Bee Sting Plzeň > B-tým > Sezóna 2014/2015 > I. třída 2014/2015

I. třída 2014/2015


Statistika soutěže
# Jméno Góly Zápasy
1. Jan Šroub 18 17
2. Pavel Bezstarosti 12 9
3. Oldřich Buřič 9 7
4. Jan Bartošek 5 16
5. Karel Švarc 4 8
6. Lukáš Husník 3 1
7. Ondřej Najman 3 6
8. Jan Miška 3 7
9. Miroslav Handlíř 3 9
10. Martin Trojovský 3 11
11. Petr Kindelmann 2 17
12. Ondřej Škach 1 4
13. František Suchý 0 1
14. Robert Zemčík 0 2
15. Jan Klepáček 0 6
16. Martin Holý 0 14

Bee Sting "B" - Exmet B 4:3 (1:1)

13. září 2014, I. třída 2014/2015

Mančaft vzniklý sloučením Exmetu a Bowling Baru Luna (resp. jeho B-tým) disponuje širokou hráčskou základnou a k utkání se dostavil v dobré sestavě. Přesto se nám ho podařilo zaskočit a těsně porazit.

Sestava: Holý M., Bartošek, Kindelmann, Miška, Šroub, Bezstarosti, Najman, Škach O., Švarc K.

Branky: Bezstarosti , Miška , Najman , Švarc K.

Bee Sting "B" - Tahouni 1:4 (1:1)

13. září 2014, I. třída 2014/2015

Po solidním prvním poločase se náš tým nedokázal již ani jednou gólově prosadit, přestože příležitosti byly, a naopak třikrát inkasoval.

Sestava: Holý M., Bartošek, Kindelmann, Miška, Šroub, Bezstarosti, Najman, Škach O., Švarc K.

Branky: Škach O.

Bee Sting "B" - Plzeňský ležák 0:4 (0:2)

20. září 2014, I. třída 2014/2015

Jméno soupeře neodpovídá jeho pojetí hry. Dnes nás převyšoval prakticky ve všech herních činnostech a trestal naše chyby. Včelkám se nedá upřít snaha, ale ta byla eliminována dobře fungující obranou soupeře v čele s reprezentantem Michalem Holým. Pokud jsme ji občas dokázali překonat, tak nám čestný úspěch překazil skvělý gólman.

Sestava: Holý M., Handlíř, Kindelmann, Miška, Šroub, Bezstarosti, Bartošek, Najman

Bee Sting "B" - FC Psycho 8:4 (5:1)

27. září 2014, I. třída 2014/2015

Zasloužené vítězství BS po solidním a zodpovědném výkonu, zejména v první půli utákání.

Popis našich branek:

1:0 Po útoku Jana Bartoška z levé strany se v mírné skrumáži před soupeřovou brankou odrazil míč k nehlédanému Pavlu Bezstarosti, který placírkou z cca 5 m trefil odkrytou pravou polovinu branky.

2:0 Jan Miška překopl zadáky na nabíhajícího Pavla Bezstarosti a ten stačil píchnout míč před vybíhajícím golmanem k radosti BS (a k svému překvapení) tak dobře, že modrobílá meruna doputovala do sítě.

3:0 Po zisku míče na vlastní polovině se dostala dvojice Jan Šroub - Pavel Bezstarosti do brejku a tvářemi v tvář strážci soupeřovy svatyně zvládla situaci – do černého zakončoval po přihrávce Pavla Bezstarosti Jan Šroub.

3:1 Slabší chvilku si vybral náš brankář, když kapituloval jesličkami po přízemní střele soupeře ze vzdálenosti cca 9 m.

4:1 Další z protiútoků BS, kdy Jan Miška posunul míč na Jana Šrouba, který se dobrým náběhem dostal před obránce a z prvního dotyku poslal míč levačkou podél vybíhajícího gólmana.

5:1 Jan Miška zatáhl míč po pravé straně, dostal se do střelecké pozice a ačkoli mohl ještě přihrávat na střed volnému spoluhráči, vzal to správně na sebe a prudkou střelou k pravé tyči zvýšil vedení BS na rozdíl čtyř branek.

Šestému gólu předcházela nejhezčí akce utkání, podmíněná dobrým pohybem Petra Kindelmanna, jenž si narazil s Pavlem Bezstarosti a následně z jedné poslal míč napříč brankovým územím na zadní tyč, kde dorážel do sítě Jan Miška.

Naši sedmou branku zrežírovalo duo Jan Šroub - Pavel Bezstarosti a jejich brejk, když první jmenovaný přihrál druhému a v následné situaci dvou na osamoceného gólmana vybral Pavel Bezstarosti variantu nepřihrát Janu Šroubovi a sám zakončil.

Gólový účet utkání na 8:4 byl završen následovně po dobrém napadání v podání Jana Šrouba, které vedlo k chybě zadáka Psycha, jehož obral o míč Pavel Bezstarosti. Následný nájezd útočné dvojice Bezstarosti - Šroub na gólmana byl úspěšně vyřešen následovně: Bezstarosti na Šrouba a zpět a Bezstarosti pohodlně až bezstarostně skóruje.

Sestava: Holý M., Miška, Bartošek, Kindelmann, Šroub, Bezstarosti, Handlíř

Branky: Bezstarosti 4, Miška 2, Šroub 2

Bee Sting "B" - No Limit Bar B 2:6 (0:2)

4. říjen 2014, I. třída 2014/2015

První gól jsme inkasovali krátce po zahájení utkání. Po špatné přihrávce M.H. se soupeř dostal do přečíslení a ujal se rychlého vedení. Neuběhlo ani 5 minut a P.B. nezachytil náběh za obranu a BS prohrával 2:0. Obraz hry byl po zbytek prvního poločasu vyrovnaný, s několika solidními brankovými příležitostmi BS, avšak bez gólového efektu. Odhodlání vyrovnat, s nímž šel BS do druhé půle, mírně rozklížila třetí inkasovaná branka v úvodu druhého dějství. Krátce nato však svitla jiskra naděje, když po přihrávce J.Š. snížil dobře sedlou střelou k tyči P.B. Na gólový úspěch se bohužel napodařilo hned navázat, naopak - inkasovali jsme počtvrté a popáté. Druhou a poslední branku vsítil BS po jednom z protiútoků M. Handlířem. A ačkoli snad byl poté ještě čas s utkáním něco udělat, fatální nemohoucnost BS ve finální fázi a v koncovce zvrat v průběhu utkání nepřipustila. V závěrečném rozkladu, kdy už jsme prohrávali 2:6, jsme se ještě pokusili ... no naši marnost dokládá neproměněný pokutový kop po faulu na J.Š. (o zahození penalty se postaral sám postižený) a střela stejného hráče do břevna po závaru před soupeřovou bránou těsně před závěrečným hvizdem. Celkový souhrnný popis a dojem: BS chyboval příliš často v rozehrávce z obrany a byl tuze špatný v koncovce. Soupeř, posílený o 2 futsalisty z B mužstva Indossu, dokázal chyb BS využít a zaslouženě si připsal tři body.

Sestava: Bezstarosti, Handlíř, Bartošek, Kindelmann, Miška, Šroub, Švarc K., Trojovský

Branky: Bezstarosti , Handlíř

Bee Sting "B" - FC Inter Plzeň 5:4 (2:1)

11. říjen 2014, I. třída 2014/2015

O volební sobotě se BS představil v utkání proti týmu FC Inter Plzeň. Od úvodního hvizdu bylo jasné, že nás čeká "vojna s rychlým technickým turkem". Nežli si však protivník stačil nabrousit šavličky, pálila do černého naše puška tovární značky Jan Šroub, to když po krátké nátlakové akci otevřela skóre střelou k levé tyči.

Týmu Interu se ale brzy podařilo po rychlé kombinační akci vyrovnat a následovala delší pasáž hry, trvající v podstatě celý první poločas, kdy jsme zuby nechty odolávali tlaku a jen tu a tam se nadechli k útočnému výpadu. No a z jednoho z těchto nádechů se urodilo - po odebrání míče soupeři jsme vyrazili ve třech do protiútoku, některý z našich zadáků posunul míč na Ondřeje Najmana a ten milimetrovou diagonální přihrávkou mezi zadáky Interu našel nehlídaného Pavla Bezstarosti, který se v lehké pozici nezmýlil a placírkou uklidil do sítě. Stav 2:1 ve prospěch BS vydržel až do konce prvního poločasu, m.j. díky dobrému výkonu našeho golmana Martina Holého.

Od počátku druhého poločasu přistoupil tým Interu k účinné nátlakové hře, se kterou jsme si nevěděli rady a prvních cca deset minut druhé půle se nedostali ke kloudnému útoku. Svoji převahu soupeř přetavil ve dva góly a rázem jsme tahali za kratší konec. Když to nešlo ze hry, pomohli jsme si standardkou. Po rozehraném rohu srovnal skóre utkání umístěnou střelou k tyči Jan Šroub. "Tři tři dobrý" zkonstatoval předseda klubu a trenér v jedné osobě, Petr Kindelmann, během oddychového času vyžádaného soupeřem cca 6 minut před koncem utkání, a dodal něco v tom smyslu, že bychom to dobrou pohyblivou obranou už mohli na bod ukopat. S pouhým bodem se ovšem nesmířil Ondřej Najman, který našel střelou z úhlu z pravé strany skulinu mezi golmanem a tyčí, kteroužto brankou na 4:3 ve prospěch BS vyzval soupeře k závěrečné power play. V té Inter cca minutu před koncem "na posledním" chyboval - Pavel Bezstarosti obral soupeřova rozehrávače o míč a doběhl s ním pro pojistku v podobě pátého gólu BS.

Když už se zdálo, že je hotovo, připustili jsme komplikaci - to se jeden z šikovných útočníků Interu vydal rovnou z rozehrávky ze středu hřiště k naší brance a dílem naším podceněním, dílem svým umem prošel jak nůž máslem naší obranou a korigoval na konečných 5:4 z pohledu BS. Úplný závěr utkání byl lekcí z astrofyziky, když po ohlášené půlmitutě do konce utkání jedním rozhodčím (těsně před naší rozehrávkou po posledním inkasovaném gólu) neuběhlo ani 5 vteřin a druhý z rozhodčích ukončil utkání. Závěrečný hvizd tak znamenal nejen tři body pro BS, ale také potvrdil Einsteinem předvídanou relativitu času. Celkový souhrnný popis a dojem: Těžký soupeř, těžká práce, BS nebyl fotbalovější, ale kolektivním bojovným výkonem si došel pro tři body. Pochvalně na náš účet hodnotil utkání jeden z interských, když ve svém mailovém komentáři uvedl (vedle závazku k zakoupení piva našemu trenérovi) m.j. "... Chtěl jsem ještě jednou pogratulovat k výhře. Hráli jste chytře a každou naší chybu potrestali z brejku a je prostě vidět, že už spolu nějakej ten pátek kopete. ..."

Sestava: Bezstarosti, Šroub, Najman, Bartošek, Handlíř, Holý M., Kindelmann, Trojovský

Branky: Bezstarosti 2, Šroub 2, Najman

Bee Sting "B" - FC Playmakers Plzeň B 6:4 (3:1)

18. říjen 2014, I. třída 2014/2015

Z mlhy říjnového dopoledne na nás „Tvůrci hry“ vyrukovali v sestavě podobné té, která se prokopala do finále Krajského přeboru 2013/14 a tomu odpovídal také obraz hry v počáteční fázi utkání. A tak, ačkoli letošní pouťová sezóna skončila, užili jsme si během prvních 5 minut zápasu kolotočových radovánek do sytosti. Výsledkem úvodní převahy Playmakers byla první branka v naší síti. Zatímco hlavní reportér zápasu a současně nejproduktivnější hráč této sezóny, bojujíc se svojí prostatou, křtil své nové zářící kopačky u blízkého keře, tak stejný orgán J.Š. lehce pozměnil dráhu střely mimo dosah Mártyho.

Uspokojen brzkým vedením, soupeř trochu polevil v koncentraci, čehož BS využíval k útočným výpadům. Po akci trojice Bezstarosti, Kindelmann, Handlíř se včelkám podařilo vyrovnat, když po nahrávce P. Kindelmanna stačilo P. Bezstarosti jen správně nastavit nohu a usměrnit míč z půlmetru do odkryté branky. Netrvalo dlouho a šli jsme do vedení díky jedovaté střele Jana Šrouba, která vypadla brankaři z rukou do sítě. Autorovi branky nahrával na gól rozehrávkou rohu (asi Petr Kindelmann). Za stavu 2:1 ve prospěch BS se Playmakers, jisti si svojí kvalitou, pokoušeli o občasnou power play, kterýžto způsob hry se jim vymstil. Při jedné ze ztrát v našem obranném pásmu se k míči dostal Jan Šroub a přes dvě třetiny hřiště trefil prázdnou branku soupeře. Strany se měnily za stavu 3:1 pro BS.

Od začátku druhé půle se do nás Playmakers pořádně zakousli, takže chvílemi jsme se dokázali vymanit z obranného sevření jen necílenými odkopy. Ovšem zatímco na straně soupeře byla futsalová kvalita, na straně BS byl Jan Šroub. Čtvrtý gól BS připravil J. Šroubovi O. Najman, který utekl podél levé lajny, dostal se do zakončení, míč se po střele vyražené golmanem dostal zpět k O. Najmanovi a ten v následném závaru snad stačil ještě posunout na J. Šrouba, který levačkou propasíroval míč mezi tři tyče. Ani po dalším obdrženém gólu to soupeř nevzdal a chvílemi nás mačkal jak citron, nicméně díky dobře chytajícímu M. Holému a optimálnímu umístění brankové konstrukce jsme odolávali. A když se podařil další z protiútoků, zakončený dnes výborným O. Najmanem střelou levačkou do šibenice (zřejmě si všiml, že je gólman hostí trochu z branky, tak to trefil přesně do levé šibenice), přiblížili jsme se třem bodům nadosah.

Úplně hladké doputování k vítězství se ale nekonalo. Po sérii tyček a břeven se Playmakers přecejen gólově prosadili a poměrně brzy přistoupili k power play. V té však překazil soupeři plány střelec utkání, J. Šroub, jenž svým druhým lobem a celkově svým čtvrtým zásahem v utkání posunul BS opět do čtyřbrankového vedení.

V posledních minutách ještě soupeř snížil na 6:4, víc už ale soupeři čas nedovolil a BS se mohl radovat z druhého vítězství v řadě. Celkový souhrnný popis a dojem: Proti velmi kvalitnímu soupeři předvedl BS zodpovědný bojovný výkon. Dlužno přiznat, že k zisku tří bodů přispěla včelkám tentokrát i značná porce štěstí.

Sestava: Šroub, Bezstarosti, Najman, Bartošek, Handlíř, Holý M., Kindelmann

Branky: Šroub 4, Bezstarosti , Najman

Bee Sting "B" - Green Rebels 4:2 (3:2)

25. říjen 2014, I. třída 2014/2015

Do utkání proti Green Rebels šly naše útočné vozby posíleny o tradičního střelce A týmu BS, Lukáše Husníka. Naproti tomu nemoci (M.Handlíř), rodinné povinnosti (O.Najman) a časová dezorientace (J.Bartošek) zkorigovaly počet hráčů do pole, v němž jsme do zápasu vstupovali, na pouhých 5 ks. Nízký počet hráčů se však v chladném dopoledni neukázal handicapem. Skóre otevřel cca v 10 minutě po rohu rozehraném Pavlem Bezstarosti Lukáš Husník. Pár minut nato, při dalším z našich rohů, si aktéři první branky své role nahravače a zakončovatele vyměnili a šli jsme do dvougólového vedení. Za stavu 2:0 ve prospěch BS se do utkání zapojil manažer týmu, Jan Bartošek (tuto informaci uvádí agentury jako pouhé konstatování, bez snahy akcentovat příčinnou souvislosti mezi příchodem manažera a dalším vývojem utkání). No a poté, co se manažer týmu zapojil do hry, podařilo se soupeři během krátké chvíle vyrovnat. Snížení na 1:2 se událo tak, že zadák Green rebels překopl naši obranu v čele resp. v týle s P. Bezstarosti a ten sázeje na kvality golmana BS se pro tentokrát zmýlil - Martin Holý byl sice první u balonu, ale ve vzdušný souboj neopanoval a míč odrazem od zeleného rebela doputoval do naší svatyně. Druhý gól v naší síti padl po prudké umístěné střele z úhlu a lze jej považovat spíše za produkt nesporné kvality soupeře než za selhání obranné hry včelek. Vyrovnávací brankou se soupeř dostal do obrátek, my jsme však dokázali dokonale využít svou silnou zbraň, a sice rohové kopy. To se k jedné rozehrávce z rohového bodu postavil Jan Bartošek a skvěle našel na zadní tyči naběhnuvšího Lukáše Husníka, který se svou výkonnostně slabší pravou nohou nezmýlil. Vedení 3:2 jsme do změny stran udrželi a v druhém poločase ještě navýšili. Autorem čtvrté branky BS a své třetí v utkání byl Lukáš Husník, který si po přihrávce od Jana Bartoška počkal, až se golman rebelů pohne do směru, v němž očekával přihrávku, a pohodlnou placírkou dovršil svůj hattrick.

Sestava: Husník, Bezstarosti, Bartošek, Holý M., Kindelmann, Šroub, Trojovský

Branky: Husník 3, Bezstarosti

Bee Sting "B" - Z vůle 9:4 (5:1)

1. listopad 2014, I. třída 2014/2015

Sestava: Bezstarosti, Handlíř, Šroub, Trojovský, Bartošek, Holý M., Kindelmann, Miška

Branky: Bezstarosti 2, Handlíř 2, Šroub 2, Trojovský 2, Bartošek

Bee Sting "B" - Tahouni 0:5 (0:2)

12. duben 2015, I. třída 2014/2015

Sestava: Bartošek, Handlíř, Holý M., Kindelmann, Klepáček, Švarc K., Šroub, Trojovský

Bee Sting "B" - Exmet B 1:4 (1:2)

18. duben 2015, I. třída 2014/2015

Sestava: Bartošek, Buřič O., Handlíř, Holý M., Kindelmann, Šroub, Švarc K., Trojovský

Branky: Bartošek

Bee Sting "B" - FC Playmakers Plzeň B 4:13 (2:8)

25. duben 2015, I. třída 2014/2015

Sestava: Šroub, Buřič O., Trojovský, Holý M., Kindelmann, Klepáček, Škach O., Švarc K., Zemčík

Branky: Šroub 2, Buřič O. , Trojovský

Bee Sting "B" - FC Psycho B 2:2 (0:1)

2. květen 2015, I. třída 2014/2015

Sestava: Buřič O., Bartošek, Kindelmann, Klepáček, Miška, Suchý F., Šroub

Branky: Buřič O. 2

Bee Sting "B" - Plzeňský ležák 10:1 (4:1)

9. květen 2015, I. třída 2014/2015

Sestava: Šroub, Švarc K., Bartošek, Buřič O., Handlíř, Holý M., Kindelmann, Trojovský

Branky: Šroub 6, Švarc K. 2, Bartošek , Buřič O.

Bee Sting "B" - FC Inter Plzeň 1:6 (1:3)

17. květen 2015, I. třída 2014/2015

Sestava: Kindelmann, Bartošek, Buřič O., Holý M., Klepáček, Šroub, Trojovský, Zemčík

Branky: Kindelmann

Bee Sting "B" - No Limit Bar B 6:7 (3:3)

23. květen 2015, I. třída 2014/2015

Sestava: Buřič O., Bartošek, Kindelmann, Švarc K., Klepáček, Najman, Škach O., Šroub, Trojovský

Branky: Buřič O. 3, Bartošek , Kindelmann , Švarc K.

Bee Sting "B" - Z vůle 5:0 kontumace 

31. květen 2015, I. třída 2014/2015

Bee Sting "B" - Green Rebels 3:4 (2:2)

7. červen 2015, I. třída 2014/2015

Sestava: Buřič O., Bartošek, Holý M., Kindelmann, Klepáček, Šroub, Trojovský

Branky: Buřič O. 2, Bartošek

Přihlásit se