Bee Sting Plzeň > A-tým > Sezóna 1998/1999 > I.třída 1998/1999

I.třída 1998/1999


Konečná tabulka
# Klub Z V R P Skóre Body
1. SK Z Bor 18 12 3 3 52:28 39
2. FC Korda 18 9 4 5 49:36 31
3. Krvavá tlačenka 18 9 4 5 51:39 31
4. FC Musil 18 9 3 6 54:42 30
5. TDT Plzeň 18 8 1 6 51:40 30
6. Bee Sting 18 8 3 7 53:52 27
7. TJ Bouda 18 7 1 10 41:47 22
8. Teplárna 18 6 4 8 37:46 22
9. Hud. Houdek 18 4 2 12 24:43 14
10. Old. tennisstky 18 3 1 14 31:70 10

Statistika soutěže
# Jméno Góly Zápasy
1. Pavel Toupal 17 18
2. Oldřich Buřič 16 17
3. Jaroslav Váňa 8 18
4. Zdeněk Kadlec 6 15
5. Pavel Bezstarosti 2 9
6. Jaroslav Buřič 1 9
7. Luboš Valtr 1 14
8. Jan Buřič 1 17
9. Miroslav Handlíř 1 18
10. Ondřej Škach 0 12
11. František Suchý 0 18

Bee Sting - Teplárna 4:3 (1:1)

13. září 1998, I.třída 1998/1999 - 1.kolo   fotogalerie

Celou první půli našeho premiérového zápasu v I. třídě proti jednomu z favoritů Teplárně byl na našich hráčích patrný respekt ze soupeře i vyšší soutěže. Na rozbahněném hřišti jsme se snažili především neudělat chybu, což se nám celkem dařilo. Krátce po prvním střídání zatáhl po pravé straně míč Jaroslav Váňa, a svou přihrávkou od brankové čáry nasměroval na svého jmenovce Jaroslava Buřiče, který z blízka otevřel skóre. Jen za několik minut soupeř vyrovnal, když Luboš Valtr nešťastně tečoval protihráčovu střelu do protipohybu našeho brankáře. Do poločasu nás ještě vystrašilo orazítkované břevno naší branky, ale narozdíl od oblohy z tohoto mráčku naštěstí nezapršelo.

Po změně stran z nás opadl respekt a začali jsme se čím dál víc osmělovat a také dostávat do šancí. Nejhezčí akci zápasu měli na svědomí Oldřich Buřič a Pavel Toupal, kteří si několikrát vyměnili míč, a pak druhý jmenovaný předložil Oldřichu Buřičovi na jeho kopačky naprostou tutovku. Protihráči se z tímto vývojem zápasu ale nesmířili a jen několik okamžiků po rozehrávce opět vyrovnali dalekonosnou střelou do šibenice naší branky. Jazýček vah zpátky na naší stranu naklonil Zdeněk Kadlec, který unikl po křídle a z téměř nulového úhlu od brankové čáry prostřelil brankáře. Do dvoubrankového vedení jsme se dostali po ose Luboš Valtr, Oldřich Buřič, Pavel Toupal, když posledně jmenovaný korunoval svůj výborný výkon vítěznou brankou. Soupeř snížil po naší nedůraznosti v pokutovém území, kdy už brankář František Suchý nedokázal zabránit gólové střele z bezprostřední blízkosti. Pojistku našeho vítězství mohl přidat nejdříve Jan Buřič, po přihrávce Oldřicha Buřiče ale pálil do brankáře, Jaroslav Buřič pak své sólo zakončil nepřesnou střelou vedle branky. Hráči Teplárny nás v závěru utkání zatlačili před vlastní pokutové území, zahrávali sérii rohových kopů, ale přímo ohrozit branku se jim nepodařilo. Největší soupeřův tlak jsme tři minuty před koncem přerušili oddechovým časem. V posledních okamžicích zápasu jsme museli ještě čelit volnému přímému kopu z hranice pokutového území, tvrdá střela prosvištěla kolem tříčlenné zdi a za pozorného dohledu brankáře Františka Suchého se otřela o vnější stranu tyčky.

Jedinou žlutou kartu v celém utkání obdržel za neslušnou mluvu Zdeněk Kadlec. Jako již tradičně, to jest pozdě, přišel Luboš Valtr, ale tentokrát, budiž mu připsáno ke cti, stihl začátek zápasu. Celý tým podal dobrý výkon, vyzdvihnout musíme kromě střelců branek také výkon Jaroslava Váni, který roste zápas od zápasu.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Valtr, Škach O., Handlíř, Buřič O., Kadlec, Toupal Pav., Váňa, Buřič Jar.

Branky: Buřič Jar. , Buřič O. , Kadlec , Toupal Pav.

Bee Sting - Old tennisstky 11:1 (8:0)

20. září 1998, I.třída 1998/1999 - 2.kolo   fotogalerie

Do druhého kola jsme nastoupili bez kapitána Jana Buřiče, který si na dovolené vybíral zasloužené chvíle odpočinku. Jeho místo v obraně, stejně jako kapitánskou pásku, převzal Zdeněk Kadlec. Začali jsme ve velkém stylu. Nejdříve Pavel Toupal vystihl rozehrávku soupeřova brankáře a ukořistěný míč zavěsil s pomocí břevna do prázdné branky. Na 2-0 zvýšil za pomoci soupeřových obránců svým rohovým kopem Oldřich Buřič. Zhruba v páté minutě vysunul Oldřich Buřič Jaroslava Váňu, který zpracovával přihrávku tak dlouho, až se ocitl za soupeřovým brankářem, míč zasekl na brankové čáře a z ostrého úhlu skóroval. Čtvrtá branka padla opět po spolupráci dvojice Oldřich Buřič, Jaroslav Váňa, když prvně jmenovaný unikl po pravém křídle a pro Jaroslava Váňu již nebyl problém dopravit přesnou přihrávku do prázdné branky. Pak si Oldřich Buřič pohrál se soupeřovými obránci a s přehledem zkušeného harcovníka přidal pátou branku. Při šestém gólu se stal nahrávačem Jaroslav Váňa, do brejku vysunul Oldřicha Buřiče a ten znovu dokázal, že ví, jak si v takových situacích počínat. Dvojice Oldřich Buřič, Jaroslav Váňa toho ale ještě stále neměla dost, a tak první z nich vyzval druhého, aby i on dokončil svůj hattrick. Gólový účet první půle uzavřel svým gólem Pavel Toupal. Pak soupeř vyrovnal hru a dostal se do tlaku, který však nic nezmohl proti naší bezchybné obraně.

V úvodu druhého dějství docílil soupeř alespoň čestného úspěchu. Do svědomí za zkažené čisté konto by si měli sáhnout Ondřej Škach a Miroslav Handlíř. Pak se ke slovu dostal i Zdeněk Kadlec, jehož dvě střely ze střední vzdálenosti dokončily desítku v soupeřově brance. Třešničku v podobě jedenáctého gólu přidal Jaroslav Váňa, když doklepával míč do prázdné branky po ukázkové spolupráci s Miroslavem Handlířem a Ondřejem Škachem, tato akce byla bezesporu svou fotbalovou krásou i rychlostí nejhezčí akcí utkání. V samotném závěru mohly padnout ještě branky na obou stranách, ale brankář František Suchý se vyznamenal a na druhé straně pálil Pavel Toupal těsně vedle po ideální přihrávce Oldřicha Buřiče.

Jedinou žlutou kartou byl oceněn Luboš Valtr, který si ji vysloužil za skluz. I když jsme vyhráli výrazným rozdílem, nemůžeme naše vítězství příliš přeceňovat, naši sílu jistě lépe prověří těžší soupeři.

Sestava: Suchý F., Valtr, Škach O., Handlíř, Buřič O., Kadlec, Toupal Pav., Váňa, Buřič Jar.

Branky: Váňa 4, Buřič O. 3, Kadlec 2, Toupal Pav. 2

Bee Sting - TJ Bouda 1:3 (1:2)

27. září 1998, I.třída 1998/1999 - 3.kolo

Utkání se zkušeným celkem Boudy se nám vůbec nevydařilo. V obraně jsme vyrobili velké množství hloupých chyb, které dokázal soupeř potrestat, vepředu se nám naopak nepovedlo vymyslet téměř nic. Vázla spolupráce mezi útokem a obranou a nepomohlo ani míchání se sestavou. První gól jsme dostali hned po několika minutách, i když brankáři Františku Suchému se málem podařilo vyškrábnout střelu zcela osamělého protihráče. Ani ne pět minut nato se pro naše obránce záhadným způsobem dostal míč ze skrumáže k nabíhajícímu protihráči, který nekompromisní střelou potrestal krátkodobé zaváhaní Jaroslava Váni. Do poločasu se nám podařilo alespoň snížit, když Ondřej Škach zahrával dlouhý roh, hlavičkující Zdeněk Kadlec vrátil na Miroslava Handlíře, ten okamžitě bez přípravy vypálil a Zdeněk Kadlec usměrnil jeho střelu do sítě.

Úvodu druhého dějství začal naším náporem, který však brzy skončil. Soupeř odkopl míč na naší polovinu, Jan Buřič před dobíhajícím soupeřem promáchl a balon pouze lehce tečoval, na náhlou změnu směru dráhy míče už Luboš Valtr nestačil zareagovat, a tak soupeř postupoval zcela osamocen na naší branku a nabídnutou šanci dokonale využil. Zbytek zápasu jsme zatlačili Boudu před vlastní pokutové území, ale z našeho ostřelování branky jsme nevytěžili víc než dvě tyčky. Ojedinělé brejky soupeře se podařilo zlikvidovat Františku Suchému.

Žlutou kartu si odnesl za ruku Zdeněk Kadlec a do dalších zápasů tak bude nastupovat pod hrozbou třetí karty, která znamená stop na jedno utkání. Neslavně skončil zápas pro sourozence Buřičovy, Jaroslav si ošklivě roztrhl kůži na noze, Oldřich si odnesl naražená žebra a nejstarší Jan musel po jednom z hlavičkových soubojů z utkání dokonce zcela otřesen odstoupit. Doufejme, že si naši hráči vybrali smůlu a herní výpadek na hodně dopředu.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Valtr, Škach O., Handlíř, Buřič O., Kadlec, Váňa, Toupal Pav., Buřič Jar.

Branky: Kadlec

Bee Sting - Hudebniny Houdek 2:1 (1:0)

4. říjen 1998, I.třída 1998/1999 - 4.kolo   fotogalerie

Jelikož se k utkání nedostavil žádný rozhodčí, musel zápas rozhodovat laik. Ten se i přesto, že neměl ani píšťalku, zhostil svého úkolu velmi dobře, nutno ovšem dodat, že mu úlohu usnadnily svou korektní hrou oba soupeřící týmy. Hned v úvodu utkání se dostal do šance Jaroslav Buřič, ale ve slibné pozici pálil vedle. Zhruba v desáté minutě směroval svou přihrávku Oldřich Buřič na Jaroslava Buřiče, ten pálil ještě do brankáře, ale dorážka prvně jmenovaného už nás dostala do vedení. Po našem gólu nás soupeř zatlačil na naši polovinu, ale s několika šancemi si snadno poradil brankář František Suchý. V závěru poločasu ještě přihrával Jaroslav Buřič na Luboše Valtra, ten ale před prázdnou bránou nedosáhl na míč o pověstný chlup.

V úvodu druhého dějství nás protivník opět zatlačil před naší branku, ale vyloženou šanci si nevytvořil. Z naší strany po samostatném úniku pálil do boční sítě Oldřich Buřič. Pak nařídil rozhodčí penaltu po nastřelené ruce Luboše Valtra a bylo vyrovnáno. Po vyrovnávací brance jsme převzali opět otěže zápasu. Nejdříve pálil dvakrát vedle Jaroslav Buřič po přihrávkách od Jana Buřiče a Luboše Valtra. Další dvě slibné šance zahodil Jaroslav Váňa, v tváří tvář brankáři neuspěl ani Jan Buřič. Gól jsme nevstřelili ani z přímých kopů. Oldřich Buřič pálil vedle a pokusy Jana Buřiče a Zdeňka Kadlece zlikvidoval brankář. Potom se po chvilkovém zaváhání Jana Buřiče dostal do šance soupeř, ale ve výhodné pozici pálil nad. Nakonec jsme přeci jenom strhli vítězství na naší stranu. Oldřich Buřič vybojoval míč a z otočky vstřelil vítěznou branku.

Spalovači zápasu se stali Jaroslav Buřič a Jaroslav Váňa. Jasně nejlepším hráčem v našem dresu byl Oldřich Buřič. Vysoký standard podali Jan Buřič a Luboš Valtr.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Valtr, Škach O., Handlíř, Buřič O., Kadlec, Váňa, Toupal Pav., Buřič Jar.

Branky: Buřič O. 2

Bee Sting - SK Z Bor 1:4 (0:2)

11. říjen 1998, I.třída 1998/1999 - 5.kolo   fotogalerie

Proti jednomu z favoritů soutěže jsme nezačali vůbec špatně. Do slibné šance se dostal nejdříve Zdeněk Kadlec a krátce po něm Jaroslav Váňa. Bohužel ani jede z nich nenašel svou střelou vnitřní stranu sítě. Po deseti minutách hry Miroslav Handlíř neobsadil protihráče při autu, ten okamžitě využil volného prostoru ke skórování. Ještě neuběhlo ani pět minut dvojice Luboš Valtr, Ondřej Škach neuhlídala soupeře, kterého si našel dlouhý odkop, a rázem jsme prohrávali o dva góly. Našim akcím chyběla většinou finální přihrávka, a když se konečně povedlo dostat míč do gólové šance, štěstí nám ukázalo záda.

Do druhého poločasu jsme vlétli a zvýšeným pohybem chtěli brzy vstřelit branku. Do šance se dostal nejdříve Jaroslav Váňa, pak Zdeněk Kadlec ani jeden pokus ovšem úspěchem neskončil. Když se neujala ani jedna tvrdá střela, pokusil se při další příležitosti druhý jmenovaný brankáře technicky přehodit, k naší smůle míč minul pravou tyč branky o pár centimetrů. Pak se ke slovu dostal po čase i soupeř, Oldřich Buřič ztratil na polovině hřiště míč a protihráči nám uštědřili lekci z produktivity. Když potom Pavel Toupal nahrál na vápně Oldřichu Buřiči, ten mu míč v těžké pozici vrátil a my jsme snížili na 1-3, dalo se s výsledkem ještě něco udělat. To by ale musel Jaroslav Váňa trefit míč do prázdné branky. Co se nedařilo nám, dařilo se soupeři. Po naší střele do brankáře (opět Jaroslav Váňa) se dostali naši protivníci do brejku a tvrdá střela ze střední vzdálenosti se s pomocí tyče dostala do branky. Šanci na zkorigování výsledku měl ještě Jaroslav Buřič, ale po chytře rozehraném autu minul míč.

I když jsme prohráli, rozhodně jsme nebyli horším týmem. Projevila se naše stará bolest, kterou je v zápasech se silnějšími týmy proměňování šancí. Pokud dokážeme tento výkon zopakovat i v dalších zápasech a přikloní se k nám ještě trocha štěstí, nemusíme mít o naše účinkování v nejvyšší plzeňské soutěži strach.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Valtr, Škach O., Handlíř, Buřič O., Kadlec, Váňa, Toupal Pav., Buřič Jar.

Branky: Toupal Pav.

Bee Sting - FC Musil 1:4 (0:1)

18. říjen 1998, I.třída 1998/1999 - 6.kolo

Hned v úvodu utkání se náš brankář František Suchý ocitl v ohni střel, ale se všemi si s přehledem poradil. Naše první vážnější šance se zrodila po průniku Pavla Toupala, který hledal svou přihrávkou Jaroslava Váňu, ale v momentě přihrávky byl poslán nešetrně soupeřem k zemi. Následně nařízený přímý volný kop zahrával Oldřich Buřič, jeho střelu brankář s námahou vyrazil a dorážka Jaroslava Váni skončila vedle. Do dalších šancí nás pak soupeř již i za cenu nedovolených zákroků nepustil. Naopak sám skóroval, když v souboji jeden na jednoho neuspěl Pavel Toupal a na našeho jediného obránce se rázem řítili tři protihráči. O poločase došlo k ostré výměně názorů mezi Miroslavem Handlířem a kapitánem Janem Buřičem, který byl tentokrát velmi nervózní.

Po přestávce se nám podařilo vyrovnat, když skóroval Pavel Toupal. Pak pronikal po postraní čáře Oldřich Buřič, ale soupeř byl proti a k podražení přidal ještě loket v obličeji našeho útočníka, čímž mu poranil nosní přepážku. Dostali jsme se pod tlak, který vyústil v druhou brankou v naší síti. Asi deset minut před koncem nás soupeř definitivně uzemnil třetím gólem, když Pavla Toupala obehrál v rohu hřiště soupeřův útočník a Zdeněk Kadlec už neměl proti dvěma protihráčům šanci. Když jsme se v závěru zápasu pokusili alespoň o kosmetickou úpravu skóre, ztratil na místě posledního Ondřej Škach míč nepovedenou kličkou a protihráči nabídnutou šanci okamžitě s přehledem využili. Z našich šancí stojí za zmínku snad jen hezké střela z dálky od Miroslava Handlíře a několik tvrdých střel z přímých volných kopů Zdeňka Kadlece, které však vesměs minuly branku.

Žlutou kartu za faul, vykloubený palec a poraněný nos si z utkání odnesl Oldřich Buřič. Poranění oka přivodil Ondřeji Škachovi Miroslav Handlíř, když ho zasáhl z bezprostřední blízkosti míčem do obličeje.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Škach O., Handlíř, Buřič O., Kadlec, Váňa, Toupal Pav., Buřič Jar.

Branky: Toupal Pav.

Bee Sting - Krvavá tlačenka 1:5 (1:3)

25. říjen 1998, I.třída 1998/1999 - 7.kolo

Do zápasu s horkým aspirantem postupu jsme vstoupili oslabeni o obránce Luboše Valtra (poraněné koleno) a po minulém zápase nám chyběl i náš klíčový hráč Oldřich Buřič (poraněná nosní přepážka). Přesto jsme nezačali vůbec špatně a hned po rozehrávce se střela Pavla Toupala dostala přes Miroslava Handlíře až ke Zdeňku Kadlecovi, který pohotově otevřel skóre. To bylo z naší strany v prvním poločase bohužel všechno. Soupeři otočení skóre dlouho netrvalo. Po zcela nepochopitelné chybě Miroslava Handlíře, který nechal soupeře za sebou, bylo srovnáno. Jen pár okamžiků nato se situace opakovala jako přes kopírák a po navlas stejné chybě stejného aktéra padl druhý gól. Pak Krvavá tlačenka, povzbuzena vedoucí brankou, nastřelila ještě břevno. Z naší strany se do náznaku šance dostal Pavel Toupal, ale nic z toho nebylo. Definitivně do kolen nás srazil třetí gól. Na polovině hřiště byl sražen Jaroslav Váňa (musel po úderu do obličeje ze zápasu odstoupit), píšťalka rozhodčího však zůstala němá, a když k tomu přidal František Suchý podcenění střely z téměř nulového úhlu, byl třetí gól v naší síti na světě.

V úvodu druhého poločasu dostal nejprve Zdeněk Kadlec své tři protihráče do role statistů, aby po pěkném průniku nakonec přestřelil. Situace se za pár okamžiků opakovala, ale tentokrát mířil výše jmenovaný vedle. Na druhé straně se zaskvěl hezkým zákrokem náš brankář František Suchý, když zlikvidoval samostatný nájezd dvou protihráčů. Ve snaze ještě zvrátit vývoj zápasu, jsme začali hrát otevřeněji, čehož soupeř využil a vstřelil čtvrtou branku. Poslední gól padl po průniku soupeřova útočníka Matouška, který postupně přešel přes Jaroslava Buřiče, Pavla Toupala a Ondru Škacha, načež namířil přesně ke vzdálenější tyči. Z ostatních šancí už snad jen po jednom přímém kopu z hranice pokutového území na každé straně, ale ani Štítkovec na soupeřově, ani Pavel Toupal na naší straně úspěšní nebyli.

Za nastřelenou ruku si žlutou kartu vysloužil Jaroslav Váňa, který utrpěl rovněž zranění nosu.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Škach O., Handlíř, Kadlec, Váňa, Toupal Pav., Buřič Jar.

Branky: Kadlec

Bee Sting - TDT Plzeň 2:5 (1:2)

8. listopad 1998, I.třída 1998/1999 - 9.kolo   fotogalerie

Bez Ondřeje Škacha a Jaroslava Buřiče jsme nezačali vůbec zle a se soupeřem drželi v prvních minutách krok. Bohužel stejně jako v předchozích zápasech jsme to byl právě náš tým, který inkasoval první branku. Po nepřesném odkopu brankáře Františka Suchého soupeř zkušeně využil rozhození naší obrany a skóroval. Krátce po první brance jsme obdrželi i druhou, když Miroslav Handlíř nedostatečně pokryl soupeřova útočníka, který ponechaný prostor i čas využil ke gólové přihrávce. Ještě do poločasu se nám podařilo snížit, když si po rohovém kopu vyměnili míč Pavel Toupal s Oldřichem Buřičem a druhý jmenovaný nám vrátil levačkou naději na bodový zisk.

V úvodu druhého poločasu unikl soupeř po křídle, jeho tvrdou střelu náš brankář pouze vyrazil a proti dorážce volného protihráče už neměl šanci. Čtvrtá branka do naší sítě padla poté co Oldřich Buřič ztratil na soupeřově polovině míč, ten se okamžitě dostal dlouhým odkopem na naší polovinu, kde se ho ujal soupeř, jemuž rychlostně nestačil Jan Buřič a proti střele do šibenice neuspěl ani brankář František Suchý. V závěru zápasu se nám podařilo ještě snížit Zdeňkem Kadlecem, který skóroval z nahrávky Luboše Valtra. Poslední gólové slovo měl však soupeř, když míč propálený skrz nohy Luboše Valtra skončil u tyče naší branky. Z našich nevyužitých šancí měl největší na kopačce Zdeněk Kadlec, který dokonce překonal obloučkem i brankáře, ale na brankové čáře mu radost zkazil soupeřův obránce. Několik šancí nevyužil Pavel Toupal a neujaly se ani dalekonosné střely Miroslava Handlíře resp. Jana Buřiče.

Posledním podzimním zápasem jsme jenom potvrdili naší herní krizi, která trvá už více než měsíc. Do zimní přestávky tak máme před sebou spoustu práce. Žlutou kartu dostal za faul František Suchý.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Valtr, Handlíř, Buřič O., Kadlec, Váňa, Toupal Pav.

Branky: Buřič O. , Kadlec

Bee Sting - Teplárna 2:2 (1:1)

25. duben 1999, I.třída 1998/1999 - 10.kolo

První jarní zápas začali oba soupeři vlažně. Zhruba po pěti minutách hry soupeř vystřelil, z přímého kopu, brankář František Suchý vyrazil, ale na dorážku již byl krátký 0-1. Po brance se začalo hrát v trochu vyšším tempu. Skóre srovnal Oldřich Buřič, když na polovině hřiště obešel protihráče, okamžitě vystřelil levačkou a jeho slabá rána brankáře zřejmě zaskočila a tak ji pustil za svá záda. Největší šanci celého zápasu zahodil Zdeněk Kadlec, když po výzvě Jaroslava Váni mířil z bezprostřední blízkosti vedle opuštěné branky. Do prázdné branky neposlal míč ani Pavel Toupal.

Měli jsme i výhodu několika přímých kopů, ale Zdeněk Kadlec mířil dvakrát do zdi a střelu Jana Buřiče zlikvidoval soupeřův gólman. Pak zaskočil soupeř našeho brankáře střelou z téměř nulového úhlu a opět jsme prohrávali. Konečná podoba výsledku byla stanovena po dlouhém pasu Jana Buřiče, který našel Pavla Toupala, ten si míč efektně zpracoval na prsa a z otočky skóroval. V závěru utkání měli možnost strhnout vítězství na svou stranu oba týmy. Nejprve prošel s trochou štěstí celé hřiště Jan Buřič, ale v tváří tvář soupeřovu brankáři mířil do jeho náruče. Hned na to přehlavičkoval soupeřův útočník Miroslava Handlíře a míč z jeho hlavy otřásl naší tyčí.

Žlutou kartu si za faul vysloužil debutující Pavel Bezstarosti, který potvrdil předpoklad, že bude pro náš tým velkou posilou. Podařilo se mu rozběhat hru a svým příkladným nasazením strhl i ostatní hráče.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Kadlec, Valtr, Handlíř, Buřič O., Váňa, Toupal Pav., Bezstarosti

Branky: Buřič O. , Toupal Pav.

Bee Sting - FC Korda 3:3 (2:1)

25. duben 1999, I.třída 1998/1999 - 8.kolo (dohrávka)

Začátek dohrávaného zápasu, zřejmě vinou toho, že oba týmy měly v nohou už jeden zápas nebo snad vinou příjemně hřejícího jarního sluníčka, zastihl oba týmy v poněkud ospalém útlumu. To platilo ovšem jen do chvíle, kdy se na hřišti objevil Pavel Bezstarosti, který donutil běhat jak své protihráče, tak své spoluhráče. Proti favoritovi jsme se brzy dostali do vedení, když nejprve Jaroslav Váňa zamířil přízemní střelou k pravé tyči soupeřovy brány, aby si o chvíli později svůj kousek zopakoval, s tím rozdílem, že tentokrát z většího úhlu volil nekompromisní střelu pod břevno. Poté pro změnu dvakrát skóroval soupeř. Několikrát se mu podařilo přečíslit naší obranu, čehož využil snížení na jednobrankový rozdíl. Z naší strany stojí za zmínku nepřímý volný kop z hranice pokutového území, ale Zdeněk Kadlec tuto nabídnutou šanci nevyužil.

Po změně stran nás soupeř dostal pod drtivý tlak, který vyvrcholil sérií rohových kopů, ale z tohoto mráčku nakonec nezapršelo. Když jsme srovnali hru a začali získávat převahu, soupeř opět udeřil a vyrovnal. Do vedení jsme však protivníky nepustili. Střelu Oldřicha Buřiče tečoval do brány Pavel Toupal a vypadalo to, že bychom mohli získat tři body. Pak jsme, jak už se pomalu stává tradicí, zahodili několik vyložených šancí. Namátkou: na míč před prázdnou brankou po přihrávce Jaroslava Váni nedosáhl Pavel Toupal, prázdnou branku překopl Jan Buřič, do zdi pálil z přímého kopu Oldřich Buřič a rovněž z přímého kopu roztřásl tyč Pavel Bezstarosti. Soupeř v této fázi hry pouze nakopával dlouhé míče, které většinou končily na hlavě Luboše Valtra, nebo na noze zkušeně vyběhnuvšího brankáře Františka Suchého. Trestem za neproměněné šance bylo v závěru zápasu vyrovnání. Soupeř z přímého kopu vystřelil na branku a míč prošel lesem nohou až za záda Františka Suchého.

V úvodu druhé půle si poranil kotník Zdeněk Kadlec, který špatně šlápl a přivodil si lehčí výron.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Kadlec, Valtr, Handlíř, Buřič O., Váňa, Toupal Pav., Bezstarosti

Branky: Váňa 2, Toupal Pav.

Bee Sting - Old tennisstky 4:1 (2:1)

2. květen 1999, I.třída 1998/1999 - 11.kolo

Před bedlivým zrakem videokamery jsme začali zostra. Hned v první minutě pálil po nahrávce Zdeňka Kadlece Pavel Toupal do brankáře. Po následujícím rohovém kopu trefil soupeřova gólmana také Jaroslav Váňa a po dalším rohovém kopu ho napodobil Pavel Toupal. Po pěti minutách hry poslal Jan Buřič hlavou míč z poloviny hřiště směrem na soupeřovu bránu, brankář vyrazil před dobíhajícím Oldřichem Buřičem míč daleko před pokutovým územím a byl za to vyloučen. Při naší početní převaze se dlouho nic nedělo až se soupeř dostal k prvnímu ohrožení naší branky, jeho prudkou střelu však náš brankář František Suchý vyrazil k Pavlu Toupalovi. Ten míč vyvezl na soupeřovu polovinu, nahrál na Oldřicha Buřiče, který vystřelil přes padajícího brankáře pouze do břevna, ale všudypřítomný Toupal dorazil míč do branky. Pak po spolupráci bratrské dvojice Oldřich Buřič - Jan Buřič střílel prvně jmenovaný, ale brankář jeho střelu vyrazil na roh. Oldřich Buřič v zápětí nepřesně rozehrál před vlastním pokutovým územím, soupeř okamžitě střílel, naštěstí pro nás vysoko nad. Poté vybojoval míč na polovině hřiště Pavel Toupal a ve slibné pozici střílel vedle. Zhruba po patnácti minutách hry jsme z nenápadné akce jsme obdrželi vyrovnávací branku. Dlouhý odkop na hranici našeho pokutového území si našel hlavu soupeře, který přeskočil Ondřeje Škacha i Františka Suchého. Gól našeho protivníka povzbudil a ten se dostal do dalších šancí. Nejprve při samostatném nájezdu směřoval míč mimo tyče, pak ve vyložené pozici volil místo střely nahrávku na obsazeného spoluhráče. Po soupeři jsme převzali zase na chvíli iniciativu my. Jan Buřič nahrál na svého bratra Oldřicha, ten se otočkou uvolnil a jeho střela si našla cestu do sítě. Zvýšit mohl Pavel Toupal, ale jeho střelu z přímého kopu brankář vyrazil. V závěru první půle nechal Ondřej Škach soupeři dostatek času i prostoru k zakončení, ten toho však nevyužil a střílel vedle.

V úvodu druhého poločasu byl zasažen soupeřovou rukou do oka Jan Buřič, který ve snaze přerušit hru přidržel protihráče za ruku. Soupeř se na něj obořil, Zdeněk Kadlec okamžitě přispěchal svému kapitánovi na pomoc, vznikla potyčka, ve které došlo i na pěsti, a rozhodčí ukázal na každou stranu po jedné červené kartě. Ve hře třech proti třem střílel dvakrát přes Miroslava Handlíře vedle, pak už ve čtyřech prošel soupeř přes dvojici Miroslav Handlíř, Ondřej Škach, ale brankář František Suchý měl svůj den. Ke slovu jsme se dostali i my, postupovali jsme dva na jednoho, ale Oldřich Buřič nedokázal přes bránícího protihráče poslat míč na Pavla Toupala ani natřikrát. O chvíli později se mu to již povedlo, ale Pavel Toupal svou nepřesnou přihrávkou nenašel před odkrytou brankou zcela osamoceného Jana Buřiče. Hra byla nervózní, soupeř nepřiznal aut řka, že hraje nefér, načež Oldřich Buřič reagoval faulem na červenou kartu, rozhodčí ho ale nepotrestal. Trestu se tedy ujal sám soupeř a Oldřich Buřič za chvíli ležel na zemi. Poté se opět začal hrát fotbal. Z přímého kopu byla ohrožena naše branka, ale Suchý vyrazil nad břevno. Ve skrumáži na polovině hřiště zachytil balón Jan Buřič a Pavel Toupal z jeho přihrávky skóroval. Pak se dostal dvakrát do hlavní role Miroslav Handlíř. Nejprve nechal soupeře otočit, ten však pálil vedle, podruhé to bylo již lepší a jeho střela levou nohou, která sotva dojela k brankáři, skončila k údivu všech v brance. Po špatně rozehraném rohu Pavla Toupala postupoval soupeř ve dvou na naší bránu a brankář František Suchý se i tentokrát vyznamenal. Svůj výborný výkon korunoval pak dalším skvělým zákrokem, proti soupeři střílejícímu z hranice pokutového území. Poslední šanci zápasu zahodil Pavel Toupal, když přestřelil prázdnou branku.

V našem dresu chyběli Pavel Bezstarosti, který plnil své klubové povinnosti v Elfetexu, zraněný Jaroslav Buřič a nemocný Luboš Valtr. V příštím zápase budeme pro změnu postrádat vyloučeného Zdeňka Kadlece.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Kadlec, Škach O., Handlíř, Buřič O., Váňa, Toupal Pav.

Branky: Toupal Pav. 2, Buřič O. , Handlíř

Bee Sting - TJ Bouda 6:5 (3:3)

9. květen 1999, I.třída 1998/1999 - 12.kolo   fotogalerie

Proti běhavému soupeři jsme začali povzbuzeni minulým vítězstvím sebevědomě. Hned v prvním střídání padl po spolupráci dvou Pavlů v našem dresu první gól. To Pavel Bezstarosti vyslal pěkným pasem Pavla Toupala a ten z voleje napálil míč poprvé do sítě. Zhruba v polovině prvního poločasu soupeř vyrovnal, když byl nejprve faulován Pavel Bezstarosti, píšťalka rozhodčího však zůstala němá a následného přečíslení už zkušený soupeř dokázal využít. Pak si začali své slabší chvilky vybírat obránci Miroslav Handlíř a Ondřej Škach. Prvně jmenovaný se nechal lacino obejít a v situaci dva na jednoho si soupeř s netakticky si počínajícím Ondřejem Škachem zahrál chvíli bago, aby se pak dostal do vedení. Naštěstí už ani náš tým nejsou žádní zelenáči, a tak ani nepříznivé skóre nezabránilo Oldřichu Buřičovi, aby zcela mimo dohodnuté taktické varianty nevyzkoušel brankáře přímo z rohu. Tento pokus mu vyšel na výbornou a skóre bylo srovnáno. V dalších minutách ukázal svou rychlost Pavel Toupal, zatáhl míč po levé straně a přihrávkou před odkrytou část branky vyzval ke skórování Jaroslava Váňu, který nás bezpečně poslal do vedení. I v dalším gólu měl prsty Pavel Toupal, když ukázal, že defenzívní činnost není stále jeho doménou. Jeho vteřinové zaváhání na polovině hřiště znamenalo přečíslení a tři soupeřovi hráči nedali našemu jedinému obránci šanci. Z ostatních šancí první půle stojí za zmínku akce dvojice Jaroslav Váňa, Pavel Toupal, po které posledně jmenovaný pálil do brankáře. Stejně si počínal při zakončení dvou samostatných akcí Pavla Bezstarosti. Gólem měla skončit také rodící se akce, ve které postupovali naši hráči tři na jednoho, ale Jan Buřič ztratil míč nepřesnou přihrávkou.

Ve druhém poločase jsme šli do vedení po klasické brance Oldřicha Buřiče, tj. uvolnění a okamžitá tvrdá střela z otočky, která ještě než rozvlnila síť rozzvonila efektně obě tyčky. Na dvoubrankový rozdíl zvyšoval Pavel Toupal, do kterého napálil míč Jaroslav Váňa. Balón se dlouho odrážel ve skrumáži nohou, ale nakonec si cestu za záda soupeřova brankáře našel. Soupeře stačilo dorazit, ale místo toho jsme ho vlastními chybami vrátili do hry. Nejdříve Ondřej Škach tečoval protihráčův aut do vlastní branky a hned z následné rozehrávky se výše jmenovaný pokoušel kličkovat na místě posledního, o míč přišel a náš brankář neměl šanci. V závěru nás svými jistými zákroky podržel gólman František Suchý, když ve spolupráci s Jaroslavem Váňou s přehledem zlikvidoval dva přímé kopy. Jen několik desítek vteřin zbývalo do konce zápasu, když jsme vítězství strhli na svoji stranu. Po učebnicové akci na jeden dotek se míč dostal po ose Jan Buřič, Luboš Valtr a Oldřich Buřič až do brány. V úplném závěru nastřelil ještě Jaroslav Váňa břevno naší svatyně, ale skóre se už naštěstí neměnilo.

V zápase nám chyběl stále zraněný Jaroslav Buřič a distancovaný Zdeněk Kadlec. Při hodnocení jednotlivců nelze nepochválit útočnou čtveřici Oldřich Buřič, Pavel Toupal, Jaroslav Váňa a Pavel Bezstarosti. Posledně jmenovaný, ač nevstřelil branku, podal opět výborný výkon a některými svými akcemi ukázal, jak lze využít efektní technické kousky efektivně.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Valtr, Handlíř, Škach O., Buřič O., Váňa, Toupal Pav., Bezstarosti

Branky: Buřič O. 3, Toupal Pav. 2, Váňa

Bee Sting - Hudebniny Houdek 1:0 (0:0)

16. květen 1999, I.třída 1998/1999 - 13.kolo   fotogalerie

V souboji s předposledním celkem jsme potřebovali nutně bodovat. Začali jsme stejně jako protivník velmi opatrně. Po několika minutách hry se uvolnil soupeřův útočník okolo Jana Buřiče a rázem postupoval sám na naší branku. Naštěstí brankář František Suchý svým včasným vyběhnutím uklidil míč do bezpečí. To byla první a zároveň poslední soupeřova gólová šance. Do šancí se příliš nedostávali ani naši hráči, a tak soupeřova brána byla v ohrožení hlavně střelami z dálky, příkladně Zdeňkem Kadlecem či Lubošem Valtrem. Blízko gólu byli hlavně Pavel Toupal a Pavel Bezstarosti, ale míč z jejich kopaček skončil shodně na tyčce.

V druhém poločase nejprve po akci Jana Buřiče a Zdeňka Kadlece pálil Oldřich Buřič do brankáře, z následného rohového kopu, který zahrával Zdeněk Kadlec, už Oldřich Buřič mířil do sítě. I po vstřelené brance jsme se soustředili hlavně na defenzívu. Gólem neskončily postupně dalekonosné střely Miroslava Handlíře, Zdeňka Kadlece ani Jana Buřiče. Posledně jmenovaný tváří tvář odkrytému koutu soupeřovy svatyně neuvěřitelně přestřelil i pletivo za brankou. V závěru utkání šel po přihrávce Jana Buřiče do brejku Pavel Bezstarosti, ale gólovou akci přerušil skluzem soupeřův brankář, za což si vysloužil milosrdnou žlutou kartu. Tři minuty před koncem jsme přerušili sílící soupeřův nápor oddechovým časem, po kterém jsme si už výhru vzít nenechali.

Do zápasu nemohli nastoupit Ondřej Škach (pracovní povinnosti) a Jaroslav Buřič (dlouhodobě zraněný). Pochvalu za soustředěný výkon zaslouží celý tým.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Kadlec, Valtr, Handlíř, Buřič O., Váňa, Toupal Pav., Bezstarosti

Branky: Buřič O.

Bee Sting - SK Z Bor 5:3 (3:1)

23. květen 1999, I.třída 1998/1999 - 14.kolo   fotogalerie

Utkání s prvním celkem tabulky pro nás nezačalo vůbec dobře. Jaroslavovi Váňovi ukázal soupeř záda a od postraní čáry se trefil nechytatelně. Aby toho nebylo dost obdržel Zdeněk Kadlec žlutou kartu za přidržení protihráče. Naštěstí nás tato situace nerozházela a brzy jsme vyrovnali Oldřichem Buřičem, který skóroval po přihrávce Jana Buřiče přízemní střelou ke vzdálenější tyči. Do stejného místa se o něco později trefil i Pavel Bezstarosti, když předtím vybojoval míč na váhajícím obránci. Na 3-1 v náš prospěch pak zvyšoval opět Oldřich Buřič, když jen lehce špičkou kopačky tečoval přihrávku Ondřeje Škacha. Do poločasu se soupeř do mnoha šancí sice nedostal, když se tak stalo hrozilo však velké nebezpečí. Brankář František Suchý se však v posledních zápasech dostává do formy. O nejvzrušivější situaci prvního dějství se postaral Pavel Toupal, který sice nechtěným, ale zato brutálně vypadajícím zákrokem zastavil soupeře a vysloužil si za to žlutou kartu.

Po změně stran se soupeř po chybách Miroslava Handlíře a Ondřeje Škacha dostal zpět do hry, když individuální chyby těchto dvou obránců znamenaly vyrovnání. Soupeř byl na koni, ale jen do chvíle než poslal k zemi Oldřich Buřiče. Míč k volnému přímému kopu si postavil jeho bratr Jan a umístěnou střelou strhl vítězství na naší stranu. K vítěznému gólu přidal pojistku Pavel Toupal, když mu asistoval jeho jmenovec Pavel Bezstarosti. V zápětí mohlo být na naší misce vah další gólové závaží, to by ale Pavel Toupal musel trefit míč před prázdnou brankou (Pavel Bezstarosti zahrával roh, obránce střežící Pavla Toupala odešel střídat, a jak už bylo řečeno, střela z kopačky našeho útočníka nepřešla brankovou čáru ani vedle brány). Na straně soupeře nejvíce zaváněla gólem šance po chybné rozehrávce Jana Buřiče, ovšem Pavel Bezstarosti ve spolupráci s Františkem Suchým toto nebezpečí zažehnali. V závěru zápasu jsme měli obrovskou šanci, ale Oldřich Buřič nadvakrát neprostřelil brankáře, když se mu nabízel na přihrávku lépe postavený Pavel Bezstarosti. V průběhu zápasu jsme měli několikrát výhodu přímého kopu z nebezpečné vzdálenosti, ale Pavel Bezstarosti, Zdeněk Kadlec a Oldřich Buřič pálili do zdi a střela Pavle Toupala, která prošla zdí, brankáře sice překvapila, ale naneštěstí v brance neskončila.

V zápase chyběl Luboš Valtr, který hrál ve stejnou dobu utkání za Košutku. V dalším utkání budeme postrádat Zdeňka Kadlece, který obdržel třetí žlutou kartu, což znamená stop na jedno utkání. Náš brankář František Suchý může hovořit o štěstí, když ho protihráč vytlačil ven z pokutového území, čímž ho zachránil před padající brankou.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Kadlec, Škach O., Handlíř, Buřič O., Váňa, Toupal Pav., Bezstarosti

Branky: Buřič O. 2, Bezstarosti , Buřič Jan , Toupal Pav.

Bee Sting - FC Musil 2:2 (2:1)

30. květen 1999, I.třída 1998/1999 - 15.kolo   fotogalerie

Bez potrestaného Zdeňka Kadlece (stop za tři žluté karty) a Jaroslava Buřiče (odmítl nastoupit na postu obránce a uraženě odešel ještě před utkáním) jsme v nesnesitelném vedru začali lépe. František Suchý chytil míč, okamžitě ho rozehrál na Luboše Valtra, ten prošel po pravé straně až téměř k brankové čáře a jeho přihrávku, která hledala Pavla Bezstarosti, si obránci s pomocí břevna srazili do vlastní sítě. Pak si Pavel Toupal ukázkově narazil s Jaroslavem Váňou a přízemní střelou k pravé tyči nedal soupeřovu gólmanovi šanci. Ještě do poločasové přestávky však soupeř snížil, když proměnil výhodu nepřímého volného kopu po malé domů.

V závěru prvního poločasu, stejně jako v průběhu druhého dějství jsme neproměnili několik dobrých gólových příležitostí. Oldřich Buřič se po přihrávce Jana Buřiče ocitl sám před brankou, ale mířil do brankáře, Pavel Toupal vystihl rozehrávku a pro změnu mířil vedle. Pavel Bezstarosti nastřelil břevno a Oldřich Buřič střílel do brankáře, který jeho střelu pravačkou vyrazil zpátky k němu, aby si celou situaci zopakoval druhou nohou, ale ani tentokrát nebyl úspěšný a spíše než střely z bezprostřední blízkosti byla namístě přehrávka na výhodněji postaveného Pavla Bezstarosti. Na druhé straně nás několikrát svými skvělými zákroky podržel František Suchý, když mu v jednom případě pomohla dobře postavená tyč. Asi pět minut před koncem zápasu tečoval Miroslav Handlíř protihráčův aut do vlastní sítě, bylo vyrovnáno a soupeř nás dostal pod tlak, ze série rohových kopů však nic nevytěžil a náš tým nakonec uhájil alespoň bod.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Valtr, Handlíř, Buřič O., Váňa, Toupal Pav., Bezstarosti

Branky: Toupal Pav. , Valtr

Bee Sting - Krvavá tlačenka 5:2 (3:0)

6. červen 1999, I.třída 1998/1999 - 16.kolo   fotogalerie

Hned po počátečním hvizdu rozhodčího začal Zdeněk Kadlec žonglovat s míčem, jako by zápas ještě ani nezačal. V prvních minutách se toho již moc neudálo a se soupeřem jsme se navzájem oťukávali. Zhruba v polovině prvního poločasu si narazil Pavel Bezstarosti s Lubošem Valtrem, míč dále posunul na Oldřicha Buřiče a ten mazácky přehodil brankáře. Pak se začal z naší strany hrát super fotbal plný pohybu a nahrávek na jeden dotek. K výbornému hernímu projevu se přidali i góly a do poločasu jsme díky dvěma brankám Pavla Toupala vedli 3-0. I když druhý gól výše jmenovaného nebyl zrovna výsledkem naší dobré hry a rozhodně se nedá říci, že padl z jeho kopačky. Po jedné standardní situaci z pravé strany se míč dostal až k němu a od jeho kolena se odrazil až do sítě. Hra se v těchto fázích stávala exhibicí a brankář František Suchý neměl příliš práce. Divákům se musela líbit obranná hlavička Jana Buřiče, který odehrál hlavou míč letící sotva deset centimetrů nad zemí.

Po změně stran dokončil hattrick Pavel Toupal, když narazil míč Oldřichovi Buřičovi, ten jej zatáhl po straně, napálil zpět před branku, kam si náš kanonýr zkušeně naběhl, aby rozvlnil síť. Na 5-0 zaokrouhlil Jaroslav Váňa, který se v zápětí pokusil vstřelit i šestý gól, míč mu sedl znamenitě na nohu, jeho střela však trefila brankáře do hlavy, po čemž rozhodčí raději přerušil hru, aby umožnil jeho vystřídání. O razanci střely svědčí i fakt, že odražený míč trefil našeho útočníka do břicha a způsobil mu dýchací obtíže. V závěru zápasu jsme polevili v koncentraci, jinak skvěle hrající Zdeněk Kadlec přišel při kličce o míč a zkazil tak brankáři Františku Suchému čisté konto. V samotném závěru nahrál Oldřich Buřič Pavlovi Bezstarosti, ten však místo odkryté branky trefil pouze břevno a vyplnilo se klasické rčení nedáš dostaneš. Náš gólman míč ještě stihl dvakrát vyrazit, ale na třetí dorážku nekrytého protihráče byl krátký.

Za skvělý zápas nelze než pochválit celý tým, především pak Zdeňka Kadlece, který hrál s velkou chutí a přehledem.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Kadlec, Valtr, Handlíř, Buřič O., Váňa, Toupal Pav., Bezstarosti

Branky: Toupal Pav. 3, Buřič O. , Váňa

Bee Sting - FC Korda 1:5 (0:4)

13. červen 1999, I.třída 1998/1999 - 17.kolo   fotogalerie

První poločas se nám vůbec nevydařil. Po velkém počtu individuálních chyb v nesnesitelném vedru jsme hned čtyřikrát inkasovali.

V úvodu druhého poločasu snížil na rozdíl tří branek Pavel Bezstarosti a celý tým věřil, že se s utkáním podaří ještě něco udělat. Bohužel soupeř nám dal hned odpověď v podobě další branky v naší síti. Po zbytek zápasu jsme soupeře zatlačili na jeho polovině, ale i přes velký počet brankových příležitostí se nám již skóre změnit nepodařilo.

Žlutou kartu za faul si z utkání odnesl Pavel Bezstarosti. Celý tým podal slabý výkon, z něhož vyčníval pouze Ondřej Škach (naneštěstí vyčníval směrem dolů), herní a tréninková pauza na něm byla velmi znatelná.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Kadlec, Valtr, Handlíř, Škach O., Buřič O., Váňa, Toupal Pav., Bezstarosti, Buřič Jar.

Branky: Bezstarosti

Bee Sting - TDT Plzeň 1:3 (1:0)

20. červen 1999, I.třída 1998/1999 - 18.kolo   fotogalerie

Hned od první minuty jsme se nastěhovali před soupeřovu bránu a jedna střela střídala druhou. Soupeř se k ohrožení brány dostal poprvé až v páté minutě, ale František Suchý si bezproblémů poradil. Pak se hra přelévala od jedné bráně k druhé, ale do šancí se žádný tým nedostával. V polovině hrací doby určené pro první poločas jsme nejprve nastřelili tyčku přímo z rohového kopu, následně na druhé straně musel dvakrát zasahovat náš gólman. V dobré šanci se ocitl Pavel Bezstarosti, ale mířil pouze do brankáře. Deset minut před odchodem do šaten přebral Pavel Toupal od Jaroslava Buřiče míč na vlastní polovině, postupoval směrem k soupeřově bráně, před pokutovým územím zasekl míč obránci a zamířil přesně k tyči. Na druhé straně opět zachraňoval náš brankář. Do šance se užuž dostával Jaroslav Váňa, ale v rozhodující okamžik si ukopl míč. V závěru první půle nás muselo zachránit břevno a pak i náš brankář.

Druhou půli začal soupeř tlakem a jen jeho nepřesná muška nás zachránila od inkasování. Pak jsme hru vyrovnali a do dobré příležitosti se dostal Oldřich Buřič, ale brankář soupeře byl proti. Našemu gólmanovi pomohla opět tyčka, ale po rozehraném autu, když Miroslav Handlíř nechal svému hráči v pokutovém území až příliš mnoho prostoru, bylo vyrovnáno. Poté nás potřetí zachraňovala konstrukce brány stejně jako soupeře o několik minut později po střele Oldřicha Buřiče. Když už to vypadalo, že oba soupeři vezmou po bodu, nechal se na polovině hřiště předběhnout při výhozu brankáře Pavel Toupal a soupeř nekompromisně trestal - 1:2. V samotném závěru neproměnili své šance Pavel Bezstarosti a Jan Buřič, naopak soupeř z rychlého protiútoku překonal nadvakrát našeho gólmana, který byl určitě naším nejlepším hráčem.

Do řad diváků zasedl i z Anglie se navrátivší Tomáš Holý.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Škach O., Valtr, Handlíř, Buřič O., Váňa, Toupal Pav., Bezstarosti, Buřič Jar.

Branky: Toupal Pav.

Přihlásit se