Bee Sting Plzeň > A-tým > Sezóna 2007/2008 > Divize C 2007/2008

Divize C 2007/2008


Konečná tabulka
# Klub Z V R P Skóre Body
1. FK Lochotín 24 21 2 1 137:53 65
2. Čespo 24 17 3 4 117:68 54
3. Indoss B 24 13 7 4 102:59 46
4. Draci Karlovy Vary 24 12 6 6 104:89 42
5. Pebal Plzeň 24 12 2 10 113:122 38
6. Fet club K. Vary 24 11 4 9 125:114 37
7. Rabbit Plzeň 24 9 9 6 125:92 36
8. Do Dna Plzeň 24 10 4 10 100:89 34
9. Františkovy Lázně 24 6 2 16 81:118 20
10. Czech Made 24 4 7 13 53:73 19
11. Futsal Club Ajax Staňkov 24 5 4 15 93:134 19
12. Pumidas Plzeň 24 5 4 15 75:130 19
13. Bee Sting Plzeň 24 3 2 19 72:156 11

Statistika soutěže
# Jméno Góly Zápasy
1. Jan Šroub 17 24
2. Oldřich Buřič 16 21
3. Petr Kindelmann 7 23
4. Jaroslav Váňa 7 24
Jan Buřič 7 24
6. Michal Bouřa 4 8
7. Jan Miška 3 2
8. Milan Javorský 3 4
9. Patrik Salák 3 10
10. Ondřej Škach 3 15
11. Jan Bartošek 1 11
12. František Suchý 1 24
13. Miroslav Handlíř 0 2
Pavel Bezstarosti 0 2
Jaroslav Novák 0 2
Luboš Matásek 0 2
17. Filip Linhart 0 9

Bee Sting - FK Lochotín 1:4 (0:2)

11. listopad 2007, Divize C 2007/2008 - utkání č. 7

Do úvodního divizního utkání sezóny nastoupil náš tým v tak okleštěné sestavě jako nikdy dříve, když z obvyklého kádru chybělo hned 8 hráčů – ze zdravotních důvodů nemohl hrát nemocný Pavel Bezstarosti ani dlouhodobě zraněné trio Tomáš Holý, Jan Sedláček a Luboš Valtr, pracovní či soukromé povinnosti nepustily na palubovku Michala Bouřu, Filipa Linharta a Miroslava Handlíře a konečně z administrativních důvodů nemohl nastoupit ani připravený Ondřej Škach. Kromě zbylých stálých členů týmu tak odehráli svůj první mistrovský zápas za A mužstvo Jan Šroub a Jaroslav Novák, kteří do Bee Stingu přišli v první polovině letošního roku a nastupovali dosud jen na turnajích a v utkáních béčka.

Vzhledem k problémům se sestavou i tradiční kvalitě soupeře jsme tedy rozhodně nebyli favoritem, na čemž nic neměnil ani fakt, že náš protivník také postrádal několik opor v čele s bratry Mikovými.

Začátek utkání nicméně přinesl poměrně vyrovnaný průběh, dokonce největší šance úvodních minut se zrodila před bránou Lochotína, kde Jaroslav Novák nedokázal z bezprostřední blízkosti usměrnit mezi tři tyče přesnou křížnou přihrávku Oldřicha Buřiče. Postupem času převzal otěže zápasu do rukou soupeř, jehož hráči dobrým pohybem, rychlými kombinacemi a individuálními schopnostmi více diktovali tempo utkání a začali si i vypracovávat šance, které většinou likvidoval spolehlivě chytající František Suchý. Na naší hře byla znát určitá nejistota a nesehranost, a to zejména v defenzivní činnosti celého mužstva. Soupeř se nezřídka dostával do přečíslení tři na dva či dva na jednoho a dvě z těchto situací po kolmých přihrávkách gólově zúročil.

Ve druhém poločase se obraz hry z našeho pohledu trochu zlepšil, snažili jsme se hrát zodpovědněji a soupeři již nenabízeli svými chybami a nedůsledností tolik možností, ovšem na skóre se to bohužel neprojevilo. Naopak protivník zvýšil krásnou střelou do šibenice a poté chytrou střelou z otočky již na 4:0 a vzhledem k ubývajícím silám našeho oslabeného týmu to nevypadalo na zvrat, zvlášť když se na naše kopačky přilepila i smůla v podobě málokdy vídané série břeven a tyčí pěkných střelách Jana Šrouba a Jana Buřiče. Jedno z břeven bylo trefeno druhým jmenovaným po přímém kopu z hranice brankoviště, nařízeném za žlutou kartou oceněný zákrok gólmana při sólovém nájezdu Oldřicha Buřiče, za který mohla být udělena i karta barvy červené… Jakási naděje ještě svitla, když hráči Lochotína v rychlém sledu nastřádali 5 akumulovaných faulů a cca 4 minuty před koncem spáchali šestý, ovšem po vzrušené debatě se sudími bylo těmito rozhodnuto, že faulů je jen pět a tudíž se první desítka kopala až o další 2 minuty později po dalším faulu. Jaroslav Novák ovšem místo tradičního „plážového“ tvrdého přesného nártu zvolil měkkou nepřesnou placírku a stav se tedy neměnil. Alespoň poslední slovo měl náš tým, když jednu ze svých samostatných akcí gólově zakončil Oldřich Buřič.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Kindelmann, Váňa, Bartošek, Buřič O., Novák, Šroub

Branky: Buřič O.

Bee Sting - Fet Club Karlovy Vary 5:5 (2:3)

17. listopad 2007, Divize C 2007/2008 - utkání č. 16

Duel se stabilně kvalitním (zejména na domácím hřišti) soupeřem, který letos slaví 20 let své existence a zároveň 10 let účasti ve futsalové divizi a po sezoně uvažuje o ukončení své činnosti, přinesl poměrně vyrovnaný průběh. Skóre se několikrát převážilo jako na houpačce, ale nakonec zápas skončil remízou.

Do vedení šel náš celek po uvolnění Oldřicha Buřiče kličkou na střed a jeho následné střele na zadní tyč. Nadějný vstup do utkání jsme však devalvovali v následujících minutách, kdy soupeř postupně navýšil skóre na 1:3 v náš neprospěch. Nejprve z brejku vyrovnal, zanedlouho využil nesouladu v naší defenzivě po nakrátko rozehraném rohu, a do třetice se trefil po pohledné akci, když se několika rychlými přihrávkami na jeden dotek dostal z vlastní poloviny až před naší branku. Naštěstí protivník neodskočil více a naopak díky narážečce Filipa Linharta s Jaroslavem Váňou a povedenému „angličanovi“ posledně jmenovaného se našemu celku podařilo do poločasu snížit na jednobrankový rozdíl.

Do druhého dějství jsme vstoupili s chutí zápas zvrátit a velmi blízko úspěchu byla rychlá akce, kdy Jan Buřič vyslal přesným pasem Jana Šrouba, jehož pohotová střela bohužel jen zazvonila o tyč. Zanedlouho se však podařilo vyrovnat z penalty nařízené za faul na Jana Buřiče a proměněné jeho bratrem Oldřichem. V těchto fázích utkání se našemu týmu dařilo soupeře přehrávat, nechybělo nasazení ani šance. Soupeř mimo jiné se štěstím zlikvidoval nájezd dva na jednoho Michala Bouři a Oldřicha Buřiče, za několik okamžiků pak prvně jmenovaný orazítkoval tyč, ale góly nepřišly. Zato trest ano, konkrétně z jednoho z brejků protivníka po smolném odrazu míče před naší brankou – 3:4. Hráči soupeře však díky naší aktivní hře během druhé půle sbírali fauly a poměrně záhy se jim to vymstilo, když Jan Buřič z desetimetrového pokutového kopu rutinérsky vyrovnal. Zanedlouho jsme se pak zaslouženě dostali do vedení po pěkném pasu Petra Kindelmanna na Jana Šrouba, který protrhl svou střeleckou smůlu, po nastřelení několika tyčí se konečně trefil i mezi ně a gólman neměl šanci – cca 3 minuty před koncem tedy 5:4 pro nás. Soupeř se vzápětí vrhl do otevřeného útočení a risk se mu brzy vyplatil, když se díky sérii nahrávek dostal až před naši bránu a bez problémů vyrovnal. V posledních vteřinách jsme se už už radovali z vítězství, ovšem dobrá střela Michala Bouři, za kterou se brankář marně natahoval, se od vnitřní hrany tyče odrazila zpět do hřiště.

Zápas tedy skončil remízou, kterou bychom zejména vzhledem k vydařenému druhému poločasu mohli pokládat za ztrátu, ovšem soupeř zase po většinu utkání držel pro něj příznivější stav a v krizových momentech se dokázal zvednout, takže dělba bodů není zcela nespravedlivá.

Sestava: Suchý F., Bouřa, Buřič Jan, Kindelmann, Váňa, Bartošek, Buřič O., Linhart, Škach O., Šroub

Branky: Buřič O. 2, Buřič Jan , Šroub , Váňa

Bee Sting - Draci Karlovy Vary 8:0 (2:0)

17. listopad 2007, Divize C 2007/2008 - utkání č. 17

Soupeř přijel, jak je v posledních letech jeho (pro nás dobrým) zvykem, na podzimní utkání do Plzně bez několika (řádově deseti) nejlepších hráčů, zápas odehrál bez střídání a náš celek byl hladový po výhře – suma sumárum 8:0 pro Bee Sting.

Na začátku ovšem duel nebyl zdaleka jednoduchý, jak by tomu konečný výsledek mohl napovídat. Hráči soupeře byli ještě plni elánu a nehodlali prodat svou kůži lacino. Přesto se do šancí dostával spíše náš tým, během první čtvrthodiny utkání však svítilo na ukazateli stále 0:0. Potom však odebral v hloubi soupeřovy poloviny míč ležérnímu obránci Jan Šroub, na několika metrech protivníkovi utekl a zprava křížnou střelou skóroval. Draci se nicméně stále nevzdávali a snažili se alespoň trochu dštít síru, postupem času však jejich snaha ochabovala a včelky byly i nadále lepším celkem a pilně navyšovaly gólový účet utkání. Ačkoliv byla první půle ve znamení našeho mírného tlaku, mnoho brankových situací se neurodilo. Až chvíli před poločasovým hvizdem kombinovali naši hráči delší dobu ve třech kolem pokutového území soupeře, pak se vydal dopředu i čtvrtý hráč Petr Kindelmann, který si tento risk dovolil s vědomím, že míč drží rutinér Michal Bouřa, a vyplatilo se. Posledně jmenovaný Petra Kindelmanna neomylně našel přihrávkou a ten ze střední vzdálenosti propálil soupeřova gólmana.

Do druhé půle jsme vstupovali s vědomím dvoubrankového vedení a převahy nad protivníkem a vývoj utkání tomu odpovídal. Ve 27. minutě sice ještě Ondřej Škach milimetrovou nabídku od Jana Bartoška nezužitkoval, neboť brankář jeho placírku vytěsnil na tyč, ale o několik okamžiků později definitivně rozhodl o osudu zápasu gólem jak vystřiženým z indiánské učebnice lakrosu Jaroslav Váňa. Dostal od Filipa Linharta těžkou přihrávku vzduchem k hranici pokutového území, nezalekl se vyběhnuvšího gólmana, se stoickým klidem čistokrevného Apače si balón stáhl ze vzduchu na špičku kopačky, aby vzápětí okem sotva postřehnutelným kočkovitě ladným pohybem přeloboval nic nechápajícího brankáře. Ten byl od té chvíle hnán vnitřním pocitem marnosti (a několika svými spoluhráči) neustále do útoku, což nahrávalo spíše našemu celku, který postupně zvyšoval skóre.

Dále tedy již jen telegraficky – 4:0 Jan Buřič housle gólmanovi po přihrávce Filipa Linharta, 5:0 Jan Šroub přes celé hřiště do opuštěné brány, 6:0 Ondřej Škach ve vydařeném repete spolupráce s Janem Bartoškem, 7:0 Jan Šroub po nájezdu 2 na 1 s Filipem Linhartem a šťastném odrazu míče, 8:0 pro změnu Jan Šroub doklusavší s míčem až do prázdné brány.

Sestava: Suchý F., Bouřa, Buřič Jan, Kindelmann, Váňa, Bartošek, Buřič O., Linhart, Škach O., Šroub

Branky: Šroub 4, Buřič Jan , Kindelmann , Škach O. , Váňa

Bee Sting - SK Indoss Plzeň "B" 2:6 (1:4)

25. listopad 2007, Divize C 2007/2008 - utkání č. 28

Mladí běhaví hráči soupeře (mnozí se zkušenostmi z A týmu hrajícího první či druhou futsalovou ligu) hned od začátku duelu demonstrovali svou kvalitu a díky rychlým akcím přehrávali náš celek. František Suchý se měl v bráně co ohánět a zejména jeho zásluhou jsme neinkasovali. Již v první minutě reflexivně vyrazil míč po nájezdu protivníka dva na jednoho, v následujících minutách soupeř neskóroval ani z několika přečíslení po našich chybách ve středu hřiště. Poté hráči Indossu (po ztrátě míče Filipa Linharta před naším vápnem) nastřelili břevno, zanedlouho po pěkné kombinaci tyč a o minutu později ve stoprocentní šanci (opět po chybě Filipa Linharta) těsně minuli. Naopak z naší první vydařenější akce jsme ukazatelem skóre pohnuli my – Oldřich Buřič se individuálně uvolnil a stručným bodlem rozvlnil síť. Obraz hry se však neměnil a za delší konec stále tahal soupeř. V 10. min. náš nejlepší hráč František Suchý vytěsnil povedenou ránu protivníka mimo tyče a vzápětí ještě vydařenější střelu z otočky, kterou na něj vyslal námi špatně pokrytý útočník soupeře po dlouhém výhozu svého brankáře. Zhruba v polovině prvního poločasu jsme se konečně dostali více ke slovu i my, to když nejprve střelu Jana Šrouba z úhlu zpacifikoval gólman, po následném rohu se balon dostal k Michalu Bouřovi, který tváří v tvář brankáři zvolil tvrdou bombu přímo do jeho náruče. Poté ještě střelu Jaroslava Nováka z úhlu lapil gólman a paradoxně po těchto našich šancích se začal trefovat soupeř. A šlo to poměrně rychle. Nejprve na 1:1 vyrovnal po kličce Petru Kindelmannovi a střele z vápna a pak začal svižně navyšovat skóre ve svůj prospěch. Nejprve přišel dlouhý výhoz brankáře, Jan Buřič nepokryl útočníka, František Suchý ještě zachránil na roh, po něm další ránu náš gólman opět vyrazil, ale dorážka smolně prošla až do sítě. Na 1:3 upravil protivník po přihrávce z rohu, stahovačce a střele. A těsně před poločasovým hvizdem přidal ještě jeden gól, když vyslal dlouhou přihrávku z půlky hřiště a Petr Kindelmann neubránil protihráče – 1:4.

Druhá půle probíhala v nastoleném duchu, jen v menším tempu. Na 1:5 Indoss zvýšil po přesné přihrávce „na pivota“, který narazil nabíhajícímu spoluhráči a ten si rutinérskou stahovačkou vychutnal obránce i brankáře a skóroval. Šestý gól náš tým inkasoval z nájezdu dvou protihráčů na jednoho našeho beka. Poslední slovo jsme měli my, když Oldřich Buřič z přímého kopu netradičně netrefil zeď, nýbrž namířil kolem ní přesně k tyči.

Sestava: Suchý F., Bouřa, Buřič Jan, Kindelmann, Váňa, Buřič O., Linhart, Novák, Škach O., Šroub

Branky: Buřič O. 2

Bee Sting - Ajax Staňkov 5:6 (1:3)

25. listopad 2007, Divize C 2007/2008 - utkání č. 29

Ze zápasu s týmem, který by se měl pohybovat na podobným příčkách tabulky jako my, jsme rozhodně chtěli urvat body. Začátek se příliš nevydařil, již ve 2. minutě jsme inkasovali přesnou střelou k tyči. Vzápětí naštěstí Jaroslav Váňa procedil do sítě nahrávku Ondřeje Škacha z křídla a vyrovnal. V 5. min. postupovali Oldřich Buřič s Filipem Linhartem na jednoho protihráče, tuto výhodnou situaci bohužel nezužitkovali a naopak Staňkov následný brejk ano – 1:2. Za dvě minuty Jan Šroub po rychlé akci nastřelil svou oblíbenou tyč a poté ještě Michal Bouřa s Ondřejem Škachem nevyužili nájezd dva na jednoho. Brzy následoval trest, když útočník soupeře po samostatné akci udělal kličku našemu obránci i brankáři a zvýšil na 1:3.

Hned po zhruba 100 vteřinách druhého poločasu se nám podařilo snížit na rozdíl jediného gólu, když František Suchý našel výhozem Michala Bouřu, ten potáhl míč do hloubi soupeřovy poloviny, vyšil kličku na střed a levačkou k tyči skóroval. V několika následujících minutách jsme měli více ze hry a urodily se i šance, zejména z dílny dua Jan Buřič – Michal Bouřa. Nejprve po kolmé přihrávce prvního pálil druhý těsně vedle, pak témuž hráči vystihl v dobré šanci úmysl gólman a vzápětí vytáhl i umístěnou střelu Jana Buřiče. A jak už to bývá, ukazatelem skóre pohnul soupeř. Na 2:4 zvýšil po akci dva na dva, když Petr Kindelmann u postranní čáry ne zcela důsledně pokryl útočníka, ten měl dostatek prostoru k přesné nahrávce nabíhajícímu kolegovi, který pláchl Jaroslavu Váňovi a František Suchý už neměl šanci. O několik minut později se však našemu celku podařilo dotáhnout na rozdíl jediného gólu. Jan Bartošek po kolmici Jana Šrouba před odkrytou brankou ještě neuspěl, ale o pár vteřin později se středem hřiště s míčem u nohy proběhl Michal Bouřa a lehkým bodlem o tyč skóroval. Závěr utkání tedy sliboval drama a o vypjaté momenty opravdu nebyla nouze. V 15. minutě spáchal soupeř 5. akumulovaný faul a následný přímý kop Oldřich Buřič poslal do brankářovy náruče. Zanedlouho se dostal ke slovu náš Brazilec a skorodvojník držitele Zlatého míče Kaká Ondřej Škach, který nejdřív vystřelil těsně vedle a vzápětí jeho hlavičku lapil gólman. Ve 21. minutě jsme konečně vyrovnali, když Jan Šroub ve vápně důrazně sledoval míč a nakonec jej procpal do sítě.

Remízu 4:4 bychom po nepříznivém vývoji utkání zřejmě brali, ale dvě minuty před koncem se na hřišti, za atmosférou hustou tak, že by se dala krájet, začaly dít podivuhodné věci… Jan Buřič neproměnil desetimetrový pokutový kop za šestý faul soupeře a malý velký rozhodčí Pepíček Schneider ochudil náš tým o zahrávání dalších dvou desítek, když neodpískal jeden faul soupeře vůbec a ruku pak sice pískl, ale jako akumulovaný nedovolený zákrok ji neocenil. V nervózním závěru jsme naopak ještě dvakrát inkasovali. Na 4:5 zvýšil Staňkov z nájezdu tři na dva po naší ztrátě míče a na 4:6 při naší power-play, když na místě brankáře hrající Oldřich Buřič namazal protihráči přímo na kopačku. V posledních vteřinách již Jan Buřič jen korigoval z dorážky na konečných 5:6.

Sestava: Suchý F., Bouřa, Buřič Jan, Kindelmann, Váňa, Bartošek, Buřič O., Linhart, Škach O., Šroub

Branky: Bouřa 2, Buřič Jan , Šroub , Váňa

Bee Sting - FT Františkovy Lázně 1:6 (0:0)

8. prosinec 2007, Divize C 2007/2008 - utkání č. 49

Náš soupeř měl před vzájemným měřením sil na kontě sice jen jeden bod, ale dle slov našeho pozorovatele, bafuňáře, kapitána a doktora v jedné osobě již v několika utkáních „umřel na krásu“, takže jsme rozhodně nemohli očekávat snadný zápas. A potvrdilo se, tentokrát hrál i efektivně. Již od počátku prokazoval své kvality, ovšem celý první poločas nedokázal svou převahu gólově zúročit, čemuž výrazně napomáhal výborný výkon brankáře Františka Suchého. Jednou mu pomohlo i štěstí, když balon orazítkoval obě tyče a vrátil se zpět do hřiště. Příležitost ke skórování jsme těsně před přestávkou měli i my, když Michal Bouřa vybojoval míč, postupoval v přečíslení dva na jednoho spolu s Janem Šroubem, který bohužel s přihrávkou nenaložil ideálně. Tentýž hráč vzápětí nepokryl před vlastní bránou protivníka, což naštěstí napravil reflexivním zákrokem František Suchý. Smolný hattrick svých nepovedených momentů dovršil Jan Šroub těsně po pauze, když neuhlídal svého beka a ten přesnou ranou otevřel účet utkání. Za dvě minuty pak soupeř zvýšil z rychlé akce střelou o tyč na 0:2.

Po půlhodině hry jsme se začali trochu více prosazovat i my, když si nejprve duo Bouřa – Šroub zopakovala nájezd dva na jednoho, tentokrát v opačném gardu. Ránu Michala Bouři však gólman vyrazil a odraženou střelu vyslanou Petrem Kindelmannem zblokovala obrana. O několik okamžiků později rozehrával po faulu soupeře přímý kop Oldřich Buřič, oproti svým zvyklostem nezvolil ránu do zdi, nýbrž přesnou přihrávku na svého bratra Jana, a ten dobrou střelou trefil břevno.

Naše aktivita se nakonec přece jen dočkala gólové odměny ve 36. minutě – nezdolný indiánský zvěd Jaroslav Váňa vystihl rozehrávku bledých lázeňských tváří, vykopal válečnou sekeru a přímou cestou se rychlostí Vinnetouova vraníka a s ledovým klidem Kleki-Petry rozběhl vstříc protivníkově náčelníkovi do jeho hlavního stanu… stručně řečeno, s přehledem proměnil svůj nájezd na gólmana. Od té doby to však z naší strany opět vypadalo spíše na kuřbu (dýmky míru) než na boj, neprobudilo nás ani soupeřovo opakované zvonění na tyč naší branky, a tak přišel trest. Nejprve jsme z brejku dva na brankáře inkasovali na 1:3, za chvíli nájezd v témže poměru náš gólman bravurně zlikvidoval, ovšem soupeř se míče zmocnil znovu a i přes návrat našich hráčů se branky dočkal. Od dvě minuty později jsme díky dalším brejku prohrávali již čtyřbrankovým rozdílem. Na konečných 1:6 zvýšil soupeř po samostatnému nájezdu, první pokus sice gólman vyrazil, ale na dorážku nedosáhl. Během posledních minut náš protivník ještě neproměnil další sólový nájezd (František Suchý chytil) a přečíslení tři na dva skončilo na břevně naší branky.

Sestava: Suchý F., Bouřa, Buřič Jan, Váňa, Buřič O., Kindelmann, Šroub

Branky: Váňa

Bee Sting - Czech Made Plzeň 3:3 (2:1)

16. prosinec 2007, Divize C 2007/2008 - utkání č. 65

S týmem Czech Made má náš tým dlouhodobě pozitivní bilanci (a v letošním ročníku dosud o bod víc), takže cílem jsou vždy tři body, dnes vzhledem ke kombinaci 6 hráčů do pole na 3 zápasy alespoň jeden. V souvislosti s defenzivně zaměřeným stylem hry protivníka nebývá k vidění příliš atraktivní futsal s přehršlem gólů a podobně tomu bylo i tentokrát.

Diváci mohli sledovat vyrovnaný duel s nemnoha šancemi, i když začátek se z tohoto trendu vymanil a sliboval něco jiného. Hned v prvních vteřinách přesně našel Petr Kindelmann Jana Šrouba, který se otočil kolem beka a vypálil. Brankář střelu vyrazil na roh, který jsme rozehráli přímo do jeho rukavic a s tímto předčasným vánočním dárkem si věděl rady. Pohotově rozehrál sám sobě do brejku a vyvezl míč až k naší bráně. Tato herní varianta zřejmě překvapila naše plejery natolik, že jej nedokázali zastavit, a přečíslení dva na jednoho rezultovalo v gól na 0:1. Nepovedený vstup do utkání náš celek nedeprimoval a hned o minutu později bylo vyrovnáno – Oldřich Buřič si narazil s Petrem Kindelmannem a skóroval. V páté minutě pak tentýž hráč díky své individuální dostal náš tým do vedení 2:1, kterým skončil první poločas, v němž ještě velkou příležitost neproměnil bratr střelce úvodních gólů Jan, který minul prázdnou bránu.

Ve druhém poločase se protivníkovi poměrně brzy podařilo vyrovnat díky utěšené střele k tyči po nepřesné rozehrávce Oldřicha Buřiče. O několik okamžiků později udržel vyrovnaný stav šaman František Suchý, který se po ráně mířící do šibenice vrhl tak bravurním skokem, že si málem o břevno zlomil knír. Vzápětí postupovali Janové Buřič a Šroub na jednoho obránce, střela prvně jmenovaného však mířila těsně nad. Ve 32. min. jsme se již radovali z vedení 3:2, když Michal Bouřa rozbouřil ochozy povedenou kličkou bekovi a následným zabrnkáním na gólmanovy housle. Ke konci utkání začal protivník zvyšovat úsilí, ale poté, co naše vedení držel jistými zákroky mezi třemi tyčemi František Suchý, se začalo schylovat k důležité výhře. Dvě minuty před koncem však přišla studená sprcha – soupeři se povedla kombinace a narážečka kolem našeho vápna a vyhnal pavouky z horního rohu naší svatyně. V posledních vteřinách jsme ještě měli příležitost strhnout vítězství na svou stranu, ale Jan Šroub z hloubi vlastní poloviny netrefil prázdnou branku, opuštěnou aktivně hrajícím soupeřovým gólmanem.

Sestava: Suchý F., Bouřa, Kindelmann, Váňa, Buřič Jan, Buřič O., Škach O., Šroub

Branky: Buřič O. 2, Bouřa

Bee Sting - 1.FC Čespo 21 Plzeň 2:7 (1:3)

16. prosinec 2007, Divize C 2007/2008 - utkání č. 67

V našem třetím utkání v tento den se již naplno projevila únava a s pouze dvěma hráči na střídačce jsme soupeři prakticky nekladli žádný odpor. V prvním poločase jsme se dostávali před bránu protivníka pouze sporadicky, ve druhém dějství soupeř vědom si svého jasného vedení polevil a náš celek se dostal i do několika brankových příležitostí, které zůstali povětšinou nevyužity. O naše dva góly se zasloužili Jan Šroub a Ondřej Škach.

Sestava: Suchý F., Bouřa, Kindelmann, Váňa, Buřič Jan, Škach O., Šroub

Branky: Škach O. , Šroub

Bee Sting - Rabbit Plzeň 1:11 (0:5)

5. leden 2008, Divize C 2007/2008 - utkání č. 76

Personálním problémům nebyl konec ani v tomto zápase. Do sestavy musel premiérově nastoupit Luboš Matásek. Když k tomu připočítáme počínající chřipku Jana Šrouba a problémy se stehnem (už od konce minulé sezóny) Petra Kindelmanna, nebyla situace vůbec příznivá. První gól v naší síti padl už po několika vteřinách (rozhodčí ještě nestačil ani zapnout časomíru), soupeř poslal dlouhou přihrávku vzduchem do křídla, míč zdánlivě směřující do autu útočník akrobaticky nůžkami nasměroval před bránu a tam naběhnuvší druhý útočící hráč mířil z voleje nekompromisně k tyči. Náš celek se v podstatě vůbec nedostal do hry. Šance alespoň na kosmetickou úpravu skóre se naskytla v samotném závěru první půle, ale Jan Buřič z nařízené desítky trefil pouze tyč.

Alespoň čestný úspěch zaznamenal Jan Šroub, který snižoval na 1:6. Pak ale soupeř přidal ještě dalších pět branek a tak jsme odešli poraženi desetibrankovým rozdílem.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Šroub, Váňa, Buřič Jan, Buřič O., Matásek

Branky: Šroub

Bee Sting - Pebal Plzeň 3:10 (1:5)

5. leden 2008, Divize C 2007/2008 - utkání č. 77

S ohledem na postavení týmů v tabulce jsme do utkání museli vstupovat s cílem uhrát nějaké body, k čemuž nás mohla naladit i naše dlouhodobě příznivá bilance vzájemných duelů. Bohužel celosezónní personální problémy se promítly i v tomto důležitém zápase a utkání mělo nakonec nečekaně lehký a jednoznačný průběh, pro nás velmi nepříznivý. První šanci měl sice náš celek, když Jan Šroub tradičně polaskal svou střelou tyčku, ale pak už byla v ohrožení většinou jen naše branka. Ve 2. min. soupeř skóroval nepovedenou střelou, která si našla cestu za záda gólmana Františka Suchého skrz jeho nohy. Zanedlouho si náš fantom trochu zlepšil náladu zlikvidování nájezdu dvou protihráčů, v čemž mu vydatně pomohl zodpovědně se vrátivší debutant Luboš „Krypton“ Matásek. O pár minut později však následovala rychlá akce a přesná střela hráčů Pebalu – 0:2. V 10. min. pak soupeř zvýšil díky přečíslení na 0:3 a na ruce poraněný František Suchý si vyměnil v bráně místo s Jaroslavem Váňou. Tento tah se ukázal krátkodobě přínosným, když indiánský šaman v naší bráně suverénně zneškodnil brejk soupeře, aniž přitom hnul brvou, rukou či nohou, a vlil tímto hrdinským činem naší družině do žil optimismus. Vzápětí jsme sice inkasovali, neboť nekrytý soupeř měl ve vápně dostatek prostoru, ale o minutu později se František Suchý rozhodl zbytku týmu předvést, jak se dávají góly, a odražený balón poslal nechytatelnou křížnou ranou k tyči – 1:4.

Hra se poté trochu vyrovnala, což ale trvalo zhruba jen pět minut a následovaly další rány do našeho vazu. 1:5 přečíslení dva na jednoho, 1:6 kombinace kolem vápna a umístěná střela, 1:7 přečíslení tři na dva po nedorozuměni Matásek – Šroub, 1:8 špatná rozehrávka našeho provizorního gólmana s následným nájezdem tři na jednoho, 1:9 pěkná kombinace až do kuchyně, 1:10 přečíslení dva na jednoho. V krátkých časových úsecích mezi inkasovanými góly jsme se dostali do dvou šancí i my. Nejprve jsme neužitkovali přečíslení tři na jednoho, když Oldřich Buřič vyzval přihrávkou ke skórování Jana Šrouba, který však zůstal věrný svému krédu „do tyče to zní líp“. Poté Jaroslav Váňa po jednom z mnoha svých úspěšných zákroků (kterých měl i přes velký počet inkasovaných branek opravdu dost, neboť defenzivní činnost našeho týmu byla mírně řečeno v nedbalkách) poslal do sóla Jana Šrouba. Ten na naše opakované naléhání upgradoval své krédo, ovšem nová verze ve stylu „do tyče teda ne, ale gólmana sáhnout nenechám“ kýžené ovoce nepřinesla a balon minul branku.

V následujících minutách se ještě Jaroslav Váňa zaskvěl zneškodněním několika protivníkových nájezdů a ke konci utkání se našemu mužstvu podařilo alespoň kosmeticky upravit výsledek. Na 2:10 snížil Petr Kindelmann nadvakrát po narážečce s Janem Buřičem a konečnou podobu 3:10 stanovil Oldřich Buřič díky vyhranému souboji jeden na jednoho s obráncem a následnému uklizení míče do sítě.

Sestava: Suchý F., Kindelmann, Šroub, Váňa, Buřič Jan, Buřič O., Matásek

Branky: Buřič O. , Kindelmann , Suchý F.

Bee Sting - Do dna Plzeň 2:9 (1:2)

13. leden 2008, Divize C 2007/2008 - utkání č. 88

První poločas zápasu s Do Dna jsme drželi krok. Dokonce jsme šli do vedení, když Jan Buřič převzal míč z výhozu Františka Suchého, a střelou přesnou dalekonosnou střelou přesně k tyči otevřel skóre. Soupeř sice do poločasu stačil výsledkovou misku vah převážit na svojí stranu, ale za stavu 1:2 bylo utkání stále otevřeno.

Po změně stran se při naší slibně se rozvíjející akci zastavil míč o ruku protihráče (nutno dodat, že ruka byla nad hlavou), rozhodčího píšťalka zůstala němá a z protiútoku jsme inkasovali potřetí. Scénář následujících minut byl stále stejný, naše mužstvo nevytěžilo z přečíslení ani šanci a soupeř z protiútoku trestal. Tímto stylem padli prakticky všechny branky. Na druhé straně snižoval snížil na 2:6 Ondřej Škach, když po autu Petra Kindelmanna zavezl míč do rohu hřiště a téměř z nulového úhlu prostřelil brankáře Tomáše Suchého na bližší tyč. Trpělivě hrající soupeř měl po většinu času míč na svých kopačkách a když se dostal do výraznějšího vedení už pouze trestal naše chyby.

Oproti minulému kolu byl výkon našeho týmu sice nesrovnatelně lepší, ale k bodům je třeba ještě značně přidat.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Kindelmann, Váňa, Bartošek, Linhart, Škach O., Šroub

Branky: Buřič Jan , Škach O.

Bee Sting - Pumidas Plzeň 1:6 (1:3)

13. leden 2008, Divize C 2007/2008 - utkání č. 90

Zápas s Pumidasem přinesl poměrně vyrovnaný první poločas. Soupeř šel do dvoubrankového vedení na které odpověděl ve dvacáté minutě Jan Bartošek, když po přihrávce Filipa Linharta střílel do prázdné brány. Předtím Jan Buřič střílel ve stoprocentní šanci do brankáře, stejně jako Jan Šroub (ten pak ještě z následné dorážky trefil břevno). Dvě minuty před koncem využil soupeř našeho krátkodobého zaváhání ve formování obrany a stanovil poločasovou podobu skóre na 1:3.

Po změně stran jsme se už do mnoha šancí nedostali a vlastními chybami umožnili soupeři vstřelit další tři branky. Vzestupná tendence výkonů našeho celku sice pokračuje, ale k bodům je ještě dlouhá cesta.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Kindelmann, Váňa, Bartošek, Linhart, Škach O., Šroub

Branky: Bartošek

Bee Sting - FK Lochotín 3:10 (2:5)

20. leden 2008, Divize C 2007/2008 - utkání č. 97

S Lochotínem jsme dlouho krok neudržely. Na první gól v naší síti jsme ještě dokázali odpovědět, Oldřich Buřič individuálně prošel a přihrávkou vyzval ke skórování Petra Kindelmanna. Další branka Jaroslava Váni (ze vzduch zpracoval přihrávku Petra Kindelmanna a posunul ho skrz brankářovi nohy) znamenala snížení už na 2:5.

Po změně stran přidal v poklidu hrající Lochotín dalších pět gólů, za nás v závěru z přihrávky Ondřeje Škacha od postraní čáry kosmeticky korigoval Jaroslav Váňa.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Kindelmann, Salák, Váňa, Bartošek, Buřič O., Javorský, Škach O., Šroub

Branky: Váňa 2, Kindelmann

Bee Sting - Fet Club Karlovy Vary 1:6 (1:1)

25. leden 2008, Divize C 2007/2008 - utkání č. 100

Jelikož Fet Club se rozhodl po patnácti letech v divizi v této soutěži již nepokračovat, bylo to zřejmě poslední soutěžní utkáni s tímto soupeřem. Téměř celá první půle nám vyšla na výbornou, Patrik Salák poslal do ulice Jana Šrouba a ten otevřel skóre. Když už to vypadalo, že se budou strany měnit za našeho vedení, tak Patr Kindelmann rozehrál aut přímo na soupeřovy kopačky a bylo srovnáno. Po změně stran jsme vyrobili několik hrubek a protivník postupně nasázel do naší brány dalších pět gólů.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Kindelmann, Salák, Váňa, Bartošek, Buřič O., Javorský, Škach O., Šroub

Branky: Šroub

Bee Sting - Draci Karlovy Vary 5:9 (2:5)

25. leden 2008, Divize C 2007/2008 - utkání č. 102

Drakům jsme byli dlouho vyronaným soupeřem. Ve třetí minutě otevřel Milan Javorský skóre a vedení jsme drželi až do šestnácté minuty, kdy soupeř srovnal. Milan Javorský ovšem bleskově odpověděl a tak jsme hned v sedmnácté minutě opět vedli. Fotbalová kvalita byla ale na straně soupeře, což se projevilo v závěru poločasu, když jsme většinou po rychlých narážečkách na jeden dotyk inkasovali čtyři branky v pěti minutách - 2:5.

Po změně stran soupeř ještě zvýšil na 2:6, za nás dvěma góly ve čtyřicáté, resp. čtyřicáté páté minutě odpověděl Petr Kindelmann - 4:6. Soupeř drama ale nepřipustil a dalšími dvěma brankami definitivně rozhodl. Ve čtyřicáté osmé minutě stačil snížit Jan Buřič na 5:8 a minutu před koncem stanovil soupeř konečnou podobu skóre na 5:9.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Kindelmann, Salák, Váňa, Bartošek, Buřič O., Javorský, Škach O., Šroub

Branky: Javorský 2, Kindelmann 2, Buřič Jan

Bee Sting - SK Indoss Plzeň "B" 1:8 (0:5)

2. únor 2008, Divize C 2007/2008 - utkání č. 119

Další ze série nepodařených představení jsme ukázali v zápase s Indossem. Ač soupeř nehrál v nejsilnějším složení na nás s přehledem stačil a naše jednoznačná prohra 1:8 je toho jasným důkazem. O jediný čestný úspěch se postaral Oldřich Buřič. Do zápasu nastoupil tým zdecimovaný porážkami a zraněními pouze s dvojicí střídajících hráčů, když ani jejich zdravotní stav nebyl stoprocentní – za všechny příklad Petra Kindelmanna, který odehrál zápas se zlomeninou na pravé ruce.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Buřič O., Kindelmann, Salák, Šroub, Váňa

Branky: Buřič O.

Bee Sting - Ajax Staňkov 4:1 (2:0)

2. únor 2008, Divize C 2007/2008 - utkání č. 121

V důležitém zápase se Staňkovem už měl náš tým opravdu nůž na krku a v případě porážky by hrozba sestupu z divize nabyla velmi konkrétní, téměř hmatatelné podoby. S tímto vědomím se hráčům na palubovku nevstupovalo lehce, ale naštěstí se tentokrát podařilo dát dohromady dostatek plejerů. Kromě hostující dvojice Javorský – Salák z týmu Lochotína dorazili i zřídka se účastnící rutinéři Michal Bouřa a Filip Linhart. Naproti tomu Ajax nepřijel kompletní, takže podruhé v sezóně jsme na tom byli z tohoto pohledu lépe než soupeř. Když k tomu připočteme ještě poměrně brzké vyloučení soupeřova brankáře (za stavu 1:0, zachytil golovou přihrávku jana buřiče rukou mimo pokutové území), vše nám hrálo do karet.

A naštěstí tomu také odpovídal obraz hry. Náš celek působil aktivnějším dojmem a svoji herní převahu brzy zužitkoval díky gólu z kopačky Oldřicha Buřiče. Zanedlouho se trefil lochotínský host Milan Javorský, když se k němu dostal balón od důrazného Jana Šrouba, který ho nadvakrát procpal přes defenzivu protivníka. Výsledkem 2:0 skončil první poločas a předváděná hra nás opravňovala k optimismu.

Studenou sprchu nám však přichystala inkasovaná branka brzy po zahájení druhého dějství. Soupeřův gól rezultoval z kombinace kolem našeho vápna, které jsme dílem smolně a dílem vlastní chybou nedokázali zabránit, a František Suchý už nestačil proti střele z úhlu včas zaklapnout betony. Po inkasu se na naše kopačky vkradla trocha nervozity a hra ztratila něco ze své plynulosti, nicméně do výraznějších šancí jsme protivníka nepouštěli. A i když jsme si je ani nevytvářeli, podařilo se nám zvýšit vedení. Jan Šroub dostal přímo na kopačky chybnou nahrávku soupeře a okamžitě a nekompromisně vrátil navštívenku – bodlo k tyči, 3:1 pro nás.

Dvoubrankový rozdíl náš tým uklidnil a do značné míry jsme kontrolovali zbývající průběh duelu. A měli jsme i dobré příležitosti ke skórování. Ve 37. min. trefila střela druhého lochotínského hosta Patrika Saláka spojnici tyče a břevna soupeřovy branky, o tři minuty později se štěstím vyrazil na brankové čáře hrudí bek Ajaxu vydařený volej Jana Šrouba po rohu. Vrchol našich spálených šancí přišel pět minut před koncem, když se během pár desítek vteřin podařilo našim hráčům zadrbat pět tutovek takovým způsobem, za který by se nemusel stydět ani 102letý chromý pradědeček Pavla Kuky. Naštěstí futsalový pánbůh už neměl čas (a hráči Staňkova sílu) na trest, takže jsme utkání bez problémů mohli dovést do vítězného konce. Ve 48. min. pak stanovil konečnou podobu výsledku Michal Bouřa, který uklidil míč do sítě po přiťuknutí patou od Milana Javorského.

Sestava: Suchý F., Bouřa, Buřič Jan, Kindelmann, Salák, Buřič O., Javorský, Linhart, Šroub, Váňa

Branky: Bouřa , Buřič O. , Javorský , Šroub

Bee Sting - FT Františkovy Lázně 2:4 (2:2)

16. únor 2008, Divize C 2007/2008 - utkání č. 135

V personální krizi vypomohl týmu Pavel Bezstarosti, ale ani jeho přítomnost nám v klíčovém zápase nepomohla. Hned v úvodu jsme si vypracovali několik slibných příležitostí, ale nakonec skóre otvíral soupeř, když se důrazem prosadil do přečíslení. Nám se podařilo srovnat, když Jan Buřič našel kolmou přihrávkou Jana Šrouba – 1:1. Protivník šel opět do vedení, ale strany se měnily za nerozhodného stavu, když nás vrátil do hry Oldřich Buřič.

Po změně stran už jsme se prosadit nedokázali, což o soupeři neplatilo a ten dvěma góly rozhodl zápas ve svůj prospěch (jedna branka padla z penalty po skluzu Oldřicha Buřiče). Soupeř hrající dobře v ofenzivě sice hodně chyboval v obranné fázi, ale většinou poskytnutých příležitostí náš celek pohrdl. Žluté karty si připsali Oldřich Buřič za skluz a Pavel Bezstarosti za vytažený dres. Prohra znamená přesunutí možnosti záchrany do teoretické roviny.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Salák, Váňa, Bezstarosti, Buřič O., Šroub

Branky: Buřič O. , Šroub

Bee Sting - 1.FC Čespo 21 Plzeň 3:5 (1:3)

23. únor 2008, Divize C 2007/2008 - utkání č. 155

V zápase s jedním z adeptů na postup jsme byli důstojným soupeřem a prakticky celý zapas jsme mohli myslet na bodový zisk. Nakonec dvě branky Jana Šrouba a jeden gól Oldřicha Buřiče nestačily, ale po dlouhé době jsme podali důstojný výkon.

Sestava: Suchý F., Bartošek, Buřič Jan, Buřič O., Kindelmann, Linhart, Škach O., Šroub, Váňa

Branky: Šroub 2, Buřič O.

Bee Sting - Czech Made Plzeň 0:7 (0:3)

23. únor 2008, Divize C 2007/2008 - utkání č. 156

Po prohře s Františkovými Lázněmi se naděje na lepší než poslední příčku v divizi posunuly spíše do oblasti teorie, přiblížit blíže realitě by je mohlo vítězství nad plzeňským celkem Czech Made. Tento tým nám svým defenzivním stylem hry sice příliš nesedí, ale tradičně patří do spodní poloviny tabulky a vzájemnou bilanci máme lepší. Solidní výkon z prvního dnešního utkání proti favoritovi Čespu nás navíc optimisticky naladil, takže do utkání jsme vstupovali s relativně lehkou myslí. Bohužel byla asi až příliš lehká, neboť během úvodních osmi minut jsme díky nedůsledné defenzivní hře celého mužstva inkasovali 3 góly a rázem ztěžkla nejen mysl, ale i nohy. První dobrá šance našeho celku přišla až pět minut před poločasem, kdy nejprve Jan Bartošek zabránil hlavou přečíslení soupeře a z následné akce rezultovala vydřená střela našeho týmu, kterou gólman vyrazil k nohám Ondřeje Škacha. Ten ovšem trefil z voleje z metru pouze tyč. První půli zakončila naše vydařená akce, kdy se po několika nahrávkách dostal míč do dobré pozice k Janu Buřičovi, jehož pokus však brankář chytil.

Do druhého poločasu jsme vstoupili rychlou kombinací, na jejímž konci se ocitl sám před gólmanem Jan Šroub, ale trefil jeho náruč. O pár minut později ztratil Filip Linhart na pozici posledního balón, soupeř šel sám na branku, avšak František Suchý vyrazil – vzápětí přišel faul Filipa Linharta a přímý kop, který naštěstí nebyl proměněn a soupeř tak (zatím) neodskočil na kritický čtyřgólový rozdíl. O minutu později mohl vykřesat jiskru naděje Oldřich Buřič, jeho utěšenou střelu placírku ovšem gólman vytáhl mimo tři tyče. Ve 35. min. pak naše vyhlídky na dobrý výsledek definitivně pohřbil inkasovaný gól na 0:4, když jsme opět špatně pokryli hráče kolem našeho vápna. Následovaly dvě příležitosti našeho celku – nejprve Petr Kindelmann z úhlu nepropálil brankáře a o minutu později si Oldřich Buřič dobře narazil s Janem Bartoškem, gólman soupeře byl však zase na místě. A vzápětí jsme inkasovali my ze sólové akce protivníkova útočníka. Na 0:6 pak zvýšil soupeř po rychlé akci dva na dva a konečný výsledek určil rozehraný přímý kop a střela do šibenice. Místo jejího určení tak celkem výstižně charakterizovalo rozpoložení našeho týmu …

Sestava: Suchý F., Bartošek, Bezstarosti, Buřič Jan, Buřič O., Kindelmann, Linhart, Škach O., Šroub, Váňa

Bee Sting - Pebal Plzeň 4:13 (1:7)

2. březena 2008, Divize C 2007/2008 - utkání č. 167

Další z tragických výkonů Bee Stingu v defenzivě. Už první půle v poměru 1:7 rozhodla a náš výkon se nezlepšil ani ve druhém dějství. Jednookými králi byli Oldřich Buřič se dvěma trefami a Jan Buřič s Petrem Kindelmannem s jedním zásahem.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Kindelmann, Salák, Buřič O., Škach O., Šroub, Váňa

Branky: Buřič O. 2, Buřič Jan , Kindelmann

Bee Sting - Rabbit Plzeň 1:7 (0:2)

2. březena 2008, Divize C 2007/2008 - utkání č. 169

Zápas od počátku nabral slušné tempo, které ovšem diktoval spíše náš soupeř. Ve 2. min. se nám vydařila dobrá akce, jež byla zastavena faulem na vápně, z přímého kopu trefil Oldřich Buřič zeď, vzápětí na pozici posledního hráče ztratil při kličce míč a soupeř skóroval. V následujících minutách nám hráči protivníka zatápěli, ale své šance dílem svou nepřesností a dílem díky gólmanovi Františkovi Suchému neproměňovali, přičemž jednou nás zachránila tyč. Jednu příležitost jsme měli i my, když přečíslení tři na dva dotáhl Jan Buřič středem hřiště až k dobré střele, kterou však brankář vyrazil. Zanedlouho rozjel protivník brejk, první zakončení sice zpacifikoval František Suchý, ale na dorážku již dosáhnout nemohl – 0:2. Kolem 16. min. se do dvou slibných momentů dostal díky svým individuálním schopnostem Oldřich Buřič, ale po vymotání mezi protihráči jednou vypálil do beka a jednou nad branku.

Ke konci poločasu jsme spílali soupeři i sudímu. Nejprve útočník možná až příliš důrazně dorážel balón skrz Františka Suchého, což bylo na hraně a rozhodčí mohl situaci posoudit jako faul na brankáře. Že tak neučinil, by se ještě dalo akceptovat, ale když soupeř během emotivní (ale jen slovní) výměny názorů udeřil hlavou do nosu Oldřicha Buřiče, daly se nervy na pochod. Neodpískání zákroku a neudělení červené (ani žluté) karty nepochopil snad nikdo, kdo situaci sledoval, nehledě na skutečnost, že protivník měl na kontě 5 akumulovaných faulů a kromě výhody přesilové hry jsme přišli i o možnost zahrávat desetimetrový pokutový kop. První půle tedy skončila dvougólovým vedením soupeře.

Úvod druhého poločasu nabídl po jedné šanci na každé straně. Nejprve se proháčkoval ke střele Oldřich Buřič, brankář zneškodnil, vzápětí soupeř zužitkoval brejk dva na jednoho jen nastřelenou tyčí. Ve 35. min. se zápas definitivně zlomil v náš neprospěch, neboť jsme inkasovali dvojit direkt. První přišel z rohu a druhý o několik vteřin později z brejku, když Ondřej Škach zkusil vyřešit riskantní přečíslení 4 na 3 průnikem přehuštěným středem hřiště. Za stavu 0:4 už jsme neměli na zvrat a hra se poněkud uvolnila a otevřela. Ve 40. min. nabídl svou patičkou před naším vápnem soupeři míč Jan Buřič, ale ani jedna ze tří následných střel v síti neskončila. Poté se chvíli hrálo doslova nahoru-dolů – nejdřív Patrik Salák a Jaroslav Váňa postupovali v dobře rozjeté rychlé akci na dva soupeře, druhý obránce však vystihl rozehrávku. Vzápětí se do přečíslení dva na gólmana dostali protihráči, ale prázdnou bránu netrefili. Na druhé straně jsme měli možnost přečíslení dva na jednoho my, ale střelu Patrika Saláka brankář vytáhl. Pak pálil ještě Oldřich Buřič, opět lapeno. Gólu jsme se dočkali ve 43. min., když Jan Buřič poslal milimetrovou přihrávkou do sóla Patrika Saláka a ten houslemi brankáři rozvlnil síť. Do konce zápasu padly ještě tři góly, oba do naší branky. 1:5 – naše špatná přihrávka a následné obsazení protihráče (Oldřich Buřič), 1:6 – rychlá akce, opět nedůsledně pokrytí soupeři, 1:7 – dva na dva, František Suchý vytáhl, ale na dorážku byl krátký. Od většího přídělu branek nás uchránil František Suchý, když zlikvidoval několik vyložených šancí. Skvělé zákroky předvedl mj. při nájezdu dvou protivníků bez jakékoliv asistence našich hráčů nebo po parádní střele z otočky ze 4 metrů mířící do horního rohu branky, kterou vytáhl efektním reflexivním skokem. Bohužel z hlediska našeho mužstva to byl, při pohledu na tabulku i na předváděnou hru, pomyslně ojedinělý povedený skok vzhůru.

Sestava: Suchý F., Buřič Jan, Kindelmann, Salák, Buřič O., Škach O., Šroub, Váňa

Branky: Salák

Bee Sting - Do dna Plzeň 12:5 (6:1)

9. březena 2008, Divize C 2007/2008 - utkání č. 179

Tým Do Dna nenastoupil do zápasu v nejsilnější sestavě, čehož náš celek dokázal využít a i přes množství chyb vysoko zvítězil. V sestavě nastoupili premiérově v divizi Jan Miška a po více než roce Miroslav Handlíř. Právě premiant Jan Miška otevřel po spolupráci s Janem Šroubem skóre. Zhruba v polovině první půle jsme vedli už 3:0, když se prosadil nejdříve Jan Šroub a poté Patrik Salák. Soupeř kontroval využitím našeho zaváhání ve vlastním pokutovém území (Jan Miška namísto vesnického odkopu chtěl volit fotbalovější řešení a o míč přišel) – 3:1. Ještě do půle nejdříve Oldřich Buřič z přihrávky Petra Kindelmanna zvýšil na 4:1 a tentýž hráč upravil i na 5:1, když zužitkoval chybnou rozehrávku. Na poločasových 6:1 upravil Jan Šroub po přihrávce Patrika Saláka.

Po změně stran, Jan Buřič po spolupráci s Jaroslavem Váňou sice s obtížemi ale přece trefil levačkou odkrytou bránu soupeře, pak tentýž hráč chyboval při zpracováni před vlastní bránou a soupeř snížil na 7:2. Na 8:2 zvýšil Jan Šroub z přihrávky Oldřicha Buřiče a 9:2 Jaroslav Váňa po asistenci Patrika Saláka. Zbytek zápasu se z naší strany dohrával stejně jako většina sezóny bez myšlenky na zadní vrátka. Soupeř nejdříve snížil na 9:3, pak Jan Miška přihrál Janu Šroubovi na jeho čtvrtou branku v utkání a celkově desátou v síti Do Dna. V zápětí Jaroslav Váňa asistoval Janu Miškovi u gólu na 11:3 a tentýž hráč, tentokrát z přihrávky Patrika Saláka završil svůj hattrick gólem na 12:4. Soupeř stihl ještě snížil na konečných 12:5.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Miška, Váňa, Buřič Jan, Buřič O., Salák, Šroub

Branky: Šroub 4, Miška 3, Buřič O. 2, Buřič Jan , Salák , Váňa

Bee Sting - Pumidas Plzeň 2:8 (1:5)

9. březena 2008, Divize C 2007/2008 - utkání č. 180

Po výhře nad týmem Do Dna svitla našemu celku ještě naděje na záchranu. Do zápasu jsme vstoupili dobře a i přes tlak soupeře jsme šli po brance Petra Kindelmanna do vedení. To nám ale nevydrželo dlouho a protivník otočil na 1:2. Pak přišly tři stoprocentní gólové šance, ale neproměnili jsme ani jednu. Soupeř naopak ze svých šancí (a našich chyb) težil a tak jsme poločas prohráli 1:5.

Po změně stran se naše hra zlepšila, ale gólově se prosadil pouze Patrik Salák, když snižoval na 2:6. Brankář soupeře odehrál závěr zápasu jako pátý hráč v poli, za což byl odměněn poslední brankou v naší síti (kuchlem vymetená šibenice). Žlutou katru za strkanici se soupeřem si odnesl Miroslav Handlíř.

Sestava: Suchý F., Handlíř, Kindelmann, Miška, Váňa, Buřič Jan, Buřič O., Salák, Šroub

Branky: Kindelmann , Salák

Přihlásit se