Bee Sting Plzeň > A-tým > Sezóna 2015/2016 > Krajský přebor 2015/2016

Krajský přebor 2015/2016


Statistika soutěže
# Jméno Góly Zápasy
1. Jan Šroub 13 17
2. Lukáš Husník 12 13
3. Ondřej Najman 8 10
4. Luděk Zahálka 6 10
Karel Švarc 6 10
6. Michal Bouřa 5 2
7. Tomáš Holý 5 9
8. Jan Bartošek 5 15
9. Luboš Valtr 4 9
10. Matěj Hruška 3 8
11. Pavel Záhořík 2 11
12. Daniel Triner 1 4
13. Miroslav Staviarsky 0 2
Filip Linhart 0 2
Petr Kindelmann 0 2
Vladimír Venta 0 2
17. Jan Buřič 0 3
18. Ondřej Škach 0 7
19. František Suchý 0 9
Martin Trojovský 0 9

Bee Sting - FC Remi 2:4 (1:2)

21. listopad 2015, Krajský přebor 2015/2016

Na úvodní zápasy letošního přeboru jsme dávali sestavu horko těžko dohromady, většina stabilních i potenciálních hráčů včetně opor mělo jiný program. Nakonec se nás sešlo 6 do pole a dres si oblékl pro případ potřeby zahlcení členů základu i předseda. Nutno dodat, že vzhledem k síle soupeřů tato potřeba nastávala velmi často...

Proti Remi, kde hraje několik plejerů velkého fotbalu z kraje i divize, se nám vcelku dařilo dodržovat jednoduchou taktiku – důsledně bránit vlastní polovinu a vyrážet do brejků. Soupeř sice vyhrával na držení míče, ale šancí bylo na obou stranách podobné množství. Spolehlivě chytal Ondra Škach, předvedl i dva zázračné zákroky, přesto jsme inkasovali jako první, když dlouhý vysoký nákop jednoho z Remistů do našeho vápna na hroťáka Ondra neodhadl, vyběhl a míč zaplul pod víko. Podařilo se nám ovšem brzy vyrovnat díky Janu Šroubovi, který převzal přihrávku od Káji Švarce a křížnou střelou k tyči skóroval. Do poločasu přišlo po rychlé akci protivníka ještě jedno inkaso a do šaten se tak šlo za těsného stavu 1:2.

Druhá půle nabídla obdobnou podívanou i obdobný výsledek, náš gól pak zaznamenal obdobným způsobem tentýž hráč – Honza Šroub aktivním napadáním v hloubi soupeřovy poloviny překvapil beka, odebral mu balon a opět jej expedoval ku vzdálenější tyči mimo dosah gólmana.

Sestava: Škach O., Bartošek, Šroub, Valtr, Hruška, Švarc K., Záhořík, Kindelmann

Branky: Šroub 2

Bee Sting - Rabbit Plzeň 0:14 (0:7)

21. listopad 2015, Krajský přebor 2015/2016

Udržení kroku s Remisty v prvním utkání si vybralo daň na našich silách pro druhý mač. Rabbit se navíc ukázal být ještě kvalitnějším protivníkem, k tomu si hned v prvním střídání poranil kotník kapitán Valtr, čímž pro něj zápas skončil, a zbylým včelkám stále rychleji docházela energie. V celkovém kontextu lze pro tento duel směle použít otřepaný příměr s pouťovou atrakcí, bohužel však nejde o přirovnání vývoje skóre k "jako na houpačce", nýbrž o "připadali jsme si jako na kolotoči"... a zrodila se tak historicky nejvyšší prohra v dějinách Bee Stingu.

Sestava: Škach O., Bartošek, Šroub, Kindelmann, Hruška, Švarc K., Záhořík

Bee Sting - The Wankers 2:2 (2:1)

29. listopad 2015, Krajský přebor 2015/2016

Wankers jsou technicky, takticky i rychlostně vyspělým celkem, přesto jsme jim loni s trochou štěstí a kupou zodpovědného přístupu nadělili 6:2. Před letošní sezónou získali 3 posily z kádru prvoligového Indossu (resp Interobalu) a vzhledem k loňskému výsledku se nedalo očekávat, že nás podcení, čili jsme se jich poněkud obávali. Posila však nenastoupila žádná, takže karty byly před utkáním nakonec rozdány tak, že na body reálně můžeme pomýšlet - pokud podáme opravdu kvalitní výkon. A to se podařilo!

V úvodu zápasu jsme dokonce byli aktivnějším týmem, častěji jsme drželi míč a dostávali se i do šancí více než soupeř. Jednu jsme i proměnili, když bleskovou rozehru Honzy Šrouba z autu využil přízemní střelou Lukáš Husník. Bohužel se projevila jedna z bolestí Bee Stingu, kterou je polevení koncentrace po vstřelení branky, a my zanedlouho inkasovali. Ještě do půle jsme se opět dostali do dvoubrankového vedení po parádní akci dua zručských fotbalistů - Pavel Záhořík proskotačil s míčem až do vápna, tam byl pravděpodobně faulován, ale zákrok ustál a přihrál křížem Lukáši Husníkovi, který z první rozvlnil síť odkryté části brány.

Druhý poločas jsme hráli také dobře, i když už ne tolik, což bylo ovlivněno naopak rostoucí aktivitou Wankerů. Herně i co do šancí to bylo vcelku vyrovnané, bohužel gól padl jen jeden, a to ze skryté přízemní střely od autové čáry, po níž se míč odrazil od tyče do naší branky.

Za zmínku bezesporu stojí comeback bývalého elitního snajpra Bee Stingu Tomáše Holého, který před více než osmi lety ze zdravotních důvodů přestal hrát a vzhledem k letošní personální krizi (a jeho lepšímu zdravotnímu stavu) zase začal.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Šroub, Trojovský, Holý T., Husník, Najman, Záhořík

Branky: Husník 2

Bee Sting - Czech Made 4:5 (3:1)

6. prosinec 2015, Krajský přebor 2015/2016

Zápas prvního s posledním se nevyvíjel úplně podle papírových předpokladů. Vědomi si síly soupeře jsme poctivě bránili a tentokrát jsme k tomu přidali i efektivní zakončení na druhé straně hřiště. Jedinou kaňkou prvního poločasu se tak stal obdržený gól v poslední minutě.

Ani poločasová pauza nás nerozhodila a chvíli po začátku druhé půlky jsme si vzali zpět tříbrankové vedení.

Protivník však zápas nevzdal a nakonec zápas po velkém tlaku srovnal. Hořkou pilulku si nechal opět na konec, kdy gólem několik sekund před sirénou celý zápas otočil.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Hruška, Šroub, Zahálka, Holý T., Husník, Švarc K., Triner

Branky: Švarc K. 2, Triner , Zahálka

Bee Sting - Pumidas Plzeň 4:8 (3:2)

6. prosinec 2015, Krajský přebor 2015/2016

Potěšeni předvedeným výkonem z předchozího zápasu jsme podobně nastoupili i proti Pumidasu. Bohužel nyní již nebyla naše obrana tak kvalitní a góly padaly na obou stranách. Ale i tak v poločase svítil na tabuli pozitivní výsledek 3:2 pro Bee Sting.

Chuť dotáhnout dobře rozehraný zápas do konce aktivním pohybem narazila na vyčerpání našich sil a vývoj hry i skóre začal diktovat soupeř. Druhý poločas znamenal 6 gólů v naší síti a až příliš krutý výsledek.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Hruška, Šroub, Zahálka, Holý T., Husník, Švarc K., Triner

Branky: Bartošek , Holý T. , Šroub , Švarc K.

Bee Sting - Spojené vesnické emiráty 14:0 (8:0)

12. prosinec 2015, Krajský přebor 2015/2016

Do duelu s nováčkem přeboru, který byl bez bodu na poslední příčce tabulky, jsme vstupovali s vědomím nutné výhry ve smyslu "když ne s nimi, tak s kým už?". Do karet nám hrál kromě naší dobré sestavy s posilou Bouřou zejména fakt, že soupeř se sešel přesně v počtu 4+1 (přičemž v průběhu mače se jeden plejer zranil a zápas dokulhal), takže proti takovémuto torzu nebylo od začátku co řešit. Gólů utěšeně přibývalo a nakonec jsme do puntíku dorovnali náš debakl z úvodního víkendu.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Bouřa, Šroub, Trojovský, Holý T., Husník, Švarc K., Triner

Branky: Bouřa 4, Husník 3, Bartošek 2, Holý T. 2, Švarc K. 2, Šroub

Bee Sting - FC Playmakers Plzeň 3:7 (1:1)

12. prosinec 2015, Krajský přebor 2015/2016

Pozitivně naladěni výhrou exkluzivní výhrou jsme po hodinové pauze nastoupili ke zcela odlišnému utkání. Playmakers jsou protivníkem z nejkvalitnějších a bylo tedy třeba přepnout na vyšší rychlost a zodpovědnost. Úvod se vydařil, když po Husníkově úniku podél levé lajny a jeho přesném kříži se naběhnuvší Tomáš Holý nemýlil - 1:0. Playmakeři se však zanedlouho dostali do svého obvyklého tempa a měli o něco více ze hry, nicméně šancí bylo na obou stranách podobně. Síť ovšem rozvlnil po nešťastném odrazu pouze soupeř a v poločase svítilo na tabuli překvapivě decentní skóre 1:1.

Druhé dějství zpočátku nabídlo obdobný obraz hry a skóre se měnilo rovnoměrně na obou stranách, ovšem pouze do stavu 3:3. Poté přišel již tradiční beestingovský druhopůlový výpadek a bylo vymalováno.

Sestava: Škach O., Bartošek, Bouřa, Šroub, Trojovský, Holý T., Husník, Švarc K., Triner, Najman

Branky: Bouřa , Holý T. , Šroub

Bee Sting - Pobřeží Kocoviny 3:5 (1:1)

19. prosinec 2015, Krajský přebor 2015/2016

Sestava: Suchý F., Bartošek, Šroub, Zahálka, Záhořík, Holý T., Husník, Švarc K., Najman

Branky: Holý T. , Husník , Zahálka

Bee Sting - UFK Slavoj 6:7 (3:1)

19. prosinec 2015, Krajský přebor 2015/2016

Proti jednomu z největších kandidátů na titul jsme začali nebojácně, soupeř si navíc asi vzhledem k našemu postavení v tabulce myslel, že se porazíme sami, a v poločase jsme vedli o dvě branky.

Slavojisté nicméně trpělivě praktikovali svoji kombinační hru plnou přihrávek, pohybu a techniky a duel postupně otočili až na 4:6 v náš neprospěch asi tři minuty před koncem utkání. Bojující včelky pak ovšem předvedly vskutku efektivní power-play, během které i bez nějakého extrémního zámku dokázaly překvapenému favoritu nasázet dva banány a vyrovnat.

Dvacet sekund před koncem pak došlo ke klíčové situaci zápasu. Soupeř měl zahrávat standardní situaci na naší polovině, vzal si timeout a rozhodl se pro hru bez gólmana. Hráč z pole si tedy oblékl teplákovou bundu bez čísla, což je proti pravidlům (za tento prohřešek jsme loni dostali žlutou kartu a náhradní brankář nesměl takto hrát). Ještě před započetím hry byl na toto upozorněn rozhodčí Miloš Šoltys st. (čili přímo ten sudí, který nás za to loni potrestal). Ten jen zamumlal rádobyvtipnou poznámku, načež ani po započetí hry, ani po dotyku nesprávně ustrojeného "gólmana" s míčem hru nepřerušil a nechal jej hrát. Soupeř pak po sérii přihrávek vstřelil vítězný gól, na který už jsme nestihli zareagovat.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Šroub, Zahálka, Záhořík, Holý T., Husník, Švarc K., Najman

Branky: Husník 3, Bartošek , Najman , Švarc K.

Bee Sting - Del Fuego--Holýšov 3:7 (1:3)

16. leden 2016, Krajský přebor 2015/2016

Soupeř po celý zápas prokazoval své kvality při práci s míčem a pestrou kolektivní hrou i individuálními kousky svých opor nám dával zabrat. Přesto jsme se v úvodu dostali do vedení díky parádní fotbalové akci dua Husník - Najman. Poté už se začal gólově prosazovat zejména protivník a my až do konce tahali za kratší konec lana, přičemž největší rozdíl byl v prostorech obou brankovišť, kdy naše koncovka postrádala soupeřovu kvalitu, což nedokázal vykompenzovat ani dnes nepříliš jistý Ondra Škach v kysně. Pozitivní stránkou tak může být snad jen vydařená power-play, při níž jsme Fuegany zamkli na jejich polovině, vytvořili si dobré příležitosti a jednu i dokázali proměnit; stačilo to však jen na kosmetickou úpravu skóre.

Sestava: Škach O., Bartošek, Šroub, Trojovský, Valtr, Holý T., Husník, Najman, Zahálka, Záhořík

Branky: Najman 2, Husník

Bee Sting - FC Krize 2:6 (2:3)

16. leden 2016, Krajský přebor 2015/2016

Souboj o třetí místo v tabulce (od konce) nepřinesl zas až tak nezajímavý futsal, jak by se dle postavení zúčastněných celků mohl čekat. Pro Bee Sting se utkání vyvíjelo nadmíru příznivě, když už po několika minutách otevřel skóre za asistence Pavla Záhoříka Lukáš Husník a zanedlouho po patičce Luboše Valtra uklidil míč do odkryté branky Luděk Zahálka. Bohužel protivníci nepředváděli hru evokující název jejich klubu, postupně se dostali do rytmu a zápas otočili, což jsme jim usnadnili i my naší pokračující neefektivitou před oběma brankami. Velmi znát byl i přínos jejich letošní posily, exlochotínského a exindosského zkušeného zadáka Martina Míky, který se kromě herní kvality prezentoval i třemi kanadskými hřebíky o naší rakvičky.

Sestava: Škach O., Bartošek, Šroub, Trojovský, Valtr, Holý T., Husník, Najman, Zahálka, Záhořík

Branky: Husník , Zahálka

Bee Sting - Exmet 3:3 (1:2)

24. leden 2016, Krajský přebor 2015/2016

Dohrávané kolo bylo vloženo na víkend, který jsme měli mít volný, tudíž jsme řešili personální problémy. Do zbraně byli povoláni i zakládající členové Fanda Suchý na beka a Honza Buřič do útoku, v bráně se premiérově představil Míra Staviarsky.

Exmet nastoupil sice v kvalitativně našlapané sestavě s téměř všemi oporami, ale pouze s dvěma střídači a hrál s námi již čtvrtý mač za víkend (dva v sobotu a dva dnes), takže jsme doufali v únavu soupeřů a šanci naší nekompletní sestavy na úspěch. Hráli jsme aktivně, nicméně naše snaha troskotala na koncovce. Naopak první naše zaváhání soupeř využil, když po nevhodné rozehrávce našeho jinak dobře chytajícího gólmana proměnil sólový nájezd. Hra pokračovala v podobném duchu dále, naše aktivita ovšem k vyrovnání nevedla a po naší další chybě jsme padali už 0:2. Ještě do půle se nám podařilo snížit, když na půlce hřiště obral protivníka o míč Luboš Valtr, posunul ho na Jana Buřiče, který našel Matěje Hrušku a ten po zasekávačce obránci vymetl šibenici.

Ve druhé půli jsme nejprve vyrovnali po nepřehledné situaci na soupeřově vápně, kde nejpohotovější reakci předvedl Honza Šroub a prosadil se střelou k tyči. Nedlouho před koncem se ovšem Exmet z brejku dostal do vedení a my sáhli k power-play. Tu nakonec zužitkoval Honzík Bartošek, který zhodnotil svůj neúnavný pohyb a důslednost, když dorazil soupeřova brankáře otálejícího s odkopem před bráno, ten ho napálil a míč se odrazil do sítě.

Sestava: Staviarsky, Suchý F., Šroub, Trojovský, Valtr, Bartošek, Buřič Jan, Hruška, Švarc K.

Branky: Bartošek , Hruška , Šroub

Bee Sting - SK Splávek 5:0 kontumace 

24. leden 2016, Krajský přebor 2015/2016

Jelikož se během duelu s Exmetem zranili Fanda Suchý a Honza Buřič, vstupovali jsme do zápasu jen s dvěma borci na lavičce. Splávkařů bylo ještě o jeden kus méně a hráli v tomto složení druhé utkání za sebou, takže jsme na tom v tomto ohledu byli přece jen lépe.

Prezentovali jsme se herně docela vydařeným výkonem, ale v neuvěřitelné formě se předvedl gólman Splávku. Toho překonal za celý zápas pouze Luboš Valtr, jenž jeho střela se odrazila od tyče zpět do hřiště. Ve druhé půli ránu téhož hráče čapák na poslední chvíli vytáhl špičkou vykopnuté nohy, což mu otočilo kotník a musel být ošetřován, to ho ale nezlomilo a kulhající nás vychytal až do konce včetně power-play.

Po zápase se však ukázalo, že Splávkař Bojan Djemali nastoupil noprávněně (měl stop za žluté karty), takže i přes famózní výkon jeho spoluhráče v bráně tři body bereme my.

Sestava: Staviarsky, Šroub, Trojovský, Valtr, Bartošek, Hruška, Švarc K.

Bee Sting - Hutchinson 4:6 (2:2)

30. leden 2016, Krajský přebor 2015/2016

Souboj s týmem, který hodně branek inkasuje i pálí, byl dlouho vyrovnaný a gólově ne až tak bohatý, ale od stavu 3:3 jsme během zbývajících cca 10 minut obdrželi tři fíky a korigovali až v úplném závěru.

Naše góly v rámci přetahované ve skóre zařídil Honza Šroub. Nejdřív otáčel z 0:1 na 2:1 podobným způsobem z cca 7m dvěma přízemními střelami bodlem na zadní tyč, poté po obrátce Hutchinsonu vyrovnával na 3:3 ranou bodlem na přední tyč po uličce Luďka Zahálky.

O kosmetickou korekci výsledku se při naší power-play v poslední sekundě po faulu na svojí osobu postaral chabrus Luboš Valtr, když po signálu z přímého kopu po klamném přeběhnutí Jana Buřiče přízemní střelou kolem zdi rozvlnil síť.

Sestava: Škach O., Linhart, Šroub, Valtr, Záhořík, Buřič Jan, Hruška, Husník, Najman, Zahálka

Branky: Šroub 3, Valtr

Bee Sting - FC RS 8:8 (5:3)

30. leden 2016, Krajský přebor 2015/2016

Divoká remíza z tvrdého utkání nás dnes hodně mrzí, protože jsme si po celý zápas udržovali vedení a v závěru, ve kterém jsme o něj sice přišli zejména zásluhou nezpochybnitelného tlaku power-play hrajícího RS, nás navíc poškodil rozhodčí.

Úvodní hvizd nás příjemně naladil, protože soupeř nastoupil bez střídání a také bez dvou ze svých tří největších opor (hrál jen Porada, dvojčata Křížkova chyběla). Brzy jsme šli do vedení, když duo Jan Buřič - Luboš Valtr úspěšně oprášilo signál z rohového kopu, prvně jmenovaný precizně rozehrál a druhý křížným přízemním volejem otevřel skóre. Jan Buřič asistoval i u druhého gólu - cca na devítce poslal míč ze vzduchu vzduchem z pravé strany doleva na Matěje Hrušku, který si zasekl míč kolem beka a dloubl ho nad padajícím gólmanem do brány. Pak jsme zřejmě s vidinou snadného vítězství poněkud vypadli z koncentrace a dovolili se soupeři dostat do hry, čehož využil ke snížení na 2:1. Zanedlouho jsme sice soupeři opět odskočili poté, co se Honza Šroub uvolnil ve středu hřiště, naznačil střelu a přihrál na levou stranu na Lukáše Husníka, jenž se nemýlil, ale vzápětí se v hale objevili bratři Křížkové a začal tak úplně jiný zápas (Křižáci si nakonec připsali na své bratrské konto bilanci 5+4). Jeho větší část jsme hráli pod tlakem a chodili do brejků, které jsme se střídavým úspěchem zakončovali, přičemž skóre se navyšovalo na obou stranách rovnoměrně. V první půli se trefil ještě Ondra Najman po individuální akci a pak Luděk Zahálka, který suverénní šibenicí zakončil samostatný nájezd na gólmana, do něhož ho lišáckými houslemi na půlce bránícímu bekovi vyslal Jan Buřič a zkompletoval si tak asistenční hattrick.

Ve druhé půli se RS mohutně snažilo dotahovat, ale stále se to nedařilo, i díky brejku a zakončení Ondry Najmana. Soupeř se tedy poměrně záhy uchýlil k power-play, během níž se postupně dotáhl, poté inkasoval do prázdné od Luďka Zahálky a Matěje Hrušky, a pak ještě jednou snížil na nejtěsnější rozdíl. V závěru pak přišly dva jemně řečeno kontroverzní rozhodnutí sudího M.Šoltyse jr., jenž byl na své nerovnoměrné posuzování zákroků (jeho blízký vztah s nedávnými spoluhráči z RS je jasnou věcí) upozorňován už v poločasové přestávce. Protivníkovi, hrajícímu cca od půlky druhého dějství pod hrozbou šestého akumulovaného faulu a tedy desítky, nebyl odpískán naprosto totožný faul, za který Lukáš Husník o minutu dříve inkasoval žlutou kartu (toto nám sami od sebe potvrdili přihlížející hráči Wankers), a následně zákrok Honzy Šrouba, jenž vypíchl míč soupeřovu "falešnému" gólmanovi a poslal míč do prázdné brány, byl po výkřiku a teatrálním pádu zmíněného "gólmana" odpískán faul. Namísto dvou či příp. tříbrankového rozdílu tak soupeři stále stačil k vyrovnání jeden gól a této nabídnuté příležitosti v posledních sekundách po neadekvátním výhozu Ondry Škacha a následném útoku do naší otevřené obrany využil.

Sestava: Škach O., Hruška, Linhart, Šroub, Valtr, Venta, Buřič Jan, Husník, Najman, Zahálka, Záhořík

Branky: Hruška 2, Najman 2, Zahálka 2, Husník , Valtr

Bee Sting - No Limit Bar 10:4 (5:0)

6. únor 2016, Krajský přebor 2015/2016

Naši souputníci ze spodních pater tabulky nastoupili bez střídání i bez některých opor a od počátku to bylo znát. Soupeře jsme přehrávali, vytvářeli si šance a kdybychom jich proměnili polovinu, výsledné skóre by překročilo dvacítku (jen samotný Lukáš Husník měl šancí na dva hattricky, ale dnes mu nebylo přáno a střílel jen do tyčí, gólmana a pánubohu do oken).

O úvodní zápis se postaral Ondra Najman, jenž z levého křídla střelou k tyči zužitkoval příhru Honzy Šrouba po jeho náběhu středem hřiště. Druhý gól se zrodil podobně, jen původní střelec neskóroval, odražený míč se vrátil na devítku k Janu Šroubovi, po jehož ráně bodlem vyrazil brankář balón na tyč a Pavel Záhořík si snadno připsal letošní premiérový gól. Třetí banán zaznamenal sám Honza Šroub střelou bodlem vpravo dolů za asistence Martina Trojovského. Na další branku Jan Šroub opět přihrával, když vyslal do pravého křídla Ondru Najmana a ten se nemýlil. Na poločasových 5:0 zaokrouhlil skóre ze skluzu střílející Luboš Valtr po ostrém centru Lukáše Husníka.

Druhý poločas jsme z pohledu defenzivní činnosti odehráli poněkud laxně, čehož protivník postupně využil ke vstřelení 4 gólů, nicméně v žádné fázi utkání se nedostal blíž než na tříbrankový rozdíl a o výsledek jsme se tedy nemuseli obávat. Dopředu jsme hráli stále s chutí a skóre jsme zdvojnásobili. Nejprve Luděk Zahálka přihrál zprava na sedmičku Janu Šroubovi, který levačkou expedoval míč do protipohybu gólmana, chvíli poté si zmíněná dvojice role vyměnila. Pak se po asistenci Luboše Valtra trefil Ondra Najman a poslední slova patřila opět Janu Šroubovi, který si z utkání odnesl 8 kanadských bodů – nejprve dokonale využil dobré práce útočníků, kteří navázali obranu No Limitu, a náš šutér tak nerušeně proběhl volným hřištěm až před branku, kde stejně nerušeně zakončil svým tradičním bodlem vpravo dolů. Desítku pak završil v náběhu s Luďkem Zahálkou, když gólman padl do očekávané přihrávky, ta však nepřišla a Honza Šroub po kličce kolem ležícího brankáře rozvlnil síť prázdné klece.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Šroub, Trojovský, Valtr, Husník, Najman, Zahálka, Záhořík

Branky: Šroub 4, Najman 3, Valtr , Zahálka , Záhořík

Bee Sting - ANT Studio 2:8 (0:3)

6. únor 2016, Krajský přebor 2015/2016

Sestava: Suchý F., Bartošek, Šroub, Trojovský, Valtr, Husník, Najman, Zahálka, Záhořík, Venta

Branky: Valtr , Záhořík

Přihlásit se