Bee Sting Plzeň > A-tým > Sezóna 2012/2013 > Krajský přebor 2012/2013

Krajský přebor 2012/2013


Statistika soutěže
# Jméno Góly Zápasy
1. Jan Šroub 19 22
2. Ondřej Najman 12 15
3. Pavel Bezstarosti 11 13
4. Luboš Valtr 10 11
5. Karel Švarc 8 18
6. Michal Bouřa 7 8
7. Jan Bartošek 7 16
8. Lukáš Husník 4 6
9. Oldřich Buřič 2 9
10. Jan Pekník 1 3
Zdeněk Kadlec 1 3
Filip Linhart 1 3
13. Ondřej Škach 1 16
14. František Suchý 1 17
15. Jan Buřič 0 1
16. Petr Kindelmann 0 3
Daniel Triner 0 3
18. Miroslav Handlíř 0 8

Bee Sting - Czech Made Plzeň 0:2 (0:0)

11. listopad 2012, Krajský přebor 2012/2013

Premiéru letošního kraje nám poněkud zkomplikovala absence naší golmanské jedničky, dvojky, trojky, čtyřky i pětky. Mezi tři tyče se tedy postavil před sezónou do áčkového důchodu odešedší předseda Petr Kindelmann a vedl si náramně. Po úvodním oťukávání se do první tutovky dostal soupeř, když si nikým (konkrétně Fílou Linhartem) nehlídán naběhl na rozehraný roh a z pár metrů vystřelil do protipohybu brankáře, ten ovšem ještě nevykonal onen předpokládaný primární pohyb a tudíž míč směřoval přímo na něj. Během první půle zlikvidoval náš čapák ještě několik šancí, stejně se vedlo jeho protějšku na druhé straně a poločas tak skončil po vcelku vyrovnané a zajímavé hře bez branek.

Ve druhé půli jsme si vypracovali víc šancí, jenže Kachna nás totálně vychytala. Když se pak neujala ani jedna z několika tutovek v naší parádní dvouminutovce, kdy jsme protivníka přišroubovali na jeho půlku, jenže Honza Šroub po průniku dvakrát neuspěl, akce Lukáše Husníka a Pavla Bezstarosti ani kličkovaná s rychlým bodlem Oldy Buřiče gólové ovoce také nepřinesla, předseda pak přece jen kapituloval. Vyrovnat se stále nedařilo, naopak 4 minuty před koncem přišlo ještě jedno inkaso. Vsadili jsme pak na power-play, předsedu v jeho dočasné funkci nahradil kapitán, tedy Luboš Valtr, jehož střela o pár chvil později orazítkovala tyč. Závěrečný tlak ovšem gólový efekt nepřinesl, a tak jsme ze zápasu odešli bez vstřelené branky i bez bodu.

Sestava: Kindelmann, Bartošek, Linhart, Šroub, Valtr, Bezstarosti, Buřič O., Husník, Najman

Bee Sting - SK Šeptem 6:3 (2:1)

24. listopad 2012, Krajský přebor 2012/2013

Po herně vcelku solidním vstupu do sezóny jsme dnes chtěli na tento výkon navázat a vytunit ho hlavně o střílení gólů, což se podařilo. Po počátečním oťukávání jsme se poměrně záhy dočkali premiérové branky, když Honza Šroub vyvezl míč podél autové lajny, následoval nákop na Lukáše Husníka, ten ho prvně jmenovanému sklepl do běhu a výsledkem byla střela nahoru mimo dosah gólmana. Na 2:0 pak zvyšoval druhý Honza, Bartošek, který si chytře naběhl a zužitkoval tak Husníkovu kličkovanou zakončenou přihrávkou před odkrytou branku.

Rychlé vedení nás zřejmě uspokojilo, do přestávky přišlo inkaso a brzy po ní i vyrovnání. Na 3:2 pak zvyšoval dorážkou střely Oldy Buřiče Lukáš Husník, avšak vedení jsme opět neudrželi. Definitivně se zápas zlomil v náš prospěch po dvou gólech Luboše Valtra, který nejprve po trmě vrmě před soupeřovým vápnem ze vzduchu uklidil skákající míč do sítě a zanedlouho zakončil vytajmovaně sehraný roh s Honzou Šroubem. Poslední jmenovaný pak uzavřel účet duelu samostaným únikem, během něhož nasadil jesle obránci a po dlouhé kličce gólmanovi pod jeho tělem zasunul do brány. Herně i výsledkově se nám tedy zadařilo, a to jsme ještě nemálo šancí i zahodili, přičemž nejvíce mrzela několikrát trefená branková konstrukce.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Šroub, Valtr, Bezstarosti, Buřič O., Husník, Švarc K.

Branky: Šroub 2, Valtr 2, Bartošek , Husník

Bee Sting - No Limit Bar 5:5 (4:1)

24. listopad 2012, Krajský přebor 2012/2013

Měření sil s mládím z baru přinesl duel dvou rozdílných poločasů, přičemž ke konci utkání se naše aktivní defenzivní činnost a koncentrace začala limitně blížit nule. Jako v předchozím zápase jsme se v úvodu dostali do dvoubrankového vedení. Nejprve po akci Pavla Bezstarosti s Jenem Bartoškem zaznamenal premiérový gól v kraji novic Karel Švarc, jenž se chvíli předtím po samostatném úniku zastřeloval do tyče. Poté Lukáš Husník trefil pumelicí z vlastní poloviny ihriska břevno soupeřovy branky, míč se odrazil zpět do pole a jelikož Pavel Bezstarosti na rozdíl od protivníkových obránců nezaspal, byl u odraženého balonu dřív a expedoval jej nad vyběhnuvším gólmanem pod víko. Pak sice protivník snížil, ale ještě do přestávky jsme dvakrát udeřili my. Třetí gól vsítil po Buřičově rohovém kopu Luboš Valtr, když se kličkou zbavil beka a křížným nártem k tyči zavěsil. Na 4:1 pak zvyšoval Pavel Bezstarosti po spolupráci s Lukášem Husníkem - první jmenovaný ze středu pole poslal balon kolmicí na nabíhajícího Husníka, jenž se ve snaze zakončit ocitl v rohu hřiště v obležení dvou obránců. Odtud se mu podařilo vyjít vítězně a přesně našel přistrčením pravačku Bezstarosti, toho času dlející zhruba na sedmičce ve středové ose brány. Tomu stačilo dobře nastavit nohu a míč zapadl k pravé tyči, kam se gólman nestačil včas přesunout.

Poločas tedy výsledkově vyzněl v náš prospěch ještě lépe než herně a i po přestávce to zpočátku vypadalo dobře. Soupeř sice snížil, ovšem nám se podařilo zase odskočit do tříbrankového náskoku po rohu Honzy Bartoška, který rozehrával roh, pro míč si vyběhl Pavel Bezstarosti, obránce se ve snaze vytlačit ho od branky dostal do špatné pozice, přihrávku si tedy náš dnešní čarostřelec pustil na pravačku, zády k brance se otočil okolo beka a levačkou trefil dolní kout branky.

Ani bezstarostný hattrick a tříbrankové vedení nám však tři body nepřinesly. Postupem času jsme se nechávali více zatlačit, pasivně a nekoncentrovaně bránili, ztráceli míče a nevyužívali šance, čehož protivník využil a srovnal, k čemuž mu dopomohl i šťastný gól z téměř nulového úhlu volejem o zadní tyč. V hektickém závěru mohly oba mančafty strhnout vedení na svou stranu, ovšem největší soupeřovu příležitost zpacifikoval za již překonaného Suchého gólmana Valtrův skluz na brankové čáře a naše šance zpacifikoval protivníkův čapák, který se v závěrečné pasáži utkání předvedl ve velmi dobrém světle slova smyslu. Kvůli nepovedené třetí třetině jsme se tedy nakonec rozešli smírně divokou remízou 5:5.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Kindelmann, Šroub, Valtr, Bezstarosti, Buřič O., Husník, Švarc K.

Branky: Bezstarosti 3, Švarc K. , Valtr

Bee Sting - Bowling Bar Luna 4:6 (1:2)

1. prosinec 2012, Krajský přebor 2012/2013

První poločas nabídl vcelku vyrovnaný futsal s nemnoha šancemi, přičemž soupeř nás v poli díky svým technickým dovednostem místy přehrával, nicméně jeho akce zhusta nevedly k zakončení. Pár minut před přestávkou však z přímého kopu vypálil Zlatan kolem zdi do míst, kde stál Fanda Suchý, a ten míč rukavicemi jen přizvedl za sebe do branky. Ihned po rozehrávce se po Husníkově střele bystře prodral k míči Pavel Bezstarosti a srovnal, bohužel vzápětí jsme opět inkasovali a v půli tak o banán tekli.

Dnes výborně hrající bowlingáři si v průběhu druhého dějství postupně vypracovali náskok 5:1, ač k tomu ještě více než jejich kvalitní hra přispěly naše chyby. Jiskřičku naděje nám vykřesaly dva slepené góly. Nejprve Luboš Valtr odzbrojil soupeře a po průniku středem hřiště přízemní střelou k tyči snížil, chvíli poté se po kombinaci trojice našich hráčů kolem soupeřova vápna dostal balón od Lukáše Husníka před branku k Oldovi Buřičovi a ten se nemýlil – 3:5. Sáhli jsme k power-play, jenže její úvod se nám hrubě nevydařil a po sérii nepovedených přihrávek se soupeř trefil do prázdné brány. Pak se nám sice v této herní variantě vedlo lépe, ale to už bylo pozdě a střela z kopačky falešného gólmana Luboše Valtra po přiťuknutí Michala Bouři v poslední minutě znamenala jen kosmetickou úpravu skóre.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Bouřa, Šroub, Valtr, Bezstarosti, Buřič O., Husník, Škach O.

Branky: Valtr 2, Bezstarosti , Buřič O.

Bee Sting - Bomber Domažlice 3:3 (1:3)

1. prosinec 2012, Krajský přebor 2012/2013

Do Domažlic vyrazil Bee Sting oproti předchozímu polednímu plzeňskému utkání s několika změnami - místo tria Bezstarosti, Buřič, Valtr nastoupila dvojice extrémů Švarc, Kindelmann, tedy hubené mládí a… dejme tomu… bytelná zkušenost. Zápas nezačal dobře, brzy jsme inkasovali, ale celkově se nám první poločas vydařil a postupně jsme otočili na 3:1 v náš prospěch. O dvě branky se postaral Lukáš Husník, když se k němu v obou případech v blízkosti půlící čáry dostal míč, ten si kousek posunul a přes obránce vypálil svoji tradiční bombu, která se zastavila až v síti Bomberu. Mezi Husníkovy prdy se ještě vklínil banán Jendy Bartoška, k jehož kopačkám se po pěkné akci přikutálel balón a náš usměvavý plejer jej nekompromisním bodlem nasměroval kolem brankářovy hlavy do kysny.

Bohužel ještě před přestávkou jsme dovolili soupeři kontaktní gól a druhá půle se už moc nevydařila. Na střeleckém kontě Bee Stingu zela nula, domácí se trefili jednou a zápas tak skončil plichtou.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Bouřa, Šroub, Husník, Kindelmann, Škach O., Švarc K.

Branky: Husník 2, Bartošek

Bee Sting - Czech Made Plzeň 2:5 (2:0)

9. prosinec 2012, Krajský přebor 2012/2013

V duelu dvou diametrálně odlišných poločasů se nám první půle vydařila nad očekávání, favorita jsme trápili a dostali jsme se do dvoubrankového vedení. První gól si připsal Lukáš Husník, jenž sice těsně před soupeřovým brankářem nedosáhl na Bouřovu kolmici, ale Kachna v souboji zazmatkovala, neudržela míč v rukavicích a i přes zoufalé plácání křídly nezabránila našemu snajprovi k zasunutí do odkryté kysny. Na 2:0 zvyšoval po načasovaném náběhu na přesnou Husníkovu přihrávku z autu Jeník Bartošek, který souhru zakončil přízemní střelou bez přípravy.

Ve druhém dějství jsme však nasazenou herní laťku neudrželi, začaly se množit chyby v defenzivní činnosti a protivník trestal postupně až na 2:4. A když v závěru při naší power-play trefil prázdnou klec, bylo rozhodnuto.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Bouřa, Šroub, Buřič O., Husník, Najman, Švarc K.

Branky: Bartošek , Husník

Bee Sting - No Limit Bar 7:3 (3:3)

15. prosinec 2012, Krajský přebor 2012/2013

Do utkání jsme nastoupili v okleštěné sestavě pouze s jedním kusem na střídání a počet diváků rekrutujících se především z řad našich lazarů posléze převýšil počet hráčů na ihrisku. Proti aktuálně poslednímu celku soutěže jsme ovšem předvedli asi nejlepší dosavadní sezónní výkon, všichni plejeři hýřili pohybem, na place se během žádného úseku hry nenacházel ani jeden statik a náš herní projev se po většinu času mohl pyšnit dynamickými akcemi, průniky i kombinacemi. Soupeř navzdory svému umístění v tabulce také nehrál zle a k vidění tak byl svižný futsal. První půle co do skóre skončila smírně, přičemž protivník byl vždy o jeden krůček napřed, ale my pokaždé dotáhli. První branku zaznamenal po Švarcově přihrávce do křídla nabíhající Jan Bartošek, jenž z první k bližší tyči nedal gólmanovi šanci. Druhý zářez na pažbě Bee Stingu zařídil Kája Švarc, když dostal pěknou kolmici před brankáře, ten sice jeho první pokus vyrazil, ovšem zpátky na jeho kopačky a náš útočník po kličce podél gólmana doťukl do sítě. Na poločasových 3:3 pak srovnával po individuální akci dnešní kapitán Jan Šroub.

Ve druhém dějství skóroval už jen Bee Sting. Do vedení nás dostal Ondra Najman po přihrávce Michala Bouři, který o pět minut později po průniku vyslal k soupeřově brance střílený centr, jenž si vracející bek srazil do branky, a bylo to 5:3. Tentýž hráč ve 44. minutě poslal barmany do kolen, když po pěkné akci a Švarcově přihrávce zvýšil střelou k tyči na tříbrankový rozdíl. Konečnou podobu výsledku pak narýsoval při protivníkově power-play přes celé hřiště do prázdné Ondra Najman.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Bouřa, Šroub, Najman, Švarc K.

Branky: Bouřa 2, Najman 2, Bartošek , Šroub , Švarc K.

Bee Sting - SK Šeptem 3:8 (1:5)

15. prosinec 2012, Krajský přebor 2012/2013

Druhý sobotní duel s lepším, zkušenějším a odpočatějším z dnešní dvojice soupeřů ovlivnila nedostatečná hráčská kvantita. Unavené včelky se pokusil posílit do dresu se svléknuvší dosud divák Jan Buřič, jenže brzy po nástupu na plac si pochroumal svoje tradiční koleno a bylo vymalováno. Šepťáci se do nás od začátku zakousli a po celý poločas ze své houževnatosti neslevili ani o píď. První inkaso přišlo hned po pár vteřinách hry, když Fanda Suchý ve vápně fauloval pronikajícího útočníka a penalta proběhla suverénně. Tohle manko se ještě vzápětí podařilo stáhnout po chybě soupeřova gólmana, jehož rozehrávku zachytil Kája Švarc, v souboji s ním udržel balón na svých kopačkách a prostřelil beka na brankové čáře. To však bylo v první půli z naší strany vše, ačkoliv do šancí jsme se i nadále dostávali. Jenže jsme je neproměňovali, na rozdíl od soupeře, navíc s přibývajícím časem nám stále rychleji ubývaly síly, otvíralo se stále více okének v defenzivě a Šepťáci trestali. O přestávce tak svítilo na tabuli nepěkných, ale logických 1:5.

V poločase si hoši trochu odpočali a začali opět vyzařovat odhodlání se ještě pokusit s výsledkem něco udělat, ovšem soupeř a vlastní fyzický stav byl proti. Šepťáci sice přece jenom lehce uvolnili kohouty a nám se podařilo dvakrát přiblížit na tříbrankový deficit, ale to bylo vše, naopak protivník skŕoval třikrát a nakonec tak zvítězil o pět banánů.

Ve druhé půli se v našem mančaftu odehrály dva významné individuální momenty, pozitivní a negativní. Nejprve Kája Švarc, který se postupně stále zlepšuje, zkompletoval svůj první soutěžní hattrick. Nedlouho poté si bohužel Fanda Suchý natrhl sval na noze a zařadil se na už tak dost dlouhý seznam beestingovských lazarů.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Bouřa, Šroub, Najman, Švarc K., Buřič Jan

Branky: Švarc K. 3

Bee Sting - Krize Bar 4:2 (1:0)

5. leden 2013, Krajský přebor 2012/2013

Další (konkrétně třetí) krajskopřeborní tým honosící se v názvu barem byl dnes fotbalovější, rychlejší, nicméně my jsme předvedli takticky solidní výkon s dobře odpracovanou defenzivní fází a špatné to nebylo ani dopředu - poměrně dost šancí jsme vytěžili buď z rychlých protiútoků nebo i z chyb soupeře (ve spojení s dobrým napadáním) ve středu pole. Pomohlo nám, že jsme šli poměrně brzy do vedení a soupeř musel vymýšlet, zatímco my mohli hrát ze zabezpečené obrany a využívat chyb k brejkům. Krizi jsme nepouštěli do zakončení, a když přece, stál za námi v roli gólmana vynikající Ondra Škach.

Úvodní branku si připsal Honza Šroub, jenž se snažil zachytit rychlou rozehru soupeře na prostředku jeho devítky, což se mu povedlo. Vzhledem k tomu, že začal ztrácet kontrolu nad svým pohybem (o balonu nemluvě), tak si nártem natažené nohy posunul míč směrem k bráně. Tohle se stalo tak ve třetí minutě, ve čtvrté se balon kutálel okolo tří hráčů, kteří mu nevěnovali pozornost, a cca v páté se došoural přesně k pravé tyči, kam se po něm marně natahoval soupeřův brankář, který měl zastíněný výhled. Druhý banán přidal Kája Švarc a na 3:0 zvyšoval Ondra Najman, přičemž oba góly vyplynuly z důsledného dohrávání situací u soupeřovy brány.

První inkaso dorazilo až 10 minut před koncem zápasu díky krátké velmi přesně umístěné střele cca z 10m podél obránce k pravé tyči, kde na ni Škach neměl šanci dosáhnout. Dosažený gól krizobary povzbudil a jejich aktivita dospěla ve 20. minutě ke sporné situaci. Hráč uvnitř brankoviště zpracoval zády k bráně přihrávku, při otočce mu Šroub vypíchl míč, krizový útočník však přes jeho nataženou nohu zakopl a rozhodčí Collina pískl penaltu. Celou situaci zhodnotil po zápase druhý rozhodčí (Pepíček) slovy: \"V tomto souboji předvedl největší odvahu rozhodčí, že to pískl.\" Poslední slovo nicméně patřilo mančaftu se včelou na prsou, resp. ve znaku (ostatně prsa a znak a si někteří hráči BS zopakovali den po utkání v rámci rehabilitace v areálu plaveckého bazénu na Slovanech), jmenovitě Pavlu Bezstarosti. Při power-play soupeře se dostal k balonu ve středu hřiště a ještě na vlastní polovině jej poslal obloučkem přes zadáky Krizistů do prázdné branky - byl to sice kop z posledních sil, přesto jej dobíhající obránce o půlloket nedoběhl. Rozhodčí pískl gól a hned nato konec. Byla to taková pěkná tečka za tím naším utkáním. Opakuji, byla to taková pěkná tečka za tím naším utkáním.

Sestava: Škach O., Bartošek, Bezstarosti, Šroub, Najman, Pekník, Švarc K.

Branky: Bezstarosti , Najman , Šroub , Švarc K.

Bee Sting - FC RS 3:6 (0:3)

5. leden 2013, Krajský přebor 2012/2013

Naším druhým sobotně večerním protivníkem byl tým opírající se o zkušené individuality v čele se (západo)německým pornohercem a Travoltou, kterého asi sklátila horečka sobotní noci, takže absentoval. Soupeř byl jako celek fotbalovější a hlavně měl víc sil, které nám po předchozím mači znatelně chyběly. V taktice boje jsme se tentokrát nezaskvěli (ono by to asi stejně nestačilo), podlehli jsme tak nějak po všech stránkách, byť se vztyčenou hlavou (a s křečí v lýtkách).

V první půli jsme inkasovali trojku, ve druhé jsme od debaklem hrozícího stavu 0:5 sebrali zbytky sil a nakonec urvali solidní výsledek 3:6. První gól zaznamenal Ondra Najman, k němuž se míč dostal po řadě odrazů našich střel i přihrávek. Před Ondrou zela celá prázdná brána a náš útočník z pár metrů narval bombu pod břevno, přičemž síla střely asi odpovídala aktuální frustraci z pětibrankového deficitu.

Další snížení přišlo po našem autu - z pravé lajny tak na úrovni 5m od brankové čáry přihrál Pavel Bezstarosti zpět nakrátko Jenu Bartoškovi a ten vzápětí poslal polovysoký přátelský pozdrav soupeřovu gólmanovi, jemuž nemastná neslaná jedovka vyklouzla z rukou, přičemž se stačil postavit k tyči, míč chytit a pustit. Svou chybu brankář \"napravil\" o pár minut později, kdy zůstal cca 2m před bránou a Najman z levé strany nevolil očekávanou přihrávku, ale využil mezery a bez rozpaků expedoval míč do sítě.

Na rozdíl od soupeřova gólmana ten náš se všem chybám vyhnul a i přes 6 gólů přiváděl svým zákroky soupeřovi útočníky (zejména výše uvedeného pornoherce) k řadě nepublikovatelných výrazů. Nejlépe by jeho výkon v obou zápasech vystihovalo slovo \"soustředěný\".

V dnešních zápasech si svůj debut v krajském přeboru odbyli dva fotbaloví dorostenci ze Sokolu Košutka Dan Triner a Honza Pekník. Mladá budoucnost Beestingu si nejprve dala trénink zimní přípravy, pak se šla díky manažerskému přehmatu jejich agenta Z.Kadlece \"rozehrát\" do haly na 31.ZŠ a nakonec dorazila těsně po počátečním hvizdu do Lokomotivy na zápas. Oba borci předvedli velmi dobrý výkon.

Sestava: Škach O., Bartošek, Bezstarosti, Šroub, Najman, Triner, Švarc K.

Branky: Najman 2, Bartošek

Bee Sting - Bomber Domažlice 2:4 (0:1)

13. leden 2013, Krajský přebor 2012/2013

Střetnutí s Chody pro nás nezačalo šťastně. Krátce po úvodním hvizdu jsme inkasovali, když střelu ze střední až dlouhé vzdálenosti mířící nahoru do středu branky Ondra Škach přes hráče neviděl, a když už ano, bylo pozdě. Hra se tak nečekaně brzy stěhovala zpět tam, kde začala - do středového kruhu. Po inkasované brance jsme se do toho ovšem obuli a během dalších cca 5-7 minut si vypracovali řadu slibných šancí, bohužel bez gólového efektu. Soupeř náš protiúder ustál a postupně přešel do tak nechutného bloku, až jsme to museli společně s tribunou zkonstatovat nahlas; to samo o sobě ale nestačilo ani na vyrovnání, a tak ty naše tři povinné body skončily v zavazadlech Psohlavců, kteří je následně vyexpedovali kamsi do svých osad pod Čerchovem.

Inkasované branky padaly dílem kvůli otevřené defenzivě a dílem kvůli prohraným osobním soubojům, jako v případě třetího (školácké odšroubování Honzy Šrouba) i čtvrtého gólu (útočník se od rohového praporku až příliš snadno protáhl kolem Ondry Najmana až do zakončení). Zbývá dodat, že v druhé půli korigovali nepříznivý stav skóre Kája Švarc a krátce před koncem při celkem povedené power-play parádním angličanem po pěkné kombinaci Filip Linhart.

Sestava: Škach O., Bartošek, Linhart, Šroub, Bezstarosti, Najman, Švarc K., Triner

Branky: Linhart , Švarc K.

Bee Sting - Bowling Bar Luna 6:3 (3:2)

13. leden 2013, Krajský přebor 2012/2013

Dnešní papírové předpoklady se otřásly v základech už v prvním zápase a jejich totální vyvrácení bylo dokonáno v tomto duelu. Soupeř nezopakoval výborný výkon z prvního vzájemného souboje a ani nevypadal jako druhý celek aktuální tabulky. A nebo mu to hra Bee Stingu prostě nedovolila...

První gól zařídil Honza Šroub, jehož střelu brankář sice vytáhl na roh (což bylo pro Šroubovy střely dnes typické), ovšem po jeho rozehrání Pavlem Bezstarosti se již urodilo. Před druhým gólem motal Kája Švarc v útočném pásmu u lajny dva protihráče, v čemž mu Bezstarosti sice nedával moc šancí na úspěch, přesto si nabíhal před branku - a Švarcova přihrávka tam po jeho úspěšném vymotání přece jen dospěla. Bezstarosti se pohybem proti míči dostal před obránce a pravou nohou po zemi poslal loptu kolem gólmana do sítě a včelky do vedení 2:0. Třetí banán přišel z kopaček Honzy Šrouba, jenž z 5 metrů pod nohama gólmana napálil míč do sítě. Další branku přidal (nyní již autor hattricku) opět Šroub volejem do protipohybu brankáře po akci Filipa Linharta a jeho precizním centru na nabíhajícího střelce.

V situaci, kdy Bowling začíná chytat dech, stahovat skóre a vytváří si trvalejší tlak, nás netradičně přidržují sudí. Po sérii našich hraničních zákroků kulminujících skorofaulem Jendy Bartoška hru pouští, načež se do situace dva na jednoho dostává duo Pavel Bezstarosti – Filip Linhart, cestou si narazí balón tam a zpátky a první jmenovaný jesličkami způsobuje k radosti Bee Stingu další síťové vlnění. Závěrečný úspěch pak zaznamenává svým premiérovým zásahem ve včelím dresu junior Honza Pekník a využívá tak čvrté Linhartovy asistence v dnešním utkání.

Sestava: Škach O., Bartošek, Linhart, Šroub, Bezstarosti, Najman, Švarc K., Pekník

Branky: Šroub 3, Bezstarosti 2, Pekník

Bee Sting - FC RS 2:11 (0:5)

26. leden 2013, Krajský přebor 2012/2013

Karty byly rozdány tak, že v případě našeho vítězství v obou dvou dnešních duelech postoupíme do skupiny o krajský titul. A před prvním zápasem se to nezdálo nereálné, neboť soupeř dorazil bez dvou největších hvězd a pouze s jedním borcem na střídání. Bohužel utkání se nám mírně řečeno vůbec nepovedlo, a ač je konečný výsledek snad až příliš krutý, oslabený protivník (poslední čtvrtinu utkání dohrávající po zranění dokonce bez střídání) nás vyprovodil naprosto zaslouženě. V našem mančaftu se nedařilo kolektivně ani jednotlivcům od gólmana po útočníky, výjimku potvrzující pravidlo reprezentuje pouze Fanda Suchý. Ten nastoupil po delší absenci způsobené svalovým zraněním, vzhledem k předchozím dobrým brankářským výkonům Ondry Škacha naskočil po letech do obrany a předvedl zodpovědný defenzivní výkon. To se ovšem nedalo říct o zbytku týmu a hráči RS si z nás udělali průchoďák.

První gól včelek zaznamenal až za stavu 0:6 Honza Šroub a o druhý čestný úspěch se postaral cca 5 minut před koncem po výletu do soupeřova vápna a usměrnění přesného pasu do sítě Ondra Škach.

Sestava: Škach O., Bouřa, Suchý F., Šroub, Buřič O., Pekník, Švarc K., Triner

Branky: Škach O. , Šroub

Bee Sting - Krize Bar 3:4 (3:2)

26. leden 2013, Krajský přebor 2012/2013

Ve druhém utkání už po nadílce od RS sice nešlo o postup, nicméně ve hře byly body přenášené do skupiny o 9. místo v kraji. Sestava byla notně poslepovaná, protože po odjezdu juniorů Trinera s Pekníkem zůstalo akorát pět zdravých plejerů plus rekonvalescent Suchý. Do dresu se tedy za účelem umožnění „nepoškozeným“ borcům pár chvil oddechu svlékli tři tribunáři – s tříslem laborující Pavel Bezstarosti, s chorobami bojující Luboš Valtr a s nadváhou si notující Zdeněk Kadlec, který se s aktivní hráčskou kariérou rozloučil před deseti lety a od té doby si kopne jen příležitostně.

Naše hra sice nebyla nic extra, ovšem ve srovnání s předešlým výkonem to šlo. Mladí krizobaristé běhali a předváděli individuální techniku, ale takticky to nebylo ono a naše zkušenost tak dokázala držet krok. První dva naše góly si připsal Michal Bouřa, který potáhl míč mezi soupeři a v jednom případě rovnou a ve druhém po narážečce vypustil umístěnou přízemní střelu k tyči. Do poločasového vedení 3:2 nás pak poslala spolupráce výše zmíněných kriplů, když v závaru před soupeřovou brankou se dokonale zorientoval Zdeněk Kadlec a z otočky poslal křížnou přihrávku přesně mezi bekem a gólmanem na Luboše Valtra, který v pádu uklidil míč do odkryté branky.

Radost z vedení nám po přestávce dlouho nevydržela, Krize na nás vletěla a vcelku zaslouženě skóre otočila ve svůj prospěch. Šance na zvrat jsme sice měli, ale nevyužili a dokonali tak náš dosud nejnepovedenější krajskopřeborní víkend.

Sestava: Škach O., Bouřa, Suchý F., Šroub, Valtr, Bezstarosti, Buřič O., Kadlec, Švarc K.

Branky: Bouřa 2, Valtr

Bee Sting - Rabbit Plzeň 3:6 (2:2)

3. únor 2013, Krajský přebor 2012/2013

Vyrovnané utkání rozhodly za stavu 3:3 dva sporné momenty v druhém poločase. V prvním případě dle našeho mínění čistě odkopnutý balón byl odpískám jako faul na hranici našeho pokutového území. Soupeř přímou ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. O pár minut později zahrál soupeřův útočník na své polovině aktivně rukou od těla a přehodil si tak našeho hráče a pak nikým neatakován zamířil přímo na Ondru Škacha. Svůj brejk neomylně zakončil. Naše následná snaha o dotažení brankového manka již výsledek nepřinesla a sami jsme ještě jednou inkasovali.

Sestava: Škach O., Bartošek, Handlíř, Suchý F., Šroub, Švarc K., Najman, Kadlec

Branky: Kadlec , Najman , Švarc K.

Bee Sting - Oranjes 7:9 (4:3)

3. únor 2013, Krajský přebor 2012/2013

Soupeř nás převyšoval prakticky ve všech dovednostech (rychlost, práce s balonem...). První minuty se valily útoky na naši konsolidovanou obranu. K překvapení všech aktérů ale po několika minutách hry svítilo na ukazateli 2:0 pro Bee Sting, když po zachycení jedné z mnoha přihrávek vyrazily včely neohroženě na soupeřovu polovinu. První žihadlo zasadil Jan Šroub, druhé Jan Bartošek. Protivník však brzy srovnal na 2:2. Zdálo se, že počáteční štěstí nás opustilo, to však nechtěl připustit Ondra Najman, který se protáhl po levé straně a po jeho střele si obránce srazil míč do sítě.

Soupeře ani náš třetí zásah nepřinutil zodpovědně bránit a tak jsme opět odskočili na dvougólový rozdíl. Zároveň však neupadala ani útočná aktivita mladých talentů Oranjes. Hodně jejich akcí skončilo na zákrocích Ondry Škacha nebo na brankové konstrukci (tyč zvonila snad 6x). Skóre se postupně navyšovalo, bohužel od stavu 6:5 už jsme jen dotahovali. V posledních minutách jsme již nenašli síly na vyrovnání a soupeř završil brankový účet zápasu na 7:9.

Sestava: Škach O., Bartošek, Handlíř, Suchý F., Šroub, Švarc K., Najman, Kadlec, Bezstarosti

Branky: Šroub 3, Bartošek 2, Bezstarosti , Najman

Bee Sting - SK Šavlozubý ovce 1:7 (0:1)

10. únor 2013, Krajský přebor 2012/2013

Na duel s nejhorším týmem kraje chceme co nejrychleji zapomenout. Slátanou sestavu tvořilo jen šest kusů do pole, z toho po svalových potížích ne ještě v pohodě hrající Fanda Suchý a Olda Buřič, patou limitovaný Honza Šroub a nemocemi oslabený Luboš Valtr, a podle toho to taky dopadlo. První půle přitom nabídla přinejmenším vyrovnanou partii, v některých fázích jsme byli i lepší, leč nepodařilo se nám proměňovat šance.

Ve druhém dějství pak mladým ovečkám stačilo v podstatě už jen běhat a na naší straně nebyl dostatek sil je nahánět. Zároveň jsme ve snaze dohnat manko riskovali a dělali naivní chyby, takže přečíslení stíhalo přečíslení a zápas nakonec skončil ostudným debaklem. Náš čestný úspěch zaznamenal po Valtrově kolmici Jan Šroub.

Sestava: Škach O., Handlíř, Suchý F., Valtr, Buřič O., Najman, Šroub

Branky: Šroub

Bee Sting - Hutchinson 7:11 (4:6)

10. únor 2013, Krajský přebor 2012/2013

Bývalému Happichu chyběly dvě ofenzivní opory a první brankář a jejich sestava nám byla početně i věkově o poznání bližší než předchozí soupeř, takže i v téže torzoidní sestavě jsme sehráli povedenější představení než s ovcemi. Dokonce jsme se v úvodu díky dvěma elegantním štírkovitým průnikům Ondry Najmana podpořeným nepříliš jistými zákroky Indyho dostali do vedení 2:0. které nám ovšem dlouho nevydrželo a zkušeným borcům v modrých dresech se podařilo otočit na 2:3. Podobný obrat se pak povedl i nám – nejprve Honza Šroub přerušil rozehrávku soupeře, vyslal do sóla Oldu Buřiče, jenž se rutinérským zakončením nemýlil, a poté střelec vyrovnávacího gólu přihrál po signálu z rohu na Luboše Valtra, který přízemní střelou upravil na 4:3. Tento příznivý výsledek jsme drželi ještě cca 2 minuty před poločasovým hvizdem, jenže do přestávky jsme totálně selhali při bránění triviálních situací a umožnili protivníkovi tříbrankovou smršť. To se nakonec ukázalo jako rozhodující pro vývoj zápasu, kdy jsme se se zbytky sil pokoušeli dotahovat, leč na jeden vstřelený gól vždy připadlo jedno inkaso.

Hutchinson v poločase omladil kysnu, kdy Indyho vystřídal talent z lavičky a hrál výraznou roli. Nejprve pár šancí vyčapal, jako např. povedenou rohovou souhru typu „houdek“ v podání centrujícího Buřiče a z voleje pálícího Valtra, ale pak nám díky němu svitla jiskra naděje. Ta se objevila asi deset minut před koncem při našem dvougólovém deficitu, kdy Valtrova individuální akce finalizovala před vápnem kličkou vyběhnuvšímu brankáři, který ani jsa položen na palubovku nehodlal pustit našeho beka do gólu a zahrál rukou mimo brankoviště. Následovala červená karta a naše přesilovka, kterou podpořil Olda Buřič na místě pátého hráče v poli. Soupeře jsme zamkli a vytvořili si velký tlak, ale zakončení skřípalo a přesilovka bohužel zůstala nevyužita. V závěru jsme zkusili i power-play, během níž jsme však také neskórovali, naopak inkasovali a nakonec se tedy zrodila drsná porážka 7:11, která sice není zcela objektivním odrazem poměru hry, ovšem podstatná je skutečnost, že všechny body bere Hutchinson. Za Bee Sting po přestávce skórovali už jen dva hráči – dvakrát Honza Šroub po Valtrových přihrávkách a jednou Ondra Najman, jenž tak zkompletoval hattrick.

Sestava: Škach O., Handlíř, Suchý F., Valtr, Buřič O., Najman, Šroub

Branky: Najman 3, Šroub 2, Buřič O. , Valtr

Bee Sting - Oranjes 4:6 (1:2)

16. únor 2013, Krajský přebor 2012/2013

Mlaďasové z juniorky prvoligového Indosu, rozehraní z předchozího zápasu, na nás od začátku vlétli jako velká voda, po dvou minutách vedli 2:0 a vypadalo to s námi dost bledě. Oranjes se ale postupně trochu umírnili a ruku v ruce s faktem, že naše zatuhlé tělesné schránky se přece jen podařilo trochu rozhýbat, přestalo to vypadat až tak hrozivě. V první půli jsme stihli stáhnout náskok soupeře na jeden banán, když Honza Šroub našel pasem Luboše Valtra, ten z první křížem expedoval na nabíhajícho Fandu Suchého a náš aktuální bek si po dlouhých letech v bráně mohl vychutnat radost ze vstřeleného gólu, když levačkou propálil přesunujícího se soupeřova čapáka.

Po přestávce se nám dokonce podařilo vyrovnat díky spolupráci přihrávajícího Ondry Najmana se skórujícím Honzou Šroubem a od té chvíle se zápas začal poněkud nervóznět a hrotit. Oranjes neunášeli vyrovnaný stav s outsiderem a žluté karty za zbytečné fauly či řeči na jejich kontě přibývaly. Přibylo sice i skóre, ale jen o branku, a to se nám brzy podařilo zase smazat. Luboš Valtr vystihl rozehru soupeře, v následné situaci jeden na jednoho se kličkou zbavil protihráče a placírkou kolem gólmana vyrovnal na 3:3. Zanedlouho jsme se dokonce dostali do vedení, když se dnes podruhé prosadil Honza Šroub. To ovšem bylo z naší strany vše, další šance jsme nevyužili, soupeř ano a skóre nejen vyrovnal, ale bohužel i otočil, přičemž rozdílový gól jsme inkasovali cca 3 minuty před koncem a šestý až při nepodařené power-play.

Sestava: Škach O., Handlíř, Suchý F., Valtr, Najman, Švarc K., Šroub

Branky: Šroub 2, Suchý F. , Valtr

Bee Sting - Rabbit Plzeň 6:5 (2:2)

16. únor 2013, Krajský přebor 2012/2013

Podobně jako v prvním vzájemném měření sil šlo i tentokrát o poměrně vyrovnanou partii, v níž jsme si nakonec po delší době mohli vychutnat radost z výhry. Úvodní gól se zrodil po závaru před soupeřovou brankou, kdy se odražený míč dostal k Pavlu Bezstarosti, jenž nemoha skrz houštinu těl pálit přihrál míč křížem na Luboše Valtra a ten střelou pod víko překonal marně se natahujícího brankáře. Vedení nám nicméně nebylo dlouho přáno a Rabbit otočil na 1:2. Ještě do poločasu však po další trmě vrmě ve vápně po přistrčení od Káji Švarce vyrovnal Michal Bouřa nekompromisně prostřelivší balón do sítě.

Po přestávce nám protivník odskočil o dvě branky a začalo se zdát, že nás čeká stejný osud jako v posledních zápasech. Pak ovšem kormidlem osudu mírně pootočil Michal Bouřa, když prokličkoval až na hranici soupeřova pokutového území, tam obklopen třemi protihráči, dvěma spoluhráči a tváří v tvář gólmanovi naznačil přihrávku, což mu sežral bek i brankář a náš zadák vyšperkoval svou akci chladnokrevným zakončením. Na 4:4 pak po další povedené akci a přihrávce Honzy Šrouba srovnal luxusním dloubáčkem přes vyběhnuvšího gólmana Pavel Bezstarosti. Obrat jsme dokonali po souhře trojice Bouřa – Valtr – Bezstarosti, přičemž posledně jmenovaný si míč posunul podél brankové čáry do vápna a z takřka nemožného úhlu chytrou přízemní střelou skóroval. V momentě, kdy jsme již začínali věřit ve vymodlené tři body, přišlo inkaso a začala se rýsovat remíza. Tu pár minut před koncem odmítl hrdina zápasu Michal Bouřa, který tak jednou střelou rozhodl utkání, zkompletoval hattrick a zajistil nám po řadě sedmi porážek konečně vítězství.

Sestava: Škach O., Bouřa, Suchý F., Valtr, Bezstarosti, Švarc K., Šroub, Handlíř

Branky: Bouřa 3, Bezstarosti 2, Valtr

Bee Sting - Hutchinson 4:6 (3:2)

24. únor 2013, Krajský přebor 2012/2013

Sestava: Škach O., Bartošek, Handlíř, Suchý F., Valtr, Bezstarosti, Najman, Šroub, Švarc K.

Branky: Najman 2, Šroub 2

Bee Sting - SK Šavlozubý ovce 3:10 (0:3)

24. únor 2013, Krajský přebor 2012/2013

Sestava: Škach O., Bartošek, Handlíř, Suchý F., Valtr, Bezstarosti, Najman, Šroub, Švarc K.

Branky: Bezstarosti , Šroub , Valtr

Přihlásit se