Bee Sting Plzeň > A-tým > Sezóna 2017/2018 > Krajský přebor 2017/2018

Krajský přebor 2017/2018


Statistika soutěže
# Jméno Góly Zápasy
1. Karel Švarc 17 17
2. Pavel Karlíček 12 12
3. Ondřej Najman 12 14
4. Jan Šroub 10 18
5. Michal Nohejl 5 3
6. Luboš Valtr 5 15
7. Jan Bartošek 4 13
8. Daniel Triner 3 4
9. Pavel Záhořík 3 12
10. Michal Bouřa 2 2
11. Jan Pekník 2 4
12. Robert Zemčík 2 8
13. Jiří Rybár 2 11
14. Lukáš Schneider 1 4
Karel Liška 1 4
16. Jan Klepáček 0 1
Vladimír Venta 0 1
18. Jan Bernard 0 2
19. Lukáš Husník 0 4
Miroslav Staviarsky 0 4
21. Ondřej Škach 0 8

Bee Sting - Czech Made 4:8 (1:4)

19. listopad 2017, Krajský přebor 2017/2018

První zápas Bee Stingu v letošním kraji nám zkomplikovalo nemálo absencí v sestavě. Sešlo se jen 6 borců do pole a navíc Honzové Bartošek se Šroubem byli oslabeni virózou, proto byl sám sebou povolán jako záložní zdroj Robert Zemčík, aby v případě potřeby odpočinku základních plejerů naskočil do hry. V několika minutách si tak odbyl krajskopřeborní debut, úplnou premiéru v dresu Bee Stingu pak absolvoval Pavel Karlíček.

Úvod duelu byl katastrofální, během 8 minut jsme čtyřikrát inkasovali a vypadalo to na debakl. Czechmejdi využívali své sehranosti i secvičených akcí v kombinaci s naší nesehraností a chybami v rozehrávce i defenzivní činnosti. Postupem času se však hrozivě rozevřené nůžky herní kvality začaly svírat a ohrožovat soupeřovu bránu s Kollerem jsme se odhodlali i my. Na poločasových 1:4 zkorigoval pohotovu dorážkou Husníkovy střely Jan Šroub.

Ve druhé půli přišla nejprve nepovedené rozehra z brány vyběhnuvšího Ondry Škacha a snadný gól do naší prázdné brány, který naše nadechování ke snaze o návrat do zápasu poněkud přidusil. Honza Šroub pak podařeným bodlem snížil na 2:5, ale Czech Made si brzy opět navrátil čtyřgólový náskok a zřejmě považoval utkání za rozhodnuté. S tím ovšem nesouhlasil opět Honza Šroub, který nejprve dalším bodlem nad Kollerovo rameno a pak křížnou přízemní placírou snížil na optimistický dvoubrankový rozdíl. Bylo zaděláno na drama a párkrát scházel jen kousek ke kontaktnímu gólu, kterého se nám však nepodařilo dosáhnout a v závěru naopak ještě dvakrát skóroval soupeř.

Sestava: Škach O., Bartošek, Šroub, Záhořík, Husník, Švarc K., Zemčík, Karlíček

Branky: Šroub 4

Bee Sting - FC Uklizenozavás 7:1 (2:0)

25. listopad 2017, Krajský přebor 2017/2018

První rozehrávka zápasu nám moc dobře nevyšla a po dvou dotecích byl míč v autu. O dost lépe nám ale vyšlo bránění. Po zisku balonu poslal Honza Šroub středem hřiště kolmici na dobře naběhnutého Pavla Karlíčka. Ten předal míč na Ondru Najmana, který si dal krátkou epizodu s gólmanem soupeře a brankovou konstrukcí a celou akci dokončil nahrávkou zpět na Pavla Karlíčka, který expedoval míč do brány - 1:0.

O několik okamžiků později mohlo být ještě veseleji, když si podobně zaběhl Robert Zemčík. Jeho přihrávku ale stihl poslední obránce zastavit. Zápas dále pokračoval snahou soupeře projít naší dobře utěsněnou obranou. Pokud se mu to občas povedlo, narazil na skvěle chytajícího nováčka Jiřího Rybára. My naopak se snažili střílet ze střední vzdálenosti, ale většina střel skončila mimo branku.

Když už se zdálo, že poločas skončí jednobrankovým rozdílem, tak si při rohu nikým nehlídán naběhl Honza Šroub a zakončil střelou na zadní tyč - 2:0.

Naše soustředění z prvního poločasu jsme si přenesli i do druhého. O co více se soupeř snažil útočit, o to více přibývaly góly v jeho síti a úsměvy na našich tvářích. Soupeře jsme trestali rychlými brejky, popř. střelami do prázdné brány, když si Jirka Rybár připsal hned v prvním zápase za Bee Sting první gól. Na světelné tabuli svítilo na konci zápasu skóre 7:1.

Sestava: Rybár, Šroub, Záhořík, Švarc K., Karlíček, Zemčík, Škach O., Najman

Branky: Karlíček 2, Najman , Rybár , Šroub , Švarc K. , Záhořík

Bee Sting - UFK Slavoj 1:9 (0:4)

6. prosinec 2017, Krajský přebor 2017/2018

Úvod zápasu až tak bídně nevypadal, ale tradiční favorit celé soutěže se brzy dostal do tempa a vzal nás na kolotoč, ze kterého nám dovolil vystoupit až po závěrečném hvizdu. Kombinace skvělé individuální techniky, fotbalové chytrosti a přehledu, sehranosti i fyzické připravenosti vytvořila pro včelky nestravitelný koktejl, na který zkrátka nešlo najít protilék. Branek v naší síti mohl být klidně dvojnásobek, naopak naše příležitosti ke skórování by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Čestný úspěch Bee Stingu zaznamenal po důrazně (na hraně faulu) vybojovaném míči Pavlem Záhoříkem jeho jmenovec Karlíček.

Sestava: Rybár, Šroub, Záhořík, Valtr, Venta, Karlíček, Najman, Škach O., Zemčík

Branky: Karlíček

Bee Sting - Rabbit Plzeň 4:7 (2:3)

9. prosinec 2017, Krajský přebor 2017/2018

Na první letošní dvojzápas jsme kvůli značnému množství absencí nastoupili v poměrně neotřelé, nicméně velmi kvalitní sestavě. V bráně sice musel zaskočit Honza Šroub, protože ani jeden z pěti golmanů na naší soupisce dorazit nemohl, ale do pole se s pomocí různých přesvědčovacích až donucovacích prostředků podařilo konečně sehnat Michala Bouřu a trio mladých fotbalistů z Košutky Triner-Liška-Pekník. Všichni byli platnými posilami. Navíc byl po delší odmlce povolán od nového rodinného krbu také Jan Bernard, takže soupiska byla nakonec plná zajímavých jmen.

Do soupeře, který chvíli předtím sejmul jeden z předních týmů přeboru Pobřeží Kocoviny, jsme se zakousli s chutí a po parádním angličanu Káji Švarce se brzy dostali do vedení. O chvíli později bylo ještě veseleji, když se trefil i druhý Kája - Liška. Rabbit předváděl kvalitní rychlý futsal plný neustálého pohybu, zasekávaček a narážeček, nicméně jsme dokázali držet vysoké tempo a stav byl dlouho příznivý, během 20 minut jsme soupeři povolili jen jednou skórovat. Bohužel v závěrečné pasáži poločasu jsme naší nedůsledností v defenzivních činnostech umožnili Králíkům vývoj zápasu dvěma góly otočit.

Druhá půle přinesla obdobný obraz hry jako první dějství, ale za delší konec provazu tahal soupeř, který brzy odskočil na dvoubrankový rozdíl a hrozil stále víc. V jedné zhruba dvouminutové pasáži zabránil v našem brankovišti třemi skluzy v poslední sekundě Luboš Valtr dalšímu navýšení soupeřova náskoku, přesto se Rabbit nakonec na tříbrankový odstup utrhl a ten si v podstatě udržel až do finiše. Mezitím se nám díky gólům Honzy Pekníka a znovu Karla Švarce sice dvakrát povedlo snížit, ale už jsme nedosáhli ani na kontaktní banán.

Sestava: Šroub, Bartošek, Bouřa, Valtr, Liška, Bernard, Najman, Švarc K., Pekník, Triner

Branky: Švarc K. 2, Liška , Pekník

Bee Sting - FC Playmakers Plzeň 7:4 (3:1)

9. prosinec 2017, Krajský přebor 2017/2018

Playmakers se sešli v hojném počtu a i jejich dosavadní výsledky a postavení v tabulce vzbuzovaly respekt. My ovšem začali od úvodního hvizdu pěkně od podlahy a většinu zápasu jsme byli zodpovědnějším a efektivnějším celkem, což se nakonec odrazilo i na konečném výsledku. Naši jízdu nastartoval šťastný banán na 1:0, když střelu naběhnuvšího "falešného" golmana Honzy Šrouba tečoval jeho jmenovec Bartošek zadní částí těla do protipohybu brankáře. Další góly pak už byly výsledkem pěkných akcí či bojovnosti, brzy jsme si vypracovali tříbrankový náskok a soupeř se až do konce nedokázal přiblížit více než na dvoubrankový distanc.

Sestava: Šroub, Bartošek, Pekník, Valtr, Liška, Bernard, Najman, Švarc K., Triner

Branky: Švarc K. 2, Triner 2, Bartošek , Najman , Valtr

Bee Sting - Pumidas Plzeň 8:3 (6:1)

17. prosinec 2017, Krajský přebor 2017/2018

Proti Pumidasu, který se nesešel zrovna v optimálním složení, se nám nad očekávání povedl úvod zápasu a pod 10 minutách jsme vedli 4:0. Teprve poté se rozdíl v tempu, se kterým oba týmy do utkání vstoupily, poněkud snížil.

Druhá půle pak nabídla vcelku vyrovnaný futsal a její značnou část odehrál soupeř s pěti plejery v poli, nicméně jsme mu nedovolili reálně pomýšlet na zvrat a vítězství jsme si pohlídali.

Střelecky se zaskvěli autoři hattricků Kája Švarc a Ondra Najman, který tak měrou vrchovatou odčinil svou minelu z úvodu zápasu, když po přihrávce před odkrytou bránu míč nasměroval mimo tři tyče.

Sestava: Rybár, Bartošek, Šroub, Valtr, Liška, Najman, Pekník, Švarc K., Triner, Záhořík

Branky: Švarc K. 4, Najman 3, Triner

Bee Sting - FC Remi 2:1 (1:0)

17. prosinec 2017, Krajský přebor 2017/2018

Remi má letos vynikající formu a jeho plejeři to předvedli i proti nám. Hra se odbývala ve vysokém tempu a protihráči byli na míči více než my, ale soupeře se nám většinou dařilo stíhat a šance si vytvářely oba mančafty. Gólmani ovšem byli dlouho bezchybní a především Jirka Rybár přiváděl protivníky často v nevěřícný údiv. Prolomit brankářské kouzlo se podařilo až v poslední minutě poločasu, kdy po nakrátko rozehraném rohu přidržel Luboš Valtr balón u strany soupeřova vápna, počkal si na chytrý náběh Ondry Najmana do vápna a mezi dvěma beky mu míč prostrčil. Najmy, ač tísněný, si dokázal udělat prostor k zakončení a prostřelil brankáře.

Druhá půle se odehrávala v podobném duchu, ale Remisté nás přece jen postupně dusili víc a víc a ve 42. minutě se dočkali zaslouženého vyrovnání. To je nakoplo a zápas mohli i otočit, ale odolali jsme a z jednoho z protiútoků jsme rozhodli. Rychlou akci vedl po straně Dan Triner, poslal přesně na nohu nabíhajícímu Janu Šroubovi křížný pas do pokutového území a Honza pohotově vypálil do míst nad přesouvajícího se gólmana. Už jsme zvedali ruce, jenže totéž učinil i skákající čapák a balón dokázal vytěsnit. Naštěstí nejbystřeji byl u míče Jenda Pekník a dorazil jej do sítě. Zbývající tříminutovku jsme zuby nehty odbránili a mohli si tak po dlouhé době vychutnat šestibodový víkend.

Sestava: Rybár, Bartošek, Šroub, Valtr, Liška, Najman, Pekník, Švarc K., Triner, Záhořík

Branky: Najman , Pekník

Bee Sting - The Wankers 6:2 (2:0)

7. leden 2018, Krajský přebor 2017/2018

Wankers sice opět potvrdili svou futsalovou kvalitu, ale jejich převaha v držení míče a technických finesách jim body nepřinesla, hlavně proto, že ji příliš zřídka přetavili v zakončení. Do vedení nás dostal po příhře Pavla Karlíčka střelou z úhlu pod víko Jan Šroub a jeho asistent ještě do poločasu sám zvyšoval na 2:0.

Brzy po přestávce soupeř snížil a vpadalo to na drama, ale po další Karlíčkově asistenci nám dvoubrankový náskok vrátil Jan Bartošek. Deset minut před koncem vyhodil chycený míč gólman Jirka Rybár přesně do běhu Ondrovi Najmanovi a ten svůj úprk středem hřiště zkušeně zakončil. Pak sice přišlo ještě jedno inkaso, ale to bylo už poslední a naopak Bee Sting ještě dvakrát skóroval. Nejdřív parádně dloubl Kája Švarc roh na trestuhodně volného Pavla Záhoříka, jenž si precizně zpracoval hrudí a halfvolejem k tyči uklidil míč do sítě. Účet zápasu pak také po rohovém kopu uzavřel ten, který jej v úvodu otevřel, tedy Honza Šroub, který si naběhl do otevřeného středu soupeřovy obrany, kde ho našla přesná přihrávka jeho jmenovce Bartoška.

Sestava: Rybár, Bartošek, Šroub, Valtr, Záhořík, Najman, Karlíček, Švarc K., Škach O.

Branky: Šroub 2, Bartošek , Karlíček , Najman , Záhořík

Bee Sting - Exmet 4:1 (1:0)

7. leden 2018, Krajský přebor 2017/2018

Výsledek utkání podstatným způsobem ovlivnily dvě ne úplně standardní situace. První z nich se odehrála ještě před tímto vzájemným kláním v dnešním úvodním zápase Exmetu, kdy byl za urážku rozhodčího vyloučen jeden ze dvou nejlepších hráčů našeho soupeře Lambor a proti nám pak nemohl nastoupit.

Druhá situace nastala v průběhu druhého poločasu našeho duelu, nedlouho poté, co Exmet vyrovnal na 1:1 a dostával nás stále víc do úzkých. Řekli jsme si, že musíme být agresivnější v osobních soubojích a vzápětí to přineslo nechtěné, leč zásadní ovoce. Luboš Valtr u lajny důrazně vlétl do souboje s druhým klíčovým protihráčem Bouchalem, jehož stehno, načaté koňarem od Honzy Bartoška, už další koňar neustálo, plejer musel odstoupit a tlak Exmetu se rozplynul. Kapitán tak alespoň takto neúmyslně přispěl k vítězství, když jeho čistě futsalové pokusy se neujaly - jednou se po jeho průniku a střele třásla vnitřní tyč, jednou břevno.

Brzy po tomto momentu nám po parádní spolupráci dua Šroub - Najman druhý jmenovaný zasunutím do odkryté brány vrátil vedení. Po zvýšení na 3:1 střelcem první branky Michalem Bouřou, který při soupeřově power-play trefil prázdnou kysnu, se Exmet definitivně zlomil. Finální podobu výsledku pak stanovil Honza Šroub.

Sestava: Rybár, Bartošek, Šroub, Valtr, Bouřa, Najman, Karlíček, Švarc K., Škach O.

Branky: Bouřa 2, Najman , Šroub

Bee Sting - Do dna Plzeň 1:5 (0:3)

14. leden 2018, Krajský přebor 2017/2018

Radikálně omlazený tradiční celek Do Dna (ve složení Dědek & vnoučata) se do nás pustil s velkou vervou a jejich hra plná celoplošného vířivého pohybu, krátkých přihrávek i individuální síly na míči nám nedávala vydechnout. My jsme se snažili co nejvíce využívat brejků a golmani na obou stranách se zapotili. Stav i přes svižný futsal dlouho zůstával bezbrankový a jeho první změna přišla až 6 minut před přestávkou, kdy se v neuvadajícím tempu hrající Dodňáci konečně prosadili. To se jim i s přispěním naší nekoncentrovanosti podařilo do půle ještě dvakrát a na nás tak do druhého dějství čekal těžký úkol.

Po deseti minutách druhého poločasu se nám podařilo snížit, když se po spolupráci s Pavlem Karlíčkem u rohu hřiště Luboš Valtr kličkou na střed zbavil beka a rychlou křížnou střelou vymetl šibenici. O minutu později pak zakombinoval s Lukášem Husníkem, který po jeho dloubáčku přes obranu z halfvoleje málem přelomil břevno. V tomto asi tříminutovém úseku hry po vstřeleném gólu se zápas lámal, soupeře jsme válcovali a takřka nepustili na naši polovinu, ale šance jsme nedokázali využít. Poté se Dodňáci zase vzchopili, obraz hry se ustálil na své předchozí podobě a my zase brzy inkasovali. A při naší power-play ještě jednou do prázdné.

Sestava: Staviarsky, Bartošek, Šroub, Valtr, Záhořík, Husník, Karlíček, Najman, Švarc K.

Branky: Valtr

Bee Sting - Del Fuego--Holýšov 6:5 (5:1)

14. leden 2018, Krajský přebor 2017/2018

V první půli utkání s Del Fuegem se nám dařilo všechno to, co v předchozím mači s Do Dna ne. Aktivní hrou jsme využívali jsme toho, že soupeř byl po hodinové pauze mezi svými zápasy lehce zatuhlý, a pronikali skrz jeho řady. A šance tím připravené jsme tentokrát dokázali proměňovat. V 10. minutě po kolmici Luboše Valtra překonal gólmana placírkou Ondra Najman a o tři minuty později jsme díky Janovské kooperaci Bartošek - Šroub vedli 2:0. Pak sice Del Fuego snížilo, ale zanedlouho zužitkoval přesnou Najmanovu přihrávku lehkým ťuknutím levačkou o tyč Jeník Bartošek a bylo to znovu o dva. Před přestávkou ještě zvýšil po rohovém signálu s Lukášem Husníkem střelou nártem Luboš Valtr a poločasové skóre uzavřel přízemním prostrčením z úhlu kolem brankáře Ondra Najman po asistenci Káji Švarce.

První část druhé půle byla mírně nezáživná, přesto jsme dokázali přidat další fík, když se po Bartoškově příhře prosadil Pavel Karlíček. Závěrečnou čtvrthodinu jsme ovšem odehráli značně ledabyle. Soupeř v ní nasázel čtyři banány a z luxusního náskoku 6:1 jsme tak zkušeně dokázali vyrobit drama do posledních sekund.

Sestava: Staviarsky, Bartošek, Šroub, Valtr, Záhořík, Husník, Karlíček, Najman, Švarc K.

Branky: Najman 2, Bartošek , Karlíček , Šroub , Valtr

Bee Sting - FK Lochotín 4:7 (3:4)

20. leden 2018, Krajský přebor 2017/2018

Zkušený exdivizní celek dnes sice postrádal své úplně největší hvězdy, ale vzhledem k tomu, že v něm slabé hráče stejně nenajdeme, nebylo na místě se z toho nějak extra radovat. Dění na hřišti to jen potvrdilo, protihráči předváděli týmovou sehranost úrovně extratřídy a z pohledu individuálního nám nejvíce problémů činil hráč Mariánus, ne nadarmo se již objevivší na soupisce prvoligového Interobalu. Tento plejer zaznamenal pět asistencí, góly po jeho akcích dávali zejména tradiční šutéři Furbacher a Gabriel, oba si připsali hattrick.

Výsledkový krok jsme drželi celý první poločas, dokonce jsme dvakrát o gól vedli a mohli i potřetí, jenže z rohového signálu zazvonila po přihrávce Ondry Najmana a střele Luboše Valtra jen tyč. Místo vedení jsme pak od stavu 3:3 čtyřikrát inkasovali a proti tak protřelému soupeři už byla mizivá šance na zvrat, pouze jsme zkorigovali.

Sestava: Staviarsky, Bartošek, Šroub, Valtr, Záhořík, Karlíček, Najman, Švarc K., Škach O., Zemčík

Branky: Karlíček 2, Švarc K. 2

Bee Sting - Pobřeží Kocoviny 4:13 (1:3)

28. leden 2018, Krajský přebor 2017/2018

Sestava: Rybár, Šroub, Zemčík, Schneider, Klepáček, Švarc K., Karlíček, Škach O.

Branky: Švarc K. 2, Karlíček , Zemčík

Bee Sting - Oranjes 10:3 (5:1)

3. únor 2018, Krajský přebor 2017/2018

Zápas s aktuálně předposledním celkem krajskopřeborní tabulky nabídl poměrně výraznou herní převahu Bee Stingu, která se i přes naše takřka vycházkové tempo odrazila také v konečném výsledku. Letošní premiéru ve žlutočerném dresu si snadným hattrickem zpříjemnil Michal Nohejl, když dva góly zasunul do prázdné soupeřovy branky při oranjové power-play. Stejný typ gólu zaznamenali i brankář Jirka Rybár a Kája Švarc, čili byla k vidění asi nejneúspěšnější soupeřova power-play, co jsme kdy zažili.

Sestava: Rybár, Šroub, Schneider, Najman, Valtr, Švarc K., Nohejl, Zemčík, Škach O.

Branky: Nohejl 3, Švarc K. 3, Najman , Rybár , Schneider , Zemčík

Bee Sting - SK Splávek 2:2 (1:1)

3. únor 2018, Krajský přebor 2017/2018

Splávkaři měli sice jen jednoho borce na střídání a jeden odehraný zápas za sebou, ale nějaký fyzický handicap na nich znát nebyl. A nutno přiznat, že jsme je ani nedokázali přinutit si sáhnout na dno sil. Utkání bylo vyrovnané, do vedení jsme se dostali my díky průniku Michala Nohejla, jenže Splávek dokázal zápas otočit. Ke konci jsme sehráli power-play a při ní jsme po kombinaci trojice Valtr - Švarc - Najman dokázali vyrovnat.

Sestava: Rybár, Šroub, Schneider, Najman, Valtr, Švarc K., Nohejl, Zemčík

Branky: Najman , Nohejl

Bee Sting - Dragonflies of Pilsen 7:1 (2:0)

11. únor 2018, Krajský přebor 2017/2018

Utkání s nejslabším celkem letošního přeboru jsme potřebovali vyhrát, abychom měli jednak jistotu postupu do play-off a jednak udrželi výhodnější šestou příčku. Role favorita v takových zápasech Bee Stingu nesvědčí, což se potvrzovalo více než polovinu duelu. Poslední tým tabulky nám byl vyrovnaným protivníkem a rozdílový X-faktor tak vytvořili muži mezi třemi tyčemi. Náhradní golman Dragonflies nedosahuje kvalit našeho Jirky Rybára, který by asi lehkou střelu levačkou Jendy Bartoška po přihrávce Káji Švarce nenechal projít za svá záda, nicméně na druhé straně se tak stalo a my šli do vedení. Ještě před přestávkou pak tentýž asistent vyzval ke skórování Honzu Šrouba, poločas tedy skončil 2:0 pro Bee Sting.

Po pauze jsme navázali na nevýraznou hru z prvního dějství a po třech minutách přišel zasloužený trest v podobě snížení na 2:1. V následujícím úseku duelu jsme se sice herně nezvedli, ale opět jsme získali dvoubrankový náskok díky spolupráci dua Valtr - Karlíček, během které oba vyhráli osobní souboj se soupeřem, vyměnili si míč a Luboš Valtr po dalším vítězném souboji přízemní střelou kolem golmana skóroval. Po další brance Pavla Karlíčka, ktarý si sám vybojoval míč, už jsme začali mít navrch. Pavel Karlíček si pak během několika minut po asistencích Luboše Valtra zkompletoval hattrick a poslední gól z kopačky Káji Švarce po Karlíčkově příhře stanovil až nespravedlivě vysoké konečné skóre.

Sestava: Staviarsky, Bartošek, Šroub, Valtr, Záhořík, Karlíček, Švarc K., Schneider, Zemčík

Branky: Karlíček 3, Bartošek , Šroub , Švarc K. , Valtr

Bee Sting - Rabbit Plzeň 2:4 (0:1)

19. únor 2018, Krajský přebor 2017/2018 - čtvrtfinále KP - 1.zápas

První čtvrtfinálový mač se třetím týmem tabulky nabídl vyrovnanou hru, při které Rabbit více držel míč a my zase měli o něco více šancí. Ani jedno však dlouho nevedlo ke gólům. Nevyužívání našich příležitostí nás ovšem koncem poločasu řádně zamrzelo, když se soupeř po rychlé akci a nezachycení náběhu protiháče Pavlem Karlíčkem, který jakožto fotbalový útočník přece jen plné soustředění na defenzivní činnosti nemá ještě dostatečně v krvi, dostal do vedení a do přestávky ho udržel.

Pavel Karlíček své zaváhání odčinil v úvodu druhého poločasu, když po přihrávce Lukáše Husníka předvedl rychlost svých nohou a vyrovnal. Zanedlouho bylo ještě veseleji poté, co Lukáš Husník rozehrál roh dozadu na Luboše Valtra a ten křížnou přízemní placírou expedoval míč mimo dosah golmana, přičemž využil jeho omezeného výhledu přes chumel hráčů v brankovišti.

Slibně rozehraný duel jsme však nedovedli do zdárného konce a spíše kvůli vlastnímu nedůrazu a větší únavě (Rabbit měl o dva hráče víc a vydržel v maximálním tempu po celých 50 minut) než díky soupeřově převaze jsme třikrát inkasovali. Dvoubrankové manko nicméně není do odvety nic nehratelného, koneckonců ze všech poražených čtvrtfinalistů z prvních zápasů jsme padli nejmenším rozdílem, takže neházíme flintu do pšenice.

Sestava: Rybár, Bartošek, Šroub, Valtr, Záhořík, Husník, Karlíček, Švarc K.

Branky: Karlíček , Valtr

Bee Sting - Rabbit Plzeň 2:1 (1:0)

24. únor 2018, Krajský přebor 2017/2018 - čtvrtfinále KP - odveta

Odveta přinesla drama jak se patří, naše trpělivá hra s extrémním nasazením činila favoritovi velké obtíže a po celý zápas jsme se dotýkali postupu. Poločasové jednobrankové vedení z dílny Michala Nohejla nás drželo ve hře, ale čas se krátil a gól zajišťující prodloužení se nedařilo vstřelit. Před koncem jsme tedy sáhli k power-play a ta přinesla ovoce v podobě voleje Pavla Záhoříka. Když už zápas pomalu směřoval do prodloužení, Jirka Rybár zbytečně kvapně a nepřesně rozehrál (myslel, že musíme vstřelit ještě jeden gól), my byli nuceni faulovat a soupeř z následného trestného kopu rozhodl o svém postupu do semifinále.

Sestava: Rybár, Bartošek, Šroub, Valtr, Záhořík, Najman, Karlíček, Švarc K., Nohejl

Branky: Nohejl , Záhořík

Přihlásit se