Bee Sting Plzeň > A-tým > Sezóna 2019/2020 > Krajský přebor 2019/2020

Krajský přebor 2019/2020


Statistika soutěže
# Jméno Góly Zápasy
1. Lukáš Husník 10 6
2. Martin Pavlíček 7 10
3. Karel Švarc 6 12
4. Pavel Karlíček 4 6
5. Jan Šroub 4 13
6. Luboš Valtr 4 14
7. Ondřej Najman 3 9
8. Nikolas Švarc 3 10
9. Martin Macháček 1 1
10. Pavel Jílek 1 2
Karel Liška 1 2
12. David Touš 1 3
13. Michal Bouřa 1 4
14. Robert Zemčík 1 5
15. Pavel Záhořík 1 9
16. František Suchý 0 1
Lukáš Muzika 0 1
Martin Holý 0 1
19. Jan Bartošek 0 2
20. Jiří Rybár 0 12

Bee Sting - Pobřeží Kocoviny 0:2 (0:2)

17. listopad 2019, Krajský přebor 2019/2020

Úvodní kolo futsalového kraje se jako obvykle prezentoval okleštěnými sestavami bez mnoha fotbalistů, ať už z důvodu posledního zápasu fotbalového podzimu či následující dokopné. Na soupeře to mělo větší dopad než na nás, protože k absencím se mu přidal i stav několika nastoupivších borců, kteří dostáli svému týmovému názvu. Bohužel jsme toho nedokázali využít, alespoň co se čísel týče. Herně to šlo, výkon by se dal charakterizovat jako "neurazil, nenadchl", ale v koncovce jsme zklamali na celé čáře.

Do utkání jsme vstoupili vcelku aktivně a měli jsme o něco více do hry, ovšem soupeř se postupně otřepal a hru srovnal. První vážnější ohrožení branky zaznamenali borci Bee Stingu, konkrétně se jednalo o jedovatou střelu Káji Švarce a akci veteránů, kdy Honza Šroub vyslal kolmici na nabíhajícího Luboše Valtra, jehož píchnutí dlouhou nohou gólman špičkou futsalky vyškrábl. Nebezpečí pro protivníkovu bránu přineslo i pár rohů, ale míče létaly buď kolem tyčí, nebo přímo do brankáře. První inkaso přišlo taky po rohu, kdy si útočník naběhl na přihrávku a ač zodpovědně těsně bráněn Ondrou Najmanem, podařilo se mu z první trefit mezírku mezi tyčí a Jirkou Rybárem. U druhého inkasa byl také Ondra, kdy tentokrát nezodpovědně spolu s Martinem Pavlíčkem vypustil vracení a soupeřovi borci mohli nerušeně zužitkovat přečíslení 3 na 2. Největší šanci včelek v prvním poločase, konkrétně parádní střelu z otočky v podání Káji Švarce, zlikvidoval před chvilku pauzou takřka zázračným reflexivním zákrokem golman.

Druhá půle nabídla obdobný obraz hry, několik nebezpečných zakončení si připsalo zejména trio Šroub - Švarc - Najman, leč bez efektu. V závěru jsme sáhli k power-play a při ní si vytvořili největší šanci, když falešný golman Luboš Valtr po odraženém balónu proti noze místo avizované rány nahrál Martinu Pavlíčkovi, jehož střela do odkryté části branky skončila na břevně.

Sestava: Rybár, Bartošek, Šroub, Valtr, Záhořík, Zemčík, Švarc K., Najman, Pavlíček

Bee Sting - Pumidas Plzeň 1:5 (0:2)

23. listopad 2019, Krajský přebor 2019/2020

Podobně jako v prvním letošním zápase jsme nebyli schopni dát gól, přičemž tentokrát jsme k tomu měli i výrazně méně příležitostí. To bylo dáno především o mnohem kvalitnějším soupeřem, než který se nám postavil v úvodním kole, takže nám nepomohlo ani posílení naší squadry o tři plejery oproti posledně. A když už jsme se do koncovky dostali, vychytal nás několika famózními zákroky čapák Pumidasu. Nestačil pouze na angličana Davida Touše, kterému připravil pozici skvělým forčekingem Lukáš Husník.

Z utkání bohužel pořídil Robert Zemčík audiovizuální záznam a je tedy možné se na něj masochisticky podívat zde:

https://youtu.be/7RwZsO33LJQ

https://youtu.be/sqyGW-hdFvI

Sestava: Rybár, Najman, Šroub, Valtr, Záhořík, Husník, Švarc K., Švarc N., Pavlíček, Touš D.

Branky: Touš D.

Bee Sting - FC Remi 3:5 (1:5)

29. listopad 2019, Krajský přebor 2019/2020

Duel s jedním z tradičních aspirantů nejvyšších příček jsme začali jedním slovem příšerně. Soupeř nás sice nijak neválcoval, ale naše nedůslednosti v defenzivní činnosti usnadnily protihráčům se brzy dostat na dostřel a hned první tři střely znamenaly tři inkasované branky. První dvě byly dokonce jako přes kopírák - z téměř stejného místa z úhlu, sice z polootočky, ale míč letěl přesně křížem podél stojné nohy gólmana o tyč do brány. Po takovém úvodu nám poněkud ztěžkly nohy a hráli jsme dost kostrbatě. Pár světlých chvilek se objevilo, ale byly z toho spíše jen pološance. Do 20. minuty tak soupeř ještě dvě branky přidal a pomalu to začínalo hrozit debaklem. Minutu před půlí alespoň snížil Pavel Karlíček, když po přihrávce Káji Švarce z pravého křídla prostřelil zblízka brankáře.

Vstup do druhého poločasu se nám povedl, když hned v úvodním střídaní zatáhl míč z vlastní poloviny Nikolas Švarc a střelou z 10 metrů trefil angličana. Protivník přece jen mírně znejistěl, po pětibrankovém vedení asi už očekával bezbolestný zbytek mače. My jsme naopak díky vykřesané naději začali makat na 110 % a zaskočeným Remistům byli více nž vyrovnaným soupeřem. Vytvářeli jsme si tlak i šance, leč bez posunu skóre. Protivník také nebyl bez šancí, jednou i trefil tyč, ale mančaft oproti první půli zodpovědně a s nasazením bránil a Jirka se po náročné noci nakonec parádně rozchytal. Náš dosud nejlepší letošní výkon jsme bohužel přetavili už jen v jeden další gól, který si připsal po rohu Nika Švarce zblízka střelou za nohou Pavel Karlíček. Ten při svém návratu do sestavy po vynechané celé loňské sezóně předvedl výborný výkon, což podtrhl dvěma góly.

Sestava: Rybár, Najman, Švarc K., Valtr, Karlíček, Pavlíček, Švarc N., Zemčík

Branky: Karlíček 2, Švarc N.

Bee Sting - Rabbit Plzeň 6:5 (2:3)

7. prosinec 2019, Krajský přebor 2019/2020

Po prvních třech kolech, kdy jsme měli na kontě 0 bodů a pouhé 4 vstřelené góly, bylo naším jednoznačným cílem během dnešní porce dvou zápasů oba tyto ukazatele navýšit. Úvod duelu s tradičním kvalitním účastníkem přeboru s tím však vůbec nekorespondoval. Když jsme ve 13. minutě inkasovali na 0:2, prohodil sudí Miloš Šoltys st. k našemu kapitánovi něco ve smyslu: "vám se letos nějak nedaří a nedáváte góly, co?" a začaly se dít věci. Luboše Valtra tato slova celkem namotivovala a hned po rozehrávce vypálil asi ze 12 metrů projektil, který zastavila až síť. O minutu později jsme pak sehráli parádní kombinaci na jeden dotek po ose Valtr-Jílek-Bouřa-Valtr-Jílek a poslední jmenovaný vyrovnal na 2:2. Naši euforii sice na chvíli utlumila obdržená branka na 2:3, ale už jsme byli slušně rozjetí a druhou půli jsme se utrhli ze řetězu.

Na 3:3 vyrovnal po Jílkově příhře Karlos Švarc a náš entuziasmus nepřibrzdilo ani další inkaso. Na něj odpověděl po narážečce s Kájou Švarcem nekompromisním bodlem pod víko Honza Šroub a pak už jsme šli do vedení. Po závaru před bránou poslal vyraženou Liškovu střelu do sítě z úhlu Pavel Karlíček a na soupeřovo vyrovnání parádním angličanem tři minuty před koncem vzápětí odpověděl snad ještě luxusnější bombou Kája Švarc.

Sestava: Rybár, Bouřa, Liška, Šroub, Valtr, Jílek, Švarc N., Švarc K., Karlíček

Branky: Švarc K. 2, Jílek , Karlíček , Šroub , Valtr

Bee Sting - UFK Slavoj 8:3 (3:1)

7. prosinec 2019, Krajský přebor 2019/2020

Povzbuzeni premiérovou letošní výhrou jsme optimisticky vstoupili do dnešního druhého špílu. Hned ve třetí minutě nás zchladil inkasovaný gól a Slavojisté se tradičně prezentovali aktivním pojetím s držením balónu, strojovou kombinací s množstvím náběhů i technickými finesami. Do koncovky se ovšem zas tolik nedostávali a tak jim ani opticky dominantní hra další gólové ovoce nepřinášela. Naopak během jedné minuty dvakrát inkasovali - nejdřív od Káji Švarce po asistenci Pavla Jílka a pak po souhře čtyřicátníků, kdy do Robert Zemčík uklidil do odkryté branky křížný Valtrův nástřel.

Ve druhé půli jsme nejprve získali dvoubrankový náskok, když nahrával Pavel Jílek a zakončoval Nikolas Švarc, poté sice soupeř snížil, ale pak jsme se utrhli. Na 4:2 zvýšil Karel Liška po zkompletovaném asistenčním Jílkově hattricku a deset minut před koncem to bylo už 5:2, když bratrskou spolupráci zakončil Nikolas Švarc. Soupeře, který vzápětí začal hrát power-play, pak psychicky zdeptal Honza Šroub, který na půlce vybojoval míč proti dvojici protivníků a poslal ho do prázdné kysny. Pětigólový náskok nám zajistil po další bratrské kooperaci tentokrát v opačném gardu Kája Švarc. Na soupeřovo snížení pak zareagoval Luboš Valtr, když vybojoval míč, po kličce jednomu protihráči přihrál kolem druhého Karlu Švarcovi, před nímž už byl jen zastupující (ne)brankář, ale Kája zřejmě dílem z kolegiality a dílem v obavě z neproměnění této tutovky raději volil nezištnou přihrávku před poloprázdnou klec mezitím naběhnuvšímu kapitánovi.

Sestava: Rybár, Liška, Šroub, Valtr, Jílek, Švarc N., Švarc K., Zemčík

Branky: Švarc K. 2, Švarc N. 2, Liška , Šroub , Valtr , Zemčík

Bee Sting - Vítr z plachet 1:6 (1:2)

15. prosinec 2019, Krajský přebor 2019/2020

Ač pouze v pěti lidech, čili bez možnosti střídání, nám náš dnešní soupeř sebral vítr z plachet a zaslouženě nás rozebral na součástky. Protihráči převyšovali včelky v individuálních schopnostech i kombinaci, ti borci o sobě věděli a byli ohromně silní na míči. Vyjma krátkých úseků, kdy jim logicky docházely síly a dobíjeli baterky, byli prostě lepší. Nejradostnějším momentem Bee Stingu tak byla akce Ondry Najmana, který zatáhl míč do pravého křídla a namísto očekávané přihrávky trefil milimetrovým angličanem vyrovnání na 1:1. V tu chvíli a ještě i několik minut pak po dalším gólu do naší sítě to vypadalo na vyrovnaný mač, v němž bychom mohli díky většímu počtu plejerů postupně získat navrch, leč tento scénář vzal zanedlouho za své.

Sestava: Rybár, Bouřa, Najman, Valtr, Šroub, Švarc N., Švarc K., Záhořík

Branky: Najman

Bee Sting - Do dna Plzeň 3:3 (1:1)

4. leden 2020, Krajský přebor 2019/2020

Dodňáci už dnes měli za sebou jeden mač, byli rozehranější a hned od začátku nás tlačili. To koneckonců koresponduje s jejich způsobem hry, držet hodně míč, neustále si nabíhat a v rychlosti kombinovat. My jsme zase hrozili z brejků. Celé utkání bylo od začátku do konce plné pohybu a nasazení i pěkných akcí, kombinačních více ze strany soupeře, naše kontry také zhusta nepostrádaly kvalitu. Zejména Ondra Najman dnes na soupeře platil svým těkavým pohybem spojeným s důrazem i technikou. Ačkoliv žádná z jeho akcí nakonec nevedla ke gólu ani asistenci, byl naším dnes nejlepším hráčem.

Do statistik se naopak zapsali v letošní sezoně poprvé (a rovnou výrazně) Michal Bouřa a Lukáš Husník. Vyrovnání na 1:1 vystřelil Bouřa po Husníkově přihrávce chytrým placírem, když gólman i všichni zúčastnění očekávali centr. Při vyrovnání na 2:2 si pak oba role vyměnili. Poprvé jsme šli do vedení ve 40. minutě, když Pavel Záhořík nejen udržel míč proti přesile, ale ještě ho stačil přiťuknout Lukášovi, který zavěsil. Bohužel pět minut před koncem jsme se dopustili první vážné chyby při defenzivní činnosti, kterou jsme jinak po celý zápas odváděli poctivě, a soupeř nabídku v podobě několikavteřinového neobsazení v našem vápně využil. Dělba bodů nicméně kvalitnímu duelu sluší, na čemž se shodly obě strany.

Sestava: Rybár, Bouřa, Najman, Valtr, Šroub, Husník, Švarc K., Záhořík, Pavlíček, Touš D.

Branky: Husník 2, Bouřa

Bee Sting - The Wankers 6:3 (2:1)

4. leden 2020, Krajský přebor 2019/2020

Na rozdíl od našeho předchozího dnešního zápasu, kdy Dodňáci již mající v nohách jeden mač na začátku přehrávali studený Bee Sting, měli teď v úvodu více ze hry studení Wankeři oproti zatuhlým včelám. To by mě zajímalo, kde udělali soudruzi z Bee Stingu chybu... První protivníkovy šance jsme však se štěstím (a Rybárem) přestáli a v 5. minutě jsme šli do vedení po kolmici Luboše Valtra na Martina Pavlíčka, který z otočky vypálil přesně k tyči. Wankers ovšem za dvě minuty vyrovnali a pak se po zbytek poločasu hrál nepříliš pohledný futsal, kdy se nám nedařilo dostat do tempa podobného prvnímu špílu a soupeř zase demonstroval, proč je na posledním místě tabulky. Až minutu před přestávkou se trefil Lukáš Husník po asistenci Martina Pavlíčka a vrátil nám tak vedení, které jsme už nepustili.

Druhá půle už byla z naší strany lepší a vyjádřili jsme to i gólově. Na dvoubrankový rozdíl zvýšil po vysunutí od Pavla Záhoříka Martin Pavlíček, když si obhodil beka, přesprintoval ho a kolem vybíhajícího brankáře zasunul křížným angličanem. Na soupeřovo snížení na 2:3 pak zareagoval dalším banánem tentýž plejer a zkompletoval tak svůj premiérový hattrick v áčku. Wankers se poté ještě jednou a naposled přiblížili na nejtěsnější rozdíl, jejich naděje ale uťala následná přesná přízemní bomba Lukáše Husníka z přímého kopu. Definitivní pojistku pak znamenala branka Luboše Valtra, který z vápna uklidil k tyči neúspěšnou koncovku Martina Pavlíčka po předchozí pohledné kombinaci tria Husník-Valtr-Pavlíček.

Sestava: Rybár, Bartošek, Šroub, Valtr, Záhořík, Husník, Švarc K., Zemčík, Pavlíček, Touš D.

Branky: Pavlíček 3, Husník 2, Valtr

Bee Sting - FC Uklizenozavás 2:2 (0:1)

12. leden 2020, Krajský přebor 2019/2020

Náš dnešní soupeř bojuje podobně jako my o příčky zajišťující účast v play-off a hrálo se tedy o příslovečných 6 bodů. Utkání bylo vcelku vyrovnané herně i na šance, naši největší měl asi Honza Šroub, který tváří v tvář M.Šoltysovi jr. nechal gólmana vyniknout. Jako první se tak nakonec trefily uklízečky a gólově chudý první poločas za tohoto stavu také skončil.

Obraz hry se příliš nezměnil ani po půli a opět se nejdřív trefil soupeř. My se střelecky trápili až do 40. minuty, kdy nám cestu ke snížení usnadnil naivní protihráč. Ten nesmyslně vysprintoval proti Luboši Valtrovi, který měl v klidu míč na noze u vlastního rohu, takže mohl bez problémů nasadit letícímu protihráči housle a postupovat v přečíslení 3 na 2 na soupeřovu polovinu. Tam si vyměnil balón s Martinem Pavlíčkem, zasekávačkou se zbavil beka a přízemním bodlem k tyči skóroval. O pár minut později předvedl parádu Martin Macháček, který zhruba 12 metrů od soupeřovy brány obtancoval protihráče a vymetl šibenici, Miloš se za balónem jen ohlédl. V úplném závěru pak mohl tentýž hráč svůj letošní premiérový zápas vyšperkovat kromě výstavního gólu a výborného výkonu i vítěznou brankou, když 10 sekund před koncem kopal po soupeřově šestém akumulovaném faulu desítku, ale nastřelil tyč. Dělba bodů je nicméně vzhledem k průběhu zápasu odpovídajícím výsledkem.

Sestava: Rybár, Bouřa, Najman, Valtr, Šroub, Macháček, Švarc K., Švarc N., Pavlíček

Branky: Macháček , Valtr

Bee Sting - FC Playmakers Plzeň 7:2 (2:1)

19. leden 2020, Krajský přebor 2019/2020

Na dnešní utkání se nemohl dostavit ani jeden z prvních dvou golmanů, tak byla mezi tři tyče povolána naše nová naděje, která si svůj debut v A týmu odbyla přesně v den svých 47. narozenin. A byla to oslava víc než důstojná. Márty, díky a gratulujeme!

Playmakeři letos nezažívají povedenou sezónu a bylo to znát. Zalezli na vlastní polovinu a vyčkávali, co předvedeme, což je přesně situace, kterou Bee Sting nepotřebuje. Sice jsme herně působili lepším dojmem, ale soupeř po našich ztrátách i poněkud lehkovážném přístupu k defenzivním povinnostem hrozil a Márty se musel činit, vychytal i jeden samostatný nájezd. Nakonec přece jen kapituloval jako první, když za něj zapadla kolenní dorážka nešťastně vyražené střely. Ještě do přestávky se nám ovšem podařilo skóre otočit, když nejprve se trefil přízemní ránou Kája Švarc po přiťuknutí Luboše Valtra a o tři minuty později zužitkoval nabídku Pavla Karlíčka Ondra Najman.

Brzy po pauze jsme šli do trháku, když kombinaci trojice Valtr - N.Švarc - Pavlíček posledně jmenovaný přetavil v gól a poté na 4:1 zvýšil opět Martin Pavlíček po asistenci Honzy Šrouba. Na následné soupeřovo snížení jsme nejprve zkušeně zareagovali několikaminutovým chaosem, který naštěstí díky zmiňované formě Playmakerů nebyl potrestán, a pak jsme začali sázet banány. Nejdřív Kája Švarc díky kličce na střed a rychlé střele povýšil Mártyho výhoz na asistenci, pak se trefil Lukáš Husník po přihrávce Pavla Karlíčka a utkání završil bojovník Ondra Najman, který obral jednoho špílmachra o míč a levačkou ho poslal do prázdné brány power-play hrajícího protivníka.

Sestava: Holý M., Záhořík, Najman, Valtr, Šroub, Husník, Švarc K., Švarc N., Pavlíček, Karlíček

Branky: Najman 2, Pavlíček 2, Švarc K. 2, Husník

Bee Sting - FK Lochotín 3:6 (0:4)

26. leden 2020, Krajský přebor 2019/2020

Lochotínští potřebovali pro postup do play-off zvítězit, takže postavili solidní squadru včetně dvou současných a jednoho bývalého hráče prvoligového Interobalu. Od začátku se prezentovali svým klasickým stylem s dominantním držením míče, spoustou narážeček a náběhů a kvalitní individuální prací s balónem. Vzadu nicméně byli zranitelní, jenže jsme toho v první půli nedokázali využít, žádný z nadějných brejků jsme nedotáhli do gólu. Ty střílel pouze náš soupeř, v poločase držel čtyřbrankový náskok a byl klidu.

Možná až v přílišném, neboť zkraje druhého dějství je při jejich bohorovné rozehrávce ve vlastním vápně obral o míč napdající Honza Šroub a snížil na 1:4. Zanedlouho pak tentýž hráč zamířil po parádní křížné přihrávce Pavla Karlíčka do odkryé části brány a začalo se opět hrát o body. Na následné zvýšení Lochotínských zareagoval pěknou střelou a Martin Pavlíček po asistenci s chutí hrajícího Šroubiče a zápas byl dál napínavý. Soupeř však chvíli před koncem odskočil na 6:3 a ani naše závěrečná power-play gólové ovoce nepřinesla.

Sestava: Suchý F., Šroub, Valtr, Záhořík, Švarc K., Švarc N., Pavlíček, Karlíček

Branky: Šroub 2, Pavlíček

Bee Sting - Blázni kapsy 5:5 (2:3)

2. únor 2020, Krajský přebor 2019/2020

Sestava: Rybár, Šroub, Valtr, Záhořík, Husník, Švarc N., Pavlíček, Karlíček

Branky: Husník 3, Karlíček , Pavlíček

Bee Sting - FC Remi 1:7 (1:1)

8. únor 2020, Krajský přebor 2019/2020 - čtvrtfinále

Do play-off jsme postoupili z 8. místa tabulky po základní části a pavouk proti nám tedy poslal vítěze přeboru. Role outsidera nám většinou svědčí a tentokrát to platilo první poločas. V něm jsme odehráli s favoritem více než vyrovnanou partii, jejímž stínem ovšem bylo neproměňování šancí. Sice jsme se ujali vedení, když dlouhý nákop přes celé hřiště z kopačky Honzy Šrouba přistál přesně na vysoké noze Pavla Záhoříka, jehož nechytatelný akrobatický volej zády k brance trefený chráničem zcela zhypnotizoval soupeřova golmana, leč byla to z naší strany poslední změna skóre. Nicméně v první půli jsme též pouze jednou inkasovali, z brejku po ztrátě míče ve středu hřiště, a přestávka se nesla v optimistickém duchu.

Bohužel brzy po ní jsme dostali smolný gól po střele tečované Kolinem Švarcem do protipohybu našeho čapáka a zanedlouho další inkaso z otočky útočníka kolem Honzy Šrouba. Remisté se po této pasáži vyhoupli na koně a svírali otěže zápasu pevně ve svých nohách. K tomu si už v první půli zranil kotník a po pauze definitivně odstoupil do té doby náš nejnebezpečnější hráč Pavel Karlíček. Tento vývoj nám samozřejmě nepřidal na sebevědomí a navíc začínala docházet šťáva, v ofenzivě se nám nedařilo pořádně udržet míč a dostávat se do zakončení, spoustu balónů jsme poztráceli už v předfinální fázi, což byla voda na soupeřův brejkový mlýn. Přesto jsme se namísto zklidnění situace a snahy udržet relativně hratelný výsledek do odvety, i třeba za pomoci nevzhledné destrukce, neustále tlačili dopředu a soupeř nemilosrdně trestal.

Sestava: Rybár, Šroub, Najman, Valtr, Záhořík, Švarc K., Švarc N., Karlíček, Pavlíček

Branky: Záhořík

Bee Sting - FC Remi 2:7 (0:4)

16. únor 2020, Krajský přebor 2019/2020 - čtvrtfinále - odveta

Odvetný zápas čtvrtfinále jsme po úvodním debaklu 1:7 měli v úmyslu odehrát důstojně a rozloučit se s jinak povedenou sezónou alespoň solidní hrou a výsledkem, ovšem počet hlášených absencí z řad včelek trhaly rekordy. Nakonec nedorazil ani jeden zástupce mladší generace a k utkání tak v poli nastoupili čtyři hráči kádru áčka ve věku 41, 39, 35 a 33 let, doplnění jedním veteránem béčka (42 let) a na poslední chvíli ještě jedním velmi sporadickým hráčem béčka. Soupeř složený převážně z plejerů fotbalového divizního Petřína a futsalového druholigového Jeriga (většina hluboko pod 30 let věku) se naší squadře nicméně nevysmál a dokonce od začátku hrál naplno. Hra se překvapivě ani neodvíjela ve stylu "kočka s myší", i když Remisté pochopitelně měli vyšší procento držení míče a na naší polovině se hrálo častěji. Šancí též měli víc a hlavně je proměňovali, trefili se i sváteční střelci Trojovský a Malý.

My jsme si příležitostí ke skórování v průběhu celého duelu vypracovali docela dost, ale nepadalo nám to. Lukáš Husník pálil v souladu s taktickými pokyny jak u Verdunu, leč trefoval buď mimo zařízení, nebo gólmana. Honza Šroub se zase několikrát protlačil k zajímavým dorážkám, ovšem všechny byly nakonec zblokovány obránci nebo brankářem; a když už se mu při jednom slibně vypadajícím průniku nikdo ze soupeřů nestihl postavit do cesty, musel dělat kličku nešťastně postavenému spoluhráči a bylo po šanci. Luboš Valtr zase dvakrát trefil ze střední vzdálenosti tyč a jednu jedovatou střelu zpoza beka mu reflexivně vytáhl gólman. Ondry Najmana bylo opět plné hřiště a svým nasazením a pohybem Remisty pěkně větral. Gólové ovoce však stále nepřicházelo a hrozil ostudný výsledek. Až za stavu 0:7 se zadařilo a po prostrkávačce Luboše Valtra konečně překonal gólmana Lukáš Husník. Stejná spolupráce se pak podepsala i pod poslední zápis, když první jmenovaný rozehrál roh na druhého a ten se trefil netradičně pravačkou k tyči.

Sestava: Rybár, Šroub, Najman, Valtr, Husník, Muzika, Zemčík

Branky: Husník 2

Přihlásit se