jan, Handlíř, Miška, Bartošek, Buřič O., Kindelmann

Branky: Buřič O. , Miška

Bee Sting "B" - SK Z Bor 1:2 (1:0)

24. duben 2005, Městský přebor 2004/2005 - 12.kolo

V utkání s posledním celkem tabulky jsme měli problémy se sestavou, neboť mnoho našich hráčů bylo zraněných nebo nemocných. K prvnímu utkání za B-tým proto nastoupil Petr Barták a svým výkonem určitě nezklamal. Celý zápas byl velmi vyrovnaný s minimálním počtem šancí. Našemu celku se podařilo vstřelit první branku po tečované střele Oldřicha Buřiče z přímého kopu a tak jsme o poločase vedli 1:0.

Ve druhém poločase jsme však dvakrát inkasovali po rychlých protiútocích soupeře, a protože za zády soupeřova brankáře se nedostala ani závěrečná střela debutanta Petra Baráka tak se nám na jaře ani napotřetí nepodařilo bodovat.

Žluto kartou ocenil rozhodčí nesportovní chování Jana Buřiče.

Sestava: Holý M., Buřič Jan, Handlíř, Sedláček, Barták, Buřič O., Kindelmann

Branky: Buřič O.

Bee Sting "B" - Drebin's Team 1:4 (0:2)

1. květen 2005, Městský přebor 2004/2005 - 13.kolo

První poločas tohoto utkání se nám vůbec nepovedl. Dvakrát jsme inkasovali po nepřesných přihrávkách a následných rychlých protiútocích soupeře tři na jednoho a dva na jednoho.

Ve druhém poločase se náš výkon zlepšil a výsledkem bylo snížení Jana Mišky do prázdné branky po přihrávce Oldřicha Buřiče. V závěru utkání jsme však dostali třetí branku, která zápas rozhodla. Přesto jsme si vzali oddechový čas a odvolali brankáře Martina Holého, místo kterého šel do branky Petr Kindelmann. Vstřelit branku se nám ale nepodařilo a naopak soupeř dokázal ještě zvýšit na konečných 4:1.

Žlutou kartou za nesportovní chování podtrhl bez zájmu hrající Miroslav Handlíř svůj katastrofální výkon.

Sestava: Holý M., Buřič Jan, Handlíř, Sedláček, Buřič O., Kindelmann, Miška, Valtr

Branky: Miška

Bee Sting "B" - TJ Bouda 5:2 (1:1)

15. květen 2005, Městský přebor 2004/2005 - 15.kolo

Proti poslednímu celku tabulky jsme odehráli dobré utkání. V prvním poločase jsme si vypracovali spoustu šancí, ale proměnit jsme dokázali pouze jednu. Po přihrávce Jana Bartoška skóroval přesnou střelou po zemi k tyči Jan Sedláček a vedli jsme 1:0. Soupeř však dokázal odpovědět tvrdou ranou z přímého kopu z poloviny hřiště, která se odrazila od břevna do naší sítě.

Po přestávce byl stav dlouho vyrovnaný, ale pak přišly velké chvíle Pavla Toupala. Na 2:1 zvýšil poté, co si míč vyměnil s Janem Bartoškem a střelou do horní poloviny branky nedal soupeřovu brankáři šanci. Další gól vstřelil z bezprostřední blízkosti, když do branky dorazil přihrávku Jana Sedláčka z pravého křídla. Soupeř dokázal snížit na 3:2 po rohovém kopu a přesné hlavičce naběhnuvšího brankáře, ale Pavel Toupal dokázal přidat další náš čtvrtý gól, když bezpečně zužitkoval gólovou přihrávku Petra Kindelmanna a dovršil tak svůj hattrick. V závěru utkání ještě Luboš Valtr vystihl chybnou rozehrávku soupeře a stanovil konečný účet utkání na 5:2.

Sestava: Holý M., Buřič Jan, Handlíř, Sedláček, Škach O., Bartošek, Kindelmann, Toupal Pav., Valtr

Branky: Toupal Pav. 3, Sedláček , Valtr

Bee Sting "B" - FC Hombre 0:1 (0:1)

22. květen 2005, Městský přebor 2004/2005 - 16.kolo

Utkání s vedoucím celkem soutěže přineslo velmi málo šancí na obou stranách. Jedinou branku zápasu vstřelil soupeř na konci prvního poločasu, když se mu podařilo dopravit do branky odražený míč, který předtím vyrazil náš brankář Martin Holý. Na konci zápasu náš celek odvolal brankáře a hrál s pěti hráči v poli, zatlačil soupeře před jeho branku, avšak vyrovnat se mu nepodařilo. Výsledkem byla pouze série rohových kopů a v posledních vteřinách tyč po střele Petra Kindelmanna.

Poprvé po operaci nastoupil Jaroslav Váňa. Žluté katry si z utkání odnesli Jan Buřič (za zcela zbytečné řečnění směrem k rozhodčímu) a Jan Miška (za faul).

Sestava: Holý M., Handlíř, Miška, Sedláček, Buřič Jan, Kindelmann, Linhart, Váňa

Bee Sting "B" - Swing Nápoje 5:1 (3:0)

29. květen 2005, Městský přebor 2004/2005 - 17.kolo

V utkání s celkem SWING Nápoje se našemu celku dařilo proměňovat šance, které si vypracoval. První gól vstřelil Oldřich Buřič, když se uvolnil přes soupeřova obránce a přesnou střelou nedal brankáři šanci. O několik minut později prošel Luboš Valtr po pravé straně a jeho střílený centr skončil v síti, aniž by se ho někdo dotkl. Na konci prvního poločasu se znovu dokázal prosadit Oldřich Buřič, vystřelil přesně k tyči a zvýšil na 3:0.

Soupeř dokázal na začátku druhého poločasu tvrdou střelou bodlem snížit na 3:1, poté si vypracoval územní převahu, trefil tyč z přímého kopu, avšak druhý gól se mu vstřelit nepodařilo. Utkání definitivně rozhodl svým třetím gólem Oldřich Buřič, když protlačil míč přes soupeřovy obránce a po zemi prostřelil brankáře. Na konci utkání, hraného za obrovského horka, již soupeři, který měl pouze jednoho hráče na střídání, odcházely síly a náš celek si vypracoval další šance. Jednu z nich se nám podařilo proměnit po tvrdé střele z levačky Miroslava Handlíře, která uzavřela skóre na konečných 5:1.

Z dalších zajímavých momentů připomeňme ještě tyč soupeře (míč se odrazil zpět do pole a padající brankář Martin Holý ho přisedl), na naší straně pak stojí za zmínku břevno Luboše Valtra.

Sestava: Holý M., Buřič Jan, Handlíř, Valtr, Buřič O., Kindelmann, Miška, Váňa

Branky: Buřič O. 3, Handlíř , Valtr

Bee Sting "B" - SK Thorn Metal 1:1 (0:1)

5. červen 2005, Městský přebor 2004/2005 - 14.kolo (dohrávka)

V původním termínu 8.5.2005 bylo hřiště pod vodou, takže jsme utkání odehráli až 5.června. Proti favorizovanému celku Thorn Metal jsme odehráli dobré utkání a nakonec si, i s trochou štěstí, připsali bod za remízu 1:1. Soupeř nastoupil ve velmi kvalitní sestavě - s Lukášem Pleškem hrajícím nejvyšší fotbalovou soutěž v Blšanech a dalšími hráči se zkušenostmi z 2.futsalové ligy. Hned v úvodu sice nastřelil Stanislav Škach tyč naší brány, ale jinak byl první poločas vcelku vyrovnaný. Jediný gól prvního dějství padl po chybě Filipa Linharta, kterou soupeř okamžitě využil a přesnou přízemní střelou k pravé tyči naší branky otevřel skóre.

Po změně stran však dokázal Filip Linhart svoji chybu odčinit a vyrovnal na 1:1, když se jeho dalekonosná střela odrazila po anglicku od břevna do sítě. Po vyrovnávacím gólu si soupeř vytvořil územní převahu i slibné šance, ale gól se mu již vstřelit nepodařilo. Velký podíl na tom má spolehlivě chytající brankář Martin Holý, kterému v průběhu utkání pomohla třikrát i tyč jeho branky. I ostatní hráči však podali výkon na hranici svých možností a v závěru utkání mohl i náš celek rozhodnout, ale několik nadějně vyhlížejících rychlých protiútoků gól nepřineslo.

Sestava: Holý M., Handlíř, Suchý F., Valtr, Linhart, Miška, Váňa

Branky: Linhart

Bee Sting "B" - D+M interiér 3:2 (0:0)

5. červen 2005, Městský přebor 2004/2005 - 18.kolo

Utkání bylo z popudu soupeře odloženo z původního termínu 5.6.2005 na 12.6. V závěrečné dohrávce jsme se tedy utkali s celkem D+M Interiér. Po bezbrankovém poločase šel náš celek do vedení, když Luboš Valtr získal míč na vlastní polovině, dostal se za záda obránců a snažil se obhodit vybíhajícího brankáře soupeře. To se mu sice nepovedlo, ale míč se dostal k Jaroslavu Váňovi, jenž trefil opuštěnou branku. Hned po vedoucím gólu však dokázal soupeř vyrovnat z rychlého protiútoku a dobře vyřešené situaci dva na jednoho. Vedení našemu celku vrátil Petr Kindelmann, když zužitkoval přihrávku Miroslava Handlíře z pravé strany. Náš třetí gól padl po střela Jana Bartoška, který sice trefil soupeřova obránce, ale míč Miroslav Handlíř dotlačil míč za brankovou čáru. D+M Interiér dokázal snížit z penalty, když se po závaru v našem pokutovém území míč nešťastně odrazil na ruku Jana Sedláčka. V závěru utkání nás soupeř zatlačil před naši branku, odvolal brankáře a hrál s pěti hráči v poli, ale vážnější příležitost ke skórování si už nevytvořil.

Náš celek tedy zvítězil 3:2 a po zaváhání celku SWING Nápoje se dostal na konečnou pátou příčku, což lze s jistotou považovat za úspěch.

Sestava: Holý M., Buřič Jan, Handlíř, Sedláček, Bartošek, Kindelmann, Valtr, Váňa

Branky: Handlíř , Kindelmann , Váňa

Přihlásit se