Bee Sting Plzeň > A-tým > Sezóna 2018/2019 > Krajský přebor 2018/2019

Krajský přebor 2018/2019


Statistika soutěže
# Jméno Góly Zápasy
1. Karel Švarc 10 14
2. Jan Šroub 9 15
3. Martin Macháček 7 10
4. Nikolas Švarc 5 12
5. Michal Bouřa 4 6
6. Karel Liška 4 7
7. Jan Pekník 3 5
8. Luboš Valtr 3 14
9. Robert Zemčík 2 5
10. Adam Vágner 1 1
11. Pavel Jílek 1 4
12. Jan Bartošek 1 5
13. Jan Klepáček 0 1
Ondřej Škach 0 1
15. Jiří Rybár 0 4
16. Pavel Záhořík 0 8
Ondřej Najman 0 8
18. František Suchý 0 10

Bee Sting - The Wankers 3:8 (1:3)

17. listopad 2018, Krajský přebor 2018/2019

K prvnímu zápasu jsme se sešli ve značně improvizované sestavě a dostali jsme zaslouženě na zadek. 20 minut jsme sice drželi plichtu, když soupeř byl skoro pořád na balónu (i když prakticky bez vyložených šancí) a my se snažili vyrážet do brejků, které ale do zakončení takřka nikdy nevedly. Do půle jsme dostali dva fíky z přečíslení po našich laciných ztrátách a druhý poločas už byl z naší strany jedna velká bída. Zpočátku to vypadalo nadějně, když Honza Šroub díky svojí individuální akci snížil a po dalším inkasu nás opět na dostřel dostal Adam Vágner hlavičkou po Švarcově rohovém centru. Poté jsme ale ze stavu 2:3 dokázali postupně vyrobit 2:8 a snížení z kopačky Káji Švarce po dorážce Valtrovy střely bylo jen labutí písní.

Sestava: Suchý F., Valtr, Šroub, Záhořík, Švarc K., Najman, Škach O., Vágner

Branky: Šroub , Švarc K. , Vágner

Bee Sting - UFK Slavoj 5:6 (3:2)

24. listopad 2018, Krajský přebor 2018/2019

Druhé kolo přeboru nám postavilo do cesty favorita z největších, naštěstí v ne zcela kompletní sestavě a bez klasického golmana. Toho využil hned ve třetí minutě Luboš Valtr, za jehož dalekonosným přímým kopem kolem druhé strany špatně postavené jednočlenné zdi se zaskakující brankář jen ohlédl. Pak se začala prosazovat kvalitní hra Slavoje, skóre se přelévalo a díky brankám bratrů Švarcových po Macháčkových asistencích jsme v poločase vedli 3:2.

Po přestávce soupeř utkání otočil a dostal se dvakrát do dvoubrankového trháku, který jednou dokázal snížit Honza Šroub, když vytrestal protivníkovu hru s pěti hráči v poli lobem do prázdné brány, a pak při naší power-play v závěru zápasu důraznou dorážkou po našem tlaku a finální Liškově přihrávce v soupeřově vápně Jan Pekník. Vyrovnat se nám však nepodařilo, i přes to naše hra snesla oproti prvnímu mači z před týdne o poznání přísnější měřítko, o což se zasloužily i posily z Košutky Pekník s Liškou a dva nováčci z Plas N.švarc a Macháček.

Sestava: Suchý F., Bouřa, Liška, Šroub, Valtr, Macháček, Švarc K., Švarc N., Pekník

Branky: Pekník , Šroub , Švarc K. , Švarc N. , Valtr

Bee Sting - Del Fuego--Holýšov 6:5 (4:4)

24. listopad 2018, Krajský přebor 2018/2019

Souboj se zkušeným Holýšovem přinesl tradiční obraz hry, kdy soupeř zhusta střídal brankáře za pátého plejera do pole a zvýrazňoval své procento držení míče. První dějství bylo gólově bohaté, za nás se prosadil po Macháčkově asistenci nejprve Kája Švarc, který pak vyzval ke gólové střele Honzu Šrouba, třetí branku má na svědomí košutecká spolupráce Liška - Pekník a čtvrtou po přistrčení mladšího Švarce přidal Michal Bouřa.

Strany se měnily za nerozhodného stavu 4:4 a druhá půle už byla gólově chudší. Konečně se podařilo potrestat soupeřovo opakované riskování bez gólmana, když se přes celé kluziště přesně trefil Honza Šroub, ale Holýšov dokázal vyrovnat. Duel nakonec rozhodl po přihrávce Káji Švarce svým premiérovým gólem za Bee Sting Martin Macháček.

Sestava: Suchý F., Bouřa, Liška, Šroub, Valtr, Macháček, Švarc K., Švarc N., Pekník

Branky: Šroub 2, Bouřa , Macháček , Pekník , Švarc K.

Bee Sting - Oranjes 6:4 (5:1)

1. prosinec 2018, Krajský přebor 2018/2019

Značně oslabený protivník nám svým až odevzdaným způsobem hry usnadnil úvodní partie zápasu a po prvním poločase někteří naši mladší borci zřejmě nabyli dojmu, že si budou moci v pohodě nahnat individuální gólové statistiky. Což se nám ve druhé půli mohlo vymstít...

Na začátku se jim ovšem dařilo. Plaská spolupráce zafungovala několikrát, nejprve Karel Švarc připravil branku pro Martina Macháčka, pak si role obrátili a když prvně jmenovanému přihráli na další rychlé branky nejprve jeho bratr Nikolas a poté Luboš Valtr, mohl Kája slavit bleskový hattrick. Soupeř pak z přímého kopu korigoval, ale ještě do přestávky se trefil přesnou placírou k tyči Honza Bartošek a vypadalo to na klidnou výhru.

Do druhého poločasu ovšem Oranjes posílil čerstvý plejer, celý tým jakoby ožil a ještě se rozchytal brankář a naše pohoda se rozplynula. Soupeř naštěstí ani tak nedokázal deficit dotáhnout, ale naše hra měla vypadat jinak. Stačilo více držet míč na kopačkách namísto snahy každý útok zakončit a opět se utrhnout na větší distanc, z čehož pramenily ztráty a Oranjes se dostávali do nebezpečných situací a byli stále ve hře. Ve druhém dějství za Bee Sting skóroval pouze Martin Macháček, který rychlý brejk jeden na jednoho před vápnem zbrzdil, počkal si na další dva soupeře a teprve pak procedil míč patičkou do sátě.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Šroub, Valtr, Záhořík, Macháček, Švarc K., Švarc N., Pekník

Branky: Švarc K. 3, Macháček 2, Bartošek

Bee Sting - Exmet 4:5 (4:1)

1. prosinec 2018, Krajský přebor 2018/2019

K utkání, v němž sice předvedeme solidní výkon, ale přesto po poločase 4:1 dokážeme odejít bez bodu s výsledkem 4:5, snad ani není chuť psát zevrubnější komentář.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Šroub, Valtr, Záhořík, Macháček, Švarc K., Švarc N., Pekník

Branky: Macháček , Pekník , Švarc K. , Švarc N.

Bee Sting - FC Remi 4:0 (1:0)

9. prosinec 2018, Krajský přebor 2018/2019

Hned po svátečním obědě se celá rozvětvená rodina Buřičů přišla podívat na dnešní zápas. Nejmladší generace tradičně vybavena pytlíkem bonbónů. Podpora, která zavazuje! Odměnou byl jeden z nejlepších výkonů, který jsme za dlouhou dobu předvedli.

Začátek zápasu byl hodně netradiční, když jsme míč prakticky nepůjčili soupeři a čekali na šance. Po úvodních minutách se soupeř začal vytahovat a získával i převahu v držení míče. Zároveň i otvíral okénka v obraně. Toho využil Michal Bouřa, který po lajně zaběhl za obranu a tam ho přesnou přihrávkou našel Ondra Najman. Skóre 1:0 vydrželo až do poločasu i přes to, že poměr nastřelených tyčí vyzněl 4:2 pro Remi.

Druhý poločas pokračoval ve stejně vysokém tempu, jako první. Nám se povedlo přidat postupně další góly. Druhý dal Honza Šroub, kterého našel v brankovišti Martin Macháček a třetí dal Martin sám. V závěru utkání uzavřel skóre Michal Bouřa svým druhým gólem. Ani dlouhá powerplay soupeře ke změně nevedla. Jakékoli náznaky šancí jistě kryl Jirka Rybár, ale ani jeden z jeho pokusů přes celé hřiště neskončil mezi tyčemi.

Sestava: Rybár, Bartošek, Šroub, Bouřa, Záhořík, Macháček, Švarc K., Švarc N., Najman

Branky: Bouřa 2, Macháček , Šroub

Bee Sting - Do dna Plzeň 2:2 (0:0)

16. prosinec 2018, Krajský přebor 2018/2019

Měření sil s tradičním soupeřem přineslo oboustranně zodpovědně pojatý duel plný vysokého nasazení a mála gólů, pod což se podepsala zejména bezbranková první půle. Výkonem jsme se snažili navázat na předchozí vítězný mač s Remi a nevedli jsme si vůbec zle.

Bohužel ve druhém poločase jsme posadili protivníka na koně, když nejprve kombinace nepovedených momentů dvou zkušených pardálů vedla k první změně skóre - Michal Bouřa zariskoval při bránění, jím opuštěný hráč dostal přihrávku a z úhlu prostřelil na bližší tyč Jirku Rybára, který se domníval, že si branku postavil lépe. Poté následovala klasická beestingovská poinkasní několikaminutovka, během níž naši hru navštívil mistr chaos a mohli jsme dostat ještě trs banánů. Obdrželi jsme jen jeden a na závěrečnou čvrtinu utkání jsme se zkonsolidovali a zahráli slušnou partii, leč dlouho bez gólového vyjádření. Až při power-play s Honzou Šroubem na pozici gólmana se zadařilo. O vyrovnání se postaralo duo Michal Bouřa - Martin Macháček, kteří si navzájem asistovali při svých brankách.

Nakonec tedy bod bereme, protože stáhnout v poslední dvouminutovce proti Dodňákům dvougólvé manko se prostě počítá.

Sestava: Rybár, Bouřa, Šroub, Liška, Valtr, Macháček, Švarc K., Švarc N., Najman, Záhořík

Branky: Bouřa , Macháček

Bee Sting - FK Vítr z plachet 1:8 (0:5)

6. leden 2019, Krajský přebor 2018/2019

Nový rok nás zastihl v nedbalkách a kvalitními plejery nabitý soupeř si nás namazal na chleba k pozdní snídani. Úvod to sice nenaznačoval a soupeře jsme deset minut celkem bez potíží stíhali, ač měli více ze hry a byla znát jejich síla na míči. Leč přišla tragická dvouminutovka a během ní tři inkasa, z nichž první se dá považovat za smolné, když Robert Zemčík tečoval střelu mimo dosah připraveného zaskakujícího čapáka Honzy Šrouba, ale následující fíky byly čistě produktem našeho chaotického bránění a laciných ztrát míče.

V tomto duchu jsme vesměs pokračovali až do úplného závěru, kdy jsme se za stavu 0:8 dočkali alespoň čestného úspěchu. Kája Liška si připsal svůj první gól a Robert Zemčík díky asistenci zaznamenal po dvou vlasťnácích také pozitivní zápis do statistik.

Sestava: Šroub, Bouřa, Liška, Valtr, Najman, Švarc K., Švarc N., Zemčík

Branky: Liška

Bee Sting - Pumidas Plzeň 2:4 (1:2)

6. leden 2019, Krajský přebor 2018/2019

O reparát po debaklu jsme se pokusili o hodinu později proti tradičnímu protivníkovi a začátek vypadal nadějně, když se nám dařilo Pumidasáky nepouštět do šancí a naopak oni nás vpředu nestíhali úplně dokonale, nicméně se nám toho nepovedlo využít. Postupem času se soupeři dostali do provozní teploty, začali mít mírně navrch a po našich obvyklých neduhách v podobě nedůslednosti v defenzivní činnosti dvakrát udeřili. Aspoň že ještě před poločasovým hvizdem snížil Kája Liška po přihrávce Ondry Najmana přízemní šajtlí na nejtěsnější deficit, mohli jsme stále reálně pomýšlet na úspěch.

Druhá půle ale přinesla spíše zhoršení obrazu hry z našeho pohledu, další inkaso a neúspěchy v koncovce, kdy nám ani nepřálo štěstí v podobě třikrát nastřelené brankové konstrukce. Při power-play jsme sice nejprve snížili díky ráně falešného gólmana Honzy Šrouba, jemuž asistoval Karlos Švarc, ale závěr zápasu nakonec obstarala střela do naší opuštěné klece.

Sestava: Rybár, Bouřa, Šroub, Liška, Valtr, Najman, Švarc K., Švarc N., Zemčík

Branky: Liška , Šroub

Bee Sting - Czech Made 3:1 (1:0)

13. leden 2019, Krajský přebor 2018/2019

Druhý hrací víkend nového roku se nám podařilo zapomenout na ten úvodní a navázat na herně i výsledkově vydařený konec roku předchozího. Celoplošnou zodpovědnou hrou jsme znepříjemňovali soupeři jeho vycizelovanou souhru a aktivní ofenzivou zaměstnávali i jeho obranu. Zápasu nicméně dlouhou dobu chyběly vyložené šance a branky. První změnu skóre přinesl až závěr poločasu, kdy Karlos Švarc nachytal bombou od autové lajny Kollera na bližší tyči a vedli jsme.

Ve druhé půli byl na palubovce k vidění podobný obraz hry, dokud jsme nenavýšili náskok díky Kájovi Liškovi. Ten v nouzi z oblasti útočného rohového praporku napálil merunu do chumlu hráčů před bránou a jeden z protivníků si ji srazil do vlastní sítě. Od té chvíle začaly brát hlavní postavy Czech Madu Malý-Bendl-Juha zodpovědnost více na svá bedra resp. individuální dovednosti, ale i tak jsme odolávali. Nakonec se jim přece jen podařilo skórovat, ale následnou soupeřovu power-play potrestal po vítězném souboji na polovině hřiště obloučkem do prázdné brány Honza Šroub.

Sestava: Rybár, Bartošek, Šroub, Liška, Valtr, Macháček, Švarc K., Švarc N., Pekník

Branky: Liška , Šroub , Švarc K.

Bee Sting - Rabbit Plzeň 1:4 (1:2)

19. leden 2019, Krajský přebor 2018/2019

Co do počtu absencí beestingářů zatím nejúspěšnější víkend nás postavil před nutnost odehrát zápas se starou gardou (tedy až na dva kusy). Vzhledem k tomu jsme neabsolvovali herně nikterak extra bídné utkání, alespoň co se týče organizace hry a defenzivní činnosti. I tak jsme kolikrát hbité soupeřovi mlaďochy nestíhali chytat a na ofenzivu už nám věru moc energie nezbývalo. V tomto duchu jsme dostali dva první góly, nicméně po souhře našich mladíků, kdy debutant Pavel Jílek naservíroval míč Kájovi Liškovi před odkrytou branku, jsme se dostali do kontaktu a začaly se nám do hlav vkrádat myšlenky na bodíky.

Druhá půle probíhala podobně, bohužel první pohnul ukazatelem skóre Rabbit. My pak po timeoutu, ve kterém nám kouč Olda Buřič naordinoval dvouminutový risk se čtyřmi nejméně starogardistickými plejery bez střídání, při snaze o kontaktní gól inkasovali počtvrté.

V závěru jsme alespoň vyzkoušeli power-play, která byla nejpovedenější pasáží duelu, ale z tlaku a mraků střel jsme vytěžili pouze dvě tyče.

Sestava: Suchý F., Šroub, Liška, Valtr, Jílek, Klepáček, Záhořík, Zemčík

Branky: Liška

Bee Sting - FC Playmakers Plzeň 3:5 (0:2)

27. leden 2019, Krajský přebor 2018/2019

V úvodních minutách jsme i díky prázdné soupeřově střídačce byli lepším celkem, bohužel jsme to nedokázali brankově zúročit a když Playmakerům dorazili další dva plejeři, hru více než vyrovnali a prosadili se i gólově. Obdržené branky nebyly ani tak výsledkem toho, že by nás soupeř přehrál, jako spíš tradičních výpadků v defenzivní činnosti týmu i individuálních ztrát míče.

Ve druhé půli jsme se přiblížili na dostřel po skvostné individuální akci Pavla Jílka, jenž obešel dva protivníky i gólmana a přihrál před prázdnou kysnu Nikolasi Švarcovi, ovšem Playmakeři vzápětí zase odskočili. A to hned dvakrát. Pak se trefil i druhý z bratrů Švarcových, opět za Jílkovy asistence, nicméně soupeř zase reagoval. Poslední slovo pak měla kombinace Pavla Záhoříka s Honzou Šroubem, z níž poslední jmenovaný vytěžil branku mezi nohy padajícího gólmana. I přes podařeně sehranou power-play se nám však s výsledkem nepodařilo nic udělat.

Sestava: Suchý F., Šroub, Jílek, Valtr, Macháček, Švarc K., Švarc N., Zemčík

Branky: Šroub , Švarc K. , Švarc N.

Bee Sting - FK Lochotín 3:7 (3:5)

2. únor 2019, Krajský přebor 2018/2019

Lochotínu sice nedorazily úplně všechny potenciální posily z vyšších soutěží, ale i dvojice ve složení reprezentant Michal Holý (v zápase 2+1) a exligista Zdeněk Kasýk (1+1) vytvořila rozdílový X faktor.

Vstup do zápasu nebyl zlý, Lochotínští sice byli dominantní na míči, nicméně jsme se s nimi zvládali pohybovat a nepouštět je do extrovních šancí. Snažili jsme se rychle vyrážet do protiútoků do nezformované obrany, což nakonec rezultovalo v první inkaso, kdy jsme v rané fázi brejku ztratili míč hned na naší polovině a soupeř následné přečíslení svižně potrestal. Zanedlouho k tomu přilepil dva góly po sehraných signálech a precizních střelách ze střední vzdálenost z kopaček Michala Holého a dostal se do pohody. Možná až do přílišné, protože po trmě vrmě v jeho vápně si padající míč nejbystřeji našel Nikolas Švarc a z voleje angličanem rozvlnil síť. Poté se po akci jeho bratra Karla trefil Martin Macháček a zápas dostal nový náboj. Lochotín sice postupně zase navýšil náskok, ale díky spolupráci štrikujícího Martina Macháčka a jeho zpětné přihrávky ke střele pod víko využívajícího Jana Šrouba nám opět svitla naděje.

Druhý poločas však přinesl gólovou radost pouze Lochotínským, takže i přes velmi solidní výkon našeho mančaftu vypadá finální výsledek nepříjmeně jasně.

Sestava: Suchý F., Šroub, Najman, Valtr, Macháček, Švarc K., Švarc N., Jílek

Branky: Macháček , Šroub , Švarc N.

Bee Sting - FC Uklizenozavás 3:5 (2:4)

10. únor 2019, Krajský přebor 2018/2019

Uklízečky si letos užívají dost vydařenou sezonu a na rozdíl od nás hrají o play-off, přesto jsme si na ně díky historické vzájemné bilanci celkem věřili. Tato víra se však ukázala býti lichou a i přes poměrně vyrovnanou hru jsme po čtvrt hodině tekli 0:4. Ještě před přestávkou jsme nicméně dokázali zvednout hlavy i ukazatel skóre a utkání tak dostalo znovu náboj. Nejprve Martin Macháček z rohového kopu vyčkal avizovaného signálového náběhu Luboše Valtra, který z první trefil míč křížem na zadní tyč. Poté nepochopitelnou riskantní hru Uklízeček s vysunutým gólmanem potrestal Pavel Jílek do prázdné brány, když mu balón naservíroval opět Martin Macháček.

Druhá půle sice přinesla náš zlepšený výkon směrem dozadu, ovšem ofenzivní produktivita stále pokulhávala a tudíž jsme zápas neotočili. Pozitivní bilanci v podobě pouhého jediného inkasa jsme dokázali vykompenzovat taktéž pouhým jedním vstřeleným gólem, který měl na svědomí Kolin Švarc po kolmici Luboše Valtra.

Sestava: Suchý F., Šroub, Najman, Valtr, Záhořík, Švarc K., Švarc N., Jílek, Macháček

Branky: Jílek , Švarc N. , Valtr

Bee Sting - Pobřeží Kocoviny 4:5 (1:2)

10. únor 2019, Krajský přebor 2018/2019

Kocovina se na nás nenachystala v nejsilnějším složení a nám zase odjeli tři Plasáci (Jílek, Macháček, N.Švarc) na fotbalový mač, nekompletní sestavy se přesto neprezentovaly špatným výkonem. Bohužel za kratší konec provazu tahala ta naše.

Tedy kromě úplného úvodu, kdy nás do vedení poslal dalekonosnou tečovanou ranou Luboš Valtr, který tak promptně zareagoval na přestávkovou statistickou informaci od Honzy Šrouba, že má na kontě 399 vstřelených gólů souhrnně v soutěžních zápasech Bee Stingu A a B. Odlehčená atmosféra oslav vstupu do (aktuálně tedy již tříčlenného) klubu čtyřstovkařů spolu s vědomím, že nám v tomto posledním zápase o nic podstatného nejde, měla zřejmě svůj podíl na tom, že v první půli jsme už nic extra nevyprodukovali a soupeř otočil na 1:2.

Po pauze jsme se sice trochu zvedli, ale góly dlouho dával především náš protivník. Mezi jeho tři záseky se vklínila pouze naše akce od vlastního rohu po ose Valtr - Bartošek - Valtr - Zemčík, jehož náběh na kapitánovu kolmici byl skoro stejně výstavní jako následné obounohé zakončení do odkryté brány s odpíchnutým rittbergerem o míč. Tentýž šutér se pak zapsal do střelecké listiny ještě jednou, když poslal do sítě odraženou střelu Honzy Šrouba nekompromisní volejovkou. Poslední slovo měl v závěrečných sekundách duelu Kája Švarc, jenž napálil míč do vinglu po Šroubově asistenci.

Jako v této sezóně netradičně již poněkolikáté se nám tedy sice nadmíru vydařila závěrečná power-play, bohužel ani její vyznění 2:0 nestačilo na body.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Šroub, Valtr, Najman, Švarc K., Záhořík, Zemčík

Branky: Zemčík 2, Švarc K. , Valtr

Přihlásit se