Bee Sting Plzeň > B-tým > Sezóna 2003/2004 > I.třída 2003/2004

I.třída 2003/2004


Konečná tabulka
# Klub Z V R P Skóre Body
1. TJ Bouda 18 12 3 3 60:38 39
2. Bee Sting "B" 18 11 2 5 57:33 35
3. Koterov 18 10 1 7 53:40 31
4. Teplárna 18 8 3 7 46:31 27
5. Zlomený kolo 18 7 5 6 43:35 26
6. Big Beer 18 7 2 9 43:68 23
7. Fortuna 18 5 4 8 47:52 22
8. Lokos Albion 18 7 1 10 46:55 22
9. Valící kameny 18 5 2 11 32:52 17
10. FC Splávek 18 4 3 11 44:67 15

Statistika soutěže
# Jméno Góly Zápasy
1. Oldřich Buřič 21 16
2. Luboš Valtr 9 10
3. Jaroslav Váňa 8 13
4. Miroslav Handlíř 5 17
5. Petr Kindelmann 4 13
6. Jan Buřič 3 9
7. Tomáš Matoušek 3 12
8. Jan Miška 1 1
9. Ondřej Škach 1 5
10. Jan Bartošek 1 6
11. Jan Sedláček 1 10
12. Pavel Toupal 0 1
13. František Suchý 0 2
14. Martin Považan 0 5
15. Martin Holý 0 15

Bee Sting "B" - Big Beer 6:2 (3:1)

20. září 2003, I.třída 2003/2004 - 3.kolo

Po prvních dvou odložených utkáních pro nás byl zápas třetího kola s Big Beerem startem do sezóny. Nezačali jsme ale zrovna nejlépe a už v úvodu se soupeř prosadil u postranní čáry přes Tomáše Matouška a prohrávali jsme 0:1. Naštěstí se podařilo rychle vyrovnat, když středem hřiště prošel Oldřich Buřič a prostřelil brankáře. Do vedení jsme šli po gólu Jana Buřiče, který doklepl do sítě střelu Luboše Valtra odraženou od tyčky. Ještě do poločasu vedla bratrská spolupráce ke třetímu našemu gólu. Oldřich Buřič našel dlouhou křižnou přihrávkou Jana Buřiče, ten si míč nadhodil a trefil přesně k tyči.

Po změně stran nás soupeř zatlačil, ale když už se dostal do šance zakročil skvělý Martin Holý v naší bráně. Snížení na 3:2 přišlo po nevině vypadajícím přehození naší obrana, když čisté svědomí rozhodně neměl Jan Buřič a soupeř lehkou tečí přehodil našeho gólmana. Klid na naše kopačky vrátil Oldřich Buřič, poté co po přihrávce Miroslava Handlíře zvýšil levačkou skrz nohy brankáře na 4:2. Míč na náš pátý gól putoval po ose Oldřich Buřič – Luboš Valtr (patou) – Jan Sedláček – síť soupeřovy brány. V závěru už soupeř rezignoval a po přihrávce Luboše Valtra obešel Oldřich Buřič gólmana a uzavřel skóre na konečných 6:2.

Sestava: Holý M., Buřič Jan, Handlíř, Matoušek, Sedláček, Buřič O., Považan, Valtr

Branky: Buřič O. 3, Buřič Jan 2, Sedláček

Bee Sting "B" - Zlomený kolo 1:1 (1:0)

27. září 2003, I.třída 2003/2004 - 4.kolo

Ve vyrovnaném utkání si nikdo nevytvořil trvalejší převahu. Obě mužstva si vypracovala dostatek šancí, ale výborní brankáři pustili za svá záda pouze po jedné střele. Náš gól padl na konci prvního poločasu, kdy soupeř reklamoval údajnou ruku Jaroslava Váni. Rozhodčí nechal pokračovat ve hře a nesoustředěný brankář soupeře nastřelil Ondřeje Škacha, pro kterého již nebyl problém dopravit míč do prázdné branky. Protivník nasbíral velice rychle 4 fauly. Ty se mu dařilo držet disciplinovanou hrou až do závěru poločasu, kdy naprosto zbytečně fauloval ještě dvakrát. Měli jsme tedy možnost zahrávat desítku. Míč si vzal Miroslav Handlíř, ale brankář soupeře jeho střelu vyrazil na roh. Ve druhém poločase padl stejně jako v první půli pouze jeden gól, tentokrát naneštěstí do naší sítě. Soupeř zatáhl míč po pravé straně a jeho pomalá střela prošla mezi nohama jak bránícího Oldřicha Buřiče tak i brankáře Martina Holého až do sítě.

Sestava: Holý M., Buřič O., Handlíř, Matoušek, Škach O., Toupal Pav., Váňa

Branky: Škach O.

Bee Sting "B" - Valící Kameny 1:0 (0:0)

4. říjen 2003, I.třída 2003/2004 - 1.kolo (dohrávka)

V dohrávce proti Valícím kamenům (nejdříve byl zápas odložen z důvodu ostravské svatby Pavla Toupala, na druhý pokus se nehrálo kvůli dešti) se dostat do šance dlouho nedařilo ani jednomu ze soupeřů. Když už se to někomu podařilo, zasahovali spolehliví brankáři. Jediná branka utkání padla z kopačky Luboše Valtra, který střílel z přihrávky Ondřeje Škacha. V závěru jsme se sice dostali pod tlak, ale tři body se nám ubránit podařilo.

Sestava: Holý M., Buřič Jan, Handlíř, Valtr, Považan, Škach O., Váňa

Branky: Valtr

Bee Sting "B" - Koterov 1:3 (1:1)

4. říjen 2003, I.třída 2003/2004 - 5.kolo

Do utkání jsme vstoupili velmi špatně. Rozhodčí zahájil hru a soupeř rozehrál ze středového kruhu, přičemž naši hráči se teprve začali dohadovat nad složením zahajovací čtyřky. Protihráči pohodlně prošli (aniž si náš celek všiml že už hra začala) až před brankáře Martina Holého a vstřelili pohodlně první branku utkání. V polovině první části zápasu převzal u postraní čára míč Luboš Valtr a přesnou střelou do horního rohu soupeřovy branky nedal brankáři šanci a vyrovnal. Během prvního poločasu nasbíral soupeř celkem 7 faulů, a proto jsme měli možnost zahrávat dvě desítky. Ani Martin Považan ani Jan Buřič (ten kopal dokonce z devíti metrů) však úspěšní nebyli. Ve druhém poločase ztratil míč na vlastní polovině Jaroslav Váňa a protivník přesnou střelou k tyči vstřelil druhou branku. Na konci zápasu muselo naše mužstvo riskovat a v poslední minutě po jednom z rohových kopů unikl hráč soupeře, přehodil vybíhajícího brankáře Martina Holého a zvýšil na konečných 3:1.

Sestava: Holý M., Buřič Jan, Handlíř, Matoušek, Považan, Škach O., Valtr, Váňa

Branky: Valtr

Bee Sting "B" - TJ Bouda 4:4 (3:1)

11. říjen 2003, I.třída 2003/2004 - 6.kolo

Do utkání s lídrem tabulky jsme nastoupili pouze s jedním střídajícím hráčem, takže Oldřich Buřič nastupoval střídavě v útoku a obraně. První gól vstřelil právě výše jmenovaný Oldřich Buřič, když si předtím vybojoval sám míč. Soupeři se podařilo vyrovnat hlavou po rohovém kopu, když v obraně trochu zaspal Petr Kindelmann. V závěru první půle odpískal rozhodčí penaltu po faulu brankáře na pronikajícího Jana Buřiče. Pokutový kop proměnil jeho bratr Oldřich a vedli jsme 2:1. Ještě do změny stran vybojoval Jan Buřič svým důrazem míč na polovině hřiště a z jeho přihrávky zvýšil na 3:1 Jaroslav Váňa.

Po změně stran postupoval soupeř po pravém křídle, jeho akci zastavila naše obrana, ale balon se nešťastně odrazil a protivník zamířil přesně k tyči. Zpět na dvoubrankový rozdíl jsme odskočili gólem Petra Kindelmanna. Míč putoval od Jana Buřiče dlouhým pasem na Petra Kindelamanna, ten hlavou vrátil na Miroslava Handlíře, z jeho kopačky putoval míč na Jaroslava Váňu, ten vrátil zpět do křídla na Petra Kindelmanna, který prostřelil z úhlu brankáře. Čtyři minuty před koncem náš gólman vyrazil soupeřovu střelu před sebe a dobíhající soupeř snížil na 4:3. Náš celek se zavřel do obranné ulity a nebýt zkratu Jana Buřiče nakonec by se mu to i vyplatilo. V poslední minutě srazil soupeř za zády rozhodčího loktem Oldřicha Buřiče. Jan Buřič přestal na okamžik hrát, soupeř poslal dlouhý centr do našeho pokutového území a náš obránce zcela nepochopitelně vyskočil a volejbalovým smečem odpálil míč. Vysloužil za to pro sebe červenou kartu a tým připravil o dva body, protože z následné penalty soupeř vyrovnal na konečných 4:4.

Sestava: Holý M., Buřič Jan, Handlíř, Buřič O., Kindelmann, Váňa

Branky: Buřič O. 2, Kindelmann , Váňa

Bee Sting "B" - Fortuna 3:0 (1:0)

18. říjen 2003, I.třída 2003/2004 - 7.kolo

Úvod zápasu patřil nám a vypracovali jsme si i šance. Skóre zápasu s Fortunou otevřel Luboš Valtr, když získal na naší polovině míč, individuálně prošel až před bránu a z hranice vápna vystřelil ke vzdálenější tyči. Kromě gólu nastřelil tentýž hráč i tyčku. V druhé části prvního dějství převzal iniciativu soupeř a jen díky Martinu Holému v naší bráně jsme neinkasovali, když dvakrát skvělým zákrokem zneškodnil šance protivníků.

Druhá půle byla vyrovnanější, ale soupeř postupně zvyšoval své úsilí. Jeho snaha vyvrcholila však pouze nastřelenou tyčkou. Naopak náš celek vstřelil z brejku gól na 2:0. Petr Kindelmann postupoval na brankáře, ten šel na zem, na což náš útočník na vápně zasekl míč, přesnou přihrávkou vyzval ke skórování Oldřicha Buřiče, který střílel z 8 metrů placírkou do opuštěné brány. V poslední minutě pak ještě upravil na konečných 3:0 Tomáš Matoušek když po narážečce z vápna vystřelil do padajícího gólmana, od něhož se míč odrazil za brankovou čáru.

Sestava: Holý M., Handlíř, Matoušek, Valtr, Buřič O., Kindelmann, Považan, Váňa

Branky: Buřič O. , Matoušek , Valtr

Bee Sting "B" - Teplárna 4:3 (2:1)

25. říjen 2003, I.třída 2003/2004 - 8.kolo

Jelikož k utkání se nečekaně nedostavil brankář Martin Holý, musel do brány Jaroslav Váňa. Poté co mu prošla skrze ruce a následně i nohy malá domů Tomáše Matouška prohrávali jsme 0:1. Od té doby už ale náš zaskakující gólman žádnou střelu za svá záda nepustil. Okamžitě z rozehrávky po obdržené brance se nám podařilo vyrovnat. Z přihrávky Oldřicha Buřiče skóroval Petr Kindelmann. Ještě do poločasu jsme šli do vedení, když Oldřich Buřič trefil zprava levou nohou k bližší tyči.

Do druhé půle už se mezi tyče naší brány postavil narychlo povolaný František Suchý a Jaroslav Váňa se přesunul na své obvyklé místo do útoku. Změna zmíněnému hráči zjevně prospěla, což dokázal obhozením brankáře po pěkné přihrávce mezi obránce od Petra Kindelmanna. Míč se sice odrazil od tyče a dlouho to vypadalo, že se vrátí zpět do hřiště, ale nakonec se síť rozvlnila a vedli jsme 3:1. Poté si náš celek vybral slabší minuty. Nejdříve soupeř snížil po kombinaci do prázdné brány na 3:2. Následně střelu protivníka náš gólman pouze vyrazil před sebe odkud se dostal zpět a prošel mezi nohama Františka Suchého – 3:3. V závěru Jan Sedláček vybojoval míč, prošel až k soupeřově bráně, jeho střelu sice brankář vyrazil, ale balón se dostal k Jaroslavu Váňovi a ten utkání rozhodl.

Sestava: Váňa, Handlíř, Sedláček, Buřič O., Matoušek, Kindelmann, Suchý F.

Branky: Váňa 2, Buřič O. , Kindelmann

Bee Sting "B" - FC Splávek 6:0 (4:0)

1. listopad 2003, I.třída 2003/2004 - 9.kolo

V posledním podzimním kole jsme nastoupili proti celku Splávku a vedli jsme si více než dobře. Po přihrávce Oldřicha Buřiče suverénně otevřel skóre Jaroslav Váňa. Druhý gól našeho celku padl po ukázkové futsalové akci. Oldřich Buřič poslal dlouhý aut na Petra Kindelmanna, ten si zády k bráně zpracoval míč a poslal ho proti noze nabíhajícímu Luboši Valtrovi, který nekompromisní střelou zvýšil na 2:0. Hezký moment přišel po rozehrávce našeho gólmana Martina Holého. Ten předal u vlastní brány míč Oldřichu Buřičovi, který s ním prošel celé hřiště a vstřelil třetí gól našeho celku. Ještě do poločasu jsme stihli i čtvrtý gól. V přečíslení dva na jednoho dával gól Petr Kindelmann z přihrávky Tomáše Matouška.

Po změně stran narazil Jaroslav Váňa Petru Kindelmannovi, ten mu ale míč nezištně vrátil a tak mohl prvně jmenovaný doklepnout do prázdné brány a zvýšit tak na 5:0. Na konečných 6:0 upravil Oldřich Buřič, když si po rohu Tomáše Matouška nikým neatakován v klidu srovnal míč na hranici pokutového území a technickou střelou nedal gólmanovi šanci.

Sestava: Holý M., Handlíř, Matoušek, Valtr, Buřič O., Kindelmann, Váňa

Branky: Buřič O. 2, Váňa 2, Kindelmann , Valtr

Bee Sting "B" - Lokos Albion 2:4 (0:1)

27. březena 2004, I.třída 2003/2004 - 2.kolo (dohrávka)

První gólovou šanci utkání měl na hlavě hned v úvodu Petr Kindelmann, ale v dobré pozici minul branku. V polovině první půle skončil své účinkování v zápase po bolestivém zásahu míčem Jan Buřič. První branka padla po střele z pravé strany, když míč prošel skrz nohy našeho brankáře.

Po změně stran postupovala dva na jednoho dvojice Petr Kindelmann - Oldřich Buřič a z kopačky druhého jmenovaného padla vyrovnávací branka. Soupeř šel bohužel opět do vedení, když pod naším břevnem skončila střela z bezprostřední blízkosti. Náš celek dokázal opět vyrovnat, po signál z rohu, který netradičně rozehrál Luboš Valtr, skóroval na 2:2 Jaroslav Váňa. Za vyrovnaného stavu jsme šli zcela zbytečně ve třech dopředu, zkazili jsme rozehrávku a soupeř z přečíslení naklonil misky vah na svojí stranu – 2:3. V závěrečných minutých se do brány postavil Miroslav Handlíř, před soupeřovým pokutovým územím zvolil místo střely kličku, přišel o míč a soupeř do prázdné brány zvýšil na konečných 2:4.

V sestavě složené výhradně z divizních hráčů jsme propadli, dlouhá herní pauza s větším míčem na nás byla znát.

Sestava: Holý M., Buřič Jan, Handlíř, Sedláček, Buřič O., Kindelmann, Valtr, Váňa

Branky: Buřič O. , Váňa

Bee Sting "B" - Valící Kameny 2:3 (2:1)

3. duben 2004, I.třída 2003/2004 - 10.kolo

Utkání jsme začali velmi špatně a hned v první minutě jsme inkasovali po chybě našeho brankáře, který pustil dlouhý odkop soupeře, zřejmě v domnění, že jde mimo bránu. I v dalším průběhu utkání jsme dělali chyby, které však už soupeř nedokázal využít. Postupně se náš výkon zlepšoval a Oldřich Buřič dokázal dvěma góly do poločasu zápas otočit. Nejdříve se uvolnil na hranici pokutového území a levou nohou mířil přesně po zemi k tyči – 1:1, následně se stejným způsobem uvolnil ještě jednou a skóroval na 2:1, tentokrát však mířil do šibenice.

V polovině druhého poločasu zahrával soupeř rohový kop před naši branku a Miroslav Handlíř se trefil do vlastní sítě – 2:2. Rozhodující gól přišel po standardní situaci, když jeden z hráčů soupeře zůstal zcela neobsazen v našem pokutovém území (naopak dalšího protivníka střežila dvojice našich borců) a jeho střela k bližší tyči znamenala naší prohru 2:3.

Premiéru v dresu Bee Stingu si odbyl Jan Bartošek a při zranění Jana Sedláčka si dosyta zahrál.

Sestava: Holý M., Handlíř, Sedláček, Bartošek, Buřič O., Kindelmann

Branky: Buřič O. 2

Bee Sting "B" - Lokos Albion 1:0 (0:0)

17. duben 2004, I.třída 2003/2004 - 11.kolo

Po prohrané podzimní dohrávce jsme se s Lokosem Albion utkali znovu ve druhém jarním kole. Hned v úvodu utkání jsme mohli jít do vedení, ale Miroslav Handlíř netrefil hlavou odkrytou bránu soupeře. Ani další šance se nám nepodařilo využít, často naše snažení končilo podklouznutím na silně podmáčené části hřiště v soupeřově pokutovém území. Na druhé straně musel vážněji zasahovat náš brankář Martin Holý, když se blýskl reflexivním zákrokem po rychlé akci soupeře.

Ve druhé půli se podařilo vsítit branku Oldřichu Buřičovi, když zužitkoval rohový kop Miroslava Handlíře. A jelikož kromě našich tří tyček se už žádný míč za záda brankářů nedostal, získali jsme tři body za nejtěsnější výhru 1:0.

Sestava: Holý M., Buřič Jan, Handlíř, Matoušek, Bartošek, Buřič O., Kindelmann, Váňa

Branky: Buřič O.

Bee Sting "B" - Big Beer 3:4 (1:2)

24. duben 2004, I.třída 2003/2004 - 12.kolo

V zápase s Big Beer jsme šli do vedení po nádherné střele Jana Mišky, který trefil levačkou do vzdálenější šibenice. Soupeři se podařilo vyrovnat střelou po zemi, když se zhruba z desetimetrové vzdálenosti trefil přesně k levé tyči naší brány. V závěru poločasu se nejlepší střelec soupeře Karel Švehla uvolnil přes Jana Buřiče a tváří v tvář bráně se nemýlil. Strany se tedy měnili za pro nás nepříznivého stavu 1:2.

Již zmiňovaný Karel Švehla se prosadil přes Tomáše Matouška a poslal svůj celek do vedení 1:3. Další branka do naší sítě padla po individuální chybě obránce Jana Buřiče, který svým nedůrazem na polovině hřiště umožnil soupeři brejk, a protože brankář Martin Holý ani přes maximální snahu nedokázal zabránit míči v jeho cestě do sítě, prohrávali jsme už 1:4. Náš celek se nevzdával a v závěru zápasu dokázal nejen pobavit hezkou hrou a nasazením diváky, ale také ještě utkání zdramatizovat. Nejdříve po samostatném průniku trefil Miroslav Handlíř o tyč, což znamenalo snížení na 2:4. Následně pak Jan Buřič, rovněž od tyče, snížil po rozehraném rohu Oldřicha Buřiče a přistrčení Petra Kindelmanna na 3:4. Při hře bez brankáře jsme si vynutili velkou převahu, gólově jsme ale už vyšli naprázdno, takže jsme z utkání odešli bez bodu.

Pavel Bezstarosti, který se na nás přišel po dlouhé době podívat, viděl kromě sedmi gólů i tři tyče soupeřovy brány a ohodnotil náš výkon zcela výjimečně kladně.

Sestava: Holý M., Buřič Jan, Handlíř, Matoušek, Miška, Bartošek, Buřič O., Kindelmann, Považan

Branky: Buřič Jan , Handlíř , Miška

Bee Sting "B" - Zlomený kolo 3:1 (1:1)

1. květen 2004, I.třída 2003/2004 - 13.kolo

Proti Zlomenému kolu jsme šli do vedení polovině prvního poločasu, když Miroslav Handlíř kopal z vlastní poloviny aut na Luboše Valtra, který z voleje trefil míč ukázkově pod břevno. Soupeři se podařilo ještě do změny stran vyrovnat, když po rohovém kopu Miroslav Handlíř neuhlídal svého hráče a tomu se na několikáté podařilo protlačit míč do sítě.

I u další branky byl Miroslav Handlíř, tentokrát však v kladném slova smyslu. Náš obránce prošel středem hřiště a střelou po zemi překonal soupeřova brankáře - 2:1. Třetí pojišťovací gól přidal Luboš Valtr, který prudkou střelou asi ze vzdálenosti deseti metrů trefil odražený balon do sítě.

Ani tentokrát se zápas se Zlomeným kolem neobešel bez vyloučení a rozhodčí ukázal soupeři jednu červenou kartu.

Sestava: Holý M., Handlíř, Matoušek, Sedláček, Buřič O., Škach O., Valtr, Váňa

Branky: Valtr 2, Handlíř

Bee Sting "B" - Koterov 4:0 (3:0)

8. květen 2004, I.třída 2003/2004 - 14.kolo

Utkání s vedoucím celkem tabulky se nám nad očekávání povedlo. Během celého zápasu jsme měli mnohem více šancí než soupeř a zaslouženě jsme získali 3 body. První gól vstřelil Oldřich Buřič z penalty po úmyslné ruce soupeře ve vlastním brankovišti (provinivší se protihráč dostal i červenou kartu). Na 2:0 zvyšoval Jaroslav Váňa z těsné blízkosti soupeřovy branky, když na několikáté dopravil míč do soupeřovy sítě. Třetí branku vstřelil Tomáš Matoušek po rohovém kopu, když jeho poměrně lehká střela prošla jinak výbornému soupeřovu brankáři mezi nohama.

Na konečných 4:0 upravil opět Tomáš Matoušek, který prošel středem hřiště, soupeřovy hráči se rozestoupili k našim nabíhajícím útočníkům a zmiňovaný Tomáš Matoušek trefil míč přesně do šibenice.

Sestava: Holý M., Handlíř, Matoušek, Sedláček, Buřič O., Kindelmann, Váňa

Branky: Matoušek 2, Buřič O. , Váňa

Bee Sting "B" - TJ Bouda 3:6 (1:4)

15. květen 2004, I.třída 2003/2004 - 15.kolo

Poté, co náš celek sesadil minulý týden z prvního místa celek Koterova, mohl stejný kousek zopakovat proti týmu Boudy. Zápas však nezačal dobře a po tečované střele na hranici pokutového území jsme prohrávali 0:1. Nedlouho poté váhal na polovině hřiště s nahrávkou Jan Buřič, přišel o míč, soupeř pak přetlačil Jana Buřiče a zvýšil na 0:2. Zkáza pokračovala nešťastným vlastním gólem Tomáše Matouška – 0:3. Když pak Ondřej Škach v naší bráně (musel zaskočit za zraněného Martina Holého) špatně odhadl situaci a protivník se kličkou dostal za jeho záda, prohrávali jsme už 0:4. Světlým okamžikem byl závěr první půle, když Jan Sedláček poslal míč do uličky na Jana Bartoška a ten po zemi skrze brankářovy nohy snížil svým prvním gólem v dresu Bee Stingu na 1:4.

Po změně stran jsme se chtěli ještě poprat o lepší výsledek, ale hned v první minutě se soupeř trefil z dálky do šibenice a prohrávali jsme opět rozdílem čtyř branek. Na 2:5 snížil Luboš Valtr, když zužitkoval nahrávku Jana Buřiče. Soupeř odpověděl přečíslením zakončeným brankou na 2:6. Poslední slovo měl opět Luboš Valtr, když se z levého křídla trefil k bližší tyči a upravil tak na konečných 3:6.

Sestava: Škach O., Buřič Jan, Matoušek, Sedláček, Bartošek, Buřič O., Kindelmann, Valtr

Branky: Valtr 2, Bartošek

Bee Sting "B" - Fortuna 7:2 (3:0)

22. květen 2004, I.třída 2003/2004 - 16.kolo

Vstup do utkání se nám vůbec nepovedl. Nejdříve jsme nevyužili několik šancí a následně Miroslav Handlíř špatně odhadl dlouhý výhoz brankáře a což soupeř trestal přesnou střelou na vzdálenější tyč – 0:1. Zanedlouho se soupeř dostal do dvoubrankového vedení, když jeho neobsazený hráč v našem pokutovém území zužitkoval hlavičkou dlouhý centr. Naštěstí se nám ještě do poločasu podařilo skóre obrátit. Nejprve Miroslav Handlíř trefil z prostoru levého křídla na vzdálenější tyč – 1:2, následně Oldřich Buřič po samostatném průniku středem hřiště vyrovnal na 2:2, a konečně kombinaci tři na jednoho zakončil Petr Kindelmann – 3:2.

Hned po rozehrání druhého poločasu si Oldřich Buřič přivlastnil míč, po levé straně hřiště prošel vše, co mu stálo v cestě, a zvýšil na 4:2. Tím se utkání prakticky zlomilo a v dalším průběhu utkání jsme si vytvořili množství šancí, z nichž jsme tři dokázali využít. Pátý gól vstřelil Oldřich Buřič, když si naběhl na přesnou hattrickovou přihrávku Petra Kindelmanna. Šestou branku zaznamenal pohotovou střelou Miroslav Handlíř a na konečných 7:2 upravil Jaroslav Váňa.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Matoušek, Sedláček, Buřič O., Kindelmann, Váňa

Branky: Buřič O. 3, Handlíř 2, Kindelmann , Váňa

Bee Sting "B" - FC Splávek 5:0 (2:0)

12. červen 2004, I.třída 2003/2004 - 18.kolo

Skóre otevřel Oldřich Buřič, když si pohrál s bránícími protihráči a poté prostřelil brankáře. Ještě do poločasu tentýž hráč gólmana prostřelil ještě jednou, když jeho levačka zužitkovala přihrávku Petra Kindelmanna. Strany se tedy měnily za našeho vedení 2:0.

Po změně stran si Petr Kindelmann připsal další gólovou přihrávku, když z prostoru pravého křídla našel před odkrytou brankou Luboše Valtra, který zvýšil na 3:0. Třetí gól soupeře položil a tak jsme už v klidnější atmosféře přidali další dvě branky. Nejdříve míč putoval na jeden dotek po ose Jan Sedláček – Petr Kindelmann – Miroslav Handlíř – síť soupeřovy brány, když posledně jmenovaný trefil z voleje na vzdálenější tyč – 4:0. A na konečných 5:0 zvýšil Oldřich Buřič, když svůj hattrick završil střelou přes celé hřiště a míč, který se odrazil od země, skončil v šibenici odkryté branky (soupeřův brankář si vyběhl v závěru zápasu na rohový kop).

Utkání nebylo tak jednoduché, jak napovídá výsledek, ale Martin Holý v naší bráně podal vynikající výkon a několika zákroky z nejvyšší kategorie brankářského umění podržel tým a napomohl dalšímu svému čistému kontu. Oldřich Buřič se stal v tomto ročníku nejlepším střelcem I.třídy.

Sestava: Holý M., Handlíř, Sedláček, Valtr, Bartošek, Buřič O., Kindelmann, Váňa

Branky: Buřič O. 3, Handlíř , Valtr

Bee Sting "B" - Teplárna 1:0 (0:0)

12. červen 2004, I.třída 2003/2004 - 17.kolo (dohrávka)

V přímém souboji o druhé postupové místo jsme hlavně zodpovědně bránili, takže soupeř se za celé utkání nedostal do žádné vážnější šance. První půle zůstala bez branek, takže rozhodnutí přinesl až druhý poločas. Jan Sedláček přihrál na Petra Kindelmanna, ten z první posunul na Oldřicha Buřiče, který se v souboji jeden na jednoho stahovačkou zbavil obránce a levou nohou: prostřelil obránce, vstřelil jednadvacátý gól v sezóně, rozhodl utkání, stanovil konečnou podobu výsledku, pojistil druhé (postupové) místo v tabulce.

Martin Holý si připsal další lentilky jako prémii za čisté konto (v této sezóně už sedné).

Sestava: Holý M., Buřič Jan, Handlíř, Sedláček, Bartošek, Buřič O., Kindelmann, Valtr

Branky: Buřič O.

Přihlásit se