Bee Sting Plzeň > A-tým > Sezóna 2016/2017 > Krajský přebor 2016/2017

Krajský přebor 2016/2017


Statistika soutěže
# Jméno Góly Zápasy
1. Jan Šroub 10 15
2. Lukáš Husník 7 10
3. Pavel Záhořík 6 15
4. Karel Švarc 5 12
5. Karel Janovský 5 13
6. Ondřej Najman 4 6
7. Luboš Valtr 3 8
Martin Trojovský 3 8
9. Michal Bouřa 2 2
10. Michal Nohejl 2 6
11. Jan Bartošek 2 12
12. Matěj Hruška 1 1
13. Ondřej Škach 1 4
14. Jan Klepáček 0 1
15. František Suchý 0 15

Bee Sting - FC RS 2:4 (1:1)

20. listopad 2016, Krajský přebor 2016/2017

Pro první kolo nám byl nalosován sice hratelný soupeř, ovšem tentokrát za něj nastoupila všechna tři jeho esa - křižácká dvojčata a Porada. Začalo se dle předpokladů, tedy s naší zataženou defenzivou s nízkým procentem držení míče a snahou podnikat rychlé protiútoky. Během úvodních minut zůstalo zejména u velmi zatažené defenzivy s opravdu nízkým procentem držení balónu... Nicméně z toho nerezultovalo žádné inkaso a šancí si soupeř zas až tolik nevypracoval - a ty pochytal spolehlivě lapající Fanda Suchý. Našich brejkových situací taky nebylo zrovna přehršel, ale našly se. Např. spolupráce dvojice Valtr (nahrávající) - Najman (zakončující) několikrát volala po gólu, přičemž v jednom případě skončila nepřesným pokusem, v jednom břevnem a v jednom dobrým zákrokem brankáře, po němž se dostal k míči Pavel Záhořík a jeho nabídku již Ondra Najman zužitkoval. Vedení nám nevydrželo ani 10 minut, když ze skrumáže po rohovém kopu soupeř vyrovnal.

Druhá půle nabídla podobný obraz hry, z naší strany o něco odvážnější a ze soupeřovy nervóznější, o což se starala svými nefér tvrdými zákroky zejména dvojčata Křížkova (nebo možná opakovaně jen jedno z nich). Šance byly na obou stranách hřiště, avšak gólmani předváděli parádní zákroky, ten protivníkův se asi nejvíce blýskl vytažením utěšené rány Jana Šrouba z růžku své svatyně. Třásly se i obě brankové konstrukce, ta soupeřova dokonce třikrát po střelách Lukáše Husníka, Honzy Šrouba a Luboše Valtra. Remízový stav porušil bohužel náš protivník, když se dokázal prosadit po křídelní akci. Pět minut před koncem jsme se dohodli, že za dvě minuty začneme hrát power-play, ovšem ještě o něco dříve prošel přes dva naše hráče soupeřův útočník a jeho příhru před odkrytou bránu v klidu jeho kolega proměnil. Za stavu 1:3 jsme se tedy pustili do rizika, zamkli jsme RS na jeho půlce, nicméně tutovek z toho moc nebylo. Naopak po jedné naší pološanci, při níž se ocitl zaskakující gólman Šroub v útočném rohu hřiště, se rozběhli protihráči do přečíslení. To rezultovalo střelou z úhlu ze čtyř metrů, kterou suše lapačkou zpacifikoval Luboš Valtr a okamžitě chtěl chycený balón uvést do hry. Jeho rozlet zastavil hvizd sudího, který evidentně neměl pochopení pro realizaci power-play osvědčeným systémem "poslední se zastává", nařídil penaltu a kapitánovi (který si jaksi neuvědomil, že tentokrát na sobě nemá dres powerplayového gólmana) nadělil červenou kartu. Pokutový kop byl následně proměněn a my už pak stihli pouze snížit díky Husníkově angličanu z desítky nařízené za šestý faul týmu RS.

Sestava: Suchý F., Šroub, Janovský, Bartošek, Valtr, Husník, Najman, Švarc K., Záhořík

Branky: Husník , Najman

Bee Sting - Del Fuego--Holýšov 1:7 (0:4)

27. listopad 2016, Krajský přebor 2016/2017

Del Fuego bylo v zápase lepším týmem a zaslouženě bere tři body. Čestný úspěch Bee Stingu zaznamenal Jan Šroub po přihrávce Karla Janovského. Oproti prvnímu kolu dnes chyběli z rodinných či pracovních důvodů Husník s Najmanem a stopku za ČK si odpykávající Valtr, naopak premiéru ve žlutočerném dresu absolvoval Michal Nohejl.

Sestava: Suchý F., Šroub, Janovský, Bartošek, Trojovský, Švarc K., Záhořík, Nohejl

Branky: Šroub

Bee Sting - The Wankers 3:0 (1:0)

4. prosinec 2016, Krajský přebor 2016/2017

Soupeř nás dnes překvapil svým pojetím, hrál jakoby bez chuti a vůle, takže jsme se podpořeni bezchybným Fandou Suchým v bráně stále více osmělovali a zápas nakonec dovedli k vítězství s čistým štítem, i když to bylo napínavé až do samotného závěru.

První branku vsítil až v 19. minutě Pavel Záhořík po asistenci Lukáše Husníka, dlouho předtím i potom byly obě svatyně dobývány marně. To prolomil pět minut před koncem klíčovým gólem Jan Bartošek, jenž svůj průnik zakončil nenápadnou, leč přesně k tyči mířenou přízemní střelou. V poslední minutě pak skóre ještě vytunil Martin Trojovský po přihrávce Michala Nohejla.

Sestava: Suchý F., Šroub, Janovský, Valtr, Trojovský, Bartošek, Záhořík, Nohejl, Najman, Husník

Branky: Bartošek , Trojovský , Záhořík

Bee Sting - UFK Slavoj 6:6 (4:4)

4. prosinec 2016, Krajský přebor 2016/2017

I náš druhý dnešní protivník hrál pod své obvyklé možnosti, což u pravidelného účastníka TOP3 soutěže nemusí znamenat nic fatálního, nicméně se nejednalo o tradiční kolotoč a bylo to vcelku normálně hratelné. Pomohlo nám i brzké odstoupení slavojského brankáře Kachny, který sice byl dnes (jak jsme konstatovali během sledování duelu UFK - RS) evidentní soupeřovou slabinou, ale místo něj nastoupivší hráč z pole taky nebyl zrovna Koubič. Většinu první půle jsme dokonce drželi vedení, a to třikrát dvoubrankové – nejprve se po přihrávkách Luboše Valtra trefili Martin Trojovský a Lukáš Husník, po soupeřově snížení pak skóroval za asistence Michala Nohejla Ondra Najman, a po dalším sníženi Slavoje pak gólmanem vyraženou Valtrovu střelu doklepl za brankovou čáru opět Husník. Ještě ve 20. minutě jsme tedy vedli 4:2...

...poté se však začalo zdát, že se borci UFK dostávají do formy a během čtvrt hodiny otočili čtyřmi brankami na 4:6 v náš neprospěch. Možná je však takový obrat až příliš ukolébal a Bee Sting vrátil úder. Nejprve ve 40. minutě přišel dvojitý zásah Jeana-Clauda van Trojovského – první dělovkou si odklidil z cesty clonícího beka, který si pak po zápase sbíral kuličky po celém hřišti, a odraženým balónem potom již bez bránění téměř protrhl síť. Pět minut před sirénou pak Luboš Valtr vysunul kolmicí Honzu Šrouba, jenž utěšenou střelou dokonale vymetl slavojskou šibenici. V závěru mače nás UFK zamkl a začal hrát i power-play, ovšem ze žádného závaru neprotlačil míč za záda výborného Fandy Suchého; naopak tři bodíky mohly přibýt i naše konto, ale oba pokusy tísněného Michala Nohejla minuly prázdnou soupeřovu klec.

Sestava: Suchý F., Šroub, Janovský, Valtr, Trojovský, Bartošek, Záhořík, Nohejl, Najman, Husník

Branky: Husník 2, Trojovský 2, Najman , Šroub

Bee Sting - Pumidas Plzeň 5:3 (1:1)

11. prosinec 2016, Krajský přebor 2016/2017

Největší drama dnešního dne se odehrálo před začátkem utkání, kdy namísto ohlášených devíti hráčů do pole se ve správný čas a na správném místě nacházela pouze pětice. Výsledkem byl hektický první poločas, který nakonec skončil remízovým stavem 1:1.

Druhý poločas pokračoval stejným způsobem, jen nás již bylo více a také se nám podařilo dát více branek. Výsledkem byla vydřená výhra 5:3.

Sestava: Suchý F., Šroub, Janovský, Bartošek, Husník, Najman, Záhořík, Švarc K.

Branky: Husník , Janovský , Šroub , Švarc K. , Záhořík

Bee Sting - Pobřeží Kocoviny 2:5 (1:1)

11. prosinec 2016, Krajský přebor 2016/2017

Značně vyčerpaní jsme se postavili silnému soupeři s tím, že není, co ztratit. Většinu času soupeř držel míč, ale přímých ohrožení naší branky moc nebylo. Poločas skončil příjemným skóre 1:1.

Většinu času druhého poločasu hrál soupeř powerplay. Tlak sílil, ale výsledkem byly tři naše šance na trefení odkryté branky. Bohužel se nepodařilo a naše obrana poté několikrát kapitulovala a soupeř dovedl utkání k vítěznému konci.

Sestava: Suchý F., Šroub, Janovský, Bartošek, Husník, Najman, Záhořík, Švarc K.

Branky: Janovský , Šroub

Bee Sting - FC Playmakers Plzeň 10:5 (4:2)

18. prosinec 2016, Krajský přebor 2016/2017

Plejmejkři jsou zatím letos nějak vyčichlí a my dnes hráli takřka výborně, gólmanský souboj navíc jednoznačně vyhrál náš Fanda, takže se zrodilo jednoznačné vítězství okořeněné kulaťoučkou desítkou. Z jednotlivců stojí za zmínku Kája Švarc, a to jak statisticky (2+2), tak herně, neboť předvedl zřejmě nejkoncentrovanější výkon za dobu svého působení v našem trikotu - koneckonců už bylo na čase. Jen houšť.

Sestava: Suchý F., Šroub, Valtr, Hruška, Záhořík, Nohejl, Husník, Švarc K., Najman

Branky: Najman 2, Švarc K. 2, Záhořík 2, Hruška , Nohejl , Šroub , Valtr

Bee Sting - FC Remi 5:6 (4:3)

8. leden 2017, Krajský přebor 2016/2017

Soupeř začal utkání velmi dobře a po chvíli vedl o dva góly. Pak jsme začali hrát i my. Drama vrcholilo v posledních dvou minutách, kdy se nám podařilo vyrovnat a hned v následující akci jsme měli na kopačkách možnost strhnout vedení na naši stranu. Bohužel dle pravidla nedáš-dostaneš, soupeř 45s před koncem utkání prostřelil dnes excelentně chytajícího Fandu a zápas rozhodl.

Sestava: Suchý F., Šroub, Janovský, Bouřa, Trojovský, Záhořík, Husník, Švarc K.

Branky: Husník 2, Bouřa , Janovský , Šroub

Bee Sting - FC Krize 2:7 (1:2)

8. leden 2017, Krajský přebor 2016/2017

Naše sestava se více podobala odpolední vycházce léčebny dlouhodobě nemocných než týmu krajského přeboru. Navíc soupeř se sešel v silné sestavě a utkání tak mělo vcelku jednoznačný průběh. Do hry v poli se od začátku dostal i náš druhý gólman Ondra Škach a hned si připsal branku.

Sestava: Suchý F., Šroub, Janovský, Trojovský, Škach O., Záhořík, Husník, Švarc K.

Branky: Janovský , Škach O.

Bee Sting - Exmet 2:4 (0:0)

14. leden 2017, Krajský přebor 2016/2017

I přes značně okleštěnou sestavu jsme první poločas odehráli velmi dobře. Bohužel bez gólového úspěchu, neboť naše střely, až na pár výjimek, končily vysoko nad bránou nebo uprostřed brány v náruči gólmana.

Ve druhé půli jsme však neudrželi nasazenou laťku a nakonec odcházeli bez bodů.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Šroub, Trojovský, Nohejl, Záhořík, Klepáček

Branky: Nohejl , Záhořík

Bee Sting - Czech Made 1:10 (0:4)

22. leden 2017, Krajský přebor 2016/2017

Od úvodního hvizdu bylo jasné, kdo dnes bude na hřišti pánem, bohužel jsme to nebyli my. Celý průběh utkání soupeř kontroloval a postupně navyšoval gólový účet. Kosmetické úpravy skóre jsme se dočkali až chvíli před koncem zápasu.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Janovský, Trojovský, Šroub, Husník, Škach O., Švarc K., Záhořík

Branky: Švarc K.

Bee Sting - Hutchinson 7:1 kontumace 

29. leden 2017, Krajský přebor 2016/2017

Tým Hutchinsonu jakožto totální lůzr dosavadního průběhu této sezony (samé prohry, rozdíl ve skóre asi minus 100 gólů) se proti nám sice sešel na své letošní poměry v solidní, leč oproti předchozím rokům výrazně slabší sestavě. Ráz utkání udala úvodní desetiminutovka, po které jsme vedli 4:0 a bylo znát, že soupeř těžko najde sílu na zvrat. Rychlý hattrick si v této fázi zápasu připsal Jan Šroub, jednou se trefil Lukáš Husník. Zbytek poločasu už jsme šance neproměňovali a tři výborné příležitosti protivníka zneškodnil Fanda Suchý, takže skóre zůstalo.

Druhá půle přinesla obdobný průběh hry, tzn. oboustranně žádný pěkný futsal, přesto jsme vzhledem k síle soupeře měli více šancí. Jeden gól ještě přidal produktivní Honza Šroub, poté soupeř zkorigoval, nicméně pak ještě přidal fík Luboš Valtr po vydařené narážečce s Lukášem Husníkem a skóre uzavřel přízemní střelou Jan Bartošek.

Zápas byl nakonec pro neoprávněný start brankáře Hutchinsonu (tři ŽK) kontumován v náš prospěch.

Sestava: Suchý F., Janovský, Šroub, Valtr, Bartošek, Husník, Švarc K., Záhořík, Škach O.

Branky: Šroub 4, Bartošek , Husník , Valtr

Bee Sting - Rabbit Plzeň 1:3 (0:1)

4. únor 2017, Krajský přebor 2016/2017

Oproti několika předchozím zápasům jsem sice (z našeho pohledu i dle slov věrných fandů) předvedli herně vcelku kvalitní výkon, především ve druhém poločase, ale neproměňování šancí nás stálo body. Duel byl vyrovnaný až do samého závěru, kdy jsme za stavu 1:2 zariskovali s power-play a v poslední sekundě jsme obdrželi třetí gól.

O náš jediný střelecký zápis se postaral cca ve 40. minutě Kája Švarc po vydařené kombinaci s Martinem Trojovským, který bohužel zanedlouho zahodil šanci na vyrovnání, když jeho střela z desítky za šestý faul soupeře minula branku.

Sestava: Suchý F., Janovský, Šroub, Valtr, Trojovský, Bartošek, Švarc K., Záhořík, Nohejl

Branky: Švarc K.

Bee Sting - FC Splávek 1:4 (0:0)

12. únor 2017, Krajský přebor 2016/2017

Sestava: Suchý F., Janovský, Šroub, Valtr, Bartošek, Švarc K., Záhořík, Škach O.

Branky: Záhořík

Bee Sting - ANT Studio 3:3 (3:1)

12. únor 2017, Krajský přebor 2016/2017

Sestava: Suchý F., Bouřa, Janovský, Valtr, Bartošek, Švarc K., Záhořík, Šroub

Branky: Bouřa , Janovský , Valtr

Přihlásit se