Bee Sting Plzeň > A-tým > Sezóna 2010/2011 > Krajský přebor 2010/2011

Krajský přebor 2010/2011


Konečná tabulka
# Klub Z V R P Skóre Body
1. Ajax Staňkov 22 16 0 6 123:67 48
2. FC Playmakers Plzeň 22 14 1 7 99:69 43
3. SK Šeptem 22 12 3 7 107:76 39
4. FC Splávek 22 12 1 9 117:103 37
5. Bee Sting Plzeň 22 11 3 8 108:80 36
6. Czech Made Plzeň 22 11 2 9 67:61 35
7. SK Happich Team 22 9 4 9 112:118 31
8. Pebal Plzeň 22 8 2 12 96:131 26
9. Bowling Bar Luna 22 7 4 11 57:76 25
10. Pohoda Plzeň 22 7 3 12 78:106 24
11. SK Bomber Domažlice 22 5 6 11 63:89 21
12. No Limit Bar 22 3 5 14 63:114 14

Statistika soutěže
# Jméno Góly Zápasy
1. Lukáš Husník 38 22
2. Jan Šroub 20 22
3. Luboš Valtr 10 21
4. Miroslav Handlíř 9 20
5. Jiří Raška 6 5
6. Pavel Bezstarosti 5 4
7. Tomáš Lindauer 4 11
8. Jan Buřič 4 14
9. Jan Bartošek 3 10
10. Petr Kindelmann 3 19
11. Oldřich Buřič 2 9
12. Ondřej Škach 2 12
13. Štěpán Havránek 1 2
14. Filip Linhart 1 7
15. Vladimír Venta 0 2
16. František Suchý 0 20

Bee Sting - Czech Made Plzeň 2:6 (1:2)

21. listopad 2010, Krajský přebor 2010/2011   fotogalerie

Na startu nového ročníku se nám postavil protivník z nejtradičnějších, herně nepříliš oblíbených, ovšem z pohledu vztahů na place i mimo něj korektních. A podle toho se i zápas odehrával. Na kolbišti se jednalo o férový futsal prostý negativních emocí či záludných střetů, bohužel Bee Sting tahal za kratší konec provazu. První nebezpečnou střelu jsme sice vyslali my z kopačky Luboše Valtra, jehož projektil vyrazil gólman na roh, ale o pár minut později se již prosadil dnes nejlepší útočník Czech Madu. Za půlkou se lehce protáhl mezi dvěma našimi hráči a z deseti metrů vymetl šibenici. František Suchý v naší svatyni se stihl jen ohlédnout a díky při zápase premiérově ponechaným okulárům si mohl utěšenou pumelici alespoň ostře vychutnat.

Vyrovnání mohlo přijít zanedlouho, když Jan Buřič přesnou kolmicí vysunul na devítku nabíhajícího svého jmenovce Šrouba, jehož však vychytal vyběhnuvší brankář. Druhou dobrou příležitost měl z rohu Ondřej Škach, který si vytajmovaným náběhem řekl o centr od Luboše Valtra, balón z první se snažil zvednout mimo rozpětí kachních křídel, ovšem míč o pár decimetrů přeletěl břevno. Do třetice se však srovnat podařilo. Lukáš Husník se po kombinaci s Oldřichem Buřičem před vápnem soupeře zbavil obránce a chytrým placírem pod padajícím gólmanem zasunul – 1:1. Smírný stav měl však bohužel takřka jepičí život. Střelec úvodního gólu si na naší šestce zády k bráně zpracoval přihrávku, zafintil tělem i míčem a ač tísněn Petrem Kindelmannem, podařilo se mu z otočky opět nechytatelně rozvlnit síť. Poločas tedy skončil těsným deficitem 1:2 a vše nasvědčovalo pokračování vyrovnané bitvy.

Jenže výsledkově to dopadlo zcela jinak. Czech Made chvíli po obrátce navýšil vedení díky zkompletování hattricku svého šutéra, který z úhlu, ze stoje a v obležení dvou včelek vyslal po zemi nemastnou neslanou střelu, která bez chuti a bez zápachu podivně dorazila až za záda Františka Suchého. Nám se sice podařilo z podobné situace dostat opět na dostřel, když míč po křížném levasu Lukáše Husníka z úhlu po otočce kolem beka zapadl k tyči, to však bylo z pohledu našeho skórování vše. Od stavu 2:3 soupeř na druhé straně svůj účet postupně obohacoval, k čemuž využíval zejména hbitosti svých šikovných útočníků a nekonsolidovanosti naší defenzivní činnosti. Czech Made bránil velmi zodpovědně zhusta ve čtyřech lidech a touto sítí jsme se těžko prokousávali, naopak protihráči využívali každé příležitosti k nebezpečně přímočaré zteči naší brány.

Přesto i my jsme se ještě dostali do několika slibných příležitostí, ale průniky Jana Šrouba i Tomáše Lindauera pochytal gólman a ani dobré krytí míče bří Buřičů ovoce nepřineslo, neboť kvalitních náběhů ostatních žihadelníků bylo jak šafránu a také byly pacifikovány důsledným obsazováním protivníka. Smolně skončil i po autové přihrávce Jana Buřiče povedený volej naběhnuvšího Luboše Valtra, který sice směřoval do brány mimo dosah kachny, ovšem trefil do krku před brankovou čarou hlídkující starou ovci.

Suma sumárum jsme prohráli zaslouženě, ovšem konečný výsledek vyjádřený řečí čísel vyznívá z pohledu předvedené hry a poměru sil na hřišti příliš krutě.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Šroub, Valtr, Buřič Jan, Buřič O., Husník, Lindauer, Škach O.

Branky: Husník 2

Bee Sting - SK Šeptem 3:5 (2:3)

27. listopad 2010, Krajský přebor 2010/2011

Vstup do sobotního dvojzápasu s týmy Šeptem a No Limit Bar se nám vydařil a záhy jsme vedli 1:0, když Luboš Valtr vyvezl z vlastní poloviny míč, prošel mezi nekonsolidovanými protihráči až k vápnu a přízemní střelou skóroval. To ovšem bylo dnes poprvé a naposled, kdy jsme si mohli užívat radosti z vedení... V úvodních minutách jsme sice hráli aktivně a s chutí, bohužel až k finálnímu zakončení naše akce příliš často nevedly. Postupem času (a netrvalo to dlouho) pak začal být aktivnější a nebezpečnější soupeř, jenž svou celoplošnou pohyblivostí působil konzistentnosti našeho těžkopádnějšího herního projevu nemalé problémy. A také mu jeho hra přinesla zasloužené ovoce – přímočaré akce, do nichž se v aktivním pohybu zapojovali jeho 3-4 hráči na place, zúročil ve čtyři góly. Jedné branky pak dosáhl díky kvalitní individuální práci (skloubené s naší nedůsledností) svého největšího plejera, který na našem vápně zády k bráně udržel i proti přesile míč, několikrát zakmital ze strany na stranu a pak z otočky rozvlnil síť.

Za Bee Sting se střelecky opět prosadil tradiční šutér Lukáš Husník po spolupráci s Lubošem Valtrem, když snižoval na průběžných 2:3. Prvně jmenovaný narazil do běhu druhému, který se protáhl skrz obranu až k proklatě dlouhé kličce kolem gólmana k brankové čáře, odkud pak nahrál proti noze nabíhajícímu Lukáši Husníkovi, jehož cizelérská křížná placíra zaplula přesně k druhé tyči. Následující úsek hry patřil našemu celku a dostali jsme se do několika slibných příležitostí. Tomáš Lindauer si pěkně naběhl na pas do křídla před vápno, avšak gólman byl expresně rychle z branky u nohou našeho útočníka a i přes jeho technicky zvládnutý dloubák šanci zpacifikoval. Podobný kousek si strážce šeptající svatyně zopakoval zanedlouho v duelu s Janem Buřičem. O chvíli později sice povedený volej z levačky Luboše Valtra po přetaženém rohu gólman jen sledoval pohledem, ale kaštany z ohně za něj před brankou vytáhl zmíněnou střelou trefený bek. Do odraženého míče se opřel další dělovkou Lukáš Husník a tentokrát už byl gólman na místě, vytěsnil ránu nad břevno.

Vyrovnání, žel nepříliš dlouhotrvajícího, jsme se však přece jen dočkali a zařídilo jej duo Hanzů, aktuálně jediných hrajících z naší Jenově bohaté soupisky. Jan Šroub vybojoval na vlastní polovině balón, expedoval ho kupředu na Jana Buřiče, jenž jej potáhl středem, nevyslyšel vábení do křídla okamžitě sprintujícího jmenovce, nýbrž míč potáhl, poté jej ještě kousek potáhl, aby jej následně v poslední možné chvíli nenahrál již jen klusajícímu Šroubu, naopak balón ještě lehce potáhl a v momentě, kdy se zdálo vzhledem k hustotě protihráčů vše ztraceno, vypustil - dle vlastních slov zřejmě palcem – milimetrovou střelu k tyči.

Protivník však zanedlouho odskočil na 3:5 a my se dostali do většího tlaku až během tříminutové hry bez brankáře, během níž jsme okupovali soupeřovu polovinu, úplnou tutovku jsme si sice nevypracovali, ale pár šancí se urodilo. Střely z našich kopaček, zejména Miroslava Handlíře či Jana Šrouba, však byly zblokovány beky či je vychytal brankář, který také zlikvidoval poslední šanci Bee Stingu, když se po vyšachování obrany pohotově vrhl pod nohy nepokrytému, v úhlu na hranici šestky se uvolnivšímu Janu Buřičovi.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Šroub, Valtr, Buřič Jan, Buřič O., Husník, Lindauer, Škach O.

Branky: Buřič Jan , Husník , Valtr

Bee Sting - No Limit Bar 3:5 (2:1)

27. listopad 2010, Krajský přebor 2010/2011

Druhý dnešní duel se výsledkově i herně podobal prvnímu s jednou kosmetickou změnou, že hráči z Baru běhali o něco méně než Šepťáci, ovšem pořád víc než Bee Sting. Takže opět – snaha se nám upřít nedala, bojovali jsme, místy jsme si vypracovali tlak i šance, to nemohu říct. V rychlosti a hbitosti nás však soupeř převyšoval, což mu nakonec na zisk tří bodů stačilo. Našemu hernímu projevu chyběla lehkost a nezřídka jsme se uchylovali k dlouhým nakopávaným resp. gólmanem vyhazovaným míčům na pivota, jehož roli hrál většinou Jan, příp. Oldřich Buřič. Ovšem ovoce to nepřinášelo, anžto když už se dlouhý míč vydařil tak, že pivot měl možnost jej zpracovat a pokrýt, vyzněla většinou akce stejně do vytracena, vzhledem k nesprávnému načasování (či úplné absenci) náběhu ostatních včelek v kombinaci s příliš dlouhým držením míče pivota. Snaha o hru po zemi také často končila daleko před vápnem barmanů, neboť rychlý přechod do protiútoku či přečíslení v našem podání zhusta dopadá tak, že hráč vedoucí míč jej dovede až k bránícímu soupeři, čímž se akce v lepším případě zbrzdí a v horším obrátí proti nám, nebo hráči vedoucímu míč nenaběhnou dostatečně rychle spoluhráči, čili výsledek tentýž. A postupná kombinace od vlastní branky proti konsolidovanému protivníkovi má asi ještě slabší úspěšnost, začíná u nepřesných a špatně načasovaných nahrávek zadáků, pokračuje přes špatný timing (či opět úplnou absenci) pohybu do volných prostorů a narážeček v podání všech aktérů a končí u nevhodného řešení finálních situací kolem pokutového území soupeře.

Do střelecké listiny se za Bee Sting letos poprvé zapsal Oldřich Buřič a s ním jak jinak Lukáš Husník, a to hned dvakrát. Naše první branka se zrodila po spolupráci obou jmenovaných útočníků, když Oldřich Buřič udržel na soupeřově polovině proti přesile míč, přihrál jej k vápnu na Lukáše Husníka, jenž si poradil s bekem a zacílil mimo dosah gólmana. Na 2:1 pak zvyšoval sám Oldřich Buřič, který vystihl pas protivníkova beka, následně si jej vychutnal kličkou a lahůdku dokončil dloubákem přes padajícího brankáře.

Vyrovnání na 3:3 se zrodilo po našem tlaku, když branku postupně dobývali Jan Šroub s Miroslavem Handlířem, jejichž snaha sice ke gólu nevedla, ovšem míč se dostal do vápna k Lukáši Husníkovi, ten se bleskovou stahovačkou zbavil beka a procedil míč skrz brankáře do sítě. Bezlimitní soupeř se však opět utrhl a nám nezbývalo nic jiného, než to v posledních minutách za stavu 3:4 opět risknout s power-play. Ta se nám povedla hůře než v předchozím utkání, když plánovaný tlak v přesilovkovém deštníku byl nekonzistentní a rozrušovaný napadáním protivníka. Příležitosti ke skóringu se téměř neurodily, těch pár vyslaných střel zblokovala obrana, k brance dorazila snad jen jedna po průniku Luboše Valtra a tu vyrazil golman na roh. Nakonec jsme inkasovali do prázdné a padli i v druhém sobotním utkání výsledkem 3:5.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Šroub, Valtr, Buřič Jan, Buřič O., Husník, Lindauer, Škach O.

Branky: Husník 2, Buřič O.

Bee Sting - Bowling Bar Luna 9:1 (7:0)

5. prosinec 2010, Krajský přebor 2010/2011

Antré se nám povedlo jako z říše snů a od něj se pak odvinul celý zbytek duelu – během deseti minut jsme vedli 7:0 a nebylo co řešit. Bee Sting nastartovala v čase 1:09 spolupráce Oldřicha Buřiče s Miroslavem Handlířem, když prvně jmenovaný rozehrál napříč brankovištěm roh přesně na nohu našeho zaběhnuvšího beka a ten z první precizně zrealizoval svůj záměr vystřelit pod břevno. A pak se sypaly další banány. I na druhém měl podíl aktivní Miroslav Handlíř, když v situaci 2 na 1 nabíhal Lukáši Husníkovi vedoucímu míč, jehož přihrávku na prvně jmenovaného si obránce srazil mezi nohy gólmana. A do třetice Miroslav Handlíř, tentokrát v roli asistenta, obral soupeře o balón, postupoval v situaci 3 na 1 stredom ihriska, načasoval přihrávku do křídla na Lukáše Husníka, jenž z první zasunul podél brankáře k bližší tyči - 3:0. Čtvrtý zápis má na svědomí duo Jan Šroub – Lukáš Husník, když náš nejlepší střelec zaalternoval v roli nahrávače a jeho křížný pas proměnil prvně jmenovaný suverénním volejem do protipohybu již pomalu rezignujícího gólmana.

Jubilejní bůreček přišel na řadu po mazáckém zakončení zblízka kolem brankáře v podání Tomáše Lindauera, pro něhož to byl premiérový gól v dresu Bee Stingu A. Na 6:0 pak zvyšoval Jan Buřič – po získání míče Františkem Suchým vystartoval s Lukášem Husníkem do velmi otevřené obrany tvořené jedním otráveným bekem, náš brankář vyslal doprava na druhého jmenovaného dlouhý výhoz, ten našel hlavičkou vlevo nabíhajícího Jana Buřiče, jenž okolo vyběhnuvšího brankáře zasunul. Sedmý gól padl z rychlé akce po ose aut rozehrávájící Oldřich Buřič – středem nabíhající a z první bodlem k pravé tyči pálící Jan Šroub.

Ve druhém dějství se mač už jen dohrával, protivník se dočkal čestného úspěchu a Bee Sting přidal další dvě branky. Nejprve po kličkované Lukáše Husníka na půlce, po níž nahrával osamocenému Tomáši Lindauerovi na zadní tyč, pro něhož nebyl problém uklidit do prázdné. A nakonec po dalším rychlém výhozu Františka Suchého, sice se kousek za půlkou vyskytovali dva obránci, ale zřejmě si dávali přednost, takže je míč přeletěl a Jan Buřič své sólo proměnil skrz gólmanovy housle.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Šroub, Valtr, Buřič Jan, Buřič O., Husník, Lindauer

Branky: Buřič Jan 2, Husník 2, Lindauer 2, Šroub 2, Handlíř

Bee Sting - FC Splávek 2:5 (1:4)

5. prosinec 2010, Krajský přebor 2010/2011   fotogalerie

I do druhého dnešního utkání jsme vstoupili úspěšně a dostali se do vedení, další branky, resp. pouze jednu, jsme však přidali až v závěru, soupeř se trefil pětkrát a zaslouženě mohl slavit vítězství.

První gól tedy obstaral Bee Sting a patřil do kategorie kuriózních. Průnik Luboše Valtra do obrany soupeře vyústil v sólo na gólmana, ten však pokus o obstřel vyrazil, ovšem jen před sebe zpět k našemu dobíhajícímu bekovi, jenž odražený balón stehnem poslal přes padnuvšího brankáře, žel jen to tyče. Od ní se míč odrazil opět k nohám našeho hráče, tentokrát jeho dorážku zastavil na čáře vracející se obránce, míč se opět odrazil zpět, další dorážka se odrazila od druhého vrátivšího se beka na dlouhou nohu Luboše Valtra, ten tedy po otočce zkusil štěstí patou, to už ale byl v bráně zpět i gólman a míč opět vyrazil k našemu beku. Ten již dostatečně podrobně otestoval v praxi rčení mlátit jak hluchej do vrat a pochopiv, že dnes mu gólová pšenka nepokvete, nahrál raději proti noze před vápno nabíhajícímu Lukáši Husníkovi, jenž svou přízemní placíru procedil skrz ve vápně stojící tři beky i gólmana, přičemž trefil asi dvoje housky. Inu, tak se pozná ostrostřelec.

Od té chvíle však začal přebírat iniciativu soupeř a svou herní převahu zužitkoval v postupné otočení skóre až na poločasových 1:4. Souhru Bee Stingu ovlivnilo i odstoupení Tomáše Lindauera kvůli tradičně vyhozenému ramenu, přitom se dnes jednalo asi o nejlepší výkon našeho nováčka v dresu A týmu – kromě dvou vstřelených gólů v prvním zápase předváděl kvalitní hru i dobrý pohyb a jeho náběhy na zadní tyč znamenaly časté nebezpečí pro soupeřovu svatyni.

Světlo na konci tunelu jsme zahlédli několik minut před koncem díky tzv. Jenovské kooperaci – po závaru ve vápně Splávku vypálil Jan Buřič, odražený míč doputoval k Janu Šroubovi, jemuž se podařilo levasem pod nohy gólmana snížit na dvoubrankový rozdíl. Vzápětí nás však zchladil pátý inkasovaný gól, který by se podobně jako náš první vstřelený hodil do rubriky BOREC NA KONEC s palcem dolů. Po pěkné akci tří včelek pálil Miroslav Handlíř do boční sítě, protivník šel okamžitě do brejku, na půlící čáře v pozici posledního se Oldřich Buřič zcela vys... rezignoval na vracení či bránění, tudíž Miroslav Handlíř byl nucen soupeře marně stíhat přes celé hřiště. Poté, co jsme dostali gól, Oldřich Buřič jen lakonicky prohlásil: \"Tohle se musí dávat.\" Stav 2:5 pak vydržel až do závěrečného hvizdu.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Šroub, Valtr, Buřič Jan, Buřič O., Husník, Lindauer

Branky: Husník , Šroub

Bee Sting - FC Playmakers Plzeň 6:3 (1:1)

19. prosinec 2010, Krajský přebor 2010/2011

Do zápasu s loňskými vicemistry jsme vstoupili s respektem a zajištěnou defenzivou, protivník se také zpočátku nepouštěl do větších akcí, a tak byl k vidění opatrný úvod. Playmakeři věrni svému jménu se více snažili tvořit hru a na držení míče vedli, ovšem do koncovky se příliš netlačili a jejich kombinace zhusta postrádaly finální zakončení. Sice se zanedlouho dostali po rychlé akci do vedení, ale to je jakoby ještě více uspojilo, začali se postupem času utápět v individuálních i kombinačních kudrlinkách, naopak nám se dařilo naše řidší, o to však účinnější akce zakončovat. Postupem času jsme pochopili, že proti nám nestojí tentýž úderný tým jako loni (ač personálně téměř totožný), dovolovali jsme si stále více a nakonec soupeři udělili lekci z jednoduchosti a efektivity.

Cestu za obratem nastartoval Oldřich Buřič, jenž trestný kop překvapivě nevystřelil, nýbrž rozehrál akurát na nohu k zadní tyči nabíhajícímu Janu Šroubovi, jenž z první nekompromisně pověsil míč pod víko – 1:1. Do vedení nás zanedlouho poslal Lukáš Husník poté, co Luboš Valtr obrav soupeře o balón potáhl jej do brejku, v situaci tři na dva ho poslal do křídla na prvně jmenovaného a ten chirurgicky přesným bodýlkem trefil skulinu u vzdálenější tyče. Pak se do střelecké listiny zapsal podruhé Jan Šroub a opět podobným způsobem jako při úvodním úspěchu, čili věšák zblízka nahoru. Kromě dvou gólů Jan Šroub přidal i stejný počet asistencí. Nejprve osladil první letošní zápas za áčko Janu Bartoškovi, jemuž v přečíslení dvou na jednoho poslal křížnou přihrávku před bránu a náš stále ještě (ale už jen těsně) perspektivní útočník odrazem od břevna překonal bezmocného brankáře. Čtvrtý bod do statistik zápasu si pak Jan Šroub připsal po přihrávce z autu podél obránců na Lukáše Husníka, který se otočil kolem svého strážce a křížným angličanem o zadní tyč rozvlnil síť.

Nejpotupnější gól ovšem Playmakeři inkasovali z kopačky Oldřicha Buřiče. Ten nejprve po přihrávce Miroslava Handlíře na vlastní polovině naznačením odkopu zesměšnil atakujícího útočníka, který se nechal opít rohlíkem, předvedl výskok s rotací, jako když Chuck Norris v nejlepší formě práskne otočnými dveřmi (čímž ovšem své spoluhráče rozplakal jako jeho vzor cibuli) a během letu vzduchem stihl předvést ukázku bojových umění neznámého původu. Tímto efektním kouskem se však vyřadil ze hry, náš útočník si svým klasickým sprintem doklusal k pokutovému území Playmakerů, tam se zbavil ještě jednoho dračího bojovníka a levačkou podél vyběhnuvšího strážce svatyně znesvětil jeho oltář... Tento gól symbolicky dokumentoval dnešní trápení loňského lídra soutěže, který se s formou v letošním ročníku zatím potýká ještě více než my.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Šroub, Valtr, Bartošek, Buřič Jan, Buřič O., Husník

Branky: Husník 2, Šroub 2, Bartošek , Buřič O.

Bee Sting - SK Happich Team 1:5 (0:1)

19. prosinec 2010, Krajský přebor 2010/2011

Po hodinové pauze nás čekal duel s dalším favoritem kraje a ten se nám vydařil o poznání hůře. Krok jsme drželi a možná i o jeden vpředu byli pouze v úvodních minutách, soupeř se však postupně rozehrával a svou kvalitu a zkušenost vyjádřil i brankami. Za Bee Sting se trefil tradičně Lukáš Husník, když mu Jan Šroub sklepl dlouhý výhoz gólmana Františka Suchého přesně do běhu a jeho pumelice si našla cestu do sítě podél nohy brankáře. Jinak jsme se gólově neprosadili, i když šance se ještě urodily, ovšem efektivitu v zakončení jsme si asi vybrali v předchozím utkání. Tuto tezi demonstrovala situace zhruba z poloviny zápasu, kdy se nám nepodařilo skórovat ani z obrovského závaru před brankou Happichu. Během něj se obránci několikrát v poslední chvíli vrhli do střely, nepomáhalo ani vylepšování palebných pozic krátkými vzájemnými přihrávkami, nakonec se neúspěšně pokusil propálit hradbu těl Miroslav Handlíř a odraženým balónem pak z úhlu střílel ještě Jan Buřič, ale ránu zastavila tyč. Premiéru v letošním ročníku si tímto duelem (první dnešní ještě prospal) odbyl Filip Linhart a vzhledem ke svému ponočnímu stavu se prezentoval v dobrém světle, které bylo v hale během celého dopoledne rozsvíceno.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Šroub, Valtr, Bartošek, Buřič Jan, Buřič O., Husník, Linhart

Branky: Husník

Bee Sting - Pebal Plzeň 4:7 (0:1)

9. leden 2011, Krajský přebor 2010/2011

Duel s neoblíbeným soupeřem nabídl nepříliš pohledný, spíše urputný a poměrně vyrovnaný futsal. V první půli jsme byli o fous lepší ve vypracovávání brankových příležitostí, ovšem ani jednu se nám nepodařilo proměnit. Po rychlých brejkových akcích, do kterých jsme se při profesorském stylu Pebalu dostali nemálokrát, jsme však většinou pálili do míst, kde se nacházel gólman Pebalu. A když už byl překonán, zastavila střelu Luboše Valtra tyč a odražený balón se před poloprázdnou bránou zamotal Janu Bartoškovi neposedně pod nohy. Neprosadil se ani nejlepší střelec Lukáš Husník, který poprvé v sezóně vyšel naprázdno, a jeho potenci se nám nepodařilo (až na závěr zápasu, kdy jsme již jen snižovali) nahradit.

Protivník se prosazoval spíše postupnou kombinací s držením míče a silovým pojetím s důrazem na osobní souboje, přičemž do vedení se dostal po nevinné akci do naší konsolidované defenzivy, kdy se u postranní čáry nejlepší hráč soupeře zbavil postupně dvou včelek a od rohového praporku nahrál před bránu na nepokrytého útočníka, pro něhož nebyl problém zasunout.

Druhý poločas přinesl podobný obrázek hry s diametrálně odlišným počtem gólů. Zmíněný nejlepší Pebalista si připsal po našem nedůsledném krytí a přebírání jeho osoby ještě pár dalších příspěvků do kanadského bodování, podpořili ho i jeho spoluhráči (a v jednom případě také vsuvka našeho nejmenovaného hráče z cyklu Komik a jeho svět při zakopnutí o vlastní nohu) a Pebal si tak vypracoval postupně více než slušný náskok. Naši první snižující branku zaznamenal výše nejmenovaný Jan Šroub (na 1:3), jenž po přihrávce Filipa Linharta z hranice brankoviště vymetl z první nekompromisně šibenici. Pak se dvakrát trefil Luboš Valtr, když nejprve zblízka šajtlí uklidil křížnou přihrávku od Tomáše Lindauera k tyči (2:4), a zanedlouho v situaci tři na dva a rozestoupení bránících protihráčů k nabíhajícím křídlům napálil míč k téže tyči bodlem z deseti metrů (3:5).

V posledních minutách jsme za stavu 3:6 spíše pro dobrý pocit zkusili hru bez brankáře, během níž jsme nejprve inkasovali do prázdné a pak ještě korigovali na konečných 4:7. To po sérii přihrávek celé pětky putoval ve finále míč z nohy Filipa Linharta na „pivota“ Jana Šrouba, ten zády k bráně posunul do pravého křídla nabíhajícímu Miroslavu Handlířovi a jeho následná jedovatá střela skončila odrazem o tyč v brance.

Sestava: Škach O., Handlíř, Šroub, Valtr, Venta, Bartošek, Husník, Lindauer, Linhart

Branky: Valtr 2, Handlíř , Šroub

Bee Sting - Pohoda Plzeň 5:2 (1:1)

9. leden 2011, Krajský přebor 2010/2011

Utkání s Pohodou neslo vzhledem k postavení obou celků v tabulce takřka existenční prvky a bylo třeba urvat minimálně bod. Zodpovědnost nám v úvodu asi poněkud svazovala nohy, nedařilo se nám dostat se pořádně do rytmu a taky jsme jako první z rychlé akce inkasovali. Křeč se nám podařilo zlomit až díky Tomáši Lindauerovi - po nakrátko rozehraném rohu a uvolnění Lukáše Husníka jeho střelu vyrazil gólman vedle tyče, kde si míč našel prvně jmenovaný a důrazně jej propasíroval do brány. Od té doby jsme se začali rozehrávat, střelecké kopačky si opět nazuli tradiční šutéři Lukáš Husník a Jan Šroub a Pohodu jsme nakonec přesvědčivě porazili.

Ještě jednou jsme sice nechali jít do vedení protivníka, ale bylo to naposledy. Na 2:2 zanedlouho vyrovnal Jan Šroub, když si klasicky naběhl na roh Lukáše Husníka a přesnou přízemní ranou na zadní tyč nedal gólmanovi šanci. Od té chvíle se už skóre měnilo jen zásluhou Lukáše Husníka a jeho hattricku. Nejprve se trefil z trestného kopu kus za vápnem pumelicí kolem zdi, do dvoubrankového náskoku nás pak poslal po brejku dva na jednoho ve spolupráci s Tomášem Lindauerem. Poslední zářez do pažby si vyryl při power-play Pohody nevídaným způsobem – odražený balón poslal jakožto ortodoxní levák pravačkou přes celé hřiště do prázdné branky. Kaňkou na jinak povedeném utkání se tak stala pouze samohana Jana Šrouba, jenž si výhradně vlastním přičiněním přivodil výron (dotčený orgán si naštěstí nakonec vyžádal snesitelnou dvoutýdenní absenci honění, jak už tomu u lehčího pohmoždění kotníku bývá).

Sestava: Škach O., Handlíř, Šroub, Valtr, Venta, Bartošek, Husník, Lindauer, Linhart

Branky: Husník 3, Lindauer , Šroub

Bee Sting - Bomber Domažlice 2:2 (1:2)

22. leden 2011, Krajský přebor 2010/2011

Nevesele, leč bohužel pravdivě lze označit tento duel jako souboj dvou exdivizních týmů o záchranu v krajském přeboru. Na Bomber si (i díky aktivní vzájemné bilanci) tradičně věříme a do zápasu jsme vstoupili sebevědomě. Protivníka jsme od úvodu mírně přehrávali, i nějaké ty šance se urodily, jenže bez gólového vyjádření. Bomber naopak skóroval z první vážnější akce, když Miroslav Handlíř neuhlídal náběh protihráče na rozehraný roh, a na naše kopačky se zvolna začala vkrádat nervozita. Nepřidalo nám ani další neproměňování šancí – mj. jsme nastřelili dvakrát břevno (Jan Šroub, Lukáš Husník) a dvakrát tyč (Tomáš Lindauer, Luboš Valtr). Největší příležitost pak zneškodnil Tomáši Lindauerovi zázračným zákrokem gólman, kdy náš útočník dostal parádní křížnou přihrávku k zadní tyči a pohodlně (možná až moc) poslal balón do opuštěné klece, kam se ovšem v poslední vteřině stihl vrhnout brankář.

Navíc jsme inkasovali podruhé, když se k dlouhému lobu do včelího vápna po diskomunikaci našeho brankáře s obráncem dostal jako první domažlický útočník a bez potíží zasunul, a s Bee Stingem to nevypadalo dobře. Nakonec se nám však podařilo vyrovnat, což bylo minimum toho, čeho měl náš tým docílit. Nejprve na 1:2 snížil po centru z rohu Jana Buřiče jeho jmenovec Šroub, jehož rána z první se odrazila od břevna konečně za brankovou čáru. Tři minuty před koncem jsme vsadili na power-play s Lubošem Valtrem na pozici falešného gólmana a poprvé v sezóně se tato varianta vyplatila. Ve finále přesilovkové kombinace celé pětky usazené na polovině Bomberu vyslal po přihrávce Petra Kindelmanna Luboš Valtr přízemní projektil na branku, gólman v pádu jen vyrazil míč před sebe, ve skrumáži se nejlépe zorientoval Jan Šroub a šikovnou dorážkou přes ležícího brankáře svým druhým gólem našemu týmu vyšrouboval alespoň remízu.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Šroub, Valtr, Buřič Jan, Buřič O., Husník, Lindauer, Škach O.

Branky: Šroub 2

Bee Sting - Ajax Staňkov 6:5 (1:1)

22. leden 2011, Krajský přebor 2010/2011

Hodinu po zachráněném bodu nás čekal protivník z nejtradičnějších, s nímž jsme o 12 let dříve jako nováčkové vstoupili do západočeské futsalové divize. Současný celek je ovšem personálně zcela obměněn, pouze v realizačním týmu lze spatřit našeho bývalého protihráče, přičemž v bráně stojí jeho syn... S přihlédnutím k našemu čerstvému výsledku se slabším z domažlických mančaftů jsme do utkání s tímto silnějším, velmi mladým (prům. cca o 10 let než my) a fyzicky nabušeným týmem složeným z hráčů velkého fotbalu šli s respektem. Hráči Ajaxu ovšem nehráli tak dobře, jak nám připadalo v jejich předchozím zápase s Czech Made. Zejména k defenzivní činnosti přistupovali s menší zodpovědností a nám se dařilo se dostávat k ohrožení branky. Hned v úvodu se do rychlého přečíslení vydala bratrská dvojice Buřičů, Jan obdržel před odkrytou branku přihrávku od Oldřicha, žel trochu na paty a míč po kopu zpoza nohy tak zamířil mimo. Z dalších šancí jsme větinou trefovali gólmana a zanedlouho přišel trest v podobě brejku a inkasa na 0:1.

Zápas postupně nabíral, především díky hostům zřejmě zvyklým z velkého fotbalu na ostřejší zákroky, na obrátkách i z pohledu tvrdosti a před poločasovým hvizdem jsme získali možnost kopat trestný kop za 6. akumulovaný faul Ajaxu. K němu došlo na hranici šestky soupeře, v luxusní pozici mírně stranou od penaltového puntíku. Staňkovští, nepříliš znalí pravidel futsalu a trestných kopů za akumulované fauly, se jali stavět zeď. Exekutor trestňáku Lukáš Husník, též velký znalec futsalových pravidel, kontroval tím, že si vzal míč s úmyslem odnést jej o 4 metry dál na značku desítky. Naštěstí naše opakované (posléze až hysterické) volání „bez zdi“ pak všechny aktéry standardní situace včetně rozhodčích znejistělo natolik, že si nechali pravidlo vysvětlit a náš šutér pak mohl ze šestky na bližší tyč suverénně rozvlnit síť a vyrovnat na 1:1.

Remízový stav dlouho nevydržel a změnil se opět v náš neprospěch. Podruhé se nám povedlo srovnat krok díky svižné akci Tomáše Lindauera, jemuž se na vápně Ajaxu podařilo zpracovat dlouhý výhoz Františka Suchého a ihned vypálit míč k bližší tyči rychleji, než jej stihli atakovat obránci. Od stavu 2:2 už jsme protivníka do náskoku utéct nenechali, ba naopak. Třetí gól padl po cizelérském obloučku Petra Kindelmanna z vlastní poloviny do vápna Staňkova, kam naběhl Lukáš Husník, ve vzdušném souboji se nechal lišácky gólmanem trefit do hlavy a balon pak mohl nerušeně svou čupřinou uklidit do sítě. Nervozita na palubovce začala narůstat, protihráči neunášeli průběžný stav, faulovali a nesoustředili se dostatečně na hru. Při jednom našem rohu dokonce v domnění, že mají míč oni, nás pořádně neobsadili, nicméně po rozehrávce Jana Buřiče Luboš Valtr minul. Tentýž hráč měl blízko ke gólu z jiného rohu, ovšem po náběhu zacílil z voleje těsně nad břevno. Do třetice se pak našemu bekovi skórovat podařilo, při naší po dlouhé době využité přesilové hře nařízené za druhý žlutý faul nervózního soupeřova útočníka. Trojici protihráčů jsme přišpendlili na jejich polovině, Luboš Valtr s Oldřichem Buřičem si nesčetněkrát vzájemně vyměnili přihrávku, přičemž postupovali stále blíže k vápnu, a ve vhodném okamžiku prvně jmenovaný vypustil polovysokou střelu k tyči, na kterou gólman (navíc cloněný mohutnou siluetou Lukáše Husníka) nedosáhl.

Dvoubrankový náskok se nám však nepovedlo udržet, protivníkovi jsme nabídli vyrovnání vlastní nedisciplinovaností. Po faulu Oldřicha Buřiče (6. aku) snížil z desítky na 3:4, zanedlouho se podobně provinil Petr Kindelmann a bylo srovnáno. Naštěstí téměř hned po rozehrávce nám vedení zkompletováním hattricku vrátil Lukáš Husník, který poté mohl zvýšit z desítky za 6. faul Ajaxu, gólman jeho ránu vytěsnil. Náš snajper však nakonec přece jen zatloukl poslední hřebíček do staňkovské rakvičky, a bylo to vpravdě se šlehačkou – roh Jana Šrouba uklidil opět hlavou (!) do sítě a rozkolísaného soupeře tak definitivně srazil do kolen. V úplném závěru pak mohl přidat ještě svůj pátý gól, když si dlouhý výhoz Františka Suchého zpracoval hrudí do protipohybu obránce, následnou střelu však gólman vytáhl nad sebe a míč se po obloučku od břevna odrazil těsně před čáru.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Šroub, Valtr, Buřič Jan, Buřič O., Husník, Lindauer, Škach O.

Branky: Husník 4, Lindauer , Valtr

Bee Sting - Czech Made Plzeň 1:7 (0:4)

29. leden 2011, Krajský přebor 2010/2011

První poločas se proměnil v noční můru, když Czech Made bryskně rozebral oslabené včelky (František Suchý v bráně byl limitován nataženým svalem a několik hráčů obvyklého základu zcela absentovalo) a během 8 minut vedl 4:0. Teprvé poté dorazil Ondřej Škach, který očekával zápas v jiné hale, a rozšířil tak počet hráčů v poli na šest. Jiskřička naděje málem vysvitla po samostatném úniku Miroslava Handlíře, který byl zezadu žlutě faulován, k exekuci přímého kopu se postavil Lukáš Husník a jeho utěšená rána krásně trefila... tyč.

Ve druhé půli se podařilo alespoň smazat nulu na kontě vstřelených branek díky signálu z rohového kopu. Lukáš Husník byl ve vápně sám s třemi protihráči, které po zkušenosti z předchozího víkendu v družném rozhovoru upozornil, že skóruje hlavou, nicméně soupeř bral varování jako vtip a náš kanonýr tedy jako důkaz uklidil centr Jana Šrouba přesnou hlavičkou do šibenice. Lukáš Husník měl šance i po dalších rohových kopech, když dvakrát nastřelil břevno, ale góly již přidával jen Czech Made.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Šroub, Buřič Jan, Husník, Škach O.

Branky: Husník

Bee Sting - No Limit Bar 3:3 (1:1)

6. únor 2011, Krajský přebor 2010/2011

Náš soupeř měl v nohách zápas s Czech Made a navíc byl limitován počtem svých barmanů (jeden na střídání), tudíž jsme do duelu vstoupili s tím, že náš aktivní celoplošný pohyb by mohl přinést úspěch. Tento předpoklad ovšem nebylo možno v praxi ověřit... Celkově šlo o poměrně vyrovnané, nikterak atraktivní utkání, ani jeden mančaft se nedostal do více než jednobrankového vedení a logickým vyústěním byla remíza, jež je vzhledem k výše popsaným okolnostem, postavení v tabulce i vývoji tohoto duelu pro nás málo. Nejprve jsme sice inkasovali, ale po vyrovnání jsme dvakrát šli do vedení a protivník srovnal až minutu před koncem při power-play.

O naše branky se zasloužili tradičně Lukáš Husník a Jan Šroub a netradičně, o to zajímavěji Ondřej Škach. Na 1:1 vyrovnával po načasované přihrávce do běhu od Lukáše Husníka přesným levým bodlem k tyči Jan Šroub, do vedení nás pak poslal Lukáš Husník po celoplošném trianglu – Luboš Valtr z hloubi vlastní poloviny vyslal kolmici k vápnu soupeře na Tomáše Lindauera, který přiťukl letošnímu nejlepšímu střelci včelek a ten se nemýlil. Po soupeřově vyrovnání nás znovu do vedení dostal jediný Brazilec v Bee Stingu Ondřej Škach, jenž po brejkové akci ekvilibristicky obounož doklepl šikmo k němu směřující balón mimo dosah s otevřenou pusou zírajícího brankáře. Vypracovali jsme si i další možnosti ke skórování, z nichž některé po gólu hlasitě volaly - např. Janu Šroubovi vytáhl gólman ránu z šibenice, jeho jmenovec Buřič po převzetí míče na půlce a zbavení se obránce brankáře propálil, ten ale míč zbrzdil a ještě před čárou ho dokázal zastavit - ale žádný gól již nepřišel.

Výhru nám pak protivník sebral v samém závěru, kdy se soupeřův gólman vydal i se svými dvěma beky na zteč, na půlící čáře vyhráli souboj s dvojicí našich vytaženě bránících útočníků, míč se dostal před vápno, kde si barmanští se situací dva na dva a dostatkem prostoru poradili na výbornou.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Šroub, Valtr, Buřič Jan, Husník, Lindauer, Škach O.

Branky: Husník , Škach O. , Šroub

Bee Sting - SK Šeptem 2:5 (2:2)

6. únor 2011, Krajský přebor 2010/2011

V utkání s celkem Šeptem jsme po většinu času tahali za kratší konec a celkem zaslouženě odevzdali body aktivnějším domácím. Do vedení šel soupeř, ale zanedlouho jsme srovnali krok – Luboš Valtr poslal dlouhý pas na pivota Jana Buřiče, ten po zpracování posunul patou doleva na Lukáše Husníka, který křížnou přízemní střelou našel volné místo u tyče.

Tentýž hráč mohl posléze vyrovnat i podruhé, když po faulu na svoji osobu kopal penaltu, trefil tyč a jeho následná dorážka byla zblokována, ovšem na správném místě se vyskytoval Ondřej Škach a míč dopravil do sítě. Soupeř chvíli diskutoval s rozhodčími, zda nešlo o dvojí hraní exekutora, nicméně gól byl uznán – 2:2. To však bylo naposledy, kdy jsme alespoň zdálky pokukovali po bodech. Soupeř ve druhé půli přidal tři góly a vzhledem k naší narůstající bezzubosti a únavě materiálu si bez větších problémů dokráčel pro vítězství.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Šroub, Valtr, Buřič Jan, Husník, Lindauer, Škach O.

Branky: Husník , Škach O.

Bee Sting - FC Splávek 6:3 (2:1)

13. únor 2011, Krajský přebor 2010/2011

Dlouho se zdálo, že se vůbec nebude hrát, neboť pár minut před začátkem byli v hale pouze 2 splávci do pole a brankář. Posléze se dostavil další plejer s tím, že ještě jeden je v šatně, my chtěli počkat, ovšem rozhodčí zápas zahájili. Bee Sting džentlmensky postával a nechal přihrávat deficitní protihráče na jejich polovině a čekal na jejich zkompletování, pro což ovšem populární sudí Miloš neměl pochopení a pod hrozbou ukončení utkání jsme začali trojici napadat. Brzy dorazili další dva borci a mohlo se hrát normálně. Zanedlouho jsme inkasovali, když Filip Linhart na půlce sklepl míč hlavou na Jana Buřiče, ten si poněkud ležérně a daleko zpracoval vnější hranou levačky balon, protihráč u něj byl dřív a z následného rychlého výpadu skóroval. Nepříznivý stav chvíli vydržel a vysvobodil nás až premiérový letošní gól Petra Kindelmanna. Ten nejprve rozehrál aut na Ondřeje Škacha, od nějž se míč po teči beka dostal k Janu Šroubovi, který vypálil směr brána, k tyči se mezitím přesunuvší Petr Kindelmann nastavil vanu a odpružil balón do sítě. Poté se v groteskně tragikomické směsici triumfálně-bolestných grimas odplazil za čáru umřít. Euforie z gólu roku nám chvíli vydržela a přidali jsme další banán, když se trefil aktuálně nejlepší kanonýr probíhajícího ročníku kraje Lukáš Husník.

Po obrátce pak Bee Sting čtyřmi přesnými údery rozklížený Splávek definitivně potopil, přičemž dost šancí ještě pochytal brankář, včetně několika finálních přihrávek „do kuchyně“ napříč vápnem. Dva zásahy do černého zaznamenal Jan Šroub: Při prvním zasprintoval středem hřiště, dostal do běhu přesný pas od Lukáše Husníka a suše pod padajícím brankářem zasunul. Svůj další přímočarý průnik zakončil naopak prudkou střelou, kterou vybíhající a k zemi příliš rychle se poroučející gólman jen stihl nad hlavou tečovat, cestě do sítě však nezabránil. Jeden gól přidal Luboš Valtr, jenž s míčem na futsálce před vápnem Splávku rozhýbal soupeřova bránícího kapitána a po kličce na střed poslal balón při zemi k tyči. Dílo pak dovršil Jan Buřič, jenž se nejprve zastřeloval, když utěšenou ránou trefil tyčku, ale nakonec zamířil i dovnitř magického obdélníku. Na půlce obral protihráče o balón, po lajně přikvačil k bráně, propálit silou se mu sice nepodařilo, ale míč se odrazil nahoru metr před brankovou čarou, náš útočník byl v následném souboji noha-noha cca 1,5m nad zemí rychlejší než soupeř a doklepl do sítě.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Linhart, Šroub, Valtr, Bartošek, Buřič Jan, Husník, Škach O.

Branky: Šroub 2, Buřič Jan , Husník , Kindelmann , Valtr

Bee Sting - Bowling Bar Luna 4:4 (2:2)

13. únor 2011, Krajský přebor 2010/2011

Do duelu jsme vstoupili nabuzeni čerstvou výhrou se Splávkem a hned v prvním střídání čtveřice Bee Stingu obléhala svatyni měsíčních kuželkářů, výčep však nedobyla. Během dalšího střídání si pak Jan Buřič při zodpovědné defenzivní práci střihnul odzemek se svým zatraceným kolenem a po prudké brzdě pro něj sezona skončila. Posléze se stále více do hry začal dostával i soupeř a jako první udeřil – po našem přímém kopu a následné ztrátě míče vystartoval jeden z barmanů do rychlého kontru, František Suchý se mu z brány vydal v ústrety, zůstal však stát na půli cesty a byl potrestán přesným lobem. Netrvalo dlouho a bylo vyrovnáno, když Jan Bartošek svým důsledným napadáním vybojoval na protihráči balón, expedoval jej na nohu Lukáše Husníka a ten prostřelil brankáře. Soupeř šel znovu do vedení po naší chybě v rozehrávce - přečíslení dva na jednoho proměnil po křížné nahrávce střelou ve skluzu do odkryté branky. Poté však přišly v rychlém sledu dva soupeřovy fauly (číslo 5 a 6) rukama na Luboše Valtra, kdy nejdříve protihráč takticky zastavil jeho únik do křídla, o minutu později jej ovšem dosti nesmyslně jiný plejer strčil zazadu v hloubi naší poloviny poté, co ho tento žihadelník obral o míč a postupoval s ním směrem ke konsolidované defenzivě Bowlingu. Následovala tedy desítka a s ní Lukáš \"Bezzdi\" Husník. A poradil si znamenitě, po jeho pumelici se pavouci z rohu branky rozprchli na všechny strany.

Druhý poločas nabídl podobně vyrovnaný průběh jako úvodní dějství. Soupeř opět dvakrát skóroval a k oběma brankám se tentokrát přimotal zelenáč na postu obránce Filip Linhart. Nejprve na půlce dostal pomalou přihrávku, čehož protivník využil, předběhl jej a z ostrého úhlu se trefil ke vzdálenější tyči. Před čtvrtým gólem absolvoval náš blonďák před vápnem urputný souboj s protihráčem, jenž ovšem míč dobře trefil ze vzduchu a ten si našel mezírku u bližší tyče. Třetí gól Bee Stingu a zároveň i svůj osobní zaznamenal Lukáš Husník z penalty nařízené za skluz na pronikajícího Jana Šrouba. K němu došlo někde v oblasti soupeřovy poloviny, ale přesné místo nebylo zcela zřejmé, tudíž v zájmu objasnění situace se náš obětavý bek po faulu rozhodl dojet po břiše až do nitra malého vápna. Po suverénně k tyči proměněné penaltě Lukáš Husník přiznal, že chtěl jako v zápase se Šeptem narazit balón o tyč Ondřeji Škachovi, ale Kaká zrovna nebyl na place.

Za stavu 3:4 v náš neprospěch se utkání chýlilo ke konci a my se již chystali k power-play, a to doslova (Luboš Valtr již měl oblečen náhradní dres), když v tom Lukáš Husník vedoucí míč zjistil, že nemá dostatek sil na obehrání obránce, tak zpoza něj vypálil a míš se zastavil až za levou tyčí. Hra bez brankáře se tedy nekonala a v posledních vteřinách mohl Lukáš Husník dokonce strhnout vítězství na stranu Bee Stingu, ovšem jeho rychlou střelu po lahůdkovém zpracování akurátního pasu přes celé hřiště od Luboše Valtra zpacifikoval vyběhnuvší gólman. Těsný duel tak skončil vcelku spravedlivou dělbou bodů.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Linhart, Šroub, Valtr, Bartošek, Buřič Jan, Husník, Škach O.

Branky: Husník 4

Bee Sting - SK Happich Team 5:1 (2:0)

27. únor 2011, Krajský přebor 2010/2011

Na soupeře oslabeného o dva či tři klíčové hráče jsme vlétli zostra a hned po pár vteřinách se Lukáš Husník parádně opřel do odraženého míče, ovšem brankář se na poslední chvíli stačil bleskurychle složit k tyči a vytěsnit konečky prstů na roh. Náš tlak pokračoval a zanedlouho se gólman po střele Luboše Valtra jen ohlédl, avšak míč se odrazil od břevna těsně před brankovou čáru. Když se tedy nedařilo skórovat povedenými pumelicemi, přihlásila se ke slovu lišáckost mazáka Petra Kindelmanna, který nás rutinérskou placírou poslal do vedení. Na oslavu svého gólu pak políbil imaginární prsten šampiona na své ruce a ve vítězném gestu s ní zapumpoval směrem k taktéž imaginárnu kotli na hlavní tribuně.

Na 2:0 zvyšoval Miroslav Handlíř a existují dvě verze, jak k tomu došlo. Dle první vybojoval Petr Kindelmann balón u pravé čáry, svižně ho předal na brankoviště Miroslavu Handlířovi, který rychle vystřelil na bližší tyč a překvapil tak obranu i gólmana. K této verzi se přiklání několik hráčů Bee Stingu... resp. pár jeho hubených beků... konkr. Miroslav Handlíř. Dle druhé verze vybojoval Petr Kindelmann balón u pravé čáry, pomalu přihrál na Miroslava Handlíře na brankoviště, jenž zůstal nikým neatakován stát před brankářem. Petr Kindelmann si v klidu došel od postranní čáry někam ke značce pokutového kopu, čímž zaujal pozornost brankáře a Miroslav Handlíř měl dostatek prostoru a času poslat balón šourákem k bližší tyči soupeřovy branky. K této verzi se kloní zbytek týmu kromě Petra Kindelmanna, který si akci přesně nepamatuje, neboť na něj byla příliš rychlá.

V nátlakové hře jsme pokračovali po celý zápas a z rytmu nás nevyvedla ani inkasovaná branka. Hra Bee Stingu se vyznačovala rychlým celoplošným pohybem hráčů i balónu, k čemuž přispěl letos prvně nastoupivší Štěpán Havránek a také úplný debutant Jiří Raška. V úvodu druhého dějství předvedl Luboš Valtr po svém zastavení útoku Happichu sólo přes tři soupeře, jeho střelu však zastavila tyč, což nikoho vzhledem k jeho sezónnímu průměru nastřelených brankových konstrukcí (cca tři za víkend) nepřekvapilo. Naopak do černého pravidelně se trefující Lukáš Husník si připsal hattrick, přičemž první dva góly zaznamenal z protiútoků dva na jednoho. Nejprve ve spolupráci se Štěpánem Havránkem, s nímž si narazil balón kolem obránce a přihrávku do téměř odkryté branky zužitkoval. Ve druhém případě měl po kooperaci s Miroslavem Handlířem situaci lehce složitější, anžto náš bek se po svém sprintu podél pravé lajny a předběhnutí obránce s následnou přihrávkou trochu coural, takže Lukáš Husník skóroval kousek od brány stojnou nohou o krok před míčem. Hattrick pak dovršil opět po spolupráci se Štěpánem Havránkem, s opačným průběhem a stejným výsledkem – narazit si chtěl druhý jmenovaný, ovšem náš kanonýr kanonýrsky zachrtil, místo nahrávky před prázdnou skóroval přízemní placírou na bližší tyč a odložil tak Štěpánu Havránkovi vstřelení premiérového gólu za Bee Sting (zhruba o jednu hodinu).

Sestava: Suchý F., Handlíř, Linhart, Šroub, Valtr, Bartošek, Havránek, Husník, Kindelmann, Raška

Branky: Husník 3, Handlíř , Kindelmann

Bee Sting - FC Playmakers Plzeň 8:4 (1:2)

27. únor 2011, Krajský přebor 2010/2011

Článek k tomuto gólově bohatému utkání s naším drtivým závěrem je uzmut z webu Playmakerů, neb je velmi vyčerpávající a není třeba vytvářet duplicity:-) V hranatých závorkách [*] v rámci hlavního textu je vložen náš doplňující komentář.

\"Po jednozápasové pauze nás čekal tým Bee Stingu, který nám v našem posledním vzájemném utkání uštědřil pěknou lekci z produktivity. Bee Sting se zatím krčil skoro na konci celé tabulky, ale dnes na svůj dvojzápas s Happichem a s námi ho byla plná lavička a určitě nechtěl nechat nic náhodě. My jsme byli nuceni postavit sestavu stejnou jako v předešlém zápase, protože nám žádné eso z rukávu zkrátka nevypadlo.

V úvodních minutách každý ze soupeřů párkrát vyzkoušel pozornost gólmanů protivníka, ale zatím se nezadařilo. Několikrát potom zbytečně ztrácíme balón a to je voda na soupeřův mlýn. Naše obrana spolu s Wykym sice s obtížemi ale odolává. Bohužel v 9. minutě ze sebe uděláme idioty a pošleme soupeře do vedení. Rozehráváme aut, Wyky si zavolá a povystoupí ze své svatyně. Luďa zareaguje a posílá mu přes celou šíři hřiště balón z autové čáry. Příhra je ale jednak příliš pomalá a navíc se Wyky zastaví na půli cesty. Jeden z protihráčů si pohodlně míček sebere a přes naši velkou ale zbytečnou snahu, dopravuje míč do naší zívající branky – 0:1 [*Jan Šroub, střela bodlem na bližší tyč*]. My se potom snažíme využít Dvořiho dnešní střelecké dispozice, ale po Šimiho příhře pálí náš dělostřelec nad. Šimi se po chvíli znovu prodírá do šance, ale balón posílá mimo. Na druhé straně je Wyky u balónu dříve než sprintující soupeř. Hned poté dostává Luďa od jednoho z protihráčů hezký loket.

V 15. minutě jsme šli důrazně za balónem a vyplatilo se. Před soupeřovo brankou se podařilo Bobovi se Šimim vyvinout na protihráče tlak a obrat je o balón. Své štěstí nejdříve zkouší Bobo, ale nedaří se mu ho propasírovat do sítě. Znovu si ho však vybojovává a předává ho napravo Šimimu, kterému se daří nalézt skulinku mezi končetinami brankáře a po zemi jesličkami zavěšuje – 1:1. Přebíráme iniciativu a po dvou předchozích neúspěšných pokusech v 19. minutě nachází Karbi Feriho, kterému se daří umístit balón přesně k tyči – 2:1. Ke konci poločasu máme stále trochu více ze hry, ale k další změně stavu skóre to již nevede. Podobně jako v předchozím utkání tedy vedeme v půli o jeden gól.

Soupeř sice vstoupil do druhé půle aktivněji, ale nám se v 27. minutě naskytla příležitost jít po vybojování míče do přečíslení. Bohužel kousek za půlí vystihl Johnyho slabou příhru na rozběhnutého Šimiho jeden z obránců a bylo tu okamžitě přečíslení na opačné straně, které zkušený soupeř dokázal využít a srovnat tak stav skóre – 2:2 [*přečíslení po ose Luboš Valtr – Lukáš Husník – Filip Linhart – gól*]. Nám se daří hned po chvíli odpovědět, když za dvě minuty rozehrajeme rychle roh a Karbi nachází v šestce dobře postaveného Feriho, kterému se povedlo propálit soupeřova gólmana – 3:2. Včely zahrávají první z několika nebezpečných standardek – přestřelují. Po chvíli si Karbi pohrává se dvěma protihráči, ale své zakončení se mu nedaří vtěsnat do branky. Když se poté nepodařilo soupeři využít své dvě šance, přichází opět Dvořiho chvíle. Feri ho nachází v 35. minutě znovu připraveného ke své pumelici a Dvoři opravdu trefuje branku, navíc mimo dosah gólmana – 4:2.

Po těchto okamžicích přestal soupeř se svojí vyčkávací taktikou a zapnul na plné obrátky. Daří se mu nás uzamknout před naší brankou, kterou s největším vypětím a s velkým kusem štěstí zatím úspěšně bráníme. Johny s Wykym se snaží odpálit balón do bezpečné vzdálenosti ale po několika odrazech míče je z toho pouze sice nechtěné ale přeci jen dvojí hraní brankáře. Nařízený nepřímý kop se nám ale podaří zpacifikovat. Hned po chvíli musí Johny zastoupit Wykyho taktak, že si nevstřelí vlastní gól. Naše obrana je přetížená a nestíháme bránit nájezdy soupeře, který je vždy o krok před námi. A to již přichází naše šílená desetiminutovka. Ve 40. minutě má Feri možnost vyvézt po pravé straně balón do přečíslení, ale místo jeho potáhnutí ho zkouší přihrát přes celou šíři hřiště na druhou stranu na nabíhajícího Johnyho, jenže to přesně očekává jeden z protihráčů, který ho tak dostává přímo do nohy a není tak prakticky nikoho, kdo by soupeři dokázal zabránit ve vstřelení gólu – 4:3 [*se svou typickou zarputilostí balón stopoval Jiří Raška*].

Poté se chvíli žlutí. Nejdříve jeden z protihráčů vidí za své poznámky žlutou kartu a v dalším okamžiku se stejné situace dočká Junior, kdy vezme spolu s Luďou jednoho ze soupeřů do hezkých kleští. Z další nařízené standardky posílají včely svoje žihadlo těsně vedle Wykyho svatyně. Ve 43. minutě znovu kousek před naší šestkou taháme za záchrannou brzdu a soupeř má opět výhodu standardky. První střela je zblokována naší zdí, ale odražený balón posílá protihráč na zadní tyč, kde nikým neobtěžován a zapomenutý jeden ze soupeřů doklepává míč do opuštěné branky – 4:4 [*Přímák rozehrával nadvakrát Lukáš Husník, doklepával Miroslav Handlíř*]. Znovu přicházíme lehce o balón, ale tentokrát včely zakončují vedle naší branky. Ve 45. minutě je tu situace jako přes kopírák s tím rozdílem, že tentokrát končí míč v naší síti – 4:5 [*akce v podání podél lajny míč posunuvšího Jana Bartoška a před gólmanem do branky jej usměrnivšího Jana Šrouba*].

Naše hra, dá-li se o hře ještě vůbec mluvit, se sesypala jako domeček z karet. Okamžitě si bereme time a po vydechnutí jde na plac to nejlepší, co dnes můžeme použít – Dvoři, Šimi, Feri, Karbi s tím, že je Wyky bude doplňovat jako pátý hráč v poli. Po chvíli se dostává do obrovské šance Šimi, který jde důrazně do šestky, dostává balón, ale nedaří se mu ho přizvednout nad položenou končetinu gólmana, od které se míč líně odráží na roh. No a poté přilétla noční můra. Nedaří se nám roztáhnout hru do stran, ztrácíme míč a soupeř z rychlého protiútoku dvě minuty před koncem ihned trestá – 4:6 [*brejk Luboše Valtra, před vápnem mezi beky posunujícího na vhodně naběhnutého a vkusně k tyči míč uklízejícího Jana Šrouba*].

Ještě je sice čas něco málo zkusit, ale místo abychom si s pěti hráči v poli udělali nejdříve prostor několika přihrávkami, utápíme se v individuálním držení míče a úplně zbytečně odevzdáváme soupeři míč. Bee Sting nás proto v poslední minutě ještě dvakrát stihne bodnout přes polovinu hřiště do prázdné branky – 4:8 [*nejprve ze souboje s protihráčem na půlce vyšel vítězně s míčem na noze Jan Šroub, zanedlouho jej podobně získal Štěpán Havránek; v obou případech následovala expedice balónu do opuštěné klece*]. Utkání dohráváme v obrovském útlumu.

I když jsme se v průběhu zápasu dokázali po našich chybách vyhrabat z bahna a dostat se dokonce do dvoubrankového trháku, v posledních deseti minutách nám vysloveně došlo. Útočníci přestali podporovat obranu, která tlak nakonec neustála. Bohužel prakticky všechny góly jsme pro soupeře vypracovali našimi obrovskými individuálními chybami. Když nepočítáme tři poslední obdržené branky, které jsme již notně frustrovaní obdrželi, kromě čtvrtého gólu po soupeřově přímáku, všechny gólové situace vyplynuly ze zbytečné ztráty balónu po tragické příhře do prostoru. Bee Sting nás již po několikáté dokonale přečetl a vyšel z toho nakonec historicky druhý největší počet gólů v naší síti v jednom zápase krajského přeboru. Máme sice problémy se složením hlavně zadních řad, ale to dnes nebyla ta největší příčina našeho výbuchu. (...)\"

Sestava: Suchý F., Handlíř, Linhart, Šroub, Valtr, Bartošek, Havránek, Husník, Kindelmann, Raška

Branky: Šroub 4, Handlíř , Havránek , Linhart , Raška

Bee Sting - Pohoda Plzeň 10:1 (5:0)

13. březena 2011, Krajský přebor 2010/2011

Stručně řečeno - Pohoda hrála v těžké nepohodě, ani gólman nepodržel, naopak nám vyšlo hafo akcí a zrodila se desítka.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Šroub, Valtr, Bezstarosti, Husník, Kindelmann

Branky: Husník 4, Bezstarosti 3, Valtr 2, Šroub

Bee Sting - Pebal Plzeň 18:2 (10:0)

13. březena 2011, Krajský přebor 2010/2011

Rekordní výsledek přišel na svět s přispěním \"zodpovědného\" přístupu Pebalistů, kteří se sešli v méně než nuzném počtu a složení. První čtvrthodinu odehráli ve třech v poli, pak dorazil čtvrtý, jenže to už na ukazateli skóre svítilo 9:0. Bez střídání a hlavních opor ani pak nedokázali být rovnocenným soupeřem, a tak oboustranně nezábavné utkání devalvující celou soutěž skončilo těžkým debaklem.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Šroub, Valtr, Bezstarosti, Husník, Kindelmann, Raška

Branky: Raška 5, Husník 4, Handlíř 3, Šroub 2, Valtr 2, Bezstarosti , Kindelmann

Bee Sting - Ajax Staňkov 4:2 (2:0)

19. březena 2011, Krajský přebor 2010/2011

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Šroub, Valtr, Bartošek, Bezstarosti, Husník, Raška

Branky: Handlíř 2, Bartošek , Bezstarosti

Bee Sting - Bomber Domažlice 4:2 (1:2)

19. březena 2011, Krajský přebor 2010/2011

Sestava: Suchý F., Handlíř, Šroub, Valtr, Bartošek, Bezstarosti, Husník, Raška

Branky: Bartošek , Husník , Šroub , Valtr

Přihlásit se