Bee Sting Plzeň > A-tým > Sezóna 2008/2009 > Krajský přebor 2008/2009

Krajský přebor 2008/2009


Konečná tabulka
# Klub Z V R P Skóre Body
1. FC Jerigo 1994 Plzeň 24 20 2 2 133:53 62
2. Rejnoci Nemanice 24 18 1 5 137:78 55
3. Czech Made Plzeň 24 16 2 6 70:48 50
4. Bee Sting Plzeň 24 14 2 8 115:82 44
5. SK Šeptem 24 12 2 10 85:76 38
6. FC Playmakers Plzeň 24 10 2 12 97:85 32
7. Pronic zanic Domažlice 24 9 3 12 81:118 30
8. Jamajka Domažlice 24 9 2 13 81:82 29
9. FC Rabbit Plzeň "B" 24 7 6 11 89:101 27
10. SK Happich Team 24 7 3 14 79:121 24
11. 1.FC Kompas-rollo 24 6 4 14 60:80 22
12. TJ Sokol Letkov 24 6 4 14 60:89 22
13. Pohoda Plzeň 24 4 3 17 50:124 15

Statistika soutěže
# Jméno Góly Zápasy
1. Jan Šroub 27 24
2. Jan Buřič 20 24
3. Lukáš Husník 15 14
4. Luboš Valtr 11 19
5. Oldřich Buřič 10 19
6. Ondřej Škach 9 11
7. Petr Kindelmann 7 23
8. Jaroslav Váňa 5 16
9. Pavel Bezstarosti 4 10
10. Michal Bouřa 3 4
11. Filip Linhart 2 6
12. Milan Javorský 1 4
13. Miroslav Handlíř 1 6
14. Jan Bartošek 0 7
15. František Suchý 0 23

Bee Sting - Czech Made Plzeň 1:2 (1:1)

16. listopad 2008, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 1

Do prvního zápasu v Krajském přeboru jsme nastoupili i s posilou pro novou sezónu Lukášem Husníkem a hostem z FK Lochotín Milanem Javorským. A byli to právě tito hráči, kteří o sobě dali v úvodní pasáži utkání nejvíce vědět a dostali se i do několika slibných šancí. Z těch největších jmenujme tyč nastřelenou Milanem Javorským po jeho uvolnění na hranici pokutového území a samostatný únik Lukáše Husníka, který zachytil rozehrávku soupeře a pelášil na brankáře soupeře, avšak tísněn vracejícím se obráncem jej nedokázal překonat. Naše počáteční převaha se postupně vytrácela a ke slovu jsme pustili i soupeře. Ve 13. minutě šel Czech made do vedení po úspěšném blafáku našemu brankáři. Hned za dvě minuty byl však faulován Jan Buřič, sám postižený nastřeloval nařízený přímý volný kop ke vzdálenější tyči na Lukáše Husníka, ale ještě před ním tečoval míč jeden z bránících hráčů a gólman soupeře nestačil zareagovat – 1:1. Tímto poměrem branek první poločas skončil.

Druhé dějství nepřineslo divácky příliš atraktivní podívanou. Oba týmy zejména dobře bránily a šancí se urodilo poskrovnu, o vyložených se nedá hovořit vůbec. S výjimkou jednoho přečíslení soupeře, které bohužel skončilo po předložení míče od spoluhráče před prázdnou branku vítězným gólem. Na vyrovnání jsme pak měli sice ještě osm minut, ale když pomineme několik střel z větší vzdálenosti, tak nás už náš tradiční rival k ničemu nepustil. Ani závěrečná minutu a půl trvající power-play našeho mužstva nám ke vstřelení kýžené branky nepomohla. Odešli jsme tedy poraženi nejtěsnějším poměrem, i když vzhledem k průběhu zápasu by byla jistě spravedlivější dělba bodů.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Buřič O., Šroub, Bartošek, Husník, Javorský

Branky: Buřič Jan

Bee Sting - SK Happich Team 2:3 (2:3)

22. listopad 2008, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 10   fotogalerie

Druhý zápas v krajském přeboru nám přivedl do cesty dalšího kandidáta na postup do divize (kde jsme se s ním v předchozích sezónách už potkali) a zápas tak mohl slibovat kvalitní futsal, což se nakonec v reálu potvrdilo. Zpočátku se zdálo, že nastoupíme jen se třemi hráči na střídání, nicméně po telefonickém apelu na Oldřicha Buřiče a Milana Javorského si jmenovaní nechali vysvětlit, že se hraje v sobotu a nikoliv až další den, sbalili si výstroj a dorazili (Oldřicha Buřiče ovšem přivezl taxík až v průběhu prvního poločasu). Pánové tak úspěšně navázali na podobný výkon Petra Kindelmanna, který úvodní zápas proti Czech Madu s chutí václav (rozuměj prospal).

Vstup do utkání se nám povedl nad očekávání. Gólový účet otevřel po přihrávce Petra Kindelmanna Jan Buřič technickou přízemní střelou levačkou z téměř nulového úhlu. Zanedlouho se pak vydařila rychlá kombinační akce po ose Luboš Valtr – Jan Bartošek – Milan Javorský a posledně jmenovaný nekompromisně zvýšil na 2:0. Hra se nám dařila a zdálo se, že je vše na dobré cestě. Soupeř se však rozhodně nehodlal vzdát, a tak se hrál oboustranně svěží a koukatelný duel. Kontaktní gól jsme inkasovali po dlouhé přihrávce před naši bránu, která byla smolně tečována a přistála přímo na noze útočníka, jenž udělal kličku Františku Suchému a skóroval. O několik minut později bylo vyrovnáno, když nabíhající hráč soupeře tísněn Janem Šroubem jen šťastně vložil nohu do kolmé přihrávky a míč prošel až do sítě. A do třetice všeho zlého se zhmotnilo ještě do poločasu, to Michal Bouřa přišel o míč, a přestože se nejednalo o nebezpečnou situaci a soupeř šel jeden na dva naše hráče, přesto se balón nakonec po několika tečích dostal až za brankovou čáru.

Druhý poločas nabídl podobně slušné představení jako první dějství, tedy poměrně vyrovnanou hru, kdy my jsme měli navrch v držení balónu a tlaku a protivník v rychlých kontrech a střelách ze střední vzdálenosti. Při těch náš tým několikrát podržel gólman František Suchý, na druhé straně všechny naše šance zůstaly neproměněny. Samostatný nájezd Milana Javorského po elegantním přistrčení patou od Jaroslava Váni gólman zlikvidoval, do podobné příležitosti se dostal i pěkně naběhnuvší Jan Šroub, který však po kolmici Luboše Valtra branku minul. Nedotaženo zůstalo také několik průniků, zejména z pera Oldřicha Buřiče či Michala Bouři, stejně jako pár zdařilých kombinačních akcí celého týmu, které se však buď nepodařilo dovést do finálního zakončení, nebo je i třeba se štěstím zpacifikoval brankář. Gólem neskončil ani dobře sehraný nabíhaný roh v podání přihrávajícího Jana Bartoška a těsně vedle z voleje střílejícího Luboše Valtra. Necelé dvě minuty před závěrem jsme se rozhodli vsadit na power-play s Oldřichem Buřičem na postu brankáře, během níž jsme si však žádnou významnou šanci nepřipravili. Zápas tak bohužel skončil poločasovým výsledkem 2:3, přičemž vzhledem k průběhu hry jsme si minimálně bod zasloužili.

Sestava: Suchý F., Bouřa, Kindelmann, Šroub, Valtr, Bartošek, Buřič Jan, Buřič O., Javorský, Váňa

Branky: Buřič Jan , Javorský

Bee Sting - Rabbit Plzeň "B" 6:2 (1:0)

29. listopad 2008, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 27   fotogalerie

V utkání s B týmem našeho dlouholetého divizního rivala jsme od začátku tahali za delší konec a zvláště ve druhém poločase jsme protivníka jasně přehráli. První gól vstřelil Jan Šroub, který po přihrávce Petra Kindelmanna tváří v tvář brankáři napotřetí propasíroval míč za jeho záda. Soupeř měl v průběhu úvodního dějství v podstatě jen jednu velkou příležitost, když utěšenou bombou napálil břevno.

Druhý poločas se odehrával jasně v naší režii, k čemuž (kromě narůstající únavy hráčů Rabbitu, kteří měli v nohách duel s běhavým celkem Jeriga) výrazně přispěly již první dvě minuty, během nichž jsme dvěma góly zvýšili na 3:0. Nejprve jsme skórovali z přímočaré kombinační akce po ose Luboš Valtr – Jan Šroub – Lukáš Husník, kterou posledně jmenovaný zakončil umístěnou křížnou střelou levačkou. Pak vyslal Luboš Valtr kolmicí do prostoru pravého křídla Jana Šrouba a ten přidal třetí gól filigránsky podél vybíhajícího brankáře. O několik minut později sice soupeř tvrdou ranou na vzdálenější tyč snížil na 3:1, ovšem než se stihl namotivovat k případnému zvratu v zápase, bylo to opět o tři góly v jeho neprospěch. Téměř okamžitě po rozehrání jsme totiž zvýšili na 4:1, když Lukáš Husník našel přihrávkou na levé straně brankoviště Rabbitu Jana Šrouba, který obratem předal míč křížem před bránu Janu Buřičovi a ten měl dostatek času i prostoru balón precizně expedovat do sítě (pokřtil tak kopačky, které byl nucen zakoupit těsně před utkáním namísto doma zapomenutých). Na 5:1 zvýšil a zároveň svůj hattrick zkompletoval Jan Šroub, když využil ideální přihrávku od soupeřova obránce a nájezd na bránu zakončil přesnou střelou k tyči. Rabbit ještě kosmeticky upravil skóre na 5:2 téměř identickým gólem jako při svém prvním úspěchu, nicméně poslední slovo jsme měli my, když Filip Linhart našel obloučkem z autu přes celou šířku hřiště Jana Šrouba, který těžký míč zpracoval hlavou a z voleje levačkou nedal gólmanovi šanci.

Zvítězili jsme tedy naprosto zaslouženě 6:2, předvedli nemálo povedených týmových i indviduálních akcí a skóre mohlo být ještě daleko vyšší. Z mnoha našich nevyužitých příležitostí lze jmenovat např. akci dua Jaroslav Váňa – Oldřich Buřič před osamoceným gólmanem, několik možností lehce společensky unaveného Filipa Linharta, pár pěkně proháčkovaných (leč nepřesně zakončených) samostatných průniků Oldřicha Buřiče, či pět razítek na tyče branky Rabbitu, jimiž se prezentovali Lukáš Husník, Jana Šroub a třikrát Luboš Valtr. Žlutou kartu si ze zápasu odnesl Jan Buřič.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Šroub, Valtr, Váňa, Buřič Jan, Buřič O., Husník, Linhart

Branky: Šroub 4, Buřič Jan , Husník

Bee Sting - Pronic zanic Domažlice 1:6 (1:2)

6. prosinec 2008, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 32

Nabuzeni týden starým jasným vítězstvím i dobrým výkonem jsme vstoupili do zápasu s dalším z našich ex-divizních rivalů sebevědomě. Hra byla oboustranně aktivní a (ač tomu konečný výsledek nenapovídá) také poměrně vyrovnaná, se zajímavými akcemi v poli i před oběma brankami, které ovšem dokázali proměňovat pouze hosté. Vynikal v tom zejména jejich dlouhodobě nejlepší a všem soupeřům notoricky známý střelec Robert Zuna.

Náš jediný úspěch zaznamenal Jan Šroub, jehož vysokému pasu přes celé hřiště se jeho zamýšlený adresát Jan Bartošek před brankou soupeře vyhnul, což se nepodařilo obránci, který tečoval balon mimo dosah vlastního gólmana. Ten byl jinak pro nás ovšem nepřekonatelnou překážkou, pochytal veškeré naše pokusy, a že jich nebylo málo. Za všechny – Jan Šroub sám před gólmanem po apartní patičce Luboše Valtra, bomba z levačky Lukáše Husníka k tyči zlikvidovaná skokem gólmana, Jaroslav Váňa sám před gólmanem po milimetrové přihrávce Jana Šrouba, Petr Kindelmann postupující sám na gólmana a trefující jej dloubákem do obličeje, tvrdá střela Luboše Valtra vytažená gólmanem nad břevno, rychlý průnik Michala Bouři zakončený umístěnou přízemní střelou vyraženou bleskurychle vytrčenou nohou gólmana...

V tomto duelu jsme zkrátka dostali drtivou lekci z efektivity a trestání našich četných chyb v rozehrávce i defenzivní činnosti celého týmu a byli jsme po solidních předchozích zápasech a zejména velmi vydařeném minulém utkání tvrdě posazeni zpátky na zem.

Sestava: Suchý F., Bouřa, Kindelmann, Šroub, Valtr, Bartošek, Buřič Jan, Buřič O., Husník, Váňa

Branky: Šroub

Bee Sting - SK Šeptem 4:5 (2:3)

6. prosinec 2008, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 33   fotogalerie

Po těžkém K.O. v podobě debaklu s týmem Pronic Zanic jsme měli jen pár minut na otřepání a museli se začít koncentrovat na další zápas. Po úvodním vzájemném oťukávání se zdálo, že se nám to podařilo, neboť jsme si brzy vypracovali dvoubrankový náskok. Nejprve vyslal Jan Šroub dloubákem za záda soupeřových obránců Jaroslava Váňu, který si zpracoval míč a poslal jej kolem brankáře do sítě. Zanedlouho předal Jan Buřič balon Michalu Bouřovi, jehož střelu gólman vyrazil zpátky před jeho kopačky, náš bek tedy zkusil jinou variantu zakončení v podobě kličky brankáři a po hokejovém vybruslení zasunul kotouč do prázdné brány.

Od té doby se odvíjel klasický příběh Bee Stingu. Místo uklidnění a sázky na jistotu jsme vlastními nepřesnosti a hurá stylem umožnili soupeři získávat míče a chodit do neskonsolidované defenzivy, vytvářet si šance a logicky došlo i na inkasované góly. Soupeři se tak ještě do poločasu podařilo skóre otočit a ve druhé půli dokonce ještě zvýšit na 2:4.

Měli jsme však ještě čas s nepříznivým vývojem něco udělat a byly i šance, např. Petr Kindelmann trefil utěšenou ranou břevno. Zhruba deset minut před koncem se podařilo vsítit kontaktní gól, když se Luboš Valtr uvolnil přes protihráče a skóroval střelou mezi nohy brankáře. Stejné místo využil o chvíli později Jan Šroub, který ve vápně v obležení protivníků poslal přihrávku Lukáše Husníka pohotově patou houslemi do sítě. Bylo tedy srovnáno, bohužel to netrvalo příliš dlouho a po další naší chybě šel soupeř několik minut před závěrem duelu opět do vedení. Vsadili jsme tedy na power-play s Lubošem Valtrem na postu brankáře, soupeře jsme sice zatlačili do obrany a drželi míč v blízkosti jeho pokutového území, nicméně až na jednu střelu těsně vedle z kopačky našeho falešného gólmana jsme si nějakou větší šanci nevypracovali. V posledních sekundách jsme naopak ještě mohli inkasovat. Luboš Valtr dvojitou šanci osamoceného protivníka zlikvidoval a se získaným míčem se sice snažil ještě rychle vyrazit do posledního útoku, rozhodčí však zápas ukončil a nám zůstaly oči pro pláč. Z pěti dosud odehraných utkání jsme tak i přes to, že nás žádný ze soupeřů herně nepřevýšil, čtyřikrát prohráli, z toho třikrát o jediný gól.

Sestava: Suchý F., Bouřa, Kindelmann, Šroub, Valtr, Bartošek, Buřič Jan, Buřič O., Husník, Váňa

Branky: Bouřa , Šroub , Valtr , Váňa

Bee Sting - 1.FC Kompas-rollo Plzeň 5:1 (3:1)

13. prosinec 2008, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 42

Duel s celkem, který měl v aktuální tabulce pouze jeden bod, pro nás představoval nutnost zvítězit, přestože složení našeho týmu nebylo ideální. Disponovali jsme jen sedmi hráči do pole a chyběli i oba bratři v triku (brankářském) František a Tomáš Suší, prázdné místo na tomto klíčovém postu ovšem spolehlivě zaplnil univerzál Ondřej Škach.

Vstup do zápasu se nám nevydařil. Hned po pár minutách na naši adresu dorazilo inkaso po zaváhání Oldřicha Buřiče, který tentokrát k úžasu všech přihlížejících nekličkoval a naopak nahrával, bohužel opakovanou přihrávku dostal na kopačku soupeř a s nabídkou sólového nájezdu na našeho brankáře si věděl rady. Nenechali jsme se nepříznivým vývojem rozhodit, protivníka jsme přehrávali a až na několik brejků, které skončily buď již na naší defenzivě nebo pak na dobře chytajícím Ondřeji Škachovi, nás příliš neohrozil. Naopak my jsme si postupně trpělivou aktivní hrou budovali náskok a utkání bez větších potíží dovedli do vítězného konce.

Vyrovnání zařídil Petr Kindelmann ve spolupráci s Oldřichem Buřičem, který tak odčinil svou chybu při obdrženém gólu. Přihrávkou našel před bránou prvně jmenovaného, který v klídku s rutinou sobě vlastní přehodil dloubákem k zemi se rychle skládajícího gólmana. Na oslavu svého úspěchu pak náš matador ledabyle vyndal prst z nosu a pozdvihl jej v triumfálním gestu proti obloze. Na 2:1 jsme zvýšili po parádní kombinaci celé čtyřky. Přihrávku Jana Šrouba z autu posunul Oldřich Buřič na svého bratra Jana, ten se v brankovišti nenechal odstavit od míče a proti noze nabil nabíhajícímu Michalu Bouřovi, na jehož umístěnou střelu gólman neměl nárok. Do poločasu jsme si vypracovali dvoubrankový náskok opět po vydařené akci, když Petr Kindelmann dostal přihrávku do prostoru levého křídla, z první poslal balon křížem na Lukáše Husníka a ten taktéž z první expedoval míč nad přesouvajícím se gólmanem do sítě.

Ve druhém poločase jsme přidali další dvě branky. Nejprve Michal Bouřa předal v klubku hráčů míč na devítce Luboši Valtrovi, za jehož střelou bodlem se gólman jen smutně otočil. Zanedlouho se pak Lukáš Husník rozhodl riskantně na pozici posledního pro kličku protihráči, což se mu naštěstí povedlo, načež poslal dlouhý míč po lajně, se kterým naložil Michal Bouřa nejlépe jak mohl a zatloukl tak do soupeře poslední hřebíček.

Sestava: Škach O., Bouřa, Šroub, Valtr, Buřič Jan, Buřič O., Husník, Kindelmann

Branky: Bouřa 2, Husník , Kindelmann , Valtr

Bee Sting - FC Jerigo 1994 Plzeň 4:3 (3:2)

13. prosinec 2008, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 44

Po vítězství na Kompasem nás čekala hodinová pauza, během které nastalo – kromě rozkládání únavy (hromadně) a lízání ran (individuálně) – pár změn ve složení týmu. Michal Bouřa odešel, naopak dorazil do brány František Suchý a Ondřej Škach se posunul do útoku. Těšil se na nás lídr soutěže, jehož dosavadní bilance (6 utkání = 6 výher při skóre 42:12) vzbuzovala respekt, stejně jako předváděná hra, kterou se jeho mladí, běhaví a techničtí plejeři prezentovali. A to se jich sešlo tolik, že tři museli zůstat v civilu na tribuně. Byl to poněkud paradoxní zápas – poprvé se sedmi dosud odehraných duelů nás soupeř v poli předčil, přesto jsme dokázali zvítězit. Inu, tentokrát nám konečně šlo to štěstíčko trochu naproti... ale po pořádku.

Vzhledem ke kvalitě protivníka a našemu stavu bylo základním cílem především sehrát důstojnou partii, s čímž jsme do duelu odhodlaně vstoupili... a hned za pět minut po rychlých akcích Jeriga prohrávali 0:2. To se nakonec projevilo jako náš nechtěný prozíravý taktický tah, protože soupeř se snadným vedením nechal až příliš ukolébat a svou chvílemi bezstarostnou hrou nám ulehčil návrat do zápasu. Snížení přišlo z kopačky Jana Buřiče, který si zpracoval polovysoký pas přes celé hřiště od Luboše Valtra a z otočky vymetl křížnou bombou šibenici. Druhý gól zařídil Jan Šroub, jehož filigránsky zahraný roh nachytal brankáře na švestkách a zapadl kolem bližší tyče do brány. Soupeře obdržené góly znamenající vyrovnání znervózněly a zanedlouho inkasoval potřetí, když Lukáš Husník důrazně vlétl u půlící čáry mezi dva protihráče do vysokého balónu, proti přesile jej udržel, potáhl o pár metrů dopředu a nekompromisní pumelicí jako z patrikobergerovské levačky málem protrhl síť.

Poločas tedy překvapivě skončil vedením Bee Stingu 3:2. Nás to ovšem nemohlo v žádném případě rozhodit, neboť jsme si dobře vědomi specifického rysu naší hry, kterým umíme překvapit všechny naše protivníky – s přehledem zvládáme prohospodařit mnohem jednoznačnější vedení i proti slabším týmům.

Do druhé půle soupeř nastoupil otřepaný, soustředěný a plný energie. Začal opět předvádět svou typickou hru plnou rychlých narážeček i individuální techniky, takže v poli nás přehrával a držel míč spíše na svých kopačkách, ovšem o moc víc šancí než náš tým si nevypracoval. My jsme se neuchýlili k pasivní hře na udržení výsledku, nýbrž se snažili při každé příležitosti vyrážet do rychlých protiútoků a ohrožovat bránu Jeriga. To se nám nezřídka dařilo, podobně jako varianta s dlouhými míči na pivota Jan Buřiče, takže i před soupeřovou brankou bylo rušno. Dlouhou dobu se však hrálo jen na zahazování šancí, při nichž se v naší bráně výtečnými zákroky blýskl František Suchý.

Zhruba deset minut před koncem se skóre konečně pohnulo, a to v náš prospěch. Luboš Valtr se po získání balónu rozjel do brejku, přihrál doleva na Lukáše Husníka, jenž posunul na střed nabíhajícímu Janu Šroubovi a ten bez rozpaků z dálky vypálil. Jeho přízemní střela směřovala sice mimo tyče, ovšem přesně do míst, kam mezitím naběhl Luboš Valtr, který napůl zády k bráně zavěsil z voleje přes padajícího gólmana míč pod víko. Závěrečné minuty přinesly zvýšený nápor soupeře, okořeněný tříminutovou power-play, která rezultovala ve snížení na 3:4. Další inkaso jsme však již díky koncentrované aktivní defenzivní práci celého týmu nepřipustili a nečekaná, ale o to větší radost mohla propuknout naplno.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Šroub, Valtr, Buřič Jan, Buřič O., Husník, Škach O.

Branky: Buřič Jan , Husník , Šroub , Valtr

Bee Sting - Jamajka Domažlice 4:2 (2:1)

21. prosinec 2008, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 56

Těsně před vánoci se podíval náš tým za brány našeho krajského města, aby zavítal do hlavního města Chodska do Domažlic. Soupeř s exotickým a divokým názvem Jamajka zastrašil některé naše plajery a proto jsme nastoupili v poněkud okleštěné sestavě. Chyběli Linhart, Bouřa, Valtr, Bezstarosti, Handlíř a dokonce i Ondřej Škach. Když připočteme Lukáše Husníka, který si spletl místo utkání, nevypadala při úvodním hvizdu naše lavička příliš zaplněně. Naštěstí se Lukáš brzy objevil a naše mužstvo tak mohlo praktikovat svůj poctivý nátlakový futsal. Brzy jsme se dostali do vedení, když se do přečíslení dva na jednoho dostala dvojice Oldřich Buřič a Petr Kindelmann. Jak vám již jistě z jmen této dvojice vyplynulo, jednalo se o rychlý protiútok (některým divákům akce připomínala rychlejší chůzi), kdy Petr Kindelmann chytře odtáhl jediného obránce a Oldřich Buřič střelou na zadní tyč poprvé rozvlnil síť. Soupeř rychle odpověděl a naši borci museli začít opět od píky. Po poctivé střelnici, kdy rány z futsalek našich hráčů trefovaly brankáře nebo plochu za bránou. Pak se míč dostal na levačku majitele dvou pozlacených sošek, které vypadají jako z dílny Bořka Šípka, Oldřicha Buřiče a ten překvapil soupeřova brankáře pomalou střelou mezi betony, která sledována i diváky, kteří dorazili až o několik minut později, v poklidu dojela do brány. Do poločasu se již nic zajímavého nestalo.

Do druhé půle nastoupila Jamajka s touhou vyrovnat a naopak naši hráči s pozornou obranou a čekáním na rychlé protiútoky. Po několika minutách se dočkali hostující hráči, když se Jan Šroub proměnil z obyčejného vrutu na lodní šroub a rychle se prodral po pravém křídle ze své poloviny až před soupeřovu svatyni, kde předložil přesnou přihrávku na Lukáše Husníka. Ten již neměl žádný problém uklidit míč do brány. Dvoubrankové vedení nám nevydrželo dlouho a domácí po naší chybě opět snížili na rozdíl jediné branky. Definitivní rozuzlení zajímavého zápasu nastalo pět minut před koncem. Oldřich Buřič ustál nedovolený zákrok na soupeřově polovině a tím dostal prostor k přečíslení dva na jednoho a přesnou přihrávkou vybídl Lukáše Husníka ke skórování. Na stav 2:4 již potomci Jana Sladkého Koziny nenašli sílu odpovědět a naši borci dovedli zápas ke zdárnému konci. Naši hráči předvedli disciplinovaný výkon a tři body si odvezli z pěkného zápasu zcela zaslouženě.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Šroub, Váňa, Bartošek, Buřič Jan, Buřič O., Husník

Branky: Buřič O. 2, Husník 2

Bee Sting - Rejnoci Nemanice 5:7 (5:1)

21. prosinec 2008, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 58

Po hodinové pauze jsme nastupovali k dalšímu zápasu v domažlické hale beze změn v sestavě a pohodu po vyhraném zápase nenarušilo ani elektrizující jméno našeho soupeře.

První poločas tak patřil našemu týmu a hned v jeho úvodu jsme se dostali do vedení po dobře zahrané standardní situaci. Petr Kindelmann při rozehrání rohu našel Jana Šrouba, který se uvolnil v brankovišti, osamocen před soupeřovým brankářem pak nezaváhal a prudkou střelou \"z jedné\" brankáře prostřelil. Na tento gól dokázal soupeř brzy zareagovat, když po naší chybě na půlící čáře dobře sehrál nabídnuté přečíslení. Úsměv na tváře nám vrátil Jan Buřič. Ten zpracoval dlouhý výhoz našeho gólmana Františka Suchého, dokázal se uvolnit a rozvlnil síť soupeřovy branky. Štěstí zápasu jsme si vybrali při dalším gólu, při němž Lukáš Husník prodlužoval hlavou dlouhý centr a dezorientovaný obránce ve snaze odehrát balón do bezpečí hlavou přehodil vlastního brankáře. O chvíli později nám však Lukáš Husník ukázal o něco více ze svého futsalového umění a po rychlé akci překonal soupeřova gólmana střelou z ostrého úhlu. Poslední náš gól v prvním poločase zařídilo bratrské duo Buřičů ze standardní situace. Po odpískaném dvojím hraní si starší z bratrské dvojice postavil balón na hranici brankoviště, nahrál na mladšího z bratří Oldřicha a ten nadvakrát dopravil míč do zaplněné soupeřovy branky.

Získané čtyřgólové vedení po odehrané půlce zápasu by mohlo naznačovat klidný poločas druhý, avšak pravý opak byl pravdou. Soupeř nehodlal složit zbraně a hnán domácími fanoušky na ochozu domažlické haly vystupňoval svoji agresivitu. Paradoxně však fauly naskakovaly na naší straně. Velká aktivita soupeře a jeho napadání již hluboko na naší polovině vedla k častým ztrátám míče, čehož dokázal nemanický celek využít a dotáhl se až na rozdíl jediného gólu. Smolný okamžik přišel v polovině druhého poločasu, když balón letící brankovištěm zasáhl ležícího Jaroslava Váňu. Od těla se mu pak balon odrazil do ruky a rozhodčí nařídil pokutový kop. Soupeř srovnal a začínalo se od začátku. O chvíli později si Jaroslav Váňa dopil svůj kalich hořkosti do dna. Když odkopával balon z brankové čáry, přemotivovaný soupeř ho \"dojel\" likvidačním zákrokem a vyřadil ho tak na zbytek zápasu ze hry. Následnou přesilovku jsme pak bohužel nedokázali využít. Do vedení se soupeř dostal po souboji o centr na půlící čáře, který byl posouzen jako faul našeho hráče. Jednalo se již o šestý akumulovaný falu a soupeř dostal výhodu desetimetrového kopu, který bezpečně proměnil. Celkové skóre zápasu pak soupeř uzavřel z dalšího desetimetrového kopu. Z Domažlic jsme se tak domů vraceli ve chmurné náladě.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Šroub, Váňa, Bartošek, Buřič Jan, Buřič O., Husník

Branky: Husník 2, Buřič Jan , Buřič O. , Šroub

Bee Sting - TJ Sokol Letkov 4:2 (2:0)

3. leden 2009, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 64

V prvním utkání nového roku jsme si přáli navázat na trend výsledků z konce roku nedávno skončeného, kdy jsme z posledních čtyř zápasů dokázali vytěžit devět bodů. A hned začátek zápasu ukázal, že splnění tohoto přání by nemělo být nereálnou záležitostí. Ve 4.minutě se míče zmocnil Oldřich Buřič, postupoval s Milanem Javorským na jediného obránce soupeře a nastalou situaci vyřešil přesnou střelou k tyči – 1:0. I v dalším průběhu si šance vytvářel především náš celek. Tu nejvyloženější připravil Miroslav Handlíř, posila z Asie. Na polovině hrací plochy přetlačil protihráče a postupoval s balonem kvapem vstříc brankáři soupeře. Místo předpokládané střely si všiml lépe postaveného Oldřicha Buřiče, předložil mu ideální přihrávku, se kterou však střelec naší první branky naložil trestuhodně a zcela prázdnou bránu minul. Ve 20.minutě už jsme však soupeři na rozdíl dvou branek přeci jen odskočili. Luboš Valtr vnikl do pokutového území Letkova stejně nekompromisně jako sovětská vojska na naše území v šedesátémosmém, narazil si míč s Oldřichem Buřičem a zakončení do prázdné brány pro něj nepředstavovalo problém. V závěru prvního dějství ještě otřásla utěšená rána Milana Javorského břevnem svatyně soupeře a do kabin se tak šlo za stavu 2:0.

Možná trochu ukolébáni hladkým průběhem prvního poločasu jsme do toho druhého vstoupili poněkud ležérněji a trest přišel hned po několika vteřinách. Oldřich Buřič horko těžko stíhal útočícího hráče protivníka, jeho střelu nakonec dokázal přeci jen holenním blokem lehce ztlumit, míč se odrazil mimo dosah našeho brankáře, avšak střílející hráč jej znovu dostihl a snadno dopravil do naší brány – 2:1. A aby toho nebylo málo, povedlo se týmu Letkova ve 30.minutě dokonce srovnat skóre zápasu, když nenápadně vyhlížející střela ze střední vzdálenosti prošla skrz houštinu těl a skončila u bližší tyče bezmocného Františka Suchého. Naše mužstvo to však nedeprimovalo a po dalších pěti minutách se opět dostalo do vedení, když Jan Buřič poslal míč z rohu hřiště před bránu, kde jej ze vzduchu sklepl pod padajícího gólmana Petr Kindelmann – 3:2. V dalším průběhu se oba týmy dostaly do několika přečíslení tří hráčů na jednoho, která však končila povětšinou chybnou finální přihrávkou a protiútokem soupeře. Výjimkou bylo jediné přečíslení tažené přímočaře Miroslavem Handlířem z vlastní poloviny hřiště a zakončené jeho tvrdou přízemní střelou, která nám vrátila dvoubrankové vedení a klid na futsalky. Ve zbytku zápasu jsme žádné drama nepřipustili, naopak Milan Javorský ještě trefil podruhé v utkání brankovou konstrukci. To už nás však mrzet nemuselo a mohli jsme slavit zasloužené vítězství 4:2.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Šroub, Valtr, Buřič Jan, Buřič O., Javorský, Linhart

Branky: Buřič O. , Handlíř , Kindelmann , Valtr

Bee Sting - FC Playmakers Plzeň 5:2 (3:0)

3. leden 2009, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 65

První poločas utkání s Playmakers nám vyšel podle našich představ. Hned v první minutě zachránil náš celek výborným zákrokem brankář František Suchý. Vzápětí rozehrával aut Petr Kindelmann, vybral si Jana Šrouba a ten střelou z voleje otevřel skóre. Další pěkná akce našeho celku se odehrála v osmé minutě. Petr Kindelmann znovu rozehrával aut, tentokrát na Jana Buřiče, který hlavou přistrčil míč Janu Šroubovi a ten tvrdou přízemní střelou trefil tyč soupeřovi branky. Ve 13. minutě našel Petr Kindelmann dlouhou přihrávkou vzduchem opět Jana Šrouba, ten si přehodil soupeřova brankáře a střelou do prázdné branky zvýšil na 2:0. O dvě minuty později to již bylo 3:0, když Jan Šroub tentokrát přihrával na Jana Buřiče, jenž tvrdou střelou pod břevno nedal brankáři žádnou šanci. Do konce prvního poločasu se již nic důležitého nestalo, a tak jsme šli do druhého poločasu s nadějným tříbrankovým vedením.

Soupeř však začal druhý poločas velkým náporem. Prvních pět minut se hrálo především na naší polovině a je třeba pochválit brankáře Františka Suchého, který několika těžkými zákroky nedovolil soupeři skórovat. Z tlaku soupeře se nám podařilo postupně vymanit a ve 40. minutě jsme dvěma slepenými góly definitivně rozhodli o osudu utkání. Nejprve Oldřich Buřič přihrál Janu Šroubovi, který prostřelil brankáře a dokončil tak svůj hattrick. Hned po rozehrávce získal míč opět Oldřich Buřič, dostal se s ním až do blízkosti soupeřovi branky a vystřelil. Obrana stačila jeho střelu zblokovat, ale pouze k Filipu Linhartovi, pro kterého již nebyl problém trefit míč do prázdné branky a zvýšit na 5:0. Brzy po rozehrávce se soupeři podařilo tvrdou střelou k tyči snížit na 5:1. František Suchý si na míč sáhl, ale mimo tyče ho vyrazit nedokázal. To hráče soupeře povzbudilo a hned ve 42. minutě zachraňoval náš celek Luboš Valtr, když vykopával míč z prázdné branky. V závěru utkání se soupeř snažil zkorigovat výsledek hrou bez brankáře s pěti hráči v poli. Útočil, ve 47. minutě po kombinační akci snížil na 5:2, ale více již nestihl a náš celek zasloužené vítězství bez problémů udržel.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Šroub, Valtr, Buřič Jan, Buřič O., Javorský, Linhart

Branky: Šroub 3, Buřič Jan , Linhart

Bee Sting - Pohoda Plzeň 10:0 (4:0)

10. leden 2009, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 74   fotogalerie

V souboji s posledním týmem tabulky jsme byli favoritem, a ač nám tato role příliš nesvědčí, tentokrát jsme ji zvládli bez problémů. Úvod utkání sice jeho jednoznačný výsledek nenaznačoval, soupeř se prezentoval aktivní a odvážnou hrou, ovšem v obraně nechával až příliš volných okének, jichž jsme dokázali využívat a postupně tak skóre navyšovat až na konečných 10:0. Gólů jsme dosahovali po individuálních akcích i po zdařilých kombinacích celého týmu. Čtyřmi brankami se blýskl v životní střelecké formě hrající Jan Buřič, jemuž přesun z obrany na hrot útoku evidentně svědčí, po dvou gólech přidali Jan Šroub a Lukáš Husník, jednou brankou pak přispěli Filip Linhart a Ondřej Škach.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Šroub, Valtr, Váňa, Buřič Jan, Buřič O., Husník, Linhart, Škach O.

Branky: Buřič Jan 4, Husník 2, Šroub 2, Linhart , Škach O.

Bee Sting - Czech Made Plzeň 1:4 (1:1)

17. leden 2009, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 82

Do zápasu jsme vstoupili dobře, když Jan Buřič propasíroval míč po dlouhém centru z vlastní poloviny hřiště skrz obránce a ze šestky nedal brankáři šanci – 1:0. Krátce na to sourozenecká dvojice Buřičů mohla po nakrátko rozehraném rohu zvýšit, Oldřich Buřič střílel a teč staršího z bratrů Jana pomohla míči jen na břevno. Soupeř postupně přebíral iniciativu a v polovině prvního dějství vyrovnal, když se v situaci dva na dva ujala jeho střela z úhlu. Znovu do vedení jsme mohli jít po střele Lukáše Husníka, ale míč šel pouze do tyče. V závěru poločasu pěknou akci pokazila nepřesná finální přihrávka Filipa Linharta, která měla směřovat před odkrytou branku na osamoceného Petr Kindelmanna.

Po změně stran se už utkání odehrálo v režii soupeře a náš celek se v podstaě k ohrožení bránu už nedostal. Soupeř šel brzy do vedení 1:2 po nešťastné teči Ondřeje Škacha, když protihráči připadl lehký úkol uklidit míč do opuštěné svatyně. Definitivně se zápas zlomil po hrubce Jana Šrouba, který namísto odkopu chtěl vyvést míč středem pokutového území, což se mu nepovedlo a s jeho přesnou přihrávkou proti noze neměl soupeř nejmenší problém 1:3. Dvě minuty před koncem stanovila čtvrtá branka v naší síti po přečíslení dva na jednoho konečnou podobu skóre.

Sestava: Suchý F., Buřič O., Kindelmann, Šroub, Váňa, Buřič Jan, Husník, Linhart, Škach O.

Branky: Buřič Jan

Bee Sting - Pronic zanic Domažlice 11:8 

18. leden 2009, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 89   fotogalerie

V Domažlicích si nezaujatý divák rozhodně přišel na své. Množství chyb v obraně na obou stranách znamenalo v konečném součtu devatenáct branek. Hned v první minutě ihned po rozehrávce ze středového kruhu převzal míč Jan Šroub, posunul ho na Jana Buřiče, jeho přihrávku dostal na dvakrát do sítě Lukáš Husník. Z vedení jsme se radovali jen jednu minutu, po rohovém kopu se soupeř otočil okolo Petra Kindelmanna a bylo vyrovnáno. V šesté minutě jsme podruhé vedli, když přihrávku Lukáše Husníka zužitkoval Jan Šroub. Vyrovnáno bylo opět za minutu, po rohovém kopu se protivník otočil okolo Lukáše Husníka – 2:2. V jedenácté minutě střílel Jan Šroub, míči se do cesty připletl Jan Buřič, jehož lehká teč naštěstí nevychýlila míč z jeho do brány směřující dráhy. V šestnácté minutě zvýšil na 4:2 po přihrávce Oldřicha Buřiče Jan Šroub. Tentýž hráč o dvě minuty později přihrával na Petra Kindelmanna, který střelou na bližší tyč zvýšil na 5:2. Když v devatenácté minutě Jan Buřič přihrával patou na bratra Oldřicha, z jehož kopačky padl následně náš šestý gól, zdálo se být rozhodnuto. Ve dvacáté první minutě ale soupeř snížil nejdříve z rychlého protiútoku na 3:6 a hned v zápětí po podařené individuální akci na 4:6. Hned v další minutě pak skončila střela na zadní tyč za zády našeho gólmana a náš náskok se ztenčil na jednu branku. Ihned po rozehrávce překvapil soupeře Oldřich Buřič, když prošel skrze všechny čtyři protihráče a stanovil poločasové skóre na 7:5. Dodejme, že mu ve středovém kruhu míč předal Lukáš Husník.

Ve druhé půli nám se dvěma hráči na střídání začaly docházet síly, přestali jsme napadat na soupeřově polovině a výsledkem byly dvě branky v naší síti (dvacátá sedmá a třicátá čtvrtá minuta). A jelikož náš týme se celou čtvrthodinu nedokázal prosadit bylo srovnáno na 7:7. Ve čtyřicáté minutě po přihrávce Lukáše Husníka zkompletoval hattrick Jan Šroub a šli jsme opět do vedení. Po další minutě hry Jan Šroub zabojoval o míč v brankovišti soupeře a jeho následnou přihrávku poslal Jaroslav Váňa před přesouvajícím se brankářem do sítě 7:9. hned v následující minutě ale soupeř snížil opět na rozdíl jediné branky a tak jsem se ještě dlouho strachovali o výsledek. Uklidnění přinesla až čtyřicátá sedmá minuta, kdy střelu Jana Buřiče po přihrávce Lukáše Husníka tečoval obránce do protipohybu brankáře 8:10. Definitivní tečku udělal svým třetím gólem v zápase Jan Buřič, když využil šestý faul soupeře a ze desítky stanovil konečnou podobu skóre na 8:11.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Šroub, Váňa, Buřič Jan, Buřič O., Husník

Branky: Buřič Jan 3, Šroub 3, Buřič O. 2, Husník , Kindelmann , Váňa

Bee Sting - SK Happich Team 4:3 (2:2)

24. leden 2009, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 93

Z předchozích tří vzájemných soutěžních duelů (z toho dvou v divizi) jsme dvakrát remizovali a jednou o gól prohráli, takže jsme měli protivníkovi co vracet. Sešli jsme se pouze se dvěma hráči na střídání a poprvé v sezóně bez jediného z tria ofenzivních driblérů Oldřich Buřič, Filip Linhart, Lukáš Husník. Naopak letošní premiéru v sestavě úspěšně absolvoval Pavel Bezstarosti, který předvedl jako obvykle zodpovědný a vyspělý výkon.

Zápas nabídl poměrně vyrovnaný průběh, nicméně tentokrát se narozdíl od podzimní části přeboru radoval z jednobrankové výhry náš celek. První šanci jsme sice již ve třetí minutě měli my, když Jan Buřič přistrčil míč do běhu Luboši Valtrovi, jehož střelu z první zlikvidoval tygřím skokem k tyči gólman, ovšem do vedení šel o pár minut později po naší ztrátě míče soupeř. Nám se zanedlouho podařilo zápas otočit dvěma góly Jana Šrouba, když nejprve skóroval z voleje po křížné přihrávce Luboše Valtra a poté trefil k tyči přetažený roh Jana Buřiče. Vedení se nám však nepodařilo udržet ani do poločasu, když v jeho poslední minutě vyrazil náš gólman František Suchý střílený roh před sebe a nekrytý útočník neměl problém srovnat na 2:2.

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil, nám však postupně začínaly docházet síly, což se projevilo zejména v nedůslednosti defenzivní činnosti. Většinu šancí však zneškodnil František Suchý a soupeř pohrdl i trojnásobným luxusem naprostého klidu a osamocení před naší odkrytou bránou, ani jednu z těchto stoprocentních příležitostí nevyužil, a tak přišel trest. Náš třetí gól přidal Petr Kindelmann, když se k němu dostal odražený balón, po jehož zpracování (dejme tomu břichem) nedal křížnou ranou bodlem gólmanovi šanci. Vítězný gól vsítil a hattrick tak zkompletoval Jan Šroub, který si našel ve skrumáži míč a pohotově jej expedoval přízemní střelou k tyči.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Šroub, Valtr, Bezstarosti, Buřič Jan, Váňa

Branky: Šroub 3, Kindelmann

Bee Sting - Pohoda Plzeň 9:1 (6:1)

31. leden 2009, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 100

Hráčům beznadějně posledního celku tabulky jsme v prvním vzájemném zápase uštědřili debakl 10:0 a odveta dopadla podobně. A nic na tom nezměnil ani fakt, že první gól skončil v síti jinak spolehlivě chytajícího Františka Suchého. V poli sice protivník předváděl solidní individuální výkony, ovšem souhra vázla a systém obranné činnosti v podstatě neexistoval. O vyrovnání se postaral rychlým individuálním průnikem a přízemní střelou k bližší tyči Luboš Valtr, do téměř stejného místa se zanedlouho rutinérsky trefil po přihrávce Oldřicha Buřiče Petr Kindelmann a náš tým již vedení nepustil, naopak jej neustále navyšoval. Na 3:1 zvýšil po přihrávce Jana Šrouba pohotovou střelou Jan Buřič, čtvrtý gól padl po průniku Ondřeje Škacha prostorem levého křídla a jeho následným chytrým centrem do vápna na nabíhajícího Petra Kindelmanna, jenž se z voleje nemýlil. Na 5:1 upravil díky důrazu v pokutovém území a přihrávce Pavla Bezstarosti sám předchozí asistent Ondřej Škach a poločasových 6:1 jsme završili poté, co Jaroslav Váňa předvedl neuvěřitelné, fyzikální zákony popírající běžecko-ekvilibristické představení, kdy vybruslil beky soupeře a téměř ztracený balón v rohu hřiště nejen dostihl a vydoloval, ale ještě jej dokázal expedovat před branku Pavlu Bezstarosti, jehož placírka jej uklidila do sítě.

Po prvním poločase již tedy bylo o vítězi rozhodnuto a ve druhém dějství se hráči Pohody už jen snažili o korekci výsledku, což se jim nedařilo a ještě třikrát inkasovali. Sedmý gól přidal Jan Šroub placírkou podél gólmana po vybídnutí Jana Buřiče, poté trefil přihrávku před bránu z kopačky Oldřicha Buřiče netradičně pravou nohou Lukáš Husník a na konečných 9:1 upravil podobným způsobem jako při svém předchozím úspěchu Jan Šroub.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Šroub, Valtr, Váňa, Bezstarosti, Buřič Jan, Buřič O., Husník, Škach O.

Branky: Kindelmann 2, Šroub 2, Bezstarosti , Buřič Jan , Husník , Škach O. , Valtr

Bee Sting - Rabbit Plzeň "B" 6:4 (0:3)

31. leden 2009, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 101   fotogalerie

Ihned po vysokém vítězství nad Pohodou nás čekal o poznání méně pohodový zápas s B týmem nám dobře známého divizního celku, posíleným o několik plejerů z áčka. Hrálo se celkem vyrovnané utkání, v němž se dlouhou dobu dařilo šance proměňovat pouze našemu soupeři. Poločasové vedení 3:0 si zajistil díky využití jedné rychlé akce a dvou nahrávek na pivota zakončených střelami z otočky. Příležitosti ke skórování jsme měli po několika vydařených kombinačních i individuálních akcích i my, ovšem zejména vinou vlastní nepřesnosti jsme ani jednou neuspěli.

Podobný průběh byl k vidění i po přestávce, kdy ovšem soupeř začal postupem času až příliš věřit v klidnou výhru a některé fáze hry řešil s přehnaným přehledem a profesorsky, což se mu nakonec v kombinaci s naší neutuchajícím entuziasmem stalo osudným. První gól vstřelil placírkou k tyči Ondřej Škach po pěkné akci s Pavlem Bezstarosti a od té doby se naše úsilí o zvrat v zápase ještě zvýšilo a soupeře jsme dostali pod tlak. Na dostřel protivníkovi jsme se přiblížili díky přímočaré akci, když Luboš Valtr poslal dlouhý pas od brankoviště vlastního k soupeřovu na tam tradičně operujícího Jana Buřiče, který se v pozici pivota zády k bráně nenechal obráncem odstavit, přistrčil balón tradičně dynamicky nabíhajícímu Janu Šroubovi a ten jej důrazně propasíroval do sítě. V době našeho velkého náporu však přišla studená sprcha v podobě čtvrtého inkasa, když jsme si protivníkův střílený centr smolně srazili do vlastní brány. V těchto okamžicích se zápas lámal; náš tým projevil velkou vnitřní sílu a nedeprimován pokračoval v aktivní hře s napadáním v hloubi pole, což nakonec přineslo zasloužené ovoce. Na jednogólový rozdíl po přistrčení Jana Šrouba snížil Lukáš Husník nekompromisní dalekonosnou dělovkou, jíž téměř protrhl síť, a posadil nás tak definitivně na koně. I přes aktuální jednogólové manko jsme měli herně navrch a vývoj zápasu se konečně začal otáčet naším směrem. Vyrovnání zařídil drzým protlačením balónu až do brány střelec dne Ondřej Škach po přihrávce Jana Šrouba a poprvé do vedení nás dostal Lukáš Husník, jehož pohotovou střelu po dlouhém pasu brankáře Františka Suchého soupeřův gólman nedokázal zpacifikovat. Poslední tři minuty vsadili hráči Rabbitu na power-play, během níž se sice usadili na naší polovině, ovšem s míčem kombinovali převážně v bezpečné vzdálenosti od naší brány, neboť naše aktivní bránění s pohotovým přesouváním dle těžiště hry jim v podstatě nedovolilo zrealizovat finální přihrávku nebo zakončení. Těsně před závěrečným hvizdem pak přišlo konečné rozhodnutí, když Jan Buřič zachytil přihrávku soupeře, míč přiťukl na Luboše Valtra a jeho přesná placíra přes celé hřiště do opuštěné branky definitivně rozjásala celý Bee Sting.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Šroub, Valtr, Váňa, Bezstarosti, Buřič Jan, Buřič O., Husník, Škach O.

Branky: Husník 2, Škach O. 2, Šroub , Valtr

Bee Sting - SK Šeptem 4:5 (1:3)

8. únor 2009, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 113

...aneb historie se opakuje. Do zápasu jsme vstupovali s cílem vrátit soupeři podzimní porážku 4:5, což se vpravdě dokonale nepodařilo. Ačkoli v poli byla hra (podobně jako v prvním duelu) vyrovnaná, opět o gól zvítězil náš protivník, který předvedl zodpovědný, důrazný a neustálým pohybem hýřící výkon. Míč jsme o něco více drželi my, soupeř podnikal spíše rychlé kontry, které ovšem zhusta zaváněly nebezpečím pro naši branku. Šance se urodily na obou stranách, žel o jednu více proměnili protihráči. Obě mužstva také dvakrát trefila tyč.

Úvodní gól jsme inkasovali poměrně brzy po ztrátě míče a rychlé akci, na 2:0 pak zvýšil SK Šeptem díky přetaženému rohu a podcenění situace Pavlem Bezstarosti, jenž nechal útočníkovi luxusní prostor a ten povedenou ranou nedal Františku Suchému v naší bráně nárok. Na jednobrankový rozdíl nás přiblížil Ondřej Škach, který umístěnou křížnou placírou rutinérsky zužitkoval spolupráci s Lukášem Husníkem a Petrem Kindelmannem. Bohužel ještě do poločasu jsme se dostali znovu do dvougólového manka, když pomalý balón směřující do souboje na našem vápně netrefil ani soupeřův útočník, ani náš obránce, ani zády se obrátivší gólman a míč se tak došoural až za čáru.

Druhý poločas přinesl nejdříve navýšení soupeřova náskoku - nejprve Lukáš Husník smolně zaškobrtl o balón a soupeř skóroval rychlým bodlem, pátý gól pak byl kopií druhého, když tentokrát přetažený roh nepokryl Ondřej Škach. Ovšem jen chvíli po tomto inkasu vybojoval Pavel Bezstarosti míč, vyslal kolmicí Lukáše Husníka a ten propálil přízemní střelou brankáře – 2:5. A když téměř okamžitě po rozehrání vypíchl Luboš Valtr soupeři balón a Lukáš Husník se utěšenou křížnou ranou opět nemýlil, narostla našemu týmu křídla. V závěrečných fázích zápasu jsme dostali protivníka pod tlak a přišlo i snížení na minimální rozdíl z kopačky Jana Šrouba, jenž se nejlépe zorientoval v holomajzně před brankou a pohotově propasíroval míč do sítě. Náš finální nápor pak ovlivnilo zranění kotníku Lukáše Husníka, pro něhož tak bohužel zápas a zřejmě i zbytek sezony skončil předčasně. Při zhruba minutu a půl trvající power-play se ve dvou příležitostech objevil Františka Suchého nahradivší Petr Kindelmann, ovšem defenziva soupeře i s trochou toho štěstíčka nebezpečí odvrátila a na ukazateli se tak rozsvítilo totožné skóre jako na podzim.

Sestava: Suchý F., Bezstarosti, Kindelmann, Šroub, Valtr, Bartošek, Buřič Jan, Husník, Škach O.

Branky: Husník 2, Škach O. , Šroub

Bee Sting - 1.FC Kompas-rollo Plzeň 5:2 

14. únor 2009, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 116   fotogalerie

Utkání s celkem z nejspodnějších pater tabulky se nám podařilo nepodcenit a bez větších komplikací ho dovést do vítězného konce. Náš tým po celou dobu nepustil otěže zápasu z rukou a počet vstřelených branek mohl být i vyšší. Poločasové vedení 2:0 nám zajistily dvě rychlé, sobě si navzájem podobné přímočaré kombinace. První rozjel Petr Kindelmann přesnou kolmicí na Jana Buřiče, jenž expedoval míč před bránu na svého jmenovce Šrouba, který se s ním nepáral a z první jej poslal pod víko. Akce vedoucí ke druhému gólu se zrodila na kopačkách Jaroslava Váni, když vyvezl středem hřiště balón, poslal jej do prostoru pravého křídla na nabíhajícího Luboše Valtra, jehož křížná přihrávka do brankoviště našla opět sprintujícího a vzápětí do sítě doklepávajícího Jana Šrouba.

Třetímu gólu nejprve zabránilo po vydařené střele Oldřicha Buřiče břevno, tříbrankové vedení nám však zanedlouho zajistil jeho bratr Jan, jenž se zmocnil odraženého balónu, proti atakům soupeře jej udržel, posunul a z kroku trefil přesným bodlem angličana. Nejefektnější akci dne si schovalo na 35. minutu duo Pavel Bezstarosti – Jaroslav Váňa. Prvně jmenovaný po úniku přihrával zleva před branku, kam nabíhal druhý jmenovaný, jenž měl míč na dlouhou nohu a rozhodl se jej tedy zasáhnout skluzem. To se mu podařilo a balón směřoval podél padajícího gólmana mimo jeho dosah za brankovou čáru. Panu Váňovi, zřejmě zvyklému z Brna na jiné kousky, ovšem tento způsob zakončení nejspíš připadal příliš fádní a rozhodl se pro jeho vyšperkování. Během svého skluzu se vyhoupl sounož zpět na nohy a plynule se vrhl za míčem ještě rybičkou, přičemž provedl tak bleskurychlý obrat o 180° podél axis transversalis, že by se při něm i za použití záchranných lan natřikrát zlomil i gumový Jackie Chan v dobách své největší slávy.

Díky této cirkusové vložce naše koncentrace poněkud polevila a dovolili jsme protivníkovi snížit. Po dlouhém nákopu k naší bráně směřovala heterogenní trojice prvků v pořadí vysoký balón – rychlý protihráč – sošný Oldřich Buřič, ovšem (jak i vyplývá z povahy uvedených elementů) vzájemně se dostihnout se podařilo pouze první dvojici a z jejího okamžitého znovurozdělení rezultovala střela ke vzdálenější tyči. Vzápětí nám mohl čtyřbrankový náskok vrátit Luboš Valtr, jeho ránu však zastavilo břevno. Tentýž hráč ovšem zanedlouho pátý gól našeho týmu stejně přidal, když na naší polovině vystihl přihrávku soupeře, poslal míč do středu na Pavla Bezstarosti, ten vysunul do křídla Jaroslava Váňu, který dokonale přihrál před bránu nabíhajícímu Luboši Valtrovi, pro něhož již nebyl problém uklidit míč do odkryté svatyně. Poslední slovo měl těsně před koncem utkání útočník soupeře, když potáhl míč, mezi dvěma našimi plejery mu nezbývalo než z 10m vypálit a střela zaplula do bližší šibenice.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Šroub, Valtr, Bezstarosti, Buřič Jan, Buřič O., Váňa

Branky: Šroub 2, Buřič Jan , Valtr , Váňa

Bee Sting - TJ Sokol Letkov 3:3 (1:2)

21. únor 2009, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 125   fotogalerie

Tým Letkova, aktuálně okupující předposlední místo krajského přeboru, pro nás měl být papírově snadným soupeřem, ovšem realita byla poněkud odlišná. Začátek duelu však žádné potíže nenaznačoval. Již po pár minutách předvedlo jednoduchou kolmou akci duo Pavel Bezstarosti – Filip Linhart, kdy prvně jmenovaný se díky rychlé narážečce s druhým dostal z vlastní poloviny až před branku protivníka, jeho přízemní pokus však gólman pokryl. Do vedení jsme se pak dostali po svižné akci s účastí tří našich borců, když pas po lajně a následný přízemní centr přetavil v gól střelou k tyči nabíhající Jan Šroub. Soupeř do té doby téměř nic nepředvedl a po úvodní pasáži se tedy zdálo, že nic nestojí v cestě poklidnému vítězství. Vyrovnání přišlo jako blesk z čistého nebe, ovšem zavinili jsme si jej vlastní ztrátou míče sami, protivník nabídnutý brejk zužitkoval. A netrvalo dlouho a už jsme prohrávali. To v hloubi soupeřovy poloviny obral obránce o míč našeho útočníka, kličkou prošel mezi dvěma našimi plejery a přečíslení tři na jednoho rezultovalo v pohodlnou dorážku do prázdné brány. Do poločasu jsme se již pořádně neoklepali a první půle tedy skončila 1:2.

Ve druhém dějství jsme dostali protivníka pod tlak, vyslali směrem k jeho brance množství střel, které však končily na brankáři, becích, nebo vedle tyčí. Protivník těžil z naší otevřené hry a hrozil protiútoky, kterých sice neměl mnoho, ale několik jich bylo nebezpečných. Jednou zastavilo jeho ránu břevno, jednou zachraňoval na brankové čáře Filip Linhart a jednou se po teči Petra Kindelmanna do vlastní šibenice vyznamenal bravurním tygřím skokem gólman František Suchý. Z našeho tlaku rezultovaly kromě zmíněných střel a jiných šancí i fauly soupeře, kterých nakonec nasbíral pět, bohužel na šestý a následný desetimetrový pokutový kop nedošlo. I tak jsme měli dva povedené přímé kopy z blízkosti pokutového území. Při prvním se Jan Buřič pokusil přímou střelou kolem zdi překvapit brankáře a míč jen těsně minul tyč. Další přímák rozehrál Luboš Valtr podél zdi na zaběhnuvšího Filipa Linharta, jenž prvně jmenovanému narazil do běhu a střelu z jeho levačky gólman reflexivně vyrazil. Gól opravdu dlouho visel na vlásku a nakonec také padl, bohužel však do naší sítě. Necelých pět minut před závěrečným hvizdem protivník využil poměrně nenápadný brejk ke zvýšení svého náskoku na 1:3 a pomalu se začínal radovat.

My jsme se však nevzdali, zanedlouho nekompromisně vlétl do vápna soupeře Filip Linhart, byl faulován a z penalty suverénně snížil Jan Buřič. Zhruba dvě minuty před koncem jsme přistoupili ke hře bez brankáře, jehož roli převzal Petr Kindelmann, a usadili jsme se na polovině Letkova. Protihráči zřejmě příliš často této variantě nečelili, protože jejich způsob bránění nebyl moc kvalitní a toho se nám nakonec podařilo využít. Na vrcholu přesilovkového deštníku operoval Luboš Valtr – obránci před ním nejprve ustupovali a hlídali si přihrávku na jeho spoluhráče, čehož náš bek využil k tvrdé ráně bodlem, kterou gólman vytáhl nad břevno. Když měl míč na kopačce podruhé, zřejmě poučeni z předchozí situace proti němu vystoupili naopak hned dva soupeři. Luboš Valtr tedy přihrál do strany na Petra Kindelmanna, k němuž se přesunul další obránce, náš falešný gólman poslal filigránsky míč před branku, kde nastalé početní výhody využilo trio našich borců a nakonec do branky dotlačil balón Jaroslav Váňa. Ve zbývajících vteřinách jsme se ještě pokusili vybojovat šestý akumulovaný faul a výhodu desítky, to se však nepodařilo a zápas tak skončil remízou.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Šroub, Valtr, Bezstarosti, Buřič Jan, Linhart, Váňa

Branky: Buřič Jan , Šroub , Váňa

Bee Sting - Jamajka Domažlice 8:2 (6:0)

28. únor 2009, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 141

Oblíbeného exotického soupeře Oldřicha Buřiče, který ve vzájemných soubojích oprášil svou zašlou slávu a prach z obou sošek a ve dvou letošních kláních nasázel Jamajce celkem 5 branek, jsme bez problémů porazili i v domácím zápase. O vítězství bylo rozhodnuto již během prvního dějství, k jeho snadnému dosažení přispěla i absence regulérního brankáře protivníka, kterého musel suplovat hráč z pole.

Po samostatné akci otevřel gólový účet utkání právě Oldřich Buřič, zanedlouho se trefil v našem přečíslení po přihrávce Jana Buřiče Jaroslav Váňa, když míč vypálený z jeho kopačky putoval po ose tyč – záda gólmana – opět tyč a dokutálel se pár centimetrů za brankovou čáru. Další branku přidal Pavel Bezstarosti, který jednoduše vyřešil závar před soupeřovou brankou. Do něj se sice chtíc jít vystřídat nezapojil, avšak nakonec výkon rozhodnutí odputovat na lavičku odložil, pozvolna se přesunul na soupeřovu polovinu, kde se k němu dostal odražený balón a ač jsa poměrně daleko od brány, z první vystřelil a míč skončil v síti u levé tyče. Čtvrtým gólem zakončil svůj individuální průnik Oldřich Buřič, jenž pak ještě do přestávky zkompletoval hattrick díky kolem zdi k bližší tyči filigránsky zakroucené přízemní střele z trestnému kopu. Na poločasových 6:0 upravil zároveň se závěrečným klaksonem Luboš Valtr po dvojité asistenci svých spoluhráčů – herní od Jaroslava Váni a slovní od Petra Kindelmanna. Na polovině hřiště převzal nahrávku z autu od prvně jmenovaného, otočil se směrem k soupeřově bráně a zodpovědně dbaje metodického pokynu kapitána z lavičky: „Vystřelte, zbejvaj dvě vteřiny,“ napálil suchým bodlem míč pod víko.

Ve druhém poločase tempo i naše snaha opadla, dovolili jsme Jamajce snížit a sami skórovali už jen dvakrát. Nejprve Jan Buřič dostal od Luboše Valtra přihrávku do levého křídla, zbavil se obránce a dostatek času zužitkoval k přesnému zamíření a umístěné placírce na zadní tyč. Osmý gól pak přidal po pohledné kombinační akci na malém prostoru před soupeřovým brankovištěm Luboš Valtr, když Jaroslav Váňa okolo dotírajícího protivníka přihrál prvně jmenovanému, ten prostrčil míč mezi dvěma beky Pavlu Bezstarosti, jenž mu rutinérsky narazil do náběhu a balón z jeho levačky z první napnul naposledy jamajskou síť.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Šroub, Valtr, Bezstarosti, Buřič Jan, Buřič O., Škach O., Váňa

Branky: Buřič O. 3, Valtr 2, Bezstarosti , Buřič Jan , Váňa

Bee Sting - Rejnoci Nemanice 4:7 (2:3)

28. únor 2009, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 142   fotogalerie

Snadná výhra nad Jamajkou, která nám ani nevzala mnoho sil, nás dobře naladila i do vzápětí hraného utkání s kandidátem na postup do divize. Přestože disponoval pouze dvěma hráči na střídání, zápas to byl diametrálně odlišný. Rejnoci hýřili aktivitou a individuálními i kombinačními schopnostmi a zejména suverénně nejlepší střelec přeboru Jindřich Franek dělal značnou neplechu. Ačkoliv jsme protivníkovi v některých fázích nepříjemně zatápěli, nakonec zaslouženě zvítězil.

Ještě jsme se pořádně nestačili přeorientovat na odlišné tempo a kvalitu protihráčů a už jsme prohrávali 0:2. Nejprve soupeř zužitkoval přečíslení tři na dva, v jehož finální fázi se štěstím procedil balón skrz nohy na brankové čáře stojícího Jana Šrouba. Z podobné akce vsítili Rejnoci zanedlouho i druhý gól a nevypadalo to dobře. Náš tým se z rychlého dvojitého direktu chvíli vzpamatovával, naštěstí protivník nás nedokázal dorazit, a tak se nám podařilo během krátkého časového úseku vyrovnat. Nejprve Luboš Valtr obral soupeře o balón a rychlý průnik do rozhozené obrany zakončil přízemní placírkou k zadní tyči. Zhruba minutu nato na polovině hřiště zachytil Jaroslav Váňa rozehrávku protivníka, dalšího obešel, postupoval ve dvou na jednoho zadáka a přihrál Pavlu Bezstarosti. Ten z levé strany běžel nikým nekrytý ku brance, gólman ve snaze zmenšit střelecký úhel vyběhl, padl k zemi a náš útočník jej rutinérsky – svými slovy triviálním kopem – přehodil. Jak posléze sám trefně glosoval, po vyrovnávacím gólu byl náš mančaft na koni, leč otěže třímal ve svých rukou ledabyle... a protivník toho vzápětí využil. Ultraštíhlé duo Pavel Bezstarosti – Miroslav Handlíř neuspělo v souboji s forvardem disponujícím poněkud odlišnými hodnotami na stupnici robustnosti Jindřichem Frankem a mohli už jen přihlížet jeho suverénně zakončenému sprintu k naší bráně.

Druhé dějství nabídlo podobně jako to úvodní zajímavý futsal okořeněný povedenými akcemi i góly, přičemž do rozhodujícího tříbrankového trháku se zanedlouho díky dvěma rychlým brankám dostali Rejnoci a nám se až do konce na menší než dvougólový rozdíl nepodařilo přiblížit. Když na 3:5 snížil Oldřich Buřič a vykřesal tak jiskřičku naděje na zvrat, vzápětí jsme obdrželi další gól. Naposled našemu celku svitla šance, když se nám podařilo na chvíli dostat protihráče na jeho polovině pod tlak a snížit na 4:6. Snaha o kombinaci Luboše Valtra s Janem Buřičem v prostoru 10 - 15 m před soupeřovou bránou byla sice narušována atakujícími zadáky, prvně jmenovanému se však nakonec přece jen podařilo obejít obránce a z pravého rohu hřiště se podél autové čáry prosadit průnikem a křížnou přihrávkou na druhou tyč, kde roztahoval hru Pavel Bezstarosti, jenž v mírném pádu uklidil míč levou nohou do branky. Bohužel místo kontaktního gólu přišel další inkasovaný a znovu tříbrankovou ztrátu, kterou jsme už ve zbývajícím krátkém čase nedokázali ani zkorigovat.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Šroub, Valtr, Bezstarosti, Buřič Jan, Buřič O., Škach O., Váňa

Branky: Bezstarosti 2, Buřič O. , Valtr

Bee Sting - FC Jerigo 1994 Plzeň 3:3 (1:2)

7. březena 2009, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 145

Tým Jeriga, již jasný vítěz krajského přeboru a postupující do divize, nenastoupil do utkání v nejsilnější sestavě, podobně jako my, když chyběli ze zdravotních důvodů Filip Linhart, Lukáš Husník a Jaroslav Váňa, tradiční lyžař Jan Bartošek a netradiční skialpinista Oldřich Buřič. Náš celek měl kromě touhy po potvrzení čtvrté příčky v tabulce motivaci ještě v tom, že soupeř dosud ve všech odehraných zápasech ztratil pouze 6 bodů za dvě prohry, z toho jednou s námi, a v případě úspěchu jsme tak měli možnost jako jediní mít kladnou vzájemnou bilanci, což se nakonec podařilo.

Tento cíl se nám záhy poněkud vzdálil, neboť jsme zkopírovali první vzájemné měření sil a nechali si během úvodní desetiminutovky naložit dvougólové manko. Ve zbytku zápasu však náš brankář František Suchý dovolil hráčům Jeriga skórovat jen jednou, což položilo základ pro náš návrat do utkání. Na dostřel nás ještě do poločasu přiblížil Ondřej Škach, který nechytatelně do protipohybu gólmana usměrnil nepřesný projektil z levačky Jana Šrouba. Blízko ke srovnání nepříznivého stavu byl Luboš Valtr, po svém průniku ovšem orazítkoval křížnou placírkou pouze tyčku a o několik minut později míč z jeho kopačky skončil na břevně.

Ve druhém dějství tak vyrovnal opět Ondřej Škach, který si počkal na přesnou přihrávku Jana Buřiče podél brankové čáry a neměl problém vsítit. Své povedené vystoupení pak završil Ondřej Škach o několik minut později, kdy vnikl z levé strany do vápna, jeho střela skončila na ruce obránce, následovala tedy penalta a její suverénní proměnění z kopačky Jana Buřiče. Úplný obrat se nám však nepodařilo udržet a soupeř díky povedené akci srovnal na 3:3. Do konce zápasu se již skóre nezměnilo, přestože několik šancí se ještě urodilo na obou stranách, například Luboš Valtr trefil znovu tyč, a výsledná remíza je zřejmě odpovídajícím výsledkem poměru sil na hřišti.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Šroub, Valtr, Bezstarosti, Buřič Jan, Kindelmann, Škach O.

Branky: Škach O. 2, Buřič Jan

Bee Sting - FC Playmakers Plzeň 6:5 (2:3)

7. březena 2009, Krajský přebor 2008/2009 - utkání č. 147   fotogalerie

Před posledním utkáním sezóny již bylo jasné, že neskončíme v tabulce na jiném než čtvrtém místě, mohli jsme tedy hrát naprosto uvolněně. Duel měl opačný průběh než předchozí zápas s Jerigem, tentokrát jsme 2:0 vedli my a na 2:3 otočil protivník, nakonec jsme však vítězství stejně brali my.

Gólový účet utkání otevřel Luboš Valtr, který obral soupeře o míč a následný brejk vyřešil kličkou obránci a křížnou střelou k tyči. Na 2:0 zvýšil Ondřej Škach, který nejen dostál své přezdívce Kaká, ale navíc ještě přidal přídomek Džegr. Jeho akce nesla v úvodní fázi prvky brazilské hravosti s balónem, když zamotal svými zapeklitými kličkami všechny proti- i spoluhráče (a navzdory všem přírodním zákonům však ne sebe), a poté z polohy na všech čtyřech hokejově vybruslil z klubka zmatených futsalistů až před bránu, kde nezadržitelně skóroval. Tento moment nás zřejmě poněkud vyvedl z koncentrace a protivníkovi se ještě do přestávky povedlo otočit. První gól padl po tečované ráně z dálky, druhý podobně, když střela prošla našemu hráči houslemi, a třetí po nepřesném výhozu brankáře Františka Suchého.

Na 3:3 vyrovnal v úvodu druhého poločasu po úniku Jana Buřiče podél pravé lajny a jeho následném centru Petr Kindelmann, který sklepl míč z voleje neomylně do sítě. Brzy jsme však opět inkasovali, když Luboš Valtr nejprve sice vybojoval míč, avšak při následném brejku soupeř zachytil jeho přihrávku a své přečíslení zužitkoval. Luboš Valtr to zanedlouho dvojnásobně napravil, když nejprve rozehrál nepřímý volný kop z hranice pokutového území Playmakerů na Jana Buřiče, jehož střelu na brankové čáře ještě tečoval intimními partiemi Ondřej Škach (jenž situaci posléze komentoval slovy: „Ještě že jsem nebyl vzrušenej, to bych to vyrazil“). Na 5:4 pak upravil Jan Buřič po akci Luboše Valtra, který na vlastní polovině drze nasadil dotírajícímu útočníkovi housle, potáhl míč, jeslemi dalšímu soupeři přihrál prvně jmenovanému, ten rutinérsky zacílil a poslal balón přesně k bližší tyči. Přestože se nám toto vedení nepodařilo udržet, výhru jsme urvali, když míč po rozehraném autu Petra Kindelmanna a teči soupeřova beka doputoval až k Janu Šroubovi, jehož levačka jej expedovala k zadní tyči protivníkovi svatyně a uzavřela tak naši poměrně vydařenou premiérovou sezónu v krajském přeboru.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Šroub, Valtr, Bezstarosti, Buřič Jan, Kindelmann, Škach O.

Branky: Škach O. 2, Buřič Jan , Kindelmann , Šroub , Valtr

Přihlásit se